Najbolji Ekstra Pensja Lutrija u 2024

Jedna od najigranijih lutrijskih igara u Poljskoj zove se Ekstra Pensja, a vodi je Totalizator Sportowy. Ekstra je jedna od najboljih internetskih lutrija u Poljskoj i ima izvlačenja svaki dan u 21:00 po lokalnom vremenu. U 2021., 13. ožujka, sretni igrač iz Goline u Koninu odigrao je listić za brzi odabir u trgovini na Kolejowa 42. Bio je jedan od nekoliko ljudi koji su igrali brojeve 2, 15, 19, 26 i 35 te još jedan broj 4 i osvojio 5000 PLN (1029 USD) svaki mjesec tijekom ukupno 20 godina.

Dana 16. siječnja 2021. brojeve za mjesečnu nagradu od 5000 PLN (1029 USD) - 1, 5, 7, 24, 32 i bonus broj 2 - ispravno je odabrao neidentificirani dobitnik. Ovaj pobjednik je porijeklom iz Chrzanówa, a kao i svi ostali pobjednici, njihov identitet je zaštićen.

Najbolji Ekstra Pensja Lutrija u 2024
Evelyn Thompson
ExpertEvelyn ThompsonExpert
ResearcherAishwarya NairResearcher

Kako kupiti srećku Ekstra Pensja na mreži

Ekstra Pensja crteži otvoreni su samo lokalnim igračima. Oni, međutim, mogu odlučiti sudjelovati kupnjom u obližnjoj trgovini ili putem online srećka putem web stranice ili aplikacije Gry Lotto PL. Cijena ulaznice za Ekstra Pensja je 5 PLN (1 USD) po ulazu i 1 PLN (0,21 USD) za dodavanje bonus igre za Ekstra Premia.

Igranje s množiteljem 10x košta 50 PLN (10 USD). Odabirom opcije Advance Draws tijekom kupnje, igrači mogu sudjelovati u do 8 uzastopnih izvlačenja.

Suprotno nekima druge loto igre, Ekstra Pensja isplaćuje mjesečne dobitke sljedećih 20 godina. Igrači biraju pet brojeva od dostupnih 35 i jedan od dostupna 4. Sudionici mogu odlučiti staviti svoj ulog na brojeve ili koristiti nasumično izvlačenje. Čak iu sljedećih osam izvlačenja pojedinci mogu igrati iste brojeve. Igrači precrtavaju 5 od 35 i sve četiri znamenke na praznom mjestu.

Kratka povijest Ekstra Pensja

Dana 19. listopada 2014. Ekstra Pensja se prvi put pojavila u lutriji studija, unatoč tome što prodaja traje već tri dana. Ova lutrija je prva od ovih "čudnih" igara objavljen u Poljskoj Odmah, dobitak je nesolventan, a igrač prima isplatu. Ova plaća je statusno jednaka standardnoj plaći. Uzima se u obzir u zahtjevima za kredit i čak se prenosi kroz obitelj.

Način na koji se igra igra nije se puno promijenio otkako je prvi put razvijena. Prije 11. rujna 2015. izvlačenja su bila samo srijedom i nedjeljom. Toga su dana dodana izvlačenja u petak.

Opcija množitelja uvedena je 2016. godine, povećavajući glavnu nagradu na čak 50 000 PLN (10297 USD) mjesečno tijekom 20 godina. Godinu dana kasnije, igra je proširena na svakodnevno izvlačenje umjesto samo dva puta tjedno. Ekstra Premia bonus igra bila je posljednja promjena u 2019.

Je li Ekstra Pensja legalna?

Ekstra Pensja legalna je u Poljskoj. Naime, većina opcija za online kockanje je zabranjena ili ograničena na državne monopole. Jedina iznimka su online kockanje i vođenje promotivnih lutrija, za koje je potrebna prethodna dozvola.

Kako igrati Ekstra Pensja lutriju online

Igrači biraju pet brojeva između 1 i 35 i dodatni broj između 1 i 4. Također je moguće obratiti pažnju na svaku od četiri opcije. Za 1 PLN, sudionici mogu odabrati dodavanje Ekstra Premia bonus igre. Izvlačenje za dodatnu igru, poznato kao Extra Bonus, događa se odmah nakon izvlačenja za Ekstra Pensja.

Igrači se moraju redovno kladiti od 1 PLN da bi sudjelovali. Njihovi će brojevi zatim biti uključeni u oba izvlačenja. Zainteresirani pojedinci trebaju kupiti srećke Ekstra Pensja lutrije online, čuvati ih na sigurnom i vratiti se da pogledaju najnovije rezultate lutrije Ekstra Pensja. Najmanje dva uobičajena broja moraju se podudarati kako biste bili kvalificirani za nagradu.

Broj puta kada je svaki broj izvučen tijekom zadnjih 20 izvlačenja prikazan je putem statistike Hit-And-Miss. Ova tablica se ažurira svaki put kada se izvuče broj. Broj izvlačenja od posljednjeg izvlačenja određenog broja naveden je u svakom retku. Prosječno vrijeme između izvlačenja broja može se izračunati kako bi se utvrdilo je li dospjela ili je dospjela.

Kakvi su izgledi za osvajanje Ekstra Pensja?

Ekstra Pensja jackpot ima šansu za dobitak jedan prema 1,298,528. Vjerojatnost poklapanja brojeva 5 i 1, što procjenjuje da plaćate 5000 PLN mjesečno tijekom 20 godina, je 1 prema 1,298,522. Igrači dobivaju 25.000 PLN za spajanje pet brojeva, s šansom od 1:432.843 da to učine.

Nagrade za podudaranje 4 + 1 i 4 iznose 1000 PLN odnosno 200 PLN. Međutim, izgledi za podudaranje tih brojeva su 1 prema 8657 odnosno 1 prema 2886. Igrači koji spoje 3 + 1 i 3 dobivaju 80 PLN odnosno 25 PLN. Šanse su 1 prema 299 odnosno 1 prema 100. Spajanje 2 + 1 i 2 može sudionicima donijeti 10 PLN i 5 PLN. Vjerojatnost je 1 od 32 i 1 od 11.

Opcija množitelja 10x dostupna je za kupnju u običnim i bonus igrama. Sve nagrade ispod 2280 PLN mogu se podići od susjednih Lotto djelitelja. Manje nagrade također se odmah knjiže na račune online igrača. Porezi u ukupnom iznosu od 10% bit će odbijeni od svih nagrada koje prelaze 2.280 PLN.

Mogućnosti isplate za pobjednike Ekstra Pensja

Svaki igrač koji se kladi x 10 ima priliku zaraditi 20-godišnji prihod od 50.000 zlota. To je deset puta veći dobitak nego kod tipične oklade. No, cijena kupona za takvu igru bit će razmjerno veća; to je 50 PLN. Naravno, stopa bi također mogla biti niža, kao na primjer x 5 (cijena kupona bit će 25 PLN).

Svaki mjesec se može kladiti do 50.000 zlota tijekom najviše 20 godina. Na blanku je ispisan odabrani iznos plaće. Važno je zadržati vaučer s Ekstra Pensja okladama. Osim što je bitan za provjeru ishoda izvlačenja Ekstra Pensja, služi i kao temelj za isplatu dobitaka.

Savjeti i trikovi za igranje Ekstra Pensja

Svaki poljski igrač zamišlja da jednog dana osvoji loto. Šanse za osvajanje jackpota na lutriji su male, no ipak je bilo dobitnika jackpota. Vjerojatnost osvajanja Ekstra Pensja uglavnom je određena slučajnošću, ali postoje neke strategije pojedinci bi trebali pokušati.

Nakon što nauče kako kupiti listić za Ekstra Pensja lutriju, sudionici mogu dobiti više listića ako žele poboljšati svoje šanse za dobitak. Nedostatak je to što će se možda morati potrošiti mnogo novca da bi se osvojila nagrada. Zbog značajnih troškova koje pojedinci imaju prilikom kupnje svojih listića, vrijednost njihovih dobitaka možda neće biti u potpunosti vraćena.

Druge korisne strategije

Najtipičnija strategija je kupiti jednu liniju i pridržavati je se religiozno za svako izvlačenje. Strah od promašaja ako se njihovi brojevi pojave u izvlačenju za koje nisu kupili listiće motivira igrače. Stoga igrači moraju prestati razmišljati na taj način i pokušati kupiti više ulaznica za Ekstra Pensja izvlačenja koja se rjeđe događaju. Može se bolje pobijediti ako se igra za značajnije uloge.

Osim toga, budući da se brojevi iznad često biranog 31 pojavljuju jednako često, igrači bi trebali obratiti veću pozornost na te znamenke. Sudionici neće nužno povećati svoje izglede za dobitak na lutriji, ali budući da većina pojedinaca ograničava svoj fond, isplate Ekstra Pensja obično će biti značajne.

About the author
Evelyn Thompson
Evelyn Thompson
About

Evelyn Thompson, ili "Lucky Evie", kako je zovu u LottoRankeru, kombinira svoj britanski analitički način razmišljanja sa strašću za brojevima kako bi čitateljima pružila najbolje lutrijske strategije. Sa šarmantnih ulica Londona, ona pretražuje podatke lutrije, osiguravajući igračima sve što im je potrebno za donošenje informiranih odluka.

Send email
More posts by Evelyn Thompson