Najbolji Italy Lotto Lutrija u 2024

Italy Lotto je dugogodišnja lutrijska igra u Italiji. Rezultati uključuju deset regionalnih i jedan nacionalni ždrijeb, s pet izvlačenih brojeva iz svakog kotača. Utorkom, četvrtkom i subotom, srećka se izvlači online između 20:00 i 20:30 CET. Lotto je najpopularnija talijanska nacionalna lutrijska igra, s jedinstvenim formatom koji igračima daje više šansi za dobitak. Igranje Italy Lotto online uključuje odabir od 11 setova brojeva, jedan s nacionalnog lutrijskog kotača, a drugih deset s kotača nazvanih po raznim talijanskim gradovima.

Igrači imaju mogućnost odabira određenih brojeva s određenih kotačića ili odabira slučajnih brojeva iz slučajnih kotača. Kada igrate Italy Lotto online, igrači osvajaju nagrade ako se izvuče točan broj, kao i brojevi neposredno prije ili iza odabranog broja; na primjer, ako je odabran broj 9, igrači pobjeđuju ako se izvuku brojevi 8, 9 ili 10.

Najbolji Italy Lotto Lutrija u 2024
Gdje kupiti ulaznice za italijansku lutriju
Gdje kupiti ulaznice za italijansku lutriju

Gdje kupiti ulaznice za italijansku lutriju

Kupnja SuperEnalotto ulaznice zapravo je prilično jednostavna. Jedina stvar koju igrač treba učiniti je otići na web stranica za online lutriju. Oni odlučuju o broju ulaznica za kupnju i željenom broju izvlačenja. Igrači mogu jednostavno kupiti srećke online koristeći metode plaćanja kao što je Ideal.

Jedna od prednosti kupnje online lutrijskog listića je da se nagrada online lutrije odmah prenosi. Igrači su čak i obaviješteni kada pobjede. Kao rezultat interneta, više ne moraju čekati da uživaju u nagradi.

Gdje kupiti ulaznice za italijansku lutriju
Povijest lutrije Italije

Povijest lutrije Italije

Počeci Lota sežu u 16. stoljeće u Genovi. Oduvijek im je bila navika kladiti se na ishode događaja i loto igre u Italiji. Ljudi bi se kladili na rezultate petorice određenih gradskih službenika odabranih nasumično od 120 plemića. Taj je broj na kraju smanjen na 90. Lutrija je postala više strukturirana korištenjem brojeva, a ne imena.

Ovaj format od 90 brojeva brzo je postao popularan u cijeloj zemlji. U to vrijeme, jurisdikcije su potpadale pod nekoliko teritorija, uključujući Milansko vojvodstvo i Napuljsko kraljevstvo. Najpoznatija od ovih lokalnih loto tradicija je napuljska Smorfia.

Italijanska lutrija prvi put je uključena u državni proračun 27. rujna 1863., a Kraljevskim ediktom u siječnju 1864. proširena je na pet dodatnih gradskih izvlačenja. Kada je 1871. dodan Rimski kotač, svake subote su se održavala izvlačenja, a kolo Barija dodano je 1874. Kolač iz Cagliarija i Genova postali su dio igre 1939. godine, kompletirajući 10 gradskih kotača koji su i danas u upotrebi.

Moderno doba

12. ožujka 1997. dodano je još jedno tjedno izvlačenje. Godinu dana kasnije napravljene su neke značajnije promjene. Nacionalni kotač koji ima svoje izvlačenje u Rimu prvi put se dogodio 4. svibnja 2005. Mjesec dana nakon toga, usvojio je sadašnja tri izvlačenja tjedno. Posljednje izvlačenje srijedom održano je 15. lipnja 2005. Izvlačenja su premještena na utorak, četvrtak, a posljednje kolo subotom počevši od utorka, 21. lipnja 2005.

Je li talijanska lutrija legalna?

Postojala je duga rasprava o tome je li klađenje legalno, ali 1734. Venecija je uvela a igra lutrije koje je vlada u potpunosti regulirala i odobrila. U početku su se izvlačenja održavala samo dva ili tri puta godišnje, da bi 1807. postala dvotjedno. Od tada je talijanska lutrija lutrija legalna.

Povijest lutrije Italije
Kako igrati italijansku lutriju

Kako igrati italijansku lutriju

Da bi igrali talijanski Super Jackpot online lutriju, igrači prvo trebaju odabrati šest brojeva iz skupine od jedan do devedeset. Postoje tri načina igranja ove igre. Kada igrač koristi značajku Quick Play, generiraju se slučajni brojevi i dodali u svoju košaricu. Igrači također mogu birati svoje brojeve ili koristiti prethodno spremljene omiljene brojeve prilikom kupnje ove lutrije putem interneta.

Usklađivanje dvije lopte dovoljno je za osvajanje nagrade u bilo kojoj od šest nagradnih divizija. Da bi osvojili jackpot, igrači trebaju odgovarati na prvih šest izvučenih brojeva. Izvlačenje dodatnih sedam "Jolly" loptica određuje dobitnika druge nagrade, što zahtijeva podudaranje pet loptica plus "Jolly". Ova online lutrijska karta nudi impresivne jackpotove tri puta tjedno srijedom, petkom i nedjeljom, bez ograničenja koliko se puta jackpot može preokrenuti.

Koji su izgledi za dobitak na lutriji Italy Lotto?

Šanse za osvajanje jackpota na talijanskom SiVince Tutto lotu su 1 prema 622.614.630. Kada se pogodi pet brojeva, izgledi su 1 prema 1.235.346.

Kako igrati italijansku lutriju
Mogućnosti isplate kada dobijete na lutriji Italijanske lutrije

Mogućnosti isplate kada dobijete na lutriji Italijanske lutrije

Italija ima jednu od najzbunjujućih struktura poreza na lutriju na svijetu, s različitim stopama koje se primjenjuju na razne igre. Sve nagrade EuroJackpot i Lottomatica iz igre oporezuju se po stopi od 8%. Lottomatica web-mjesta oglašavaju nagrade prije i nakon oporezivanja, pa bi igrači trebali još jednom provjeriti prije igranja online lutrije.

svi SuperEnalotto dobici iznad 500 € podliježu porezu od 20%. Svi porezi se odbijaju na izvoru, bez obzira na različite stope, tako da igrači nemaju puno posla u tom pogledu. Međutim, međunarodni igrači trebali bi provjeriti svoje lokalne porezne zakone kako bi vidjeli jesu li obvezni prijaviti svoje dobitke kod kuće.

Kako bi bili obaviješteni kada rezultati Lotoa budu objavljeni, igrači se mogu prijaviti za besplatne obavijesti o dobicima putem e-pošte i SMS-a. Ako osvoje, dobici će biti pripisani na njihove račune čim ih službeni talijanski operater online lutrije primi. Veće nagrade možda će se morati preuzeti osobno.

Novčana nagrada se isplaćuje na teritoriju zemlje u kojoj se igrač nalazio kada je osvojio online lutriju. Ako je igrač i državljanin druge države, novac može uzeti samo s mjesta gdje je bio tijekom izvlačenja. Istodobno, njihovo državljanstvo nema utjecaja na njihovo zakonsko pravo na nagradu. Stanovnici bilo koje zemlje mogu kupiti italijansku lutriju putem interneta.

Mogućnosti isplate kada dobijete na lutriji Italijanske lutrije
Savjeti i trikovi za igranje talijanske lutrije

Savjeti i trikovi za igranje talijanske lutrije

Brojevi na online lutrijskim listićima biraju se nasumično. Međutim, nasumično generirani brojevi tvore obrasce koji se mogu pratiti i iskoristiti. Nakon što su pomno proučili sve rezultate izvlačenja iz više od 200 različitih online lutrija diljem svijeta, koji datiraju iz 1955. godine, igrači talijanskog lota online ulaznica mogu smisliti definitivne obrasce.

  • Koristite parne i neparne brojeve. Igrači bi trebali težiti prilično ravnomjernoj mješavini parnih i neparnih brojeva pri odabiru brojeva svojih talijanskih Super Lotto ulaznica. Svi neparni ili svi parni brojevi se izvlače rijetko, pojavljuju se samo 4% vremena. Dva neparna i četiri parna, četiri neparna i dva parna, ili tri neparna i tri parna, najbolje su kombinacije. Jedan od ova tri uzorka pojavit će se u 84 posto crteža.

  • Savjeti za Lotto visoke-niske brojeve. Dobitni brojevi su obično raspoređeni po cijelom polju brojeva. Igrači mogu dobiti donju i gornju polovicu kada podijele brojevno polje na pola. Brojevi od 1 do 45 nalaze se u donjoj polovici igre s 90 brojeva kao što je SuperEnaloto, dok su brojevi od 46 do 90 u gornjoj polovici. Svi visoki ili svi niski brojevi su rijetki, javljaju se samo u 2% vremena. Najbolja kombinacija su dvije visoke i četiri niske, četiri visoke i dvije niske, ili tri visoke i tri niske. U 79 posto svih crteža, ova tri uzorka proizvode skupine dobitnih brojeva.

  • Strategije brojeva grupnih loto ulaznica

Kada igrač pregleda popis prethodnih pobjedničkih brojeva za talijanski SuperEnalotto, često će primijetiti da nedostaje jedna ili više grupa brojeva. U kombinaciji 5-14-17-32-38-46, na primjer, nema 20-ih. Praćenje i proučavanje grupa brojeva može pomoći igračima online lutrijskih karata u određivanju koje grupe preskočiti, a kojima dati prioritet.

Savjeti i trikovi za igranje talijanske lutrije