Sve o lutriji Bonus na depozit u 2023

Platforme za online kockanje koriste bonuse na depozite kako bi privukle nove igrače da se pridruže njihovim stranicama i zadržale one da igraju dulje. Ima savršenog poslovnog smisla iz perspektive lutrije. Većina ljudi gubi novac koji ulaže u online lutrije, tako da ovi operateri dobivaju puno više od igrača kroz svoje depozite.

Očito, to ne znači da bonus na lutriji ima negativne aspekte ili da ga ne treba uzeti u obzir. Tajna je znati kako učinkovito koristiti najbolje lutrije bonus bonusa. To se može postići samo razumijevanjem kako funkcioniraju bonusi na depozit. Evo gdje je ova stranica neophodna.

Sve o lutriji Bonus na depozit u 2023
Sve što trebate znati o bonusima za polog na lutriji

Sve što trebate znati o bonusima za polog na lutriji

Lotto stranice nude primamljive bonusi dobrodošlice namamiti klijente. Kako bi zadržali interes igrača, oni mogu redovito davati bonuse za ponovno učitavanje ili druge posebne ponude. Dostupne su mnoge promocije, ali najčešća je bonus na depozit. Naziv se razlikuje među stranicama, ali sve rade na isti način, kao što su bonusi za prijavu ili bonusi dobrodošlice.

Ponuda u kojoj web stranica lutrije odgovara određenom dijelu depozita igrača naziva se bonus na depozit. Mnoge lutrije s bonusima na polog daju 100% bonusa za podudaranje do 500 USD.

To znači da igrač dobiva bonus jednak svom početnom depozitu, npr. dodatnih 300 USD ako kupi srećke u vrijednosti od 300 USD. Ako drugi igrač položi 600$, dobit će 500$ bonusa jer je ograničen na taj maksimalni iznos.

Sve što trebate znati o bonusima za polog na lutriji
Kako iskoristiti bonus na loto depozit

Kako iskoristiti bonus na loto depozit

Iako se može činiti nemogućim, mnogi igrači s malo iskustva zaborave ili ne znaju kako preuzeti svoje darove dobrodošlice, koji su često popraćeni bonusom na polog. U stvarnosti, razlika između osvajanja jackpota i odlaska praznih ruku može biti samo nekoliko dodatnih dolara na nečijem računu.

Igrači online lutrije moraju zgrabiti svaku ponudu, bez obzira koliko mala, kako bi imali prednost prije stavljanja oklade. Match-up bonusi često su u paketu dobrodošlice i nitko nikada ne požali što ih je uzeo.

Bonus na depozit na lutriji je jednostavna pogodnost i ne bi trebalo biti problema s njegovim traženjem. Ali postoje ključni koraci koje lutrijski igrači moraju poduzeti kako bi se dokopali ovog online lutrijskog bonusa.

 1. Otvorite račun na mjestu lutrije
 2. Idite na odjeljak 'Kupite srećke'
 3. Odaberite 'Uplati novac' i željeni način plaćanja
 4. Ako bonus na depozit nije automatski, označite gumb 'opt-in'
 5. Ispunite iznos za dodavanje na račun plus bonus kod, ako postoji
 6. Potvrdite transakciju

Ovisno o načinu uplate, novac bi se trebao pojaviti na loto računu u roku od nekoliko minuta. To je sve što igrači trebaju da dobiju bonus novac u svom bankrollu i počnu igrati loto igre.

Kako iskoristiti bonus na loto depozit
Stvari na koje treba paziti u bonusu za depozit na lutriji

Stvari na koje treba paziti u bonusu za depozit na lutriji

Loto igrači bi to trebali shvatiti online lutrije nisu dobrotvorne organizacije. Posebne odredbe i uvjeti moraju se slijediti u potpunosti. Ljubitelji depozitnih bonusa moraju se pridržavati roka rollovera i roka valjanosti. Zahtjevi za prebacivanje ili klađenje postoje kako bi igrači potrošili bonus novac prije nego što ga unovče.

Igrači imaju posljednju riječ o tome što bonus na polog na lutriji čini atraktivnim. Većina ovih ponuda je važeća na prvi depozit, ali neka mjesta za lutriju mogu ga podijeliti na sljedeća dva ili tri depozita.

Bitno je znati da nitko ne može izravno unovčiti online lutrijski bonus. Kladitelji unovčavaju dobitke samo nakon što se klade s bonus novcem i ispune sve uvjete. Ove se ponude smatraju neljepljivim ili unovčivim bonusima. Ponekad bonus dobitak možda neće biti unovčen.

Ovo se odnosi na ljepljive/neunovčive bonuse/bonuse samo za igru. Kada igrač primi bonus novac, mora igrati s njim dok ga ne izgubi ili ne bude spreman povući se. Osvojeni novac ostaje na lutriji samo u svrhe kockanja. Većina igrača izbjegava ljepljive bonuse iz tog razloga.

Stvari na koje treba paziti u bonusu za depozit na lutriji
Savjeti o bonusu za depozit na lutriji

Savjeti o bonusu za depozit na lutriji

Neki bonusi na polog su jednokratne ponude koje bi mogle promijeniti igru igrača ako ih želi iskoristiti. Neke značajne ponude treba zatražiti prije drugih igrača. Također je važno iskoristiti pravi bonus u pravo vrijeme. Loš tajming može dovesti do diskvalifikacije. Online lutrijski bonusi moraju se koristiti prema trenutnom statusu igrača.

Oni koji se tek pridružuju lutriji trebali bi koristiti ponude dobrodošlice, a ne bonuse za ponovno učitavanje. Neki novi igrači griješe tražeći nagrade za ponovno učitavanje kako bi skupili više novca. Ipak, ove su ponude prikladne za dane kada je igrač imao loš rezultat i treba nastaviti igru polaganjem gotovine.

Savjeti o bonusu za depozit na lutriji
Razumijevanje odredbi i uvjeta bonusa na depozit

Razumijevanje odredbi i uvjeta bonusa na depozit

Zahtjevi za klađenje ili igranje temeljne su smjernice koje svaki igrač mora znati prije igranja lutrije s bonusom na depozit. Odnose se na to koliko puta morate odigrati svoj bonus na prvi depozit prije nego što ga pretvorite u pravi novac. Ovdje dolazi do nesporazuma, ali primjer može pomoći razjasniti koncept.

Na primjer, bonus na polog koji odgovara 100% ima 30x uvjet klađenja. To se razlikuje od mjesta do mjesta.

Igrač uplati 50 $ i dobije bonus od 50 $. To čini 100 USD dostupnih za klađenje. 30x igranje znači da se igrač mora uložiti u $100 najmanje 30 puta prije nego što može povući bilo kakav dobitak. To je ekvivalentno okladama u vrijednosti od 3000 dolara.

Neke lutrijske stranice zahtijevaju od sudionika da igraju samo na bonus novac određeni broj puta. Koristeći gornji primjer, igrači se moraju uložiti u 50 USD 30 puta. Dakle, trebali bi uložiti najmanje 1500 dolara prije isplate.

Drugi ključni aspekt zahtjeva za klađenjem odnosi se na dopuštene igre. Mnoge lutrije isključuju određene igre iz bonusa na polog. Također je uobičajeno da neke igre imaju veći prolaz od drugih. Ne može se precijeniti važnost čitanja odredbi i uvjeta na svakoj stranici lutrije jer među njima postoji mnogo varijacija.

Razumijevanje odredbi i uvjeta bonusa na depozit
Koje lutrije nude bonus na depozit?

Koje lutrije nude bonus na depozit?

Lutrije su neki od najnovijih trendova na sceni online kockanja. Neke stranice daju obožavateljima priliku da izravno sudjeluju međunarodne lutrije, dok drugi dopuštaju igračima da se klade na rezultate lutrije s fiksnim koeficijentima. Osim milijuna dolara i velikih koeficijenata, bit će nekoliko bonusa koje možete iskoristiti. Ovdje su najbolje lutrije s bonus depozitom.

Koje lutrije nude bonus na depozit?
EuroMillions

EuroMillions

Jedan od najveća europska lutrija je EuroMillions, svirao je u devet zemalja, uključujući UK, Švicarsku, Francusku, Španjolsku, Portugal, Austriju, Luksemburg, Belgiju i Irsku. Međutim, online igrači ne moraju biti stanovnici ovih europskih teritorija da bi sudjelovali u lutriji EuroMillions. Primjer izvrsnog središta za kupnju online srećki za loto je Eurolotto, mjesto za klađenje s licencom MGA.

EuroMillions depozitni bonusi idealna su ponuda za svakog loto igrača. Dostupni su za nove i vjerne igrače, povremene i igrače s velikim brojem igrača. Za otključavanje bonusa morate se registrirati i unijeti EuroMillions promotivni kod. Na ponudu dobrodošlice primjenjuje se nekoliko ograničenja. Na primjer, igrači moraju imati 18 i više godina.

Treba napomenuti da su promotivni kodovi EuroMillions vremenski specifični. Tijekom razdoblja ponude, bonus kod se generira za svaku kupljenu ulaznicu EuroMillions. Vlasnik ulaznice ulazi u dodatna izvlačenja i može koristiti alat za provjeru bonusa na stranici EuroMillions kako bi provjerio je li osvojio nagradu.

EuroMillions
MegaMillions

MegaMillions

Igrano u 45 država, Djevičanskim otocima, District of Columbia i Washingtonu MegaMillions lutrija je jedna od kolosalnih američkih lutrija. Igrači biraju pet brojeva i spajaju ih s mega loptom. Bonus za prvi depozit je ponuda koja se najviše čeka. Ovdje natjecatelji polažu svoje početne depozite i dobivaju 10 dolara za kupnju ulaznica za MegaMillions.

Bonus se automatski pripisuje bez unosa bonus koda. Tu je i bonus za depozit za lojalne obožavatelje, koji se najavljuje putem SMS-a i e-pošte.

MegaMillions lutrija odgovara određenom postotku igračevog depozita do, recimo, 100 USD. Naknadni depoziti dobivaju više podudaranja, dodajući igračev online novčanik. Obično je MegaMillions depozitni bonus popraćen besplatnim igrama kako bi igrači mogli isprobati nove igre.

MegaMillions
Powerball

Powerball

Powerball nije samo popularan u Michiganu, ali i diljem svijeta. To je lutrija prevrtanja, tako da kada nitko ne osvoji jackpot, Powerball prenosi novčanu nagradu u sljedeće izvlačenje i nastavlja se gomilati. Obično je prvi depozit negdje između 10 i 200 USD. Kvalificira se za 50% povrata novca. Na primjer, 50 USD odmah donosi igraču dodatnih 25 USD za klađenje.

U 2022. obožavatelji Powerballa mogu koristiti neke ekskluzivne bonus kodove za igranje besplatnih igara. Kodovi kupona podložni su promjenama na maloprodajnim web stranicama. Nedavni promo kod dodan je sredinom siječnja 2022. Općenito, igrači bi trebali očekivati nove Powerball bonus kodove svaki tjedan.

Powerball
PA iLutrija

PA iLutrija

Lutrija Pennsylvanije ili PA iLottery nudi bonus kodove s bonusima na polog i ponudama dobrodošlice do određenog iznosa, poput 500 USD. Primjer PA iLottery promotivnog koda za 2022. je LOTTOPA koji nagrađuje nove igrače s 20 USD besplatnog novca nakon registracije. Kao da to nije dovoljno, dnevne akcije dostupne su na službenim stranicama. Evo jednostavnog postupka za traženje bonusa na depozit.

 1. Slijedite poveznicu PA iLottery za prijavu
 2. Dodajte iznos depozita (najmanje 10 USD) na novootvoreni račun
 3. Upotrijebite promo kod, npr. LOTOPPA, u za to predviđenu kutiju
 4. Računu se pripisuje 100% depozita do 500 USD plus početni depozit

PA iLottery zahtijeva od igrača da se klade na svoj prvi depozit + bonus 10 puta prije nego što zatraže isplatu. Međutim, odredbe i uvjeti se mijenjaju s vremenom, a ova stranica će stalno ažurirati ove informacije.

PA iLutrija
Multi Loto

Multi Loto

Multi Lotto depozitni bonus dostupan je novim igračima, ali u određenim zemljama. Trenutačno je minimalni depozit za ovu ponudu 10 €. Registracija je postupak bez muke. Morate navesti svoje službeno ime, datum rođenja, broj telefona, adresu e-pošte i zemlju prebivališta.

Nakon kreiranja lozinke za Multi Lotto račun, igrač može unijeti bonus kod u potrebno polje. Multi Lotto će poslati poruku potvrde na registrirani telefonski broj za provjeru igrača.

Kao što ime sugerira, ova platforma nudi razne lutrije kao što je Eurojackpot. Korisnicima omogućuje odabir sretnih brojeva i provjeru zadnji rezultati lutrije nakon crteža. Multi Lotto bonus kodovi dostupni su na mobitelu i računalu, tako da se svatko može registrirati s promotivnim kodovima. Stranica Multi Lotto može imati bonus kodove za sljedeće lutrije, ovisno o dostupnosti.

 • Mega milijuni
 • Powerball
 • Loto 6
 • grmljavina
 • Mega-Sena
 • Austrija Loto
 • Nacionalna lutrija Ujedinjenog Kraljevstva
 • Bonoloto
 • Loto Max
 • Megalot
 • Kalifornijski SuperLoto
 • Vikinški loto
 • Kanada Loto 6/49
 • New Jersey Pick Six
 • La Primitiva
 • Turska lutrija 6/49
 • Dupli loto
 • Melate
Multi Loto
Odgovorno kockanje

Odgovorno kockanje

Loto igrači moraju znati da lutrija nije način zarađivanja za život. Umjesto toga, to je oblik zabave, ali to treba činiti uz unaprijed određena ograničenja. Inteligentan igrač mora imati strategiju s proračunom za klađenje i vremenskim okvirom kako bi izbjegao razvoj problema s kockanjem.

Odgovorno kockanje počinje spoznajom da većina lutrijskih listića nije dobitna. Bez obzira koliko se prilika čini unosnom, netko će sigurno izgubiti ako igra dovoljno dugo. Nema smisla juriti za gubicima.

Nema smisla isprazniti bankovni račun da biste kupili hrpu loto listića. Najbolji pristup je razviti pobjedničku strategiju s načelima samokontrole. S druge strane, dobitak treba pametno ulagati.

Pružatelji usluga lutrije žele da njihove igre budu ugodne cijelo vrijeme. Nažalost, neki ljudi razviju ovisnost o kockanju. Oni mogu potražiti stručnu pomoć od organizacija kao što su National Problem Gambling, Florida Council on Compulsive Gambling i Gamblers Anonymous.

Ti entiteti kockarima nude brojne resurse, uključujući radne knjige za oporavak od samopomoći, liječenje s kvalificiranim savjetnicima i sastanke grupe za podršku. Oni također rade s članovima obitelji ovisnika o kocki kako bi pronašli najbolje rješenje.

Odgovorno kockanje