Najbolji EuroJackpot Lutrija u 2023

Suvremeni igrači lutrije imaju mnogo opcija koje bi im mogle pomoći da ostvare veliki dobitak. Konkretno, Eurojackpot posljednjih godina vrti glave iz svih pravih razloga. Nije iznenađujuće da igrači sada skaču na priliku isprobati Eurojackpot inline. Eurojackpot je vjerojatno jedna od najmlađih lutrija na svijetu. Osim svoje prisutnosti manje od desetljeća u svijetu online lutrije, Eurojackpot se istaknuo i po dodjeljivanju nekih od najvećih lutrija u Europi. Osim nevjerojatnog lutrijskog jackpota, njegovi su povoljni koeficijenti nedvojbeno izuzetna atrakcija.

Najbolji EuroJackpot Lutrija u 2023
Gdje kupiti listiće za Eurojackpot?
Gdje kupiti listiće za Eurojackpot?

Gdje kupiti listiće za Eurojackpot?

Svatko od 18 godina ili stariji ima pravo okušati svoju sreću u Eurojackpot jackpotu. Glavna briga među igračima obično je kako kupiti srećku online i gdje ih kupiti. Ulaznice za lutriju Eurojackpot mogu se kupiti kod nekih prodavača ulaznica na mreži. Ipak, pri kupnji trebaju biti oprezni online srećke od privatnih programera.

Neki igrači ne vole kupovati ulaznice od trećih strana. Igrači također mogu kupiti Eurojackpot listiće na službenoj web stranici lutrije. Kupnja na web stranicama Eurojackpota jednostavna je kao odabir i uplata listića.

Gdje kupiti listiće za Eurojackpot?
Povijest Eurojackpota

Povijest Eurojackpota

Lutrija Eurojackpot prvi put je predložena 2006. godine, nakon značajnih ponuda jackpota u to vrijeme, osobito iz Euromillions lutrija. Dogovor o pokretanju ove multinacionalne lutrije postignut je 2011. u Helsinkiju.

Nakon dogovora, sedam zemalja, Danska, Finska, Njemačka, Slovenija, Italija i Nizozemska, sudjelovalo je u prvom izvlačenju Eurojackpota 23. ožujka 2012. Ubrzo nakon toga, igrač iz Njemačke osvojio je 19,5 milijuna eura, što je potaknulo interes za lutrija izvan zemlje sudionice.

Druge zemlje su se brzo pridružile, uključujući Španjolsku, Norvešku, Švedsku, Hrvatsku, Litvu, Latviju, Island, Češku Republiku i Mađarsku. Prihvaćanje Eurojackpota u većini europskih zemalja omogućilo mu je široku publiku.

3. svibnja 2013. norveški igrač Yngvar Borgerson osvojio je jackpot. Ovo je bila prva od nekoliko povijesnih pobjeda u nekoliko mjeseci. Također je doveo do novih događaja koji su doveli do promjene formata 10. listopada 2014.

Međutim, ovaj novi format nije spriječio igrače da krenu u veliku pobjedu. Jackpot lutrijski dobici od 31,5, 84,8, 90 i 90 milijuna eura zabilježeni su u listopadu 2015., srpnju 2016., listopadu 2016. i siječnju 2017. Iznos od 90 milijuna eura osvojilo je pet različitih igrača iz Njemačke (3 igrača) , Danska i Nizozemska.

Tijekom godina pridružile su se i druge europske zemlje, a od prosinca 2020. broj zemalja iznosi 18.

Povijest Eurojackpota
Je li Eurojackpot legalan?

Je li Eurojackpot legalan?

Danas postoje stotine lutrija, samo što su neke prilično restriktivne. Stoga se pitanje legalnosti jackpota često postavlja kada se spomene Eurojackpot. Iako je Eurojackot službeno dostupan igračima iz 18 zemalja sudionica, igra je dostupna i na web stranicama lutrije. U idealnom slučaju, ove stranice kupuju ulaznice za igrače unutar određene zemlje sudionice i služe vašim najboljim interesima.

Stoga se igrači iz zemalja koje nisu navedene potiču da osiguraju da igraju ovu igru licenciranih i reguliranih stranica pod renomiranom jurisdikcijom. Sada kada su teritorijalna ograničenja dobro riješena na internetskim stranicama pod uvjetom da igrač ima 18+ godina, oni mogu sudjelovati u ovoj lutriji.

Je li Eurojackpot legalan?
Kako igrati Eurojackpot online

Kako igrati Eurojackpot online

Eurojackpot, kao većina online lutrija, lako je i zabavno igrati. Dobra stvar kod ove igre je što nema složenih pravila igre i nepotrebnih kombinacija. Igrač mora odabrati pet brojeva između 50 i an dodatna dva iz bazena. Također možete odlučiti dodati Doublejackpot značajka pomoću koje možete udvostručiti dobitak jackpota.

Postoji nekoliko načina da ispunite srećku. Igrači mogu odabrati svoje sretne brojeve ručno ili koristiti opciju Quickpick koju nudi lutrija. Zadnji korak je klik na gumb za slanje i položite okladu.

Pravila Eurojackpota

Pravila Eurojackpota trebala bi biti jasna većini igrača, čak i početniku. Prvo, igrač je dužan kupiti ulaznice za igru online prije izvlačenja. Igrači koji sudjeluju moraju biti stariji od zakonske dobi, 18 ili više godina. Međutim, dopušteno je sudjelovanje estonskim igračima od 16 godina ili starijima.

Igrači koji sudjeluju u Eurojackpotu na mreži moraju prihvatiti uvjete i odredbe dobavljača kako bi ispunili uvjete za dobitak. Ono što je najvažnije, samo jedini vlasnik dobitnog listića ili računa može tražiti jackpot nagradu.

Igre Eurojackpot također zahtijevaju da se svi dobici na lutriji traže u zemlji u kojoj je listić kupljen. Stoga bi igrači trebali voditi računa o ovom zahtjevu pri odabiru operatera lutrije. Također imajte na umu da je za dobitnike jackpota uvijek dobro pripremiti plan na što će potrošiti svoj dobitak.

Kako igrati Eurojackpot online
Kakvi su izgledi za osvajanje EuroJackpota

Kakvi su izgledi za osvajanje EuroJackpota

Izgledi za dobitak bilo kojeg jackpota na lutriji uvijek su mali, a Eurojackpot nije iznimka. Na primjer, izgledi za osvajanje jackpota su 1:95,344,20. Ono po čemu se Eurojackpot ističe je to što je ovaj jackpot dizajniran za češće isplate od većine jackpotova. Međutim, ukupne šanse za pobjedu na Eurojackoptu su 1:35. To znači da svaki igrač ima šanse 35 prema 1 osvojiti nagradu dok igra ovu lutriju.

Popis kvota koje nudi Eurojackpot:

 • 5 brojeva + 2 eurobroja (jackpot - 1 u 95.344.200
 • 5 brojeva + 1 Eurobroj - 1 u 5.959.013
 • 5 brojeva -1 u 3.405.150
 • 4 broja + Eurobrojevi - 1 u 423,752
 • 4 broja + 1 Eurobroj - 1 u 26,485
 • 3 broja + 2 eurobroja - 1 u 9,631
 • 4 broja - 1 u 15.134
 • 2 broja + 2 eurobroja - 1 u 672
 • 3 loptice + 1 eurobroj - 1 u 602
 • 3 broja - 1 u 344
 • 1 broj + 2 eurobroja - 1 u 128
 • 2 broja + 1 eurobroj - 1 u 42
Kakvi su izgledi za osvajanje EuroJackpota
Mogućnosti isplate ako igrač pobijedi u igri

Mogućnosti isplate ako igrač pobijedi u igri

Igranje Eurojackpota košta otprilike 2 € po redu. Igrači koji imaju sreće da osvoje jackpot nagradu imaju dvije mogućnosti: loto jackpot i anuitet. Međutim mogućnost isplate ponuđeno igraču može varirati ovisno o zemlji iz koje igra. Međutim, online igrači imaju samo opciju paušalnog iznosa. Jackpot počinje s 10.000.000 € i može ići do 90.000 €.

Eurojackpot nudi detaljne informacije o plaćanju o zemljama sudionicama. Neke zemlje dobitke jackpota oporezuju, dok se druge ne oporezuju. Mogućnost isplate rente posebno je privlačna za igrače iz zemalja koje dobivaju porez na lutriji. U većini slučajeva, igrači iz zemalja koje ne oporezuju dobitke na lutriji možda neće imati problema s preuzimanjem cijelog iznosa.

Naime, online igrači će imati cijeli iznos prebačen na svoje račune bez odbijanja poreza.

Mogućnosti isplate ako igrač pobijedi u igri
Savjeti i trikovi za igranje EuroJackpota

Savjeti i trikovi za igranje EuroJackpota

Eurojackopt može biti prilično zbunjujući za početnike. Iako ova jackpot lutrija ima visoke koeficijente, a igrači imaju male šanse, postoji mnogo toga što igrač može učiniti kako bi poboljšao svoje šanse za dobitak. Evo nekoliko savjeta koji će pomoći igračima Eurojackpota da igraju pametnije:

 • Imajte kombinaciju neparnih i parnih brojeva. Ovo je utemeljeno na prethodnim promatranjima da približno 70% dobitaka u Eurojackpotu ima kombinaciju neparnih i parnih brojeva.
 • Izbjegavajte uzastopne brojeve. Najčešće dobitni brojevi nisu uzastopni, već su obično raspoređeni po cijelom spektru. Igrači bi stoga trebali odabrati kombinaciju visokih (26-50) i niskih (1-25) brojeva.
 • Promatrajte posljednje izvlačenje. Dobitni brojevi će često imati barem jedan ponovljeni broj iz zadnjeg izvlačenja. Ovi se brojevi mogu ponavljati, vrući brojevi i vjerojatno će pomoći igraču da pobijedi.
 • Izbjegavajte uzorke. Igrači bi trebali izbjegavati izradu bilo kakvih uzoraka. Ovo se odnosi na neparne ili parne brojeve ili brojeve koji završavaju određenom znamenkom. Skupovi brojeva ili obrasci rijetko pobjeđuju.
 • Kupite više ulaznica. Koliko god je odgovorno igranje kritično, igračima se savjetuje da kupe više srećki za igre online kako bi povećali svoje šanse za osvajanje jackpota. Umjesto da svoj mjesečni proračun trošite na više izvlačenja, kupnja više listića u jednom izvlačenju povećava izglede za dobitak.
Savjeti i trikovi za igranje EuroJackpota