Najbolji Finland Lotto Lutrija u 2023

Jedna od mnogih omiljenih igara na sreću koje se izvode u Finskoj je Loto. Igranje ove lutrije košta 1 dolar, a izvlačenja se prenose uživo na televiziji svake subote u 22:10 sati po lokalnom vremenu. Subotom navečer igrači mogu kupiti finske loto listiće online do 2145 sati. Nakon izvlačenja ulaznice se mogu kupiti od 2230 sati.

Korištenje internetske platforme za kupnju srećki za tombolu jednostavna je opcija. Međutim, sudionici moraju biti sigurni da ih kupuju na pouzdanom tržištu ulaznica. Osim toga, diljem zemlje postoji mnogo prodajnih mjesta gdje kladioničari mogu kupiti listiće. Finland Lotto ima izuzetno razumne cijene, s linijom koja košta samo 10 SEK (0,091 USD).

Najbolji Finland Lotto Lutrija u 2023
Kako kupiti finski lutrijski listić online
Kako kupiti finski lutrijski listić online

Kako kupiti finski lutrijski listić online

Službeno web mjesto Veikkaus Lotto, kao i bilo koji ovlašteni trgovac po cijeloj Finskoj, može prodavati online srećke. Finska nacionalna lutrija ima nekoliko uvjeta za igrače. Pružatelj usluga osigurava da korisnici ispunjavaju sve uvjete za sudjelovanje u lutriji online.

Finski igrači također trebaju broj socijalnog osiguranja, finski bankovni račun i stalnu adresu u Finskoj, a moraju imati najmanje 18 godina.

Naime, Lotto Finland je otvoren za igrače širom svijeta. Igrači izvan Finske samo trebaju dovršiti kratak postupak registracije kod renomiranog pružatelja usluga lutrije. Ove usluge kupuju ulaznice u ime pojedinca, skeniraju ih i šalju e-poštom na njihovu adresu e-pošte nakon što se učlane i uplate početni depozit.

Kako kupiti finski lutrijski listić online
Povijest finske lutrije

Povijest finske lutrije

U Finskoj je lutrija započela 1940-ih. Od tada je finska vlada uložila značajne napore u licenciranje svih igara, dok je istodobno provodila pravila o tome kako igrači mogu planirati i zaraditi nagrade. Godine 1971. uveden je Veikkaus Lotto, drugo ime za Lotto Finland.

Unatoč tome što ima više od 20 opcija, ova je lutrija postala sve popularnija u Finskoj kako je sve više ljudi shvaćalo koliko je sjajna. Format ove lutrije nije se mijenjao otkad je započela, što je intrigantan aspekt. To je rezultat razlika formata od druge nacionalne lutrije.

Oko rujna 1940. pokrenuta je prva finska lutrijska igra "Constant". Finska vlada osnovala je poduzeće Veikkaus 1975. Ovo poduzeće je u vlasništvu vlade i ima urede u Veikkausu u Finskoj. Finland Veikkaus Lotto primarna je igra koju nudi tvrtka.

Najnoviji jackpot finske lutrije iznosi ukupno 14,1 milijuna eura. Nevjerojatan jackpot osvojen je 13. veljače 2016. Zanimljivo je da su dva igrača imala sreću ponijeti kući tu ogromnu nagradu. U listopadu 2012. osvojen je drugi najveći jackpot na ovoj lutriji.

Nakon toga, dobitak je iznosio ukupno 12,2 milijuna eura (12 milijuna USD). U siječnju 2017. osvojen je treći po veličini jackpot. Koštao je 9 milijuna eura (9 milijuna USD).

Je li Finland Lotto legalno igrati?

Finska lutrija je legalna. Finska dopušta online lutrije; međutim, postoji nekoliko ograničenja. Prvo, igrači mogu sudjelovati samo u lutrijama koje nudi državni Veikkaus, licencirani servis za kockanje. To je rezultat monopola države na sve igre na sreću. Međutim, nikakva posebna pravila ne zabranjuju finskim kockarima sudjelovanje u stranim lutrijama putem internetskih platformi.

Povijest finske lutrije
Kako igrati Finland Lotto online

Kako igrati Finland Lotto online

Igrači odabiru sedam brojeva između 1 i 40 s kojima igraju Loto ili koriste skup brojeva kreiran nasumično. Loto igrači također mogu sudjelovati u igri na nekoliko drugih načina. Do 18 brojeva može se unijeti u "Sustav i rake" u različitim kombinacijama kako bi se povećale mogućnosti dobitka.

Osim jackpota, dodatnih 0,50 USD dodaje "Plus" listiću, udvostručavajući dobitke ako se podudara s odabranim brojem.

Dodatno se izvlači bonus kuglica. Međutim, ne bira ga igrač i koristi se samo kada igrač dobije 6/7 ili 3/7 glavnih brojeva, u kojem slučaju se dodjeljuju druge najveće i najniže nagrade.

Tu je i igra Joker s jackpotom od 1 milijun dolara uz ulaznu naknadu od 2 dolara. Kada igrate Joker, igrači biraju sedam brojeva između 0 i 9, a jackpot se osvaja spajanjem svih izvučenih brojeva istim redoslijedom. Igra Loto nema jackpot ili rollover limit, a minimalni jackpot je 700.000 dolara. S jackpotom od 14,5 milijuna dolara, 2018. je bio najznačajniji dobitak na Lotto jackpotu.

Finska lutrija jedna je od rijetkih značajnih međunarodnih lutrija koja se nije mijenjala od svojih početaka.

Kako igrati Finland Lotto online
Kakvi su izgledi za dobitak Finland Lotto?

Kakvi su izgledi za dobitak Finland Lotto?

Ulazna naknada za Finland Lotto održava se na razumnoj razini. Međutim, u usporedbi s poznatim loto igrama u Europi, ovi jackpotovi nisu posebno zapaženi. Unatoč tome, izgledi za dobitak su vrlo povoljni i idu u prilog igri finske lutrije.

Postoje 18.643.560 prema 1 izgledi za dobitak Lotto jackpota. Ti su izgledi bolji od mnogih igara nacionalne lutrije, iako te lutrije često imaju slične ili bolje izglede, ali daleko veće isplate. S izgledima od 1 prema 50, igrači mogu osvojiti Loto nagrade na sedam različitih razina.

Šanse za poklapanje šest plus Bonus lopta su 1 u 2,663,365, dok su oni za podudaranje samo šest brojeva 1 u 83,230. Šanse za podudaranje 5 i 4 su 1 u 681 odnosno 1 u 97. Izgledi za dobivanje tri plus bonus lopte su 1 prema 107, dok su oni za samo plus broj 1 prema 30

Mogućnosti isplate za dobitnike Finland Lotto

Igrači moraju spojiti svih sedam brojeva kako bi osvojili minimalnu nagradu, nešto više od 7,1 milijuna SEK (650.000 USD). Svaki djelitelj će dati igračima dobit do 10.000 švedskih kruna (900 USD). Sljedeći događaj je prevrtanje ako nema dobitnika jackpota, što objašnjava zašto Lotto Finska nedavno ima prilično visoke jackpotove.

Druga nagrada je 5,1 milijun SEK za igrače koji spoje šest brojeva, dok oni koji spoje pet brojeva osvajaju 20.000 SEK. Svake subote je izvlačenje. U usporedbi s najboljim svjetskim internetskim lutrijama, izgledi za dobitak jackpota su 1 prema 15.380.000, što je izvrsno.

U Finskoj se dobici na lutriji moraju zatražiti u roku od godinu dana od datuma izvlačenja. U suprotnom, nagrada će biti oduzeta i donirana vrijednoj dobrotvornoj organizaciji. Unutar tri tjedna od datuma podnošenja zahtjeva bit će isplaćene nagrade u vrijednosti većoj od 20.000 USD. Finska ne nameće porez na dobitke na lutriji, koji se isplaćuju samo kao paušalne uplate.

Zahtjevi za nagradu prihvaćaju se godinu dana slijedeći crtež. Pojedinci koji planiraju igrati Loto online iz druge zemlje trebali bi provjeriti porezne propise svoje zemlje kako bi vidjeli treba li prijaviti dobitke.

Kakvi su izgledi za dobitak Finland Lotto?
Savjeti i trikovi za igranje Finland Lotto

Savjeti i trikovi za igranje Finland Lotto

Nitko nikada ne bi trebao igrati igru na sreću iz potrebe za dobitkom. Strah od gubitka teško zarađenog novca koji koriste za kockanje značajniji je za one u potrebi. Misli imaju energiju, prvenstveno kada su motivirane emocijama. Strah rađa upravo ono čega se čovjek boji.

Pozitivan odgovor privlači snažna želja za ciljem prožeta pozitivnom energijom, pogotovo kada se ulaže veliki trud da se taj cilj postigne.

Kada birajući brojeve lutrije, važno je imati relativno ravnomjernu kombinaciju parnih i neparnih brojeva. Manje od jedan posto vremena, svi parni brojevi ili svi neparni brojevi su izvučeni.

Dva nepar i četiri par, četiri nepar i dva par ili tri nepar i tri par su najprofinjenije kombinacije. Na 79% crteža pojavit će se jedan od ova tri uzorka.

Pojedinačni grupni skupovi su zajednička sreća kada igrači kreiraju Loto skup. Sreća samo jednog člana može rezultirati jackpotom za bazen. Stoga bi igrači trebali mudro birati partnere kako bi osmislili strategiju kako kupiti listiće za Finland Lotto.

Savjeti i trikovi za igranje Finland Lotto