Najbolji France Keno Lutrija u 2024

Francuska Keno, kojom upravlja privatna tvrtka La Francaise des Jeux Group (FDJ), igra je lutrije koja igračima omogućuje odabir između 2 i 10 brojeva iz skupa od 1 do 70. Igra se izvlači dva puta dnevno, sedam dana u tjednu, a ima maksimalni jackpot od dva milijuna eura. Međutim, samo igrači koji žive u Francuskoj ili posjećuju zemlju mogu igrati ovu igru.

Da bi sudjelovali, igrači trebaju odlučiti o iznosu oklade koji žele položiti, a može se kretati od jednog do deset eura. Također imaju opciju dodavanja množitelja ili igre Joker+ ako žele. Igrači mogu kupiti ulaznice od licenciranih prodavača FDJ-a, na web stranici Francaise des Jeux ili putem mobilne aplikacije.

Najbolji France Keno Lutrija u 2024
Isabella Garcia
ExpertIsabella GarciaExpert
ResearcherAishwarya NairResearcher

Što je francuski Keno?

France Keno je popularna lutrijska igra u Francuskoj, poznata po svojoj fleksibilnosti i redovitim izvlačenjima. Djeluje prema formatu u kojem igrači biraju brojeve iz postavljenog raspona, obično između 1 i 70 ili 1 i 80. U svakom izvlačenju određeni broj dobitnih brojeva odabire se nasumično. Broj odabranih brojeva i broj dobitnih brojeva mogu varirati, nudeći različite načine igre i pobjede.

Jedinstveni aspekt francuskog kena su njegova česta izvlačenja, koja se često održavaju dva puta dnevno. Ovo povećava šanse igrača za sudjelovanje i pobjedu. Iznosi nagrada u Kenu ovise o tome koliko brojeva igrač odabere i spoji te o iznosu koji odluči uložiti. Što se više brojeva podudara, veća je nagrada. Osim toga, igrači mogu odlučiti umnožiti svoje dobitke putem značajke pod nazivom "Multiplier" opcija, koja, ako je odabrana, povećava cijenu listića, ali može značajno povećati novčanu nagradu.

France Keno privlači širok raspon igrača zbog svojih jednostavnih pravila i fleksibilnosti koju nudi u pogledu iznosa klađenja i odabira brojeva. Dostupan je na raznim lokacijama u Francuskoj i online, što ga čini prikladnim za redovitu igru ​​za entuzijaste. Kao i sa svim oblicima kockanja, igrači moraju igrati odgovorno, imajući na umu da su šanse za dobitak velikih iznosa relativno niske, a primarni cilj bi trebao biti zabava, a ne financijski dobitak.

Gdje kupiti ulaznice za Keno (francuski)?

Za kupnju ulaznica za Keno u Francuskoj imate nekoliko opcija:

  • Lokalni ovlašteni trgovci: Diljem Francuske postoje brojna ovlaštena prodajna mjesta, kao što su trgovine duhanom, kiosci s novinama i neki supermarketi, gdje možete kupiti ulaznice za Keno. Ta mjesta često prikazuju službeni logo lutrije, što ih čini lakšim za prepoznavanje.
  • Online putem službene web stranice lutrije: Francuska nacionalna lutrija, koja upravlja Kenom, nudi online platformu na kojoj možete kupiti listiće. Da biste koristili ovu uslugu, obično morate registrirati račun, a možda ćete morati biti stanovnik Francuske ili u zemlji da biste pristupili stranici i obavili kupnju.
  • Mobilne aplikacije: Neke službene aplikacije za lutriju to vam omogućuju kupite Keno ulaznice izravno sa svog pametnog telefona ili tableta. Te su aplikacije obično dostupne za iOS i Android uređaje i mogu se preuzeti iz odgovarajućih trgovina aplikacija.
  • Automati za prodaju srećki: U nekim područjima možete pronaći automatizirane automate koji prodaju Keno ulaznice. Ovi se strojevi obično nalaze u područjima s velikim prometom poput trgovačkih centara ili prometnih čvorišta.

Kada kupujete ulaznice za Keno, bilo osobno ili online, provjerite kupujete li od renomiranog i ovlaštenog izvora. Za pouzdane informacije i preporuke o gdje možete kupiti svoje karte, možete posjetiti platforme kao što je LottoRanker. Također je važno pridržavati se lokalnih zakona koji se tiču ​​dobnih ograničenja i propisa o kockanju. Ako niste u Francuskoj, provjerite je li francuski Keno dostupan međunarodnim igračima putem online lutrijskih usluga, ali uvijek provjerite legitimnost i pravni status tih usluga u vašoj jurisdikciji.

Povijest francuskog kenoa

Rečeno je da Keno, lutrija i bingo svi potječu iz Kine prije više od 2000 godina. Prvu lutriju u Francuskoj dopustio je Franjo I. 1539. u zamjenu za godišnju naknadu. Naredna su stoljeća lutrije imale legalan i ilegalni status. Lutrija i igre nalik lutriji konačno su legalizirane 1933. u Francuskoj i do danas su dopuštene.

Keno (FR) se prvi put igrao 1993. i isprva se igrao samo jednom tjedno četvrtkom. Dvije godine kasnije dodano je još jedno izvlačenje koje će se održati utorkom, što ga čini dvotjednim izvlačenjem. Sljedeće 1996. godine počelo se izvlačiti svaki dan u tjednu.

Godine 2003. dodan je Keno Soir kako bi se izvlačila dva puta dnevno. Igra je postala poznata kao Keno Lifetime Winner 2013. Neki od originalnih množitelja su odbačeni kako bi ostala tri; x2, x3 i x5. Igrači u Francuskoj mogu legalno igrati Keno i druge internetske lutrije od 2009.

Je li Keno (FR) legalan?

Lutrije, uključujući Keno, legalne su u Francuskoj i izvan nje, licencirane su i regulirane od strane francuske vlade. Igrači moraju imati 18 ili više godina da bi igrali, a potrebna je i potvrda o dobi. Lutrije su u Francuskoj legalne od 1933. godine, a kockanje na internetu legalno je od 2009. godine zbog Zakona o igrama na sreću (2010-476).

Međutim, samo igrači u Francuskoj mogu igrati Keno (FR), bilo da su francuski državljani ili posjetitelji. Osim toga, samo francuski građani mogu igrati online jer je registracija francuskih operatera protuzakonita igrači iz drugih zemalja, uključujući EU.

Kako igrati Keno

Igrači odlučuju koliko brojeva između dva i 10 žele odabrati iz skupa od jedan do 70. Zatim trebaju odabrati iznos oklade od jedan, dva, tri, pet ili 10 eura. Također postoji mogućnost odabira množitelja koji će udvostručiti iznos oklade koji se plaća (na primjer, jedan euro oklade + množitelj = dva eura).

Iako je izvorna oklada udvostručena s množiteljem, stvarni dobitak može se pomnožiti s tri ili pet ako su oni odabrani. Što se više brojeva podudara i što je oklada veća, to će biti veći iznos nagrade.

Kada se kuglice izvuku, odabrat će se 20 kuglica, nakon čega slijedi množitelj, koji može biti x2, x3 ili x5. Igrači moraju biti sigurni da su svoje ulaznice kupili najmanje jedan sat prije vremena izvlačenja, koje je 13:00 za podne i 20:00 za večernje izvlačenje. Igrači s fizičkim ulaznicama moraju čuvati svoje račune na sigurnom mjestu jer će od njih biti zatraženo preuzeti bilo koju nagradu.

Joker+

U sekundarnoj igri, Joker+ se može dodati Keno listiću za dodatnih jedan ili dva eura prema odabranoj okladi. Igrači sami ne biraju brojeve jer ih automatski generira Flash sustav kada igrači potvrde igru. Da bi pobijedili, igrači trebaju spojiti svih sedam znamenki redoslijedom kojim su izvučeni kako bi osvojili 500.000 eura.

Francuska Keno raspored izvlačenja

France Keno nudi redovita izvlačenja tijekom tjedna, pružajući igračima višestruke prilike da okušaju svoju sreću. Točan raspored izvlačenja može se razlikovati ovisno o platformi ili pružatelju usluga koje odaberete. Međutim, većina platformi nudi izvlačenja svakih nekoliko minuta, nudeći brzo i uzbudljivo iskustvo igranja.

Razumijevanjem rasporeda izvlačenja možete planirati svoje igranje i osigurati da nikada ne propustite priliku sudjelovati u uzbuđenju France Keno.

Francuska Keno Koeficijenti za pobjedu

Francuski Keno jedan je od najbolje online lutrije zbog svojih povoljnih koeficijenata. Maksimalni jackpot za spajanje brojeva 10/10 s okladom od 10 eura bez množitelja iznosi dva milijuna eura. Šanse da se to dogodi su 1 prema 2,147,181.

Izgledi za pobjedu razlikuju se ovisno o broju brojeva koje je odabrao igrač i koliko je od njih pogodaka. Dobitak se može povećati ulaganjem većih uloga i aktiviranjem množitelja.

Izgledi za podudaranje brojeva 2/2 su 1 prema 13, dok su izgledi za podudaranje brojeva 4/4 1 prema 189. Točno podudaranje brojeva 8/8 ima izglede 1 prema 74.941, što će dati nagradu od 8.000 eura za 1 euro oklada.

Mogućnosti isplate ako osvojite Keno

Sve nagrade potrebno je preuzeti u roku od dva mjeseca od datuma izvlačenja. Za svaku nagradu veću od 2000 eura od igrača će biti potrebno predočiti osobne dokumente kako bi mogao zatražiti nagradu. Ako igrači imaju dovoljno sreće da točno spoje brojeve 9/9 ili 10/10, imaju mogućnost primanja paušalnog iznosa ili doživotnih anuiteta.

Igrači koji su igrali kod prodavača FDJ-a morat će otići u centar za naplatu La Francais des Jeux, a oni koji su igrali online primit će e-poruku s pojedinostima o sljedećim koracima. The mogućnosti isplate razlikuju se prema metodi kojom se igra igrala.

Ako se igra s trgovcem

Dobitak od 300 eura ili manje može se zatražiti od bilo kojeg prodavača FDJ-a, ali dobitak iznad ovog iznosa zahtijevat će od igrača da ode u centar za plaćanje La Francaise des Jeux. Nagrade od 300 do 30.000 eura mogu se uplatiti izravno na bankovni račun igrača bankovnom doznakom na nekom od POS-a.

Ako se igra online ili putem mobilne aplikacije

Dobici od 2.000 eura ili manje automatski će biti doznačeni na račun igrača. Za dobitke iznad ovog iznosa bit će potrebno predočiti osobne dokumente prije izravnog prijenosa na bankovni račun igrača.

Savjeti i trikovi za igranje Keno Francuska

Keno, kao druge lutrijske igre, je igra na sreću, ali neki igrači možda žele pokušati razviti posebne strategije na temelju statistike igre. Na primjer, veliki udio (otprilike trećina do polovica) izvučenih brojeva ponavlja se iz zadnje igre ili igre prije toga.

Stoga je razumno igrati ove vruće brojeve, ali vjerojatno ne ako su izvučeni prethodna tri uzastopna puta. Određivanje vremena kada odigrati određene brojeve također može biti profitabilna strategija. Igrači mogu pronaći Keno (FR) statistiku na web stranici FDJ-a koja im pomaže identificirati vruće i hladne brojeve.

Brojne strategije

Neki igrači vole igrati na hladne brojeve, a to su brojevi koji se ne biraju često. Igranje ovih brojeva moglo bi biti korisno jednostavno zato što kasni za izvlačenje. Također je statistička istina da neće svi brojevi biti parni ili neparni, već kombinacija to dvoje.

Pobjede su stoga vjerojatnije ako igrač odabere ravnotežu neparnih i parnih brojeva. Isto vrijedi i za niske ili visoke brojeve. To znači da igrači mogu imati veću prednost ako igraju jednaku kombinaciju niskih i visokih brojeva.

About the author
Isabella Garcia
Isabella Garcia
About

Isabella Garcia, poznata kao 'Lucky Lotti' na LottoRankeru, kombinira svoj južnoamerički štih s dubokom stručnošću u globalnim lutrijama. S suncem okupanih plaža Rija, Isabella dekodira zamršenost lutrije, donoseći igračima najbolje savjete i trikove.

Send email
More posts by Isabella Garcia

Pitanja

Sve što trebate znati o kockarnicama

Što je francuski Keno?

Francuski Keno je popularna lutrijska igra dostupna u Francuskoj. Ima fleksibilno igranje i česta izvlačenja, obično dva puta dnevno. Igrači biraju brojeve iz postavljenog raspona, obično između 1 i 70 ili 1 i 80, a zatim se izvlačenjem određuju pobjednički brojevi. Privlačnost igre leži u njezinim jasnim pravilima i slobodi koju nudi u iznosima klađenja i izboru brojeva.

Gdje mogu kupiti ulaznice za francuski Keno?

Ulaznice za francuski Keno možete kupiti kod lokalnih ovlaštenih prodavača poput dućana i kioska u Francuskoj, putem službene web stranice lutrije, putem mobilnih aplikacija za iOS i Android uređaje ili na automatima za prodaju srećki u trgovačkim centrima i drugim područjima s velikim prometom. Uvijek kupujte od renomiranih izvora.

Mogu li igrati francuski keno online?

Da, možete igrati French Keno online. Službeno web mjesto Francuske nacionalne lutrije nudi online platformu za kupnju ulaznica. Međutim, možda ćete morati biti stanovnik Francuske ili u zemlji da biste pristupili stranici i kupili ulaznice.

Kakvi su izgledi za osvajanje francuskog kena?

Izgledi za dobitak u francuskom kenu variraju ovisno o tome koliko brojeva odaberete i spojite. Na primjer, izgledi za podudaranje 2 od 2 odabrana broja su 1 prema 13, dok su izgledi za podudaranje 8 od 8 1 prema 74,941. Igra je poznata po povoljnim koeficijentima u usporedbi s drugim lutrijama.

Postoje li dodatne igre u francuskom kenu?

Da, postoji dodatna igra pod nazivom Joker+ koja se može dodati vašoj Keno karti uz dodatnu naknadu. U Jokeru+ brojevi se automatski generiraju, a podudaranjem svih sedam znamenki u izvučenom redoslijedu možete osvojiti do 500.000 eura.

Koliki je najveći jackpot u francuskom kenu?

Maksimalni jackpot u francuskom kenu za spajanje 10 od 10 brojeva s okladom od 10 eura (bez množitelja) iznosi dva milijuna eura. Iznos može varirati ovisno o broju odgovarajućih brojeva i iznosu oklade.

Kako opcija množitelja funkcionira u francuskom kenu?

Opcija množitelja u francuskom kenu omogućuje igračima povećanje potencijalnih dobitaka. Kada se odabere, udvostručuje cijenu listića, ali može pomnožiti dobitak 2, 3 ili 5 puta, ovisno o izvučenom množitelju.

Je li francuski Keno legalan?

Da, francuski Keno je legalan. Licencirana je i regulirana od strane francuske vlade. Igrači moraju imati 18 ili više godina da igraju, a online kockanje u Francuskoj legalno je od 2009.

Kako mogu zatražiti dobitak od francuskog kena?

Dobici se moraju preuzeti unutar dva mjeseca od datuma izvlačenja. Za iznose veće od 2.000 eura potrebni su osobni dokumenti. Nagrade se mogu zatražiti kod prodavača FDJ za manje iznose ili u centrima za plaćanje La Francaise des Jeux za veće dobitke. Online igrači će dobiti upute putem e-pošte.

Postoje li strategije za igranje francuskog kena?

Iako je Keno igra na sreću, neki igrači gledaju statistiku igre kako bi odabrali 'vruće' ili 'hladne' brojeve. Nedavno su izvučeni 'vrući' brojevi, dok 'hladni' brojevi nisu. Balansiranje između neparnih i parnih brojeva, niskih i visokih brojeva također može povećati vaše šanse. Međutim, ne postoji zajamčena strategija za pobjedu.