Najbolji German Lotto Lutrija u 2023

German Lotto je jedna od najvećih europskih lutrija, iako ima nisku cijenu. Lutrija, također poznata kao German Lotto 6Aus49, može se pohvaliti ogromnim jackpotovima, deset odvojenih nagradnih razina i tri dodatne bonus igre, što je čini svjetskim prvakom lutrije. Šest od 49 je doslovni prijevod izraza 6 aus 49. Superbroj se izvlači nakon što se regularnih šest brojeva poklopi kada pojedinci igraju njemački loto online.

Ovaj broj odgovara prethodno dodijeljenom serijskom broju. Također, postoje do tri bonus igre, s dvije lutrije koje se izvlače srijedom i tri lutrije subotom, dajući igračima još više šanse za dobitak.

Najbolji German Lotto Lutrija u 2023
Gdje kupiti listiće za njemački loto?

Gdje kupiti listiće za njemački loto?

Igrači mogu kupiti njemačke loto listiće online na https://www.lotto.de/. Službeni prodavači lutrije dostupni su i online za kupnju ulaznica. Jedna linija košta 1,20 €, dok linija s dvostrukim jackpotom košta 2,40 €. Pojedinci mogu provjeriti koje druge igre žele igrati jer se i one dodatno naplaćuju. 1,25 € za Super6, 2,50 € za Spiel77 i 5,00 € za GlücksSpirale.

Serijski broj bitna je komponenta njemačke lutrije. Ovaj je broj unaprijed otisnut na fizički objavljenim ulaznicama koje se prodaju u Njemačkoj. Imaju utjecaj na glavnu igru i tri bonus igre.

Gdje kupiti listiće za njemački loto?
Povijest njemačkog lota

Povijest njemačkog lota

Godina je 1955., vrijeme je ogromnog tehnološkog razvoja i značajnih kulturnih revolucija. Njemački Lotto 6Aus49 također je rođen ove godine kada su četiri njemačke države uspostavile suradnju kako bi ga pokrenule poznata lutrijska igra.

Prvo izvlačenje Lotto 6Aus49 bilo je u Hamburgu 10. rujna 1955. s bubnjem izrađenim od drva i stakla. Igra je ušla u suvremenu eru 4. rujna 1965., kada su izvlačenja uživo prenosila televizija. Izvlačenje se prenosilo na televiziji do 2013., a trenutno se prenosi uživo iz studija Saarländischer Rundfunk na internetu.

Godine 1974. Deutscher Lotto- und Totoblock (DTLB) postao je operativan kako se više njemačkih država pridružilo igri Lotto 6Aus49. Lotteriefegescllschaften okuplja 16 lutrija. DTLB je poznat po svom dobrotvornom radu, s donacijama od preko 23 milijuna eura u lokalne svrhe.

Danas

Otkako je lansirana, ova se privlačna igra ukorijenila u njemačkom društvu, definirajući se kao jedna od najpoznatijih igara zbog svoje cijene, jednostavnog načina igranja i visokih jackpotova. Lutrija 6Aus49 svake godine podijeli gotovo pet milijardi eura nagrada. Nije iznenađenje da je ova lutrija solidan favorit među njemačkim igračima, s rekordnom nagradom od 45,3 milijuna eura koju su osvojila tri sretna dobitnika 2007. godine. U 2006. jedan je igrač osvojio jackpot od 42,6 milijuna eura, što je bio najveći dobitak jackpota na jednom listiću ikad.

Nekoliko tjedana kasnije, Lotto 6Aus49 doživio je svoj drugi najveći jackpot dobitak za jednu srećku online, s nagradom od 37,7 milijuna eura koju je osvojio sretni igrač. Lotto 6Aus49 jamči jackpot od milijun eura tijekom tjedna i tri milijuna eura vikendom.

Povijest njemačkog lota
Je li igranje njemačkog lota legalno?

Je li igranje njemačkog lota legalno?

Njemačka lutrija je zakonita i igrači mogu sudjelovati bez straha od pravnih posljedica. Međutim, mora se osigurati da njihova zemlja dopušta takvo igranje. Novim Državnim ugovorom o igrama na sreću iz 2021. utvrđena je odgovornost saveznih država za javnu sigurnost i red. Štoviše, novi standardi dovode do kraja neizvjesnosti oko europskih propisa i licenci te brojnih ograničenja u njemačkim saveznim državama.

Internetska mjesta lutrije trebaju poslovnu adresu u Europskom gospodarskom prostoru (EEA) i njemačku licencu za pružanje svojih usluga u Njemačkoj. Prodavači lutrije moraju slijediti mnoge standarde koji se odnose na pravila odgovornog kockanja i pranja novca.

Je li igranje njemačkog lota legalno?
Kako igrati njemački loto online

Kako igrati njemački loto online

Pojedinci mogu igrati Njemačka lutrija birajući šest brojeva od jedan do 49 i jedan dodatni broj od nula do devet.

Pojedinci vide kopiju lutrijskih listića koje su kupili putem interneta prije relevantnog večernjeg izvlačenja kao dio lutrijske usluge Vidi svoju srećku. Izvlačenja se odvijaju svake subote u 7:25 CET navečer i srijede u 18:25 CET.

Njemački Loto ima devet velikih podjela nagrada, od kojih pet uključuje Super broj. Super broj, poznat i kao "Superzahl", dodatni je broj koji koristi raspon predviđanja od nula do devet za određivanje jackpot nagrade German Lotto i treće, pete, sedme i devete podjele nagrada.

Jackpot Rollover

Početkom 2009., njemački Lotto 6aus49 usvojio je prilagodbu pravila koja je ograničila duljinu niza prevrtanja na trinaest izvlačenja. Još jedna prilagodba napravljena je u kolovozu 2020., pri čemu se nagrada za jackpot mijenja dok ne dosegne gornju granicu od 45 milijuna eura.

Nakon što jackpot dosegne gornju granicu, mora se osvojiti svako sljedeće izvlačenje koje uključuje jackpot. Kada nijedan listić ne odgovara svih šest glavnih znamenki uz bonus Super broj u tom izvlačenju, nagradni fond se dijeli između sljedećih najvećih primatelja podjele nagrada.

Kako igrati njemački loto online
Koje su šanse za dobitak njemačkog lota?

Koje su šanse za dobitak njemačkog lota?

Šanse za dobitak jackpota su jedan prema 139,838,160. Svaki dobitak od ove lutrije se ne oporezuje u Njemačkoj. Ali stanovnici drugih zemalja trebali bi provjeriti moraju li platiti porez na svoje dobitke. Nagrada za drugo mjesto u meču 6 najveća je nagrada koju igrači mogu osvojiti bez Super broja.

Usvajanje Superzahla i bonus lopte 2013. donijelo je još više izmjena. Superzahl je povećao izglede za dobitak bilo kojeg jackpota Lotto 6Aus49 za 74 posto. Ovo povećanje je bilo s jednog u 54 na jedan u 6,6. Što je najuzbudljivije od svega, kada pojedinci upare ukupno sedam brojeva, osvajaju 10 tisuća eura mjesečne nagrade koja se isplaćuje svaki mjesec sljedećih dvadeset godina.

Koje su šanse za dobitak njemačkog lota?
Mogućnosti isplate kada igrači osvoje njemački loto

Mogućnosti isplate kada igrači osvoje njemački loto

Igra Spiel77 povezana je sa svih sedam znamenki serijskog broja, a da biste pobijedili, brojevi ne samo da se moraju podudarati, već i biti u istom nizu kao odabrani brojevi. Spojite svih sedam točnim redoslijedom kako biste osvojili tekući jackpot, koji počinje s 177.777 € i redovito premašuje jedan ili dva milijuna s prevrtanjem.

Postoji šest drugih nagradnih klasa s unaprijed određenim vrijednostima koje se mogu osvojiti. Druga nagrada iznosi 77.777 eura, a dobiva se kombiniranjem zadnjih šest brojeva ispravnim redoslijedom.

Super6 funkcionira slično Spiel77, osim što se izvlači samo šest brojeva. Posljednjih šest znamenki serijskih brojeva sudionika odnosi se na ove brojeve. Ponovno se moraju spojiti točni brojevi, koji moraju biti u istom redoslijedu kao oni izvučeni. Postoji šest nagrada fiksne vrijednosti, počevši od 100 milijuna eura zajamčenog jackpota.

Konačno, izvlačenje GlücksSpirale odvija se subotom. Da bi pobijedili, igrači moraju replicirati i znamenke i uzorak svog crteža na temelju svog serijskog broja. Igrači mogu osvojiti 10 eura samo podudaranjem zadnjeg broja na GlücksSpirale. Također, može se osvojiti 100.000 eura ako se točno poklope zadnjih šest znamenki.

Mogućnosti isplate kada igrači osvoje njemački loto
Savjeti i trikovi za igranje njemačkog lota

Savjeti i trikovi za igranje njemačkog lota

Igranje u svakom izvlačenju Lotto 6Aus49 jedna je od najboljih metoda za povećanje izgleda za osvajanje jackpota. Netko može koristiti iste brojeve u sljedećim izvlačenjima. Također, igrači mogu koristiti ovu opciju za povećanje broja budućih izvlačenja u koja žele sudjelovati.

Kupite nekoliko lota 6Aus49 lutrija listići s različitim kombinacijama brojeva za povećanje šanse za osvajanje jackpota. Kupnja nekoliko lutrijskih listića za isti događaj može biti skupa. Jeftinija opcija je pridruživanje ili pokretanje sindikata lutrije.

An online loto sindikat omogućuje igračima da podijele troškove kupnje mnogih lutrijskih listića na mreži sa grupom ljudi, kao što su kolege s posla, rođaci ili prijatelji. Nedostatak je taj što, ako sindikat osvoji jackpot, pojedinci moraju podijeliti prihod.

Kada netko koristi metodu Quick Pick, dobiva brojeve o kojima drugi igrači možda ne razmišljaju. Generator slučajnih brojeva također im može dati brojeve koji bi mogli osvojiti jackpot Lotto 6Aus49. Pojedinci također mogu odabrati svoje sretne brojeve na temelju toga jesu li 'vrući' ili 'hladni'. Ove brojke temelje se na redovito izvlačenim i rjeđe izvlačenim brojevima te na dospjelim brojevima. Držanje ovih brojeva još je jedna izvrsna taktika.

Savjeti i trikovi za igranje njemačkog lota