Najbolji 4D Loto Lutrija u 2024

Jedna od najpopularnijih lutrijskih igara u Maleziji je 4D Lotto, akronim za četiri znamenke. Igrač bira četiri znamenke između 0 i 9999. Na izvlačenju se biraju dvadeset i tri broja. Igrači se mogu odlučiti igrati 4D na nekoliko načina. Ove opcije uključuju standardni unos, i-Perm i 4D rolu. Nakon završetka izvlačenja, igrači mogu provjeriti službene 4D stranice kako bi potvrdili dobitne brojeve ili provjeriti kod agenta za prodaju ulaznica.

Dobitnici moraju preuzeti nagrade u roku od 181 dana od datuma izvlačenja lutrije. Evo koraka za traženje dobitaka.

Isabella Garcia
ExpertIsabella GarciaExpert
ResearcherAishwarya NairResearcher

Kako igrati 4D Loto

Standardni unos

Sa standardnim unosom, igrač može odabrati određeni broj, kao što je 2356 i odlučiti se kladiti MALO ili VELIKO. Ako se kladi VELIKIM, kupac može osvojiti treću, drugu ili prvu nagradu uz posebnu nagradu. Ako kladite MALO, igrač može osvojiti samo treću, drugu ili prvu nagradu.

Cijena karte u Maleziji košta 1 Ringgit (RM). 4D SMALL klađenje nudi bolje izglede za osvajanje velikih iznosa novca od BIG klađenja. Međutim, igrač može imati veće šanse osvojiti druge nagrade i utješne nagrade.

4D rola

S 4D bacanjem, igrač može zamijeniti R za znamenku dobitnog broja. Slovo R predstavlja znamenke u rasponu od 0 do 9. Na primjer, ako igrač zamijeni R za gornji broj, 2356 postaje R356, dajući kupcu ulaznice 10 unosa od 0356 do 9356. Igrač može odlučiti staviti R na mjesto bilo koje znamenke broja, kao što je 2R56 ili 235R. Budući da igranje varijanti Roll predstavlja 10 unosa, cijena je 10 RM.

Permutacija osiguranja

Kupnja permutacije osiguranja daje vlasniku ulaznice niz varijacija. Unos igrača uključuje varijacije njegovog ili njezinog 4D broja. Na primjer, broj 2356 može imati 24 varijacije ili permutacije, kao što su 2536, 2653 ili 5326. S i-Permom, igrač bira koliko permutacija želi kupiti, uključujući 24, 12, 6 ili 4.

Cijena varira ovisno o broju odabranih permutacija. Igrač može birati brojeve za svaku vrstu unosa ručno ili s Quick Pickom, koji omogućuje računalu da nasumično bira brojeve za igrača. Nijedna metoda ne jamči pobjedu.

Specijalno izvlačenje

U Maleziji i druge zemlje, 4D Lotto je popularna igra koja privlači velik broj sudionika. Iako su prihodi od posebnih 4D izvlačenja pali posljednjih godina, igrači još uvijek kupuju ulaznice. U 2019. godini malezijsko ministarstvo financija prikupilo je više od 113 milijuna RM. Do 2020. ta je brojka pala na gotovo 73 milijuna RM. Ipak, 4D igra je i dalje popularna.

Čak i usred pandemije neki igrači kupuju ulaznice za posebna izvlačenja 4D, iako ne toliko kao 2019. Do rujna 2021. Ministarstvo financija izvješćuje o samo 38 milijuna RM prihoda od posebnih izvlačenja za 4D.

Aplikacije koje će vam pomoći da igrate 4D Lotto

Aplikacija Mayago i sličan softver nude igračima način da analiziraju trendove 4D lutrije. Dostupan je na raznim jezicima, poput njemačkog, japanskog, engleskog i kineskog, a korisnici mogu mijenjati jezike, ovisno o igra lutrije po izboru.

Osim toga, aplikacije podržavaju 4-znamenkaste i 3-znamenkaste lutrijske igre, omogućujući korisnicima jednostavno ažuriranje rezultata igara, primanje preporuka brojeva i isticanje trendova i obrazaca u uzastopnim izvlačenjima.

Korisnici aplikacije lutrije mogu istražiti svaki mogući broj, uključujući točna podudaranja i permutacije. Proučavajući brojeve iz povijesnih izvlačenja, igrač može razumjeti parne, neparne, visoke i niske kombinacije. Ove su informacije od neprocjenjive važnosti za informirani odabir broja karte, dajući vrijedan uvid za analizu.

Aplikacije za lutriju također pružaju funkcionalnu podršku u načinu izvoza statistike i generiranja brojčanih preporuka, na temelju statističke analize. Za igrača je aplikacija za lutriju cijenjeni partner u generiranju vjerojatnih brojeva, analizi povijesnih podataka o lutriji i praćenju prošlih izvlačenja.

Omjeri 4D Loto

VELIKE Kvote

Osvojiti BIG je lakše, jer BIG 4D nudi najbolje koeficijente, čak i ako su nagrade manje. S 23 broja i 5 zasebnih dobitnih razina. U prve tri kategorije osvajaju se tri broja ulaznica. Preostalih 20 brojeva se dijeli, ostavljajući 10 dobitnih brojeva za kategoriju posebne nagrade, a preostalih 10 za kategoriju utješne nagrade. Sljedeće predstavlja nagrade dodijeljene VELIKIM igračima.

  • 1. nagrada - 2500 RM
  • 2. nagrada - 1000 RM
  • 3. nagrada - 500 RM.
  • Posebna nagrada - 180 RM
  • Utješna nagrada - 60 KM

MALA Prognoza

4D MALI dobici su veći od VELIKIH nagrada. Međutim, manje je pobjednika i manje je šanse za dobitak. Od 23 izvučena broja igračima su na raspolaganju samo tri dobitka. Dobici se u Maleziji dijele prema sljedećem rasporedu.

  • 1. nagrada - 3.500 RM
  • 2. nagrada - 2.000 RM
  • 3. nagrada – 1.000 RM

Preuzimanje 4D Lotto nagrada

Dobitnici uz ulaznicu moraju priložiti putovnicu ili identifikacijski dokument. U Malezija, igrač koji osvoji manje od 60.000 RM može prikupljati sredstva na 4D prodajnim mjestima. Dobici veći od 60.000 RM, ali manji od 2.000.000, igrači mogu preuzeti novčanu nagradu od regionalnog ureda 4D.

Za dobitke veće od 2.000.001 RM, igrači moraju zatražiti nagradu od 4D administrativnog sjedišta. Za Magnum 4D pobjednici moraju putovati u Kuala Lumpur. Termini su potrebni za službeno preuzimanje novčane nagrade.

U Maleziji službenici lutrije održavaju 4D izvlačenja nedjeljom, subotom i srijedom. Nekim se danima održavaju posebna izvlačenja, obično utorkom. Operater mora imati ovlaštenje Ministarstva za održavanje posebnog izvlačenja. Igrači mogu čuti za ova posebna izvlačenja na događajima kao što su rođendani vladara ili kineska Nova godina.

Agenti za prodaju ulaznica obavještavaju igrače o posebnom izvlačenju oko 7 dana prije datuma izvlačenja. Organizatore lutrije ovlastila je vlada. Igrači mogu birati između ovlaštenih tvrtki, kao što su ToTo 4D, Magnum 4D, STC ili Sabah. Za osvajanje velikih iznosa, igrači moraju zatražiti iznose iznad RM 2,000,001 izravno u sjedištu odgovarajuće tvrtke.

About the author
Isabella Garcia
Isabella Garcia
About

Isabella Garcia, poznata kao 'Lucky Lotti' na LottoRankeru, kombinira svoj južnoamerički štih s dubokom stručnošću u globalnim lutrijama. S suncem okupanih plaža Rija, Isabella dekodira zamršenost lutrije, donoseći igračima najbolje savjete i trikove.

Send email
More posts by Isabella Garcia