Najbolji Lutrija Igre

Lutrija

Lutrija je oblik kockanja koji je pod velikim utjecajem slučajnosti. Ova igra je vrlo poznata u cijelom svijetu, jer igrači na lutriji imaju priliku osvojiti ogroman novac. Međutim, šansa za dobitak na lutriji je iznimno mala, ostaje se nadati.

Pokaži više...
Scatch kartica

Kartica za struganje je ono što zvuči – komad kartice, obično s atraktivnim ispisom koji opisuje nagradu, na kojem se dio površine može izgrebati kako bi se otkrilo što se nalazi ispod. Kada pitamo kako igrati lutriju na mreži, moramo razmišljati o karticama za struganje – one su vrlo popularne. U prijelazu s offline na online, 'grebanje' se obavlja pomoću tipkovnice na vašem prijenosnom računalu, tabletu ili pametnom telefonu. Nagrada može biti bilo gdje od male svote ili čak jednostavno pravo na ponovno igranje, besplatno, do milijuna dolara. Nagrade također mogu uključivati blagdane, automobile, kućanske aparate i slične nagrade.

Pokaži više...
Keno

Keno je među najstarijim igrama koje se nalaze u modernim kockarnicama. To je vrsta kockanja lutrije koja je popularna u mnogim dijelovima svijeta. Iako nije među najplaćenijim lutrijama, igra se još uvijek drži u odnosu na MegaMillions i Powerball. Igra postoji skoro 2000 godina, često mijenjajući naziv i oblik. U igri obično postoje brojevi 1-80. Igrači koji kupuju karte za Keno zaokružuju brojeve za koje očekuju da će se pojaviti u izvlačenju.

Pokaži više...