Najbolji Irish Lottery Lutrija u 2023

Irska, otok u sjevernom Atlantskom oceanu, jedna je od zemalja u Europi s najboljim lutrijama. Irska nacionalna lutrija ima nekoliko igara na sreću koje su dostupne igračima. Jedna od najnevjerojatnijih stvari o Irskoj lutriji je da igrači mogu kupiti brojeve ulaznica iz Irske ili drugih zemalja. Irish Lotto 6 ball i 7 balls su među najpopularnijim loto igrama. Morate imati loto ulaznicu da biste imali priliku osvojiti izvlačenje.

U teoriji, kupnja ulaznica izgleda kao lak zadatak. Ali dobivanje dobitne kombinacije brojeva nikada nije jednostavno. Igrači bi trebali provjeriti neka od dolje navedenih mjesta kako bi kupili legitimne Irske lutrije.

Najbolji Irish Lottery Lutrija u 2023
Ovlaštene irske lutrije
Ovlaštene irske lutrije

Ovlaštene irske lutrije

irski Ulaznice lutrije lako se može kupiti od ovlaštenih prodavača diljem Irske. Igrači moraju samo posjetiti ovlašteni prodavač karata i izvršiti kupnju. Odabir brojeva ulaznica ovisi o odluci igrača. Mogu odabrati igrati svoje brojeve ili se odlučiti za slučajni odabir.

Igrači koji se često osjećaju sretnima odaberite njihove brojeve. Drugi radije okušaju sreću u slučajnom odabiru. Igrači dobivaju fizičke ulaznice nakon uplate. Svim igračima koji kupuju ulaznice od ovlaštenih prodavača savjetujemo da ne napuštaju trgovinu bez fizičke karte.

Online trgovci

Iako internet ima neke nedostatke, svi moraju priznati da je učinio stvari lakšim i boljim. Igrači koji ne žive u blizini ovlaštenih maloprodajnih objekata mogu kupiti ulaznice Irish Lottery iz udobnosti svojih domova putem svojih mobilnih telefona ili osobnih računala. Igrači se samo moraju prijaviti na svoje Irish Lotto račune i kupiti ulaznicu.

Jedna od prednosti kupnju loto ulaznica online je da se ne treba bojati da će izgubiti svoju kartu ili je oštetiti. To je zato što broj ulaznice ostaje siguran na mreži. Igrači koji igraju online također su obaviješteni jesu li pobjednici nakon izvlačenja. Osvojene nagrade također se isplaćuju automatski.

Ovlaštene irske lutrije
Povijest Irske lutrije

Povijest Irske lutrije

Irska nacionalna lutrija osnovana je 1986. Lutrija s državnom licencom osnovana je za prikupljanje novca za dobre svrhe. Prve kartice za struganje izdane su 27. ožujka 1987. Lotto je tada pokrenut 1988., a prvo izvlačenje obavljeno je 16. travnja 1988. Danas oko 40 posto odraslih u Irskoj igra nacionalnu lutriju. Do sada je na lutriji prikupljeno više od četiri milijarde eura.

Povijest Irske lutrije
Je li irska lutrija legalna?

Je li irska lutrija legalna?

Kockanje je regulirano u Irska već dugi niz godina. Irski zakon razlikuje igre na sreću, klađenje i lutriju. Lutrije u Irskoj su legalne i svaki igrač može kupiti tikete Irish Lottery bez straha da će biti na krivoj strani zakona. Zakoni o igrama i lutrijama daju lutriji ovlast za poslovanje u cijeloj Irskoj. Irska nacionalna lutrija trenutno potpada pod Zakon o nacionalnoj lutriji iz 2013., koji je zamijenio odredbe Zakona o nacionalnoj lutriji iz 1986. godine.

Je li irska lutrija legalna?
Kako igrati irsku lutriju

Kako igrati irsku lutriju

Igrati Irish Lotto je vrlo jednostavno. Potrebno je manje od tri minute da jedan počne. Irski loto mogu igrati igrači iz Irske i izvan zemlje. Evo jednostavnih koraka koje igrači mogu koristiti kako bi došli do sljedećeg unosa. Možda je to nečiji sretan dan.

Odaberite šest brojeva

Bez obzira igra li igrač u trgovini ili na mreži, prva stvar koju treba učiniti je odabrati šest brojeva između jedan i 47. Igrači mogu odabrati te brojeve koristeći mrežu brojeva ili koristiti brzi odabir kako bi dobili šest nasumičnih brojeva. Ulaznice za loto prodaju se za dva eura po redu. Igrači moraju kupiti dvije linije. Minimalni trošak za ulaz je četiri eura.

Odaberite koje crteže želite unijeti

Igrači mogu kupiti ulaznice za oba tjedna izvlačenja ili odabrati jedno izvlačenje, bilo u srijedu ili subotu. Oni biraju dane izvlačenja na listiću za igru. Online igrači trebaju odabrati svoje opcije na platformi.

Odaberite opciju "Plus"

Dodavanje ove opcije košta dodatnih jedan euro. Kada netko doda plus, dobiva automatski ulaz u izvlačenja Plus Tombola, Lotto Plus 1 i Lotto Plus 2.

Koliko daleko igrati unaprijed

Igrači tada odlučuju o broju izvlačenja prije nego što dovrše listić za igru. Dostupne su opcije jedno, dva, četiri ili osam izvlačenja. Neke stranice omogućuju igračima kupnju ulaznica do godinu dana unaprijed.

Plaćajte prijave

Igrači koji kupuju ulaznice u trgovini trebaju platiti potreban iznos za primanje svojih ulaznica. Online računi se naplaćuju prema broju njihovih ulaznih troškova.

Kako igrati irsku lutriju
Koji su izgledi za dobitak na Irskoj lutriji?

Koji su izgledi za dobitak na Irskoj lutriji?

Irska lutrija je još uvijek jedna od najpopularnijih lutrija diljem svijeta. Dugogodišnja dobra volja igrača, razumne cijene i jednostavnost igre neki su od razloga zašto je Irska lutrija još uvijek visoka u industriji kockanja. Unatoč nekoliko promjena u pravilima igre tijekom godina, ona i dalje nudi neke od najboljih tečajeva u lutrijskim igrama.

Šanse za osvajanje jackpota Irish Lotto trenutno su jedan prema 10,7 milijuna. Ovo su vrlo razumni koeficijenti u usporedbi s drugim lutrijama. Irska lutrija ima nekoliko nagradnih razina koje je lako osvojiti. Sedma nagrada ima vrlo prijateljske koeficijente. Od igrača se traži da odgovaraju samo tri broja. Šanse za osvajanje sedme nagrade su jedan prema 54.

Koeficijenti Irish Lotto Plus 1 ili 2 još su bolji u odnosu na redovne utakmice. Iako su nagrade osvojene u Lotto Plus 2 male, barem jedan ima priliku nešto osvojiti. Svaki igrač Irske lutrije mora odabrati najmanje dvije linije. To smanjuje izglede za pobjedu s jednog prema 10,7 milijuna na jedan prema 5,3 milijuna. Kupnjom Plus ulaznice pobjednički izgledi su jedan prema 900.000.

Koji su izgledi za dobitak na Irskoj lutriji?
Mogućnosti isplate nakon pobjede na Irskoj lutriji

Mogućnosti isplate nakon pobjede na Irskoj lutriji

Posljednji korak nakon pobjede na Irskoj lutriji je primanje nagrade. Kako netko traži nagradu ovisi o iznosu osvojenog novca.

Online igrači

Igrači koji kupe karte za Irish Lottery online dobivaju plaćanja prema osvojenim nagradama. Nagrade u vrijednosti od jednog do 99 eura automatski se prenose na igračev online novčanik. Šalje se ček za dobitak od 100 do 500 eura. Obrazac zahtjeva za ispunjavanje šalje se prije nego se da ček na dobitke u vrijednosti od 501 do 9.999 eura. Igrači s dobicima od 10.000 eura i više trebaju nazvati Odjel za potraživanja nacionalne lutrije i dogovoriti se za obradu nagrade.

Maloprodajni igrači

Igrači koji imaju kupljene dobitne tikete trebaju zatražiti svoju nagradu u roku od 90 dana od datuma izvlačenja. Ulaznicu je potrebno predočiti prilikom preuzimanja nagrade. Od jednog do 100 eura potrebno je prikupiti kod bilo kojeg agenta Nacionalne lutrije. Od 101 do 2500 eura za preuzimanje u bilo kojoj pošti. 2501 do 14.999 eura koji će se prikupiti u An Post Prize Claim Centru.

Mogućnosti isplate nakon pobjede na Irskoj lutriji
Savjeti i trikovi za igranje irske lutrije

Savjeti i trikovi za igranje irske lutrije

Iako igrači uglavnom trebaju sreću da dobiju na Irskoj lutriji, još uvijek im je potrebno nekoliko trikova kako bi ih smjestili u nagradnu poziciju. Igrači moraju odabrati šest brojeva i uskladiti ih s onima koji su izvučeni iz lonca od jedan do 47 kako bi dobili prvu nagradu. Međutim, postoje i druge nagrade za podudaranje samo dva broja. Evo nekoliko savjeta kako povećati svoje šanse za pobjedu.

Kladite se dva puta tjedno

Stavite oklade za oba izvlačenja u tjednu kako biste imali novu priliku svakog dana izvlačenja. To je zato što što se više oklada postavlja, to su veće šanse za osvajanje nagrade.

Irish Lotto Plus

Najznačajnija značajka Irske lutrije su dva dodatna izvlačenja kojima se može pridružiti, a koštaju jedan euro. Igrači bi se trebali pokušati kladiti na Lotto Plus 1 i 2 kako bi povećali svoje šanse za pobjedu.

Sustav oklade

Ove oklade omogućuju igračima da odaberu više od šest brojeva od 47. To povećava šanse igrača za pobjedu jer to nije standardna oklada. Igrači moraju samo kliknuti na sve brojeve za koje žele napraviti sistemsku okladu. Sve moguće kombinacije brojeva biraju se automatski od odabranih znamenki. Igrači koji koriste sistemske oklade imaju priliku osvojiti glavni jackpot ili bilo koju nagradu niže divizije.

Savjeti i trikovi za igranje irske lutrije