Najbolji Canada Lotto Lutrija u 2024

Da bi igrali online lutrije u Kanadi, igrači trebaju imati najmanje 18 godina. Quick Draw, s druge strane, zahtijeva da igrači imaju najmanje 21 godinu. Državni i savezni porezi vrijede za ulaznice za Canada Lotto i online dobitke. Ljudi koji žive u Kanadi moraju plaćati dodatni sloj lokalnih poreza. Lotto Max i Lotto 6/49 dvije su najpopularnije online lutrije u Kanadi. Po prvi put u Kanadi, Lotto 6/49 dao je igračima mogućnost odabira brojeva koje žele izvući.

Dopustiti kanadskim igračima da sami biraju svoje brojeve je dobra ideja jer mnogi od njih imaju praznovjerja. Sustav Smartplay Halogen II Interprovincial Lottery Corporation izvlači dobitnike za online lutriju dva puta tjedno, srijedom i subotom.

Najbolji Canada Lotto Lutrija u 2024
Isabella Garcia
ExpertIsabella GarciaExpert
ResearcherAishwarya NairResearcher

Gdje mogu kupiti ulaznice za kanadsku lutriju?

Lotto Max zamijenio je Super 7 u 2009. Kao rezultat toga, Lotto Max je premašio Lotto 6/49 po popularnosti u Kanada zbog veće vrijednosti svojih nagrada. Manje kanadske lutrije održavaju se u kanadskim istočnim i zapadnim provincijama.

Kanadski igrači lutrije sada mogu kupiti svoje ulaznice online za Lotto Max i Lotto 6/49 jackpot. Međutim, pravila su ista, a proces je jednostavan. Vrijedi isto dobno ograničenje kao i kod kupnje ulaznice za sudjelovanje. Polaganje novca na račune igrača online lutrije moguće je nakon što završe proces registracije.

Igrači mogu kupiti ulaznice online i dobiti digitalnu kopiju poslanu im putem e-pošte. Fizička karta se može izgubiti, pa je kupnja putem interneta sigurnija i učinkovitija opcija. Igrači su obaviješteni putem e-pošte ako su nešto osvojili na izvlačenju. Još jedna prednost online igranja kanadske lutrije koja štedi vrijeme jest provjera rezultata bez potrebe napuštanja kuće.

Povijest kanadskog lota

Kanada je u svojim ranim godinama uspostavila lutrije kako bi prikupila sredstva za javne radove. Vlada nije imala dovoljno sredstava za financiranje stvari poput izgradnje cesta i mostova kao mlada zemlja bez stvarnih sredstava prihoda.

Provincije bi od svog zakonodavnog tijela tražile odobrenje za vođenje lutrije kako bi prikupile sredstva za dobru svrhu. Kao rezultat toga, lutrija je prvo iskorištena za financiranje javnih radova. Quebec i Manitoba su započeli lutriju godinu dana nakon što je Kazneni zakon izmijenjen 1970. Loto-Quebec je bila prva organizacija u Kanadi koja je upravljala lutrijskim aktivnostima. Druge su provincije brzo slijedile taj primjer, osnivajući lutrije kako bi nadopunile prihode pokrajinske vlade.

Prva nacionalna lutrija u Kanadi održana je 1974., nakon čega su provincije osnovale vlastite lutrije i počele održavati manje lutrije. Kanadska olimpijska lutrija osnovana je za prikupljanje sredstava za Olimpijske igre u Montrealu 1976. godine. Ova će lutrija kasnije biti preimenovana u Lotto-Canada i korištena za financiranje budućih Olimpijskih igara i nacionalnih projekata.

Je li kanadski loto legalan?

Lutrija je legalna u Kanadi. Na Atlantic 49 postoji jackpot od 1.000.000 USD (fiksni). Lutrijski listići se mogu kupiti online u Kanadi, ali su igre na sreću zabranjene. Ova kategorija uključuje natjecanja koja dodjeljuju nagrade putem slučajnog izvlačenja, igraćih kartica ili paketa koji uključuju obje igre.

Igranje, posebice online lutrije, s vremenom je postalo područje interesa kanadske vlade. Godine 1969. izmijenjen je Kazneni zakon kako bi se posebni projekti mogli plaćati novcem pokrajinskih i saveznih lutrija.

Kako igrati kanadski loto

  • Vlasnici loto 6/49 ulaznica mogu odabrati šest brojeva iz skupa 1-49 prilikom kupnje ulaznice. Svih šest izvučenih brojeva moraju odgovarati brojevima listića kako bi igrač osvojio jackpot. Da bi osvojio sekundarnu nagradu, igrač mora upariti pet od šest glavnih brojeva, zajedno s bonus brojem.

  • Lotto Max Sedam znamenki, u rasponu od 1 do 49, bira se nasumično. Ako igrač točno pogodi svih sedam izvučenih brojeva, osvaja jackpot. Tu su i nagrade od milijun dolara "MaxMillions" koje se prebacuju dok se ne osvoje u Lotto Max izvlačenju.

Koji su izgledi za osvajanje kanadskog lota?

Igrači imaju 1 prema 14 milijuna šanse da dobiju Lotto 6/49. Na prvi pogled prilično sumorno, ali puno poštenije od mnogih drugih lutrija. Šanse za osvajanje jackpota Mega Millions, na primjer, su 1 prema 176 milijuna. Neke lutrije poput Quebec Banco Special (1 od 4 milijuna) su ipak mnogo poštenije. Međutim, ogromna nagrada koju treba osvojiti u 6/49 čini ga privlačnijim.

Kada je prvi put predstavljen Lotto 6/49, a prije Lotto Maxa, jackpotovi su rijetko prelazili 10 milijuna dolara, ali sve se to sada promijenilo. Lotto Max je najpopularnija online lutrija u Kanadi. Ima tjednu prodaju veću od 10 milijuna dolara.

Nagrade po Jackpotu

Dok Power Ball u Kanadi Lotto ulaznice online premašuje Lotto Max jackpot, to je još uvijek ogroman iznos s obzirom na malu populaciju, kao što je to učinio nekoliko puta u posljednjih nekoliko godina. Od 2017. Lotto Max je imao gornju granicu od 60 milijuna dolara za svaki pojedinačni jackpot. Sav novac iznad te granice postaje dio "MaxMillion" nagrada. Najveći dobitni listić u povijesti kanadske online lutrije iznosio je 64 milijuna dolara 2015. godine.

Uz glavnu nagradu, kanadska online lutrija nudi niz zanimljivih sporednih nagrada. Podudaranje pet brojeva plus bonus brojevi u Lotto 6/49 rezultira isplatom od 6% od ukupnog iskorištenog iznosa.

5 posto udjela u ukupnom potu dodjeljuje se igraču koji točno pogodi svih pet brojeva. Igrači dobivaju 0,5% svog uloga natrag ako dobiju četiri točna broja. Igrači koji odgovaraju tri broja i bonus brojevi dobivaju $10, dok oni koji odgovaraju dva broja i bonus brojeve dobivaju $5 bonusa. Kada se dva broja spoje, igraču se daje slobodna igra.

Savjeti i trikovi za igranje kanadskog lota

Neparno-parni brojevi online lutrije su dobra oklada

Tri neparna broja dolaze ispred četiri parna. Odaberite parnu/neparnu kombinaciju brojeva za jedan unos Lotto Maxa. Samo oko 1% vremena izvlače se svi neparni ili svi parni brojevi.

Igrajte tri visoka-četiri-niska ili četiri visoka-tri-niska broja

Donju i gornju polovicu zadanog polja brojeva igrači mogu podijeliti na dvije polovice. U igri od 49 brojeva kao što je Lotto Max Canada, znamenke 1-25 padaju u donju polovicu, dok brojevi 26-49 idu u gornju polovicu. Samo 1% vremena pojavljuju se svi visoki ili svi niski brojevi. Najbolja kombinacija je 3/4 ili 4/3. To znači tri vrha i četiri doline, ili četiri vrha i tri najniže razine. Otprilike 56% svih crteža ima skupine dobitnih brojeva koje prikazuju ove uzorke.

Grupiranje brojeva online lutrije

Mnogi će igrači primijetiti da kada gledaju popis prošlih dobitnih brojeva Lotto Maxa ili onih iz bilo koje druge lutrije, neke grupe brojeva nedostaju. Na primjer, u nizu brojeva 5-14-17-32-38-42-45 nema 20-ih. Igrači mogu imati koristi od držanja na oku i proučavanja broja grupa u svojim špilovima.

About the author
Isabella Garcia
Isabella Garcia
About

Isabella Garcia, poznata kao 'Lucky Lotti' na LottoRankeru, kombinira svoj južnoamerički štih s dubokom stručnošću u globalnim lutrijama. S suncem okupanih plaža Rija, Isabella dekodira zamršenost lutrije, donoseći igračima najbolje savjete i trikove.

Send email
More posts by Isabella Garcia