Najbolji Keno Lutrija u 2024

Keno je među najstarijim igrama koje se nalaze u modernim kockarnicama. To je vrsta kockanja lutrije koja je popularna u mnogim dijelovima svijeta. Iako nije među najplaćenijim lutrijama, igra se još uvijek drži u odnosu na MegaMillions i Powerball. Igra postoji skoro 2000 godina, često mijenjajući naziv i oblik. U igri obično postoje brojevi 1-80. Igrači koji kupuju karte za Keno zaokružuju brojeve za koje očekuju da će se pojaviti u izvlačenju.

Oni tada plaćaju svoj ulog ovisno o broju napravljenih odabira. Slijedi izvlačenje, tijekom kojeg dobitni brojevi dobivaju isplate. Postoji nekoliko oblika Kenoa, o svima će se raspravljati kasnije u ovom članku. Pojava online igara i lutrija dovela je do nekih promjena u načinu igranja kenoa.

Najbolji Keno Lutrija u 2024
Gdje kupiti ulaznice za Keno
Gdje kupiti ulaznice za Keno

Gdje kupiti ulaznice za Keno

Keno se nudi u fizičkim i online lutrijama i kockarnicama. Neke državne lutrije također nude igra. U SAD-u, na primjer, igrači mogu uživati u Kenu u 16 država (od 2017.). Među njima su Ohio, Maryland, Michigan, Georgia, Kansas i Washington.

Igrači mogu ući u prostorije ovih pružatelja usluga i kupiti fizičke ulaznice za Keno. Međutim, ovaj se članak više fokusira na to kako igrati Keno. Većina ovih fizičkih lutrija i državnih lutrija imaju online verzije na kojima igrači mogu kupiti ulaznice na svojim web stranicama. Online srećka ima jednako snagu kao i fizička. U Australiji postoji web stranica koja je posvećena samo Kenu.

Ljepota online lutrije je u tome što se može kupiti online lutrijska karta čak i kada su izvan regije lutrije. Ipak, s državnim lutrijama treba biti oprezan. Neki od njih imaju stroge propise o dobitcima autsajdera. Npr. kazneni porezi na dobitke.

Gdje kupiti ulaznice za Keno
Povijest Kena

Povijest Kena

Keno je dar Kineza svijetu igara; jedan od mnogih. Legenda kaže da se igrao prije blizu 2000 godina. Njegov prihod je navodno pomogao u izgradnji Kineskog zida. Igra je bila toliko popularna da su bijeli golubovi korišteni za slanje Keno rezultata u sela, što je rezultiralo referencom na igru kao pai-ko p'iao (bijela karta za golubove). Igra se također nazivala baige piao.

Kineski imigranti ponijeli su igru sa sobom u Sjedinjene Države gdje je brzo uhvaćena. Njegovo se ime brzo razvilo nakon uvođenja početkom 19. stoljeća. Do 1886. bio je vrlo čest u Teksasu. U to je vrijeme 80 znakova dobilo imena konja kako bi se izbjeglo kršenje državnih zakona o kockanju. Likovi su se vratili na brojeve nakon što su ovi zakoni ukinuti.

Povijest Kena
Je li Keno legalan?

Je li Keno legalan?

Keno je legalan u većini dijelova svijeta. Čak i na nekim mjestima gdje se kockanje ne odobrava, Keno se smatra zabavnom igrom. Činjenica da ga mogu ponuditi državne lutrije daje mu prednost gdje neke druge lutrijske igre možda neće preživjeti. Međutim, igra je imala sukobe sa zakonom. 1996. godine, na primjer, kalifornijski sud zabranio je keno i rekao da to nije prava lutrija.

Rast online igranja također je uzrokovao sive zone koje Keno može legalno iskoristiti. Na mnogim mjestima online kockanje je uglavnom neregulirano. Igrači samo trebaju znati kako kupiti srećku online i mogu uložiti u offshore online lutriju čak i ako u njihovom području nema Keno lutrije.

Međutim, općenito je svijet bio ljubazan prema igri Kenoa.

Je li Keno legalan?
Kako igrati Keno

Kako igrati Keno

Jednostavnost Kena vjerojatno je jedan od razloga njegove popularnosti. Ima stil igre poput binga i prilično slična pravila. Međutim, određene lutrije mogu imati svoje varijacije nekih Keno pravila, npr. postavljanje ruba kuće.

Za okladu, Keno igrači biraju do 20 brojeva od 80 dostupnih opcija. Pojedinačne lutrije određuju maksimalan broj odabira koji svaki igrač može napraviti. Svaki igrač tada plaća iznos uloga za svaki od brojeva.

Tijekom izvlačenja nasumično se bira 20 brojeva od 80 opcija. To se može učiniti fizički (kao u online lutriji uživo) ili pomoću generatora slučajnih brojeva (RNG). Igrači tada primaju isplate za brojeve koji odgovaraju onima koji su odabrani u izvlačenju.

Svaka lutrija postavlja svoju tablicu isplate koja određuje koliko će igrači dobiti za dobitne brojeve. Tablica isplate određuje osnovnu stopu isplate. Isplata se tada izračunava množenjem spojenih brojeva (pogodaka) i igračeve opklade s osnovnom stopom kuće. Iz tog razloga, neke lutrije mogu platiti različite iznose za isti broj pogodaka. Neki zapravo plaćaju više za manje pogodaka.

Lutrije također nude jackpotove na temelju odabranog broja pogodaka, npr. jackpot od 7 pogodaka.

Kako igrati Keno
Koji su izgledi za pobjedu u Kenu?

Koji su izgledi za pobjedu u Kenu?

Postoje tri verzije Kena - kartice za struganje, video Keno i crteži uživo. Svaki od njih ima različite izglede. Štoviše, iste verzije Kenoa mogu imati različite koeficijente u različitim lutrijama. To je rezultat različitih RNG algoritama i različitih tablica isplata različitih Keno pružatelja usluga.

Međutim, općenito se Keno smatra igrom s lošim koeficijentom čak i kada netko dobije srećku online zbog visoke prednosti u svim verzijama.

Pick-7 i Pick-8 su najomiljenije igre među Keno igračima. Oni imaju tendenciju da osvoje više nagrada, ali je manja vjerojatnost da će osvojiti jackpot. Pikovi u srednjem rangu uvijek imaju najpovoljnije tečajeve za igrače. To su obično pick-4, 5 i 6. Zbog razlika u algoritmima, preporučljivo je provjeriti tablicu isplata i koeficijente na svakoj online lutriji koju igrač kocka.

Mnogi igrači video kenoa radije igraju igre Pick 7 ili Pick 8. Ne osvajaju jackpotove, ali osvajaju manje nagrade. Također, izgledi ne ovise o tome hoće li se netko odlučiti igrati Keno online ili offline.

Koji su izgledi za pobjedu u Kenu?
Mogućnosti isplate ako osvojite Keno

Mogućnosti isplate ako osvojite Keno

Kao što je ranije spomenuto, načini plačanja razlikuju od pružatelja do pružatelja. To je rezultat razlika u pravilima tablice isplate u svakoj lutriji. U nekim slučajevima više pogodaka privlači manje isplate nego manje isplate. Važna je i oklada koju je igrač položio.

Sloboda koju lutrije imaju u izradi pravila loto otežava davanje određene formule za isplatu. Međutim, važno je da svaki pogodak privuče pobjedu, iako bi to moglo rezultirati da igrači dobiju manje od onoga na što se klade. Tajna je razumjeti stol kasina prije igranja. Srećom, tablice isplata su jednostavne i lako razumljive.

Mogućnosti isplate ako osvojite Keno
Savjeti i trikovi za igranje Kenoa

Savjeti i trikovi za igranje Kenoa

Slično kao što je s koeficijentom, nije lako pronaći nenadmašne trikove kako igrati Keno, i online i offline. Jedan je trik, međutim, igrati dosljedno u jednom web stranica za online lutriju. To pomaže razumjeti njihovu tablicu isplata i kako igrati u skladu s tim.

Kenovi ishodi su neovisni, pa pronalaženje slijeda ne dolazi u obzir. Svatko tko govori o solidnoj Keno strategiji samo puše vrući zrak. Igranje mnogih igara bilo bi najbolje putovanje, ali to nikada nije dobra strategija za kockarski novčanik.

Igranje nekoliko karata u svakoj igri širi rizik i povećava šanse za pogodak. Na ovaj način, čak i ako se lutrija isplati za manje pogodaka, moguće je igrati mnogo brojeva bez previše pogodaka. Redovito igranje također može pomoći igraču da bolje shvati tablicu isplata, što znači da može bolje donositi strateške odluke.

Savjeti i trikovi za igranje Kenoa

Najnovije vijesti

Keno — što je to i kako se igra?
2023-01-17

Keno — što je to i kako se igra?

Što mislite, koja igra lutrije zaslužuje najmanje pozornosti? Puno je igrača koji bi rekli keno.