Najbolji EuroMillions Lutrija u 2024

EuroMillions je uzbudljiva igra lutrije koja je zaokupila maštu igrača diljem Europe. Uz priliku za osvajanje jackpotova koji vam mijenjaju život i uzbudljivo iskustvo igranja, nije ni čudo da je EuroMillions postala jedna od najpopularnijih lutrija na svijetu. U ovom sveobuhvatnom vodiču zadubit ćemo se u povijest EuroMillionsa, istražiti mehanizme igre, razgovarati o izgledima za pobjedu i dati vrijedne savjete kako povećati vaše šanse da postanete pobjednik EuroMillionsa.

Najbolji EuroMillions Lutrija u 2024
Evelyn Thompson
ExpertEvelyn ThompsonExpert
Fact CheckerSamuel OseiFact Checker

Gdje kupiti ulaznice za EuroMillions

Možete kupiti online srećka za EuroMillions prijavom na stranicu EuroMillions u vašoj zemlji, pod uvjetom da:

 • Vi ste u toj zemlji u to vrijeme; i
 • Ta je država jedna od devet u kojima EuroMillions posluje.

To je važno razmatranje, jer je – iz pravnih razloga – sudjelovanje u ovoj internetskoj lutriji ograničeno na osobe koje se u to vrijeme nalaze u zemlji sudionici. Ako je u drugoj zemlji, vaša kupnja srećke na mreži bit će spriječena.

A drugi problem se javlja ako pobijedite i uglavnom je isti – na koji bankovni račun želite da prebace novac? Naravno, ako ste osvojili jako veliku svotu, isplatit će vam se otputovati u dotičnu zemlju, kratkoročno boraviti i otvoriti bankovni račun – ali to teško da će biti razumno ako imate jedno, recimo, pet eura .

Povijest EuroMillionsa

Prvotna namjera je bila pokrenuti ovo online igra lutrije 1999. u isto vrijeme kada je uvedena nova valuta EU-a, euro – ali, iz niza razloga, to se nije dogodilo. EuroMillions je konačno započeo pet godina kasnije, u veljači 2004. U to vrijeme jedine uključene zemlje bile su Francuska, Španjolska i Ujedinjeno Kraljevstvo, od kojih treća nije ni usvojila euro (i još uvijek nije, a ni sada nije čak i članica EU), a prvi jackpot bio je vrijedan 15 milijuna eura.

Sljedećih godina pridružile su se Austrija, Belgija, Irska, Luksemburg, Portugal i Švicarska (koja također nije u EU i nema euro kao svoju valutu). Jedan od najnevjerojatnijih aspekata EuroMillionsa je čista veličina ponuđenih nagrada. U ovom trenutku, najveći jackpot ikad osvojen iznosi 190 milijuna eura.

Vrlo često jackpot osvoji lutrijska udruga – dobitak od 183 milijuna eura podijelilo je troje ljudi koji su zajedno kupili isti listić – no Dolores McNamara u Irskoj osvojila je 77 milijuna funti u dvije tisuće i petoj, a 2009. nepoznati Španjolka je osvojila 110 milijuna funti.

Je li EuroMillions legalan?

EuroMillions je legitimna i legalna igra lutrije koja djeluje pod strogim propisima i nadzorom nacionalnih lutrijskih organizacija zemalja sudionica. Svaka država ima vlastiti skup pravila i propisa koji se odnose na lutriju, čime se osigurava da su igrači zaštićeni i da se igra vodi pošteno. Organizatori lutrije primjenjuju rigorozne sigurnosne mjere kako bi zaštitili integritet izvlačenja i osigurali da su sve nagrade pravilno dodijeljene.

Važno je napomenuti da je EuroMillions dostupan samo u zemljama sudionicama. Međutim, zahvaljujući pojavi online lutrijskih platformi, igrači iz cijelog svijeta sada mogu pristupiti EuroMillions i sudjelovati u ovoj uzbudljivoj igri.

Kako igrati EuroMillions

Sudjelovanje u EuroMillions je jednostavno, tako da ne morate biti iskusan igrač lutrije da biste sudjelovali u akciji. Za igru ​​morate odabrati pet glavnih brojeva iz skupa od 1 do 50 i dva Lucky Star broja iz skupa od 1 do 12. Možete odabrati vlastite brojeve ili se odlučiti za Quick Pick, gdje sustav nasumično odabire brojevi za vas. Svaka linija s brojevima košta 2,50 €, a možete igrati do najviše pet linija na svakoj listići.

Nakon što odaberete svoje brojeve, možete odigrati jedno izvlačenje ili više izvlačenja unaprijed. EuroMillions izvlačenja održavaju se dva puta tjedno, utorkom i petkom, nudeći vam obilje prilika za velike dobitke. Kako biste povećali svoje šanse za dobitak, također možete odlučiti igrati dodatne igre, kao što su UK Millionaire Maker ili European Millionaire Maker, koje nude dodatne nagrade.

Igranje EuroMillionsa nije ograničeno na stanovnike zemalja sudionica. Zahvaljujući online lutrijskim platformama, igrači iz cijelog svijeta mogu jednostavno sudjelovati i kupiti svoje ulaznice online. Sve što trebate je internetska veza i spremni ste pridružiti se milijunima igrača koji se nadaju da će se obogatiti.

EuroMillions Jackpot i struktura nagrada

EuroMillions jackpot glavna je atrakcija ove uzbudljive lutrije. Uz početni jackpot od 17 milijuna eura, brzo raste sa svakim izvlačenjem u kojem nema dobitnika jackpota. To dovodi do uzbudljivih prevrtanja i potencijala za svote novca koje će vam promijeniti život. Jackpot se može prevrnuti najviše 15 puta, a ako i dalje nema dobitnika, bit će raspodijeljen među dobitnicima u sljedećem nagradnom razredu.

Osim jackpota, EuroMillions nudi niz drugih nagrada. Postoji ukupno 13 nagradnih razina, a iznos koji možete osvojiti ovisi o broju glavnih brojeva i Lucky Star brojeva koji odgovaraju. Nagrade počinju od malog iznosa za uparivanje samo dva glavna broja, a povećavaju se kako uparujete više brojeva. Najveća nagrada koja nije jackpot dodjeljuje se za podudaranje svih pet glavnih brojeva i jednog Lucky Star broja.

Vrijedno je napomenuti da EuroMillions ima ograničenje iznosa jackpota. Kad dosegne 200 milijuna eura, više ne može rasti. Međutim, ako se jackpot ne osvoji kada dosegne ovaj iznos, ostat će na 200 milijuna eura za četiri izvlačenja. Ako nakon četiri izvlačenja i dalje nema dobitnika jackpota, svih 200 milijuna eura bit će raspodijeljeno među dobitnicima u sljedećem nagradnom razredu.

EuroMillions koeficijenti i vjerojatnosti dobitka

Iako je osvajanje jackpota EuroMillions možda dugačak pokušaj, još uvijek postoji mnogo drugih nagrada koje možete osvojiti. Šanse za osvajanje bilo koje nagrade u igri EuroMillions su približno 1 prema 13, a ukupne šanse za osvajanje nagrade u bilo kojoj razini su približno 1 prema 22. Šanse za osvajanje jackpota su približno 1 prema 139 milijuna.

Kako biste bolje razumjeli izglede za pobjedu, evo raščlambe različitih razina nagrada i njihovih vjerojatnosti:

 • Spajanje 5 glavnih brojeva + 2 broja Lucky Star: 1 u 139,838,160
 • Spajanje 5 glavnih brojeva + 1 broj Lucky Star: 1 u 6,991,908
 • Spajanje 5 glavnih brojeva: 1 u 3,107,515
 • Spojite 4 glavna broja + 2 broja Lucky Star: 1 u 621,503
 • Spojite 4 glavna broja + 1 broj Lucky Star: 1 u 31,076
 • Spajanje 4 glavna broja: 1 u 13,812
 • Spojite 3 glavna broja + 2 broja Lucky Star: 1 u 14,125
 • Povežite 2 glavna broja + 2 broja Lucky Star: 1 u 986
 • Povežite 3 glavna broja + 1 broj Lucky Star: 1 u 707
 • Spoji 3 glavna broja: 1 u 314
 • Spojite 1 glavni broj + 2 broja Lucky Star: 1 u 188
 • Spojite 2 glavna broja + 1 Lucky Star broj: 1 u 49
 • Spojite 2 glavna broja: 1 od 22

Iako izgledi mogu izgledati zastrašujuće, važno je zapamtiti da netko mora osvojiti nagrade, a sreća može pogoditi bilo kada. Uz svaku kartu koju kupite, imate priliku biti taj sretni dobitnik.

EuroMillions raspored izvlačenja i rezultati

EuroMillions izvlačenja održavaju se dva puta tjedno, utorkom i petkom, u 20:45 CET. Izvlačenja se održavaju u Parizu, u Francuskoj, a rezultati su ubrzo nakon toga dostupni na službenoj web stranici EuroMillionsa i raznim online lutrijskim platformama. Rezultate također možete pronaći na televiziji iu novinama u zemljama sudionicama.

Ako igrate online, ne morate brinuti sami provjerite rezultate. Većina online lutrijskih platformi automatski će vas obavijestiti ako ste osvojili nagradu. Svoje listiće možete provjeriti i ručno uspoređujući svoje brojeve s dobitnim brojevima objavljenim na službenoj web stranici EuroMillions.

Strategije za povećanje vaših šansi za osvajanje EuroMillionsa

Iako je EuroMillions igra na sreću, postoji nekoliko strategija koje možete primijeniti kako biste povećali svoje šanse za dobitak. Evo nekoliko savjeta koje treba imati na umu:

 • Igrajte redovito: Što više listića kupite, veće su vam šanse za dobitak. Razmislite o postavljanju proračuna i dosljednoj igri kako biste povećali svoje izglede.
 • Pridružite se sindikatu: Sindikat je grupa igrača koji udružuju svoj novac kako bi kupili više ulaznica. Po pridruživanje sindikatu, možete povećati svoje šanse za dobitak bez trošenja više novca.
 • Birajte nepopularne brojeve: Mnogi igrači biraju brojeve koji su im značajni, kao što su rođendani ili godišnjice. Odabirom manje popularnih brojeva smanjujete šanse da ćete morati podijeliti nagradu s drugim dobitnicima.
 • Igrajte vruće i hladne brojeve: Neki igrači vjeruju da su određeni brojevi "vrući" i vjerojatnije da će se pojaviti u budućim izvlačenjima, dok su drugi "hladni" i manje je vjerojatno da će se pojaviti. Možete pratiti učestalost brojeva i napraviti svoj odabir u skladu s tim.
 • Uzmite u obzir Millionaire Maker: Ako igrate iz Ujedinjenog Kraljevstva, ne zaboravite ući u igru ​​UK Millionaire Maker. Ova dodatna igra jamči stvaranje milijunaša u svakom izvlačenju, bez obzira na EuroMillions jackpot.

Upamtite, iako ove strategije mogu malo povećati vaše šanse za dobitak, EuroMillions je u konačnici igra na sreću. Uživajte u uzbuđenju i uzbuđenju igranja i ne zaboravite igrati odgovorno.

EuroMillions Syndicates i opcije grupne igre

Ako želite maksimizirati svoje šanse za dobitak bez gubitka novca, pridruživanje EuroMillions sindikatu ili sudjelovanje u grupnoj igri može biti odlična opcija. Sindikati vam to omogućuju udružite svoj novac s drugim igračima, povećavajući svoju kupovnu moć i broj ulaznica koje možete kupiti.

Dostupni su razni sindikati, od malih grupa prijatelja ili obitelji do velikih online sindikata s tisućama članova. Kada se pridružite sindikatu, doprinosite ukupnoj kupnji ulaznica, a sve osvojene nagrade dijele se među članovima sindikata. Na taj način možete povećati svoje šanse za dobitak bez trošenja bogatstva.

Opcije grupnog igranja također su dostupne na mnogim internetskim lutrijskim platformama. Oni vam omogućuju da se pridružite grupi igrača za određeno izvlačenje, bez dugoročne obveze sindikata. Pridonosite kupnji ulaznica za to izvlačenje, a sve osvojene nagrade dijele se među članovima grupe. Grupno igranje može biti zabavan i pristupačan način da povećate svoje šanse za pobjedu.

Prije pridruživanja sindikatu ili sudjelovanja u grupnoj igri, važno je uspostaviti jasna pravila i dogovore s ostalim članovima. To uključuje odlučivanje o tome kako će se nagrade podijeliti, koliko često će se ulaznice kupovati i kako će se upravljati sindikatom ili grupom.

Najveći broj dobitnika EuroMillionsa

Francuska i Ujedinjeno Kraljevstvo imaju najveći broj pojedinačnih dobitnika jackpota na lutriji EuroMillion, svaka po 114; Španjolska je blizu sa 112. Na drugom kraju ljestvice, Luksemburg ima samo 3, a Irska 18.

Najveće nagrade koje su osvojile zemlje

 • Austrija 130 milijuna eura
 • Belgija 188 milijuna eura
 • Francuska 220 milijuna eura
 • Irska 188 milijuna eura
 • Luksemburg 66 milijuna eura
 • Portugal 190 milijuna eura
 • Španjolska 190 milijuna eura
 • Švicarska 230 milijuna CHF
 • UK 170 milijuna eura pula
About the author
Evelyn Thompson
Evelyn Thompson
About

Evelyn Thompson, ili "Lucky Evie", kako je zovu u LottoRankeru, kombinira svoj britanski analitički način razmišljanja sa strašću za brojevima kako bi čitateljima pružila najbolje lutrijske strategije. Sa šarmantnih ulica Londona, ona pretražuje podatke lutrije, osiguravajući igračima sve što im je potrebno za donošenje informiranih odluka.

Send email
More posts by Evelyn Thompson
Vodič za igranje i osvajanje EuroMillionsa

Vodič za igranje i osvajanje EuroMillionsa

Lutrija EuroMillions globalni je fenomen i dragulj u kruni europske industrije igara na sreću. Igrači u ovoj europskoj lutriji mogu sudjelovati za samo dva eura, a glavni dobitak vrijedi 190 milijuna eura.

Pitanja

Sve što trebate znati o kockarnicama

Što je lutrija EuroMillions?

EuroMillions je velika transnacionalna igra lutrije dostupna u nekoliko europskih zemalja, uključujući Austriju, Belgiju, Francusku, Irsku, Luksemburg, Portugal, Španjolsku, Švicarsku i Ujedinjeno Kraljevstvo. Sudionici imaju priliku osvojiti ogromne jackpotove, koji počinju od 17 milijuna eura i mogu narasti do 200 milijuna eura. Izvlačenja se održavaju dva puta tjedno utorkom i petkom.

Kako mogu igrati EuroMillions?

Da biste igrali EuroMillions, trebate odabrati pet glavnih brojeva u rasponu od 1 do 50 i dva Lucky Star broja u rasponu od 1 do 12. Možete sami odabrati brojeve ili odabrati Quick Pick za nasumično generirane brojeve. Svaka linija brojeva košta 2,50 €, a možete igrati do pet linija po ulaznici.

Mogu li igrati EuroMillions ako nisam u jednoj od zemalja sudionica?

Da, možete igrati EuroMillions s bilo kojeg mjesta u svijetu zahvaljujući online lutrijskim platformama. Sve što trebate je internetska veza za kupnju ulaznica i sudjelovanje u izvlačenju.

Koliki je minimalni jackpot u EuroMillionsu i kako raste?

Minimalni jackpot u EuroMillionsu iznosi 17 milijuna eura. Ako u izvlačenju nema dobitnika jackpota, iznos se prebacuje na sljedeće izvlačenje, povećavajući jackpot. To se može dogoditi do 15 puta, što potencijalno može dovesti do jackpota od 200 milijuna eura.

Postoje li u EuroMillionsu dostupne još neke nagrade osim jackpota?

Da, EuroMillions nudi 13 različitih nagradnih razina. Iznos koji možete osvojiti ovisi o broju glavnih brojeva i Lucky Star brojeva koje spojite. Nagrade se kreću od manjih iznosa za spajanje samo dva glavna broja, do značajnih iznosa za spajanje svih brojeva.

Kakvi su izgledi za dobitak u EuroMillions?

Šanse za osvajanje bilo koje nagrade u igri EuroMillions su otprilike 1 prema 13, a ukupne šanse za osvajanje nagrade u bilo kojoj razini su oko 1 prema 22. Šanse za osvajanje jackpota su otprilike 1 prema 139 milijuna.

Kako funkcionira EuroMillions sindikat?

Sindikat EuroMillions je grupa igrača koji udružuju svoj novac kako bi kupili više ulaznica, povećavajući svoje šanse za pobjedu. Sve osvojene nagrade dijele se među članovima sindikata. Sindikati se mogu formirati s prijateljima, obitelji ili online grupama.

Kako mogu provjeriti rezultate izvlačenja EuroMillions?

Rezultati EuroMillionsa dostupni su na službenoj web stranici EuroMillionsa, raznim online lutrijskim platformama te na televiziji i novinama u zemlji sudionici. Ako igrate online, većina će vas platformi izravno obavijestiti ako osvojite nagradu.

Koje strategije mogu koristiti da povećam svoje šanse za osvajanje EuroMillions?

Neke strategije za povećanje vaših šansi uključuju redovito igranje, pridruživanje sindikatu, odabir nepopularnih brojeva i obraćanje pozornosti na "vruće" i "hladne" brojeve. Osim toga, ako ste u Ujedinjenom Kraljevstvu, sudjelovanje u igri UK Millionaire Maker jamči dodatnog milijunaša u svakom izvlačenju.

Što trebam učiniti ako osvojim nagradu EuroMillions?

Osvajanje nagrade EuroMillions može vam promijeniti život i važno je donositi odgovorne odluke. Pravila za traženje nagrade razlikuju se od zemlje do zemlje i ključno je provjeriti određena pravila i propise u kojoj ste igrali. Ako ste igrali online, platforma bi vas trebala voditi kroz postupak potraživanja. Ne zaboravite potražiti financijski savjet kako biste odgovorno upravljali svojim novostečenim bogatstvom.