Najbolji EuroMillions Lutrija u 2023

EuroMillions je offline i online lutrija koja se igra istovremeno u devet europskih zemalja (Austrija, Belgija, Francuska, Irska, Luksemburg, Portugal, Španjolska, Švicarska i Ujedinjeno Kraljevstvo). Izvlačenja se održavaju dva puta tjedno; jackpot zajamčeno nikada neće biti manji od 17 milijuna eura i može porasti do 230 milijuna eura. osim toga, razne zemlje pokreću dodatne igre za koje je ulaz ograničen na dotičnu zemlju.

Najbolji EuroMillions Lutrija u 2023
Flag

Vodeća kasina

hr Country FlagCheckmark

TheLotter

hr Country FlagCheckmark
BonusMjesečne strugalice!
Pokaži manjePokaži više...
Preuzmi bonus
 • VIP klubski popust
 • Višejezični
 • Dostupna svjetska lutrija
Pokaži manje
Pokaži više...
 • VIP klubski popust
 • Višejezični
 • Dostupna svjetska lutrija

TheLotter, licencni broj: MGA/CRP/402/2017, u vlasništvu je i upravlja Lotto Direct Limited, registarski broj: C77583. Ova tvrtka je licencirana i regulirana od strane Malte Gaming Authority. To znači da vlada Malte budno pazi na TheLotter kako bi osigurala da su sve njegove operacije zakonite i poštene. Osnovan 2002., TheLotter je neovisna usluga za kupnju ulaznica s više od 20 međunarodnih ureda.

Pokaži manjePokaži više...
Pokaži manje
Pokaži više...

  Pružatelj usluga online lutrije osnovan je 2016. godine, au vlasništvu je i vodi britanska korporacija Lottomatrix Ltd. Ima licencu Komisije za igre na sreću Ujedinjenog Kraljevstva s registracijskim brojem C73232 u Ujedinjenom Kraljevstvu.

  Bonus50 besplatnih okretaja uz depozit
  Pokaži manjePokaži više...
  Pokaži manje
  Pokaži više...

   AgentLotto, broj tvrtke 157283, međunarodno je licencirana usluga kockanja. Platforma omogućuje igračima kupnju listića za državnu lutriju u različitim zemljama. AgentLotto je brend Agento NV, službeno registriran u Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kao vlasnik AgentLotta, Agento NV, posluje prema licenci koju je izdala Vlada Curacaoa, broj podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je omogućila Agento NV da obavlja bilo koju aktivnost vezanu uz izvlačenje lutrije deset godina otkako je AgentLotto pokrenut online.

   Pokaži manjePokaži više...
   Pokaži manje
   Pokaži više...

    LotteryWorld, broj licence 153264, javno je društvo s ograničenom odgovornošću prema zakonu Curacaoa. Olakšava online kupnju srećki. LotteryWorld je osnovan u Curacau, sa registriranim uredima na Emancipatie Boulevard 31, Willemstad.

    Gdje kupiti ulaznice za EuroMillions
    Gdje kupiti ulaznice za EuroMillions

    Gdje kupiti ulaznice za EuroMillions

    Možete kupiti online srećka za EuroMillions prijavom na stranicu EuroMillions u vašoj zemlji, pod uvjetom da:

    • Vi ste u toj zemlji u to vrijeme; i
    • Ta je država jedna od devet u kojima EuroMillions posluje.

    To je važno razmatranje jer je – zbog pravnih razloga – sudjelovanje u ovoj online lutriji ograničeno na osobe koje se u to vrijeme nalaze u zemlji sudionici. Ako je u drugoj zemlji, vaša kupnja srećke na mreži bit će spriječena.

    A drugi problem se javlja ako pobijedite i uglavnom je isti – na koji bankovni račun želite da prebace novac? Naravno, ako ste osvojili veliku svotu, isplatit će vam se otputovati u dotičnu zemlju, kratkoročno boraviti i otvoriti bankovni račun – ali to teško da će biti razumno ako imate jedno, recimo, pet eura .

    Gdje kupiti ulaznice za EuroMillions
    Povijest EuroMillionsa

    Povijest EuroMillionsa

    Prvotna namjera je bila pokrenuti ovo online igra lutrije 1999. u isto vrijeme kada je uvedena nova valuta EU-a, euro – ali to se nije dogodilo iz niza razloga. EuroMillions je konačno započeo pet godina kasnije, u veljači 2004. U to vrijeme jedine uključene zemlje bile su Francuska, Španjolska i Ujedinjeno Kraljevstvo, od kojih treća nije ni usvojila euro (i još uvijek nije, a ni sada nije čak i članica EU), a prvi jackpot bio je vrijedan 15 milijuna eura.

    Sljedećih godina pridružile su se Austrija, Belgija, Irska, Luksemburg, Portugal i Švicarska (koja također nije u EU i nema euro kao svoju valutu). Jedan od najnevjerojatnijih aspekata EuroMillionsa je čista veličina ponuđenih nagrada. U ovom trenutku, najveći jackpot ikad osvojen iznosi 190 milijuna eura.

    Vrlo često jackpot osvoji a lutrijski sindikat – nagradu od 183 milijuna eura podijelilo je troje ljudi koji su zajedno kupili isti listić – ali Dolores McNamara u Irskoj osvojila je 77 milijuna funti u dvije tisuće pete godine, a 2009. nepoznata Španjolka osvojila je 110 milijuna funti.

    Povijest EuroMillionsa
    Je li EuroMillions legalan?

    Je li EuroMillions legalan?

    Jednostavan odgovor je: Da, jest. Ali također podliježe zakonima zemalja u kojima posluje, a oni se mogu razlikovati od zemlje do zemlje. U Velikoj Britaniji, na primjer, ne možete igrati EuroMillions online ako nemate najmanje 18 godina.

    Je li EuroMillions legalan?
    Kako igrati EuroMillions online?

    Kako igrati EuroMillions online?

    Prvo, imajte na umu da se izvlačenja obavljaju u 20:00 po britanskom vremenu (što će biti drugačije u druge europske zemlje) utorkom i petkom. Ako želite igrati, trebate kupiti ulaznice za igru online prije zatvaranja izvlačenja – najkasnije prije 19:30 po britanskom vremenu na dan izvlačenja, ali nikada ne zaboravite da online transakcije mogu biti prekinute iz više razloga i razuman igrač online lutrije kupuje svoje listiće ranije od toga.

    Ne zaboravite provjeriti lutriju Rezultati EuroMillionsa nakon igranja ove vrste lota. Bila bi šteta da ne možete podići svoje dobitke jer ste propustili provjeriti rezultate lutrije EuroMillions.

    Biranje vaših brojeva

    Morate odabrati pet glavnih brojeva između 1 i 50 i još dva broja između 1 i 12 (poznati su kao vaši Lucky Star brojevi). Ako biste radije sve prepustili slučaju, zatražite Lucky Dip i računalo EuroMillions će to učiniti odaberite svoje brojeve nasumce.

    Koliko tjedana želite igrati?

    Možete odlučiti igrati u izvlačenju utorkom, izvlačenju u petak ili oboje i možete igrati do 4 tjedna unaprijed.

    Pravila igre

    U svakom izvlačenju EuroMillionsa, sustav odabire 5 brojeva i 2 Lucky Stars, potpuno nasumično. Osvajate nagradu kada spojite neke ili sve ove brojeve. Spojite svih sedam i dobit ćete dio jackpota (ako nitko drugi nije spojio svih sedam, dobit ćete ždrijeb!) to je najviša razina lutrije EuroMillions – postoji dvanaest drugih razina tako da možete osvojiti nagradu sve do spajanja samo dva broja.

    Kako igrati EuroMillions online?
    Kakvi su izgledi za osvajanje EuroMillionsa?

    Kakvi su izgledi za osvajanje EuroMillionsa?

    Izgledi EuroMillions jackpota protiv osvajanja najmanjeg dobitka, koji dobivate ako spojite samo dva svoja broja, su 1 prema 22. Odatle pa sve do najvećeg dobitka – jackpota – za koji morate spojiti svih pet brojeva plus oba vaša Lucky Star broja – su 1 u 139,838,160. Svaki od osam razina između ta dva ima svoj skup koeficijenata.

    Kakvi su izgledi za osvajanje EuroMillionsa?
    Savjeti i trikovi za igranje EuroMillions

    Savjeti i trikovi za igranje EuroMillions

    Možda mislite da je nemoguće razraditi sustav koji će povećati vjerojatnost dobitka EuroMillionsa – ali to zapravo nije tako. Ono što trebate učiniti je razmišljati o tome što se već dogodilo u prošlosti. Kao prilično jednostavno životno pravilo koje kaže da će se ono što se najčešće događa najvjerojatnije ponoviti, dok ono što se događa. Najmanje je vjerojatno da će se ponoviti. Uzimajući to u obzir, evo što nam prošla povijest dobitaka na EuroMillionsu govori da će vam najvjerojatnije pomoći do nagrade:

    • Kada birate svoje brojeve, odaberite kombinaciju neparnih i parnih brojeva
    • Kada birate svoje brojeve, odaberite kombinaciju visokih i niskih

    Zašto ta dva pravila? Budući da je više nagrada bilo s kombinacijom neparnih i parnih brojeva nego s koncentracijom na bilo koje – a isto vrijedi i za kombinaciju visokih i niskih brojeva.

    Svi brojevi koji su osvojili nalaze se na web stranici. Možete ih istražiti. Naći ćete uzorke. Neke skupine brojeva javljaju se češće od drugih. To vrijedi i za neke pojedinačne brojeve. Odredite koji je uzorak i to će vam reći kada ih igrati.

    Savjeti i trikovi za igranje EuroMillions
    Najveći broj dobitnika EuroMillionsa

    Najveći broj dobitnika EuroMillionsa

    Francuska i Ujedinjeno Kraljevstvo imaju najveći broj pojedinačnih dobitnika jackpota na lutriji EuroMillion, svaka po 114; Španjolska je blizu sa 112. Na drugom kraju ljestvice, Luksemburg ima samo 3, a Irska 18.

    Najveće nagrade koje su osvojile zemlje

    • Austrija 130 milijuna eura
    • Belgija 188 milijuna eura
    • Francuska 220 milijuna eura
    • Irska 188 milijuna eura
    • Luksemburg 66 milijuna eura
    • Portugal 190 milijuna eura
    • Španjolska 190 milijuna eura
    • Švicarska 230 milijuna CHF
    • UK 170 milijuna eura

    Dopunske igre za svaku zemlju

    Austrija ima izvlačenje ÖsterreichBonus koje je besplatno i možete osvojiti 100.000 € u svakom izvlačenju. Tu je i Joker uz nadoplatu; imate šest znamenki i možete osvojiti nagrade spajanjem brojeva redoslijedom kojim su izvučeni.

    • Belgija ima Moj bonus koji je besplatan i ima standardnu nagradu od 500 €
    • Francuska jamči jednog dobitnika od 1 milijun eura u svakom izvlačenju uz My Million, a ima i Etoile+ za povećanje nagrada koje nisu jackpot
    • Irska ima 10 dobitnika po 5000 € u svakom izvlačenju s Ireland Only
    • Luksemburg ima besplatno izvlačenje Extra Lux i također dopušta ulazak u Joker
    • Portugal ima besplatno izvlačenje M1lhão za priliku osvojiti milijun eura
    • Španjolska ima besplatno izvlačenje za El Millón za priliku osvojiti milijun eura
    • Švicarska ima 2 šanse i Super-Star
    • UK ima besplatni Millionaire Maker s nagradama od milijun funti
    Najveći broj dobitnika EuroMillionsa