Fastpay

FastPay je platforma za online plaćanja koja korisnicima omogućuje trgovanje, plaćanje i primanje novca. To je jedan od najbržih i najpovoljnijih načina plaćanja koji je pokrenula tvrtka Next-Generation Communications Company sa sjedištem u Kurdistanu 2017. Ovaj način plaćanja proteže se na regije poput Bliskog istoka i arapskih zemalja. To je vodeći mobilni novčanik koji se koristi za uplatu depozita na mjestima za kockanje u Iraku.

FastPay služi za kupovinu u fizičkim i online trgovinama te prijenos novca te kupnju loto listića. Zbog svojih raznih prednosti, ovaj mobilni novčanik postigao je široko priznanje među iračkim loto igračima. Jedina mana je što je FastPay trenutačno ograničen samo na iračke igrače. Glavni razlog je taj što proces registracije zahtijeva da korisnik ima irački broj mobilnog telefona.

Kako napraviti depozit uz Fastpay
Kako napraviti depozit uz Fastpay

Kako napraviti depozit uz Fastpay

Kao takav, korištenje izvan Iraka je izazovno. Ali tvrtka radi na pronalaženju rješenja za značajan ulazak na globalno tržište igara na sreću. Kladitelji obično ubacuju gotovinu u svoje FastPay novčanike putem DenizBank bankomata, kreditnih kartica ili bankovnih transfera. DenizBank je vodeći pružatelj plaćanja putem bankomata FastPay, iako klijenti koji nisu banke također mogu koristiti uslugu putem mobilne aplikacije.

Trenutačno postoji vrlo malo stranica koje prihvaćaju FastPay depozite, ali u budućnosti će se vjerojatno pojaviti više online lutrijskih platformi s FastPayom kako se bude razvijala industrija kockanja na mreži. Igrači prvo moraju provjeriti prihvaća li njihova omiljena lutrijska stranica FastPay prije nego što nastave s plaćanjem.

Kako bi to potvrdili, igrači bi trebali razgovarati s agentom korisničke službe. Prije polaganja na a mjesto lutrije online koji prihvaća FastPay, korisnici moraju preuzeti aplikaciju FastPay i registrirati se za besplatni račun. Zatim trebaju provjeriti ima li dovoljno sredstava na računu za pokriće depozita.

FastPay je vrlo fleksibilno plaćanje, a njegovi korisnici to mogu potvrditi. Može se povezati s bankovnim računom, posebno za one koji su članovi DenizBank-a. Ova opcija plaćanja je podružnica turske DenizBank u Istanbulu. Bankovni račun povezan je s FastPay putem kreditne kartice ili putem odjeljka 'pošalji novac' bankovnog prijenosa.

Kako napraviti depozit uz Fastpay
Proces depozita

Proces depozita

Postupak uplate ovom metodom ne razlikuje se od ostalih e-novčanika metode depozita na tržištu.

 1. Igrač se prijavljuje na mjesto FastPay lutrije s korisničkim imenom i lozinkom
 2. Odlaze u odjeljak za bankarstvo ili blagajnu i odabiru FastPay kao opciju depozita
 3. Slijedi unos podataka o FastPay računu (broj mobitela i šifra)
 4. Učesnik zatim određuje iznos depozita
 5. Moraju slijediti upute stranice i potvrditi polog

Još jedan povoljan aspekt FastPaya je to što omogućuje uplatu depozita putem mobilne aplikacije onima koji nisu članovi banke. Aplikacija je dostupna i Android i iOS korisnicima. Osim toga, ova metoda nema ograničenja depozita.

Kladitelji mogu uplatiti do maksimalnog limita koji dopuštaju njihove internetske lutrijske stranice. Lutrijske stranice često imaju fleksibilna ograničenja depozita u rasponu od, npr. 10 USD za povremene igrače i do 5000 USD za igrače s visokim udjelom. Korisnici imaju dovoljno sreće da postavljaju dnevna ograničenja depozita putem svojih FastPay računa, prakticirajući tako odgovorno kockanje.

Proces depozita
Kako izvršiti povlačenje s FastPay

Kako izvršiti povlačenje s FastPay

Kako bi se osiguralo besprijekorno povlačenje dobitaka, internetska lutrijska stranica s FastPayom nametnut će različite uvjete. Većina lutrijskih stranica ima minimalni i maksimalni prag za isplatu.

Također postoji ograničenje koliko nagrada možete dobiti u danu ili tjednu. Dobar primjer je web stranica lutrije koja omogućuje isplate četiri puta tjedno od najmanje 50 USD do 10.000 USD. Da biste zatražili isplatu, igračev račun mora imati dobitak od najmanje 50 USD.

Mobilni telefoni su zgodni pri isplatama na Androidu i iOS-u. Nešto što vrijedi napomenuti je da igrači mogu unovčiti svoje dobitke samo s opcijom plaćanja koju su koristili prilikom polaganja. Na primjer, ako klijent koristi drugu metodu za uplatu, neće mu biti dopušteno koristiti FastPay za isplatu.

Kako izvršiti povlačenje s FastPay
Proces povlačenja

Proces povlačenja

Razdoblje obrade povlačenja razlikuje se od jedne do druge internetske lutrijske stranice. Važno je napomenuti da svaka lutrijska stranica ima jedinstvenu proceduru za povlačenje sredstava. Međutim, temeljni su koraci identični za gotovo sve internetske lutrijske stranice. Osnovni proces je sljedeći.

 1. Nakon što se prijavi na mjesto lutrije na kojem je registriran, korisnik prelazi na stranicu blagajne
 2. Korisnik odabire način plaćanja i, u ovom slučaju, FastPay, kako bi zatražio isplatu
 3. Kupac zatim upisuje broj mobilnog telefona povezan s njegovim FastPay računom
 4. Zatim upisuju iznos za podizanje
 5. Stranica lutrije trebat će dokaz da prikazane informacije pripadaju legitimnom vlasniku računa
 6. Prijenos se vrši odmah nakon što web stranica potvrdi identitet igrača

Najpopularnije lutrijske stranice FastPay nude besplatne isplate na lutriji. Međutim, ako igrač želi podići više od maksimalno dopuštenog iznosa, možda će morati platiti dodatnu naknadu.

Proces povlačenja
Sigurnost i sigurnost u FastPayu

Sigurnost i sigurnost u FastPayu

Sigurnost se mora uzeti u obzir uvijek kada su u pitanju sredstva i povjerljivi podaci klijenata. Klijenti moraju biti sigurni da njihova sredstva neće biti ugrožena ili da osobni podaci neće procuriti. Prema FastPay novčaniku, koristi najstrože sigurnosne mjere, enkripcije i metode zaštite podataka.

Uz HTTPS protokol (SSL enkripcija), sve FastPay web platforme i mobilne aplikacije su sigurne. Novčanik je također (PA-DSS) certificiran, što pojačava sigurnost korisničkih podataka i informacija o transakcijama. Kako bi se izbjegle bilo kakve povrede podataka, web stranica koristi vatrozid kad god se odvija financijska transakcija. Vatrozid rijetko probijaju hakeri ili bilo koji drugi zlonamjerni korisnici koji žele počiniti prijevaru.

Jaka lozinka, otisak prsta i otisak lica koriste se za zaštitu FastPay računa. Takvi se podaci prikupljaju od klijenta tijekom procesa registracije. Biometrijske komponente jedinstvene su među korisnicima i prevaranti ih ne mogu lažirati, posebice otisak prsta i lica.

Prevaranti također mogu koristiti lažne telefonske brojeve i e-mailove koji se predstavljaju kao trgovci FastPaya. Klijenti trebaju znati da su FastPay kontakti prikazani na njihovoj službenoj web stranici. Kad god drugi e-mail ili telefonski broj dopru do kupaca, FastPay upozorava da takve pokušaje treba zanemariti i odmah prijaviti.

Sigurnost i sigurnost u FastPayu
Mogućnosti korisničke podrške Fastpaya

Mogućnosti korisničke podrške Fastpaya

Predstavnici kupaca lice su tvrtke, stoga njihova komunikacija mora biti vrlo učinkovita. Kupci uvijek traže najbolje rješenje za izazove s kojima se susreću.

Srećom, stručnjaci službe za podršku u FastPayu koriste jezik klijenta kako bi pojednostavili tehničke uvjete. Oni nude 24-satni pristup svojoj pouzdanoj pomoći. Za kontaktiranje osoblja za podršku mogu se koristiti sljedeće metode:

Pružatelj usluga plaćanja mora naglasiti izvrsnu korisničku uslugu. Ipak, FastPay ima ljubazne predstavnike za brigu o kupcima. Zahvaljujući besprijekornoj korisničkoj službi, tvrtka je uspjela rasti zadržavajući lojalne klijente. Podrška klijentima također uključuje odjeljak FAQ, koji pokriva generičke odgovore na često postavljana pitanja.

Klijentima se preporučuje da konzultiraju odjeljak s često postavljanim pitanjima za upute o tome kako riješiti manje probleme čak i prije nego što pozovu osoblje za podršku. Alternativno, korisnici mogu ispuniti obrazac za kontakt sa svojim imenima i adresama e-pošte. Na taj će način agentima za brigu o kupcima biti lakše rješavati probleme vezane uz plaćanje i druge tehničke probleme.

Mogućnosti korisničke podrške Fastpaya