Najbolji EuroMillones Lutrija u 2023

EuroMillions postoji već neko vrijeme na sceni online kockanja. Ova se lutrija ističe kao jedna od najboljih online lutrija na svijetu u smislu ponuđenih iznosa jackpota i broja aktivnih igrača. Španjolska je među zemljama u kojima je popularna ova transnacionalna lutrija.

Lokalno se ova lutrija zove EuroMillones. Lutrija traje više od jednog i pol desetljeća, kroz što je razvila neusporedivu vjerodostojnost.

Najbolji EuroMillones Lutrija u 2023
Gdje kupiti ulaznice za lutriju EuroMillones?
Gdje kupiti ulaznice za lutriju EuroMillones?

Gdje kupiti ulaznice za lutriju EuroMillones?

Web stranica lutrije EuroMillones

EuroMillones omogućuje igračima da kupuju ulaznice online izravno sa službene web stranice lutrije. EuroMillions bila je jedna od prvih lutrija koja je nudila ulaznice online bez uključivanja agenata lutrije. Ulaznice su dostupne svim igračima u Španjolskoj, bez obzira na njihovu nacionalnost.

Međutim, kladioničari kupnja lutrijskih listića putem interneta moraju biti fizički prisutni u zemlji prilikom kupnje. To znači da čak i turisti koji posjećuju Španjolsku imaju pravo igrati. Oni također moraju biti fizički prisutni u zemlji kako bi otkupili svoje dobitke veće od 500 €.

Jedna od glavnih prednosti kupnje lutrijskih srećki EuroMillones putem interneta je ta da igrači ne moraju brinuti o praćenju izvlačenja kako bi provjerili jesu li dobili. Umjesto toga, svi njihovi brojevi automatski se provjeravaju, a svi dobitnici dobivaju obavijest o svojim dobicima.

Štoviše, igrači ne moraju čekati u redu kako bi dobili ulaznice kod lokalnih prodavača. Oni također primaju svoje dobitke do 500 € izravno na svoje račune, izbjegavajući gnjavažu oko njihovog iskorištavanja.

Lokalni dobavljači

Lokalni prodavači nude još jednu opciju koju treba razmotriti kada istražujete kako kupiti ulaznice za EuroMillones. Trgovci su prikladno smješteni diljem Španjolske i sve ostale zemlje koje ispunjavaju uvjete. Igrači koji kupuju ulaznice od lokalnih prodavača ulaznica moraju otići u određene urede lutrije EuroMillones kako bi iskoristili svoje nagrade ako dobiju, bez obzira na iznos dobitka.

Agenti za srećke

Pojedinci koji nisu u Španjolskoj ili drugim zemljama koje ispunjavaju uvjete i dalje mogu igrati EuroMillones lutriju unatoč ograničenjima. To je moguće putem agenata treće strane. Takvi agenti obično se nalaze u zemljama koje ispunjavaju uvjete. Oni kupuju ulaznice u ime svojih klijenata i biraju brojeve koje su oni odredili.

Agenti također otkupljuju nagrade u ime svojih klijenata i šalju im novac izravno. Međutim, naplaćuju naknadu za svoje usluge, koja često uključuje postotak dobitka za svaki dobitni listić.

Gdje kupiti ulaznice za lutriju EuroMillones?
Povijest lutrije EuroMillones

Povijest lutrije EuroMillones

Lutrija EuroMillones pokrenuta je u veljači 2004 Loterias del Estado iz Španjolske, Francaise des Jeux iz Francuske, i Camelot iz Ujedinjenog Kraljevstva. Stanovnici Španjolske, Francuske i Ujedinjenog Kraljevstva bili su jedini kojima je u to vrijeme bilo dopušteno sudjelovati. Ipak, nekoliko je drugih zemalja kasnije te godine postalo prihvatljivo. Prvo izvlačenje obavljeno je 13. veljače 2004. u Parizu. Od tada se izvlačenja održavaju svaki tjedan.

Danas se održavaju dva puta tjedno, utorkom i petkom. Svi dobitnici lutrije EuroMillones plaćeni su paušalno, za razliku od slučaja za mnoge druge konkurentne lutrije.

Je li lutrija EuroMillones legalna?

EuroMillones lutrija se legalno provodi u Španjolskoj. Pružatelj ima valjanu licencu i ispunjava sve zakonske uvjete za pružanje lutrijskih usluga u zemlji. Međutim, igra je ograničena na igrače od 18 godina ili starije.

Povijest lutrije EuroMillones
Kako igrati EuroMillones lutriju

Kako igrati EuroMillones lutriju

Igranje ove lutrije je relativno jednostavno. Kladitelji trebaju početi s razumijevanjem kako kupiti srećku EuroMillones online i odabrati svoje sretne brojeve kako bi imali priliku za dobitak. Ukupno broj slučajnih brojeva potrebno po ulaznici je sedam. Pet brojeva bira se iz skupa od 50, a preostala dva biraju se iz različite zbirke od 12, poznatih kao zvjezdani brojevi.

Zatim se održavaju izvlačenja kako bi se odredili dobitni brojevi. Kladitelji moraju spojiti svih sedam brojeva kako bi osvojili jackpot. Međutim, EuroMillones ima nekoliko drugih nagradnih razina koje igračima omogućuju pobjedu s manje točno predviđenih brojeva.

Automatizirani odabir

Igrač koji kupi srećku putem interneta može se odlučiti za automatski odabir broja i ne mora puno učiti o tome kako igrati EuroMillones online. Ova značajka automatizacije koristi generator slučajnih brojeva za automatski odabir brojeva. Ova je opcija zgodna za kladioničare koji kupuju mnogo listići za izvlačenje ili oni koji ulaznice kupuju u zadnji čas.

Igra budućnosti

Postoji i mogućnost igranja unaprijed do osam izvlačenja. Drugim riječima, isti listić može se koristiti za do osam izvlačenja za igrače koji igraju EuroMillones online, koristeći iste sretne brojeve. Ako tiket dobije prije posljednjeg prihvatljivog izvlačenja, nudi se zamjenski tiket za pokriće preostalih izvlačenja u igri unaprijed.

Kako igrati EuroMillones lutriju
Kakvi su izgledi za dobitak na lutriji EuroMillones?

Kakvi su izgledi za dobitak na lutriji EuroMillones?

Izgledi za dobivanje bilo koje nagrade na lutriji EuroMillones su prilično visoki i iznose 1 prema 13. Njegovi povoljni izgledi uvelike doprinose učvršćivanju pozicije lutrije među najboljim internetskim lutrijama danas. Međutim, specifični izgledi za osvajanje posebnih nagrada niži su i pogoršavaju se kako se razine nagrada povećavaju.

Specifični tečajevi razine

Razina s najnižom nagradom zahtijeva odabir samo dva točna broja iz skupa od 50, koji imaju izglede 1 prema 22. 12. razina zahtijeva dva broja i jednu zvjezdicu, dajući izglede 1 prema 49. Predviđanje dobitaka s jednim brojem i dvije zvjezdice nagradu 11. razine, s izgledima 1 prema 188. Predviđanje tri broja i tri broja plus jedna zvjezdica točno osvaja desetu i 9. razinu nagrada za izglede 1 prema 314 odnosno 1 prema 706.

Točno predviđanje dva broja i dvije zvjezdice osvaja nagradu 8. razine i ima izglede 1 u 985. Nagradu 7. razine osvaja točnim predviđanjem četiri znamenke, s izgledima 1 u 13811. Nagrade od 6. do 2. razine dodjeljuju se igrači koji predviđaju tri broja plus dvije zvjezdice, četiri broja plus jedna zvjezdica, četiri broja plus dvije zvjezdice i pet brojeva plus jedna zvjezdica.

Šanse su 1 prema 14 125, 1 prema 31 075, 1 prema 621 503, 1 prema 3 107 515 i 1 prema 6 991 908. Dobivanje jackpota, za koje je potrebno točno predvidjeti svih sedam brojeva, ima najmanji izgled od 1 prema 19.838.160.

Kakvi su izgledi za dobitak na lutriji EuroMillones?
Mogućnosti isplate ako osvojite EuroMillones lutriju

Mogućnosti isplate ako osvojite EuroMillones lutriju

Mogućnosti isplate ovise o osvojenom iznosu. Svi dobici od 500 € ili manje šalju se izravno na račun korišten za kupnju dobitnog listića ako je kupljen online. Za ulaznice kupljene od lokalnih prodavača, igrači se moraju vratiti u trgovine u kojima su kupili svoje dobitne listiće kako bi preuzeli nagrade.

Dobici iznad 500 € mogu se isplatiti samo u uredima lutrije EuroMillones, a dobitnici ih moraju osobno preuzeti.

Mogućnosti isplate ako osvojite EuroMillones lutriju
Savjeti i trikovi za igranje lutrije EuroMillones

Savjeti i trikovi za igranje lutrije EuroMillones

Igrači mogu upotrijebiti nekoliko savjeta i trikova kako bi povećali svoje šanse za dobitak igrajući EuroMillones lutriju. Međutim, bitno je napomenuti da nikakav savjet ili shema ne može jamčiti profitabilnu pobjedu. Igrači bi stoga trebali igrati odgovorno unatoč poboljšanim izgledima za pobjedu.

Kupnja više ulaznica

Jedan od najboljih savjeta je da igrači trebaju kupiti mnogo EuroMillones listića po izvlačenju, u okviru budžeta, i osigurati da se odabrani sretni brojevi na svakom listiću razlikuju od ostalih. Kupnja više ulaznica za EuroMillones online poboljšava matematičke izglede za pobjedu, povećavajući ukupne šanse za pobjedu za bilo koju razinu nagrada.

Zaobilazno rješenje za ovo je pridruživanje lutrijskom sindikatu. Međutim, to dolazi s upozorenjem o dijeljenju dobitaka među članovima sindikata.

Određivanje vremena Jackpota

Još jedan savjet je igrati više kada se jackpot skupi do većeg iznosa. Time se povećava omjer rizika za pobjedu bez ikakvih promjena u izgledima za pobjedu. Drugim riječima, igranje kada je jackpot na vrhuncu znači veći mogući dobitak za isti rizik, jer cijene ulaznica ostaju iste.

Pratite izvlačenja lutrije

Kladitelji koji kupuju listiće od lokalnih prodavača uvijek bi ih trebali čuvati i još jednom provjeriti brojeve izvlačenja protiv njih. Bilo je brojnih nezatraženih dobitaka jer su igrači izgubili svoje listiće ili nisu znali da su dobili.

Savjeti i trikovi za igranje lutrije EuroMillones