Najbolji French Lotto Lutrija u 2024

Francuska vlada vodi ovu lutriju, koja je osnovana 1970-ih. Međutim, od 2018. polovica je objavljena u javnosti kako bi se povećala konkurencija. Najbolji dobitnici nagrada (odgovarajući 5 + 1 brojeva) imaju zajamčeno minimalno dva milijuna eura. Ako nema dobitnika, iznos se povećava za milijun eura, što rezultira jackpotom koji se može prikupiti za do 34 izvlačenja. Ako nakon ova 34 izvlačenja nema nasljednika, akumulirani novac se raspoređuje među niže kategorije navedene u sljedećem izvlačenju.

Lutriju je moguće kupiti online. Ulaznice French Lotto online koštaju 2,20 eura po liniji, a igrači ulaznice mogu kupiti osobno u ovlaštenoj trgovini ili online. Jackpotovi za French Lotto počinju od dva milijuna eura.

Najbolji French Lotto Lutrija u 2024
Isabella Garcia
ExpertIsabella GarciaExpert
ResearcherAishwarya NairResearcher

Gdje kupiti ulaznice za French Lotto?

Kada nema pobjednika za utakmicu 5 plus broj šanse, nagrada se prebacuje u sljedeće izvlačenje i raste za milijun eura. Ove nagrade se mogu pomaknuti za najviše 34 uzastopna izvlačenja. Nakon toga, ako još uvijek nema dobitnika nagrade, jackpot nagrada se spušta i dijeli se među sudionicima u sljedećoj pobjedničkoj razini nagrade.

Lutriju je moguće kupiti online. Ulaznice French Lotto online koštaju 2,20 eura po liniji, a igrači ulaznice mogu kupiti osobno u ovlaštenoj trgovini ili online. Jackpotovi za French Lotto počinju od dva milijuna eura. Kada nema pobjednika za utakmicu 5 plus broj šanse, nagrada se prebacuje u sljedeće izvlačenje i raste za milijun eura.

Ove nagrade se mogu pomaknuti za najviše 34 uzastopna izvlačenja. Nakon toga, ako još uvijek nema dobitnika nagrade, jackpot nagrada se spušta i dijeli se među sudionicima u sljedećoj pobjedničkoj razini nagrade.

Uz jackpot uz ovo postoji još osam dobitnih kombinacija online lutrija. Uz njih, igrači zarađuju nagrade odabirom odgovarajućeg broja šanse. Većina nagrada je pari-mutuel, što znači da variraju od izvlačenja do izvlačenja ovisno o broju prodanih ulaznica i dobitnicima. Međutim, nagrada u setu od 2,20 € dodjeljuje se za udaranje broja šanse jednom od glavnih loptica.

Povijest francuskog lota

Francuska nacionalna lutrija koja se obično naziva jednostavno Loto, prvi put je započela s radom 1976. Izvlačenja francuskog lota odvijaju se svake subote, ponedjeljka i srijede. Pojedinci moraju odabrati pet znamenki u rasponu od jedne do 49 i broj šanse između jedan i 10. Vlasnik ulaznice koji odgovara svih pet brojeva plus broj šanse osvaja nagradu.

Je li francuski loto legalan?

Francuska lutrija je legalna. S obzirom na njegovu povijest, sasvim je logično da je kockanje u Francuskoj legalno, i na internetu i na zemlji. Neke od najstarijih kockarskih tvrtki mogu se naći na francuskoj zemlji i do sada su odradile izvrstan posao u održavanju industrije na životu.

Zakoni o kockanju prošli su neke revizije tijekom vremena. Slot automati su neko vrijeme bili zabranjeni prije nego što su vraćeni u rad 1988. Državi je trebalo dugo da dopusti internetsko kockanje, ali to se konačno dogodilo 2010. Francuski kockari imaju širok raspon mogućnosti kockanja s tim na umu.

U Francuskoj je zakonska dob za kockanje bila 21 godina do 1987., kada je smanjena na 18 godina. Osobe koje je sudac kazneno kaznio i zabranio pristup kockarskim objektima, osobe čije bi ponašanje moglo poremetiti aktivnosti kockanja i oni koji su dobrovoljno prijavili sami su među onima kojima je zabranjeno sudjelovanje u aktivnostima kockanja. Posljednja skupina ima tri godine da se skine s liste zabrane.

Kako igrati francuski loto

Pojedinci nisu ograničeni na samo pet znamenki i bonus broj; može se birati više. Svaki dodatni broj se posebno naplaćuje, ali unošenje više brojeva u jednom izvlačenju povećava šanse osobe za dobitak. Sustavna oklada je naziv za ovu vrstu oklade.

Dodatni brojevi se kreiraju automatski kao dio ove značajke kako bi se napravile sve izvedive kombinacije. U francuskoj lutriji pojedinci moraju odabrati šest brojeva (5 + 1). Kada igrači daju okladu System 7, Lottoland sustav generira sve zamislive šesteroznamenkaste kombinacije na temelju sedam brojeva koje pojedinci odaberu.

Najčešća pogreška koju su napravili igrači lutrije je fokusiranje isključivo na veliku nagradu prvog reda. Također je među najskupljima. Stoga, prije svega, igrači moraju biti svjesni da što je veća primarna nagrada, to su veći izgledi za osvajanje. Drugo, što je veća nagrada, to je veća buka i više prodanih ulaznica. Stoga, čak i ako igrači nadmaše kvote i osvoje glavnu nagradu, postoji mnogo više šansi da je podijele.

Koje su šanse za osvajanje francuskog lota?

Tragači za srećom biraju prvo pet brojeva iz glavnog skupa od jedan do 49 i sretni broj iz zasebnog skupa od jedan do 10 za igru. Da bi pobijedio, svatko mora odgovarati svih pet brojeva, uključujući i bonus loptu. Igrači moraju odgovarati pet glavnih znamenki, uključujući i sretni broj, da bi osvojili jackpot. Šanse za osvajanje nagrade su prilično visoke jer francuski loto uključuje osam različitih podjela nagrada, u rasponu od pogađanja samo sretnog broja do podudaranja svih pet brojeva.

Vjerojatnost dobitka na francuskom lotu prilično je pristojna za lutriju s visokom isplatom. Izgledi od 19 milijuna prema jedan mogu se činiti pretjeranim, ali u usporedbi s bilo kojom drugom online srećom, francuski loto je više nego pošten. Nadalje, postoje brojne šanse za osvajanje nagrada niže razine jednostavnim podudaranjem jednog ili dva broja.

Kada se nagradna nagrada rasporedi na jackpot i zadaju razine nagrade, izračunava se postotak dodijeljen svakoj kategoriji nagrade. Za dodatnih 0,80 € po liniji, igrači mogu sudjelovati u drugom izvlačenju lota. Drugo izvlačenje je zaseban događaj kada se bira pet znamenki od jedne do 49; broj šanse nije primjenjiv u ovom izvlačenju. Vlasnici ulaznica sudjeluju s istim brojevima koje su koristili u glavnoj igri, a igrači dobivaju nagrade za odabir dvije do pet znamenki.

Mogućnosti isplate ako igrači pobijede u igri

Jackpot i nagrade u meču 2 su postavljeni iznosi. Druge dvije nagrade su pari-mutuel, što znači da njihova vrijednost varira od izvlačenja do izvlačenja. Fiksne nagrade prvo se isplaćuju novcem iz nagradnog fonda, zatim 28 posto preostalog fonda ide igračima Match 4, a 72 posto igračima Match 3.

French Loto Tombola podružnica je klasične igre s osiguranjem nagrada. Izrađuje se ekskluzivni kod za nagradnu igru u svakom retku loto brojeva u igri. 10 dobitnih kodova bira se nasumično, od kojih svaki dobiva dvadeset tisuća eura. Povremeno se provode jedinstvena izvlačenja lutrije kako bi se prikupilo više dobitnika. U 2017. božićna tombola dala je stotinu nagrada od 20.000 €.

Savjeti i trikovi za igranje francuskog lota

iako Francuski loto je igra na sreću, postoje tehnike za poboljšanje izgleda pojedinca za osvajanje novčanih nagrada. U izvornoj francuskoj lutriji "Loto", igrači također mogu koristiti opciju JackpotHunt kako bi se njihova oklada automatski obnovila nakon svakog izvlačenja za sljedeće izvlačenje dok se ne osvoji jackpot prvog reda. Igrači mogu dodati dodatne uvjete svojoj okladi za sudjelovanje u igri, kao što je minimalni jackpot ili kasniji datum izvlačenja.

Francuski loto izvlači se tri puta tjedno, u ponedjeljak, srijedu i subotu, za 156 mogućnosti za osvajanje milijun eura godišnje. Igrači mogu povećati svoje šanse za osvajanje novčanih nagrada klađenjem na više izvlačenja. Za ovaj savjet, pojedinci se moraju sjetiti igrati francuski loto svaki tjedan. To nikada nije problem jer je dostupna opcija pretplate.

Pojedinci mogu koristiti funkciju pretplate kako bi se igra klađenja automatski obnovila ili pokrenula sve dok je ne odluče prekinuti. To znači da se do isteka vremena nečija oklada na svako izvlačenje za srećka online. Nema dodatne naknade, a korisnici mogu odabrati koliko će im se često naplaćivati pretplata.

About the author
Isabella Garcia
Isabella Garcia
About

Isabella Garcia, poznata kao 'Lucky Lotti' na LottoRankeru, kombinira svoj južnoamerički štih s dubokom stručnošću u globalnim lutrijama. S suncem okupanih plaža Rija, Isabella dekodira zamršenost lutrije, donoseći igračima najbolje savjete i trikove.

Send email
More posts by Isabella Garcia