Najbolji Lotto India Lutrija u 2023

Lotto India je "novo dijete u bloku" među nacionalnim lutrijama u Indiji i na globalnoj fronti. Ova je lutrija osmišljena da zadovolji određenu klijentelu, sve Indijce diljem svijeta, bez obzira na lokaciju, zahvaljujući online platformi Lotto. Jedan od glavnih razloga rastuće popularnosti Lotto India su njegovi atraktivni jackpotovi, koji obično počinju od 400 milijuna indijskih rupija.

Poput najboljih internetskih lutrija, također ima tri dodatne nagradne razine i besplatne bonuse za klađenje, povećavajući ukupne šanse za osvajanje nagrade.

Najbolji Lotto India Lutrija u 2023
Gdje kupiti tikete za igru Lotto India
Gdje kupiti tikete za igru Lotto India

Gdje kupiti tikete za igru Lotto India

Web stranica Lotto India

Ulaznice Lotto India mogu se kupiti online na službenoj web stranici lutrije. Kao takav, postupak bi trebao biti jednostavan za igrača koji istražuje kako kupiti listić za Lotto India. Za online kupnju listića za Lotto India potrebne su samo dvije minute. Međutim, igrači se prvo moraju prijaviti za račun na web mjestu prije kupnje loto listića.

Postupak prijave uključuje davanje podataka za kontakt i provjeru podobnosti za lutriju. Nakon uspješne prijave, igrači mogu povezati svoje kreditne ili debitne kartice sa svojim stvorenim računima, koje će koristiti za plaćanje ulaznica koje kupe.

Svaki online listić Lotto India košta 40 indijskih rupija. Ulaznice se mogu kupiti putem računala, pametnog telefona ili tableta. Međutim, korisnici pametnih telefona mogu preuzmite aplikaciju Lotto India i iskoristiti ga za kupnju ulaznica.

Gdje kupiti tikete za igru Lotto India
Lutrijski sindikati

Lutrijski sindikati

Online loto sindikati predstavljaju još jednu alternativu za online kupnju srećki Lotto India. Naime, članovi sindikata obično ne moraju učiti kako kupiti srećku Lotto India online, s obzirom na to da je ovaj zadatak delegiran 'nekolicini odabranih'

Prednosti pridruživanja lutrijskom sindikatu za igranje igre Lotto India uključuju poboljšane šanse za dobitak, zahvaljujući zajedničkim rizicima i činjenici da igrači ne moraju sami prolaziti kroz proces iskorištavanja dobitaka. To je dodatak tome što ne morate kupovati svoje ulaznice ili brinuti o sretnim brojevima koje ćete odabrati.

Igrači bi trebali imati na umu da bi mogli platiti više po ulaznici kada igraju preko sindikata ili platiti naknadu za pridruživanje, ovisno o strukturi organizacije. Dobici se obično dijele među svim članovima sindikata. To znači manji iznos dobitka po osobi, čak i za jackpot.

Lutrijski sindikati
Povijest igre Lotto India

Povijest igre Lotto India

Kao što je ranije spomenuto, Lotto India jest jedna od najnovijih lutrija u Indiji. Prvo izvlačenje dogodilo se u lipnju 2019., dva tjedna nakon lansiranja. U početku je počelo s dva izvlačenja tjedno, što je i sada slučaj. Tijekom svog pokretanja, Lotto India proglašen je prvom lutrijom u Indiji koja radi isključivo online.

Lutrija se također pojavila u vrijeme kada je bilo previše nepouzdanosti i zbrke oko indijskih lutrija, posebno u vezi sa stanjem u kojem igrači mogu igrati. Stoga je omogućio igranje igračima iz svih država, što je pomoglo u povećanju njegove popularnosti.

Povijest igre Lotto India
Je li Lotto India legalno igrati?

Je li Lotto India legalno igrati?

Lotto India ima potpunu licencu prema indijskim zakonima. Također ga reguliraju nadležna tijela kako bi se osiguralo da je sve njegovo poslovanje zakonito. To osigurava igračima da će integritet lutrije uvijek biti održan. Osim toga, nikakvi zakoni ne zabranjuju indijskim igračima da igraju Lotto India.

Međutim, igrači moraju imati 18 ili više godina da bi bili kvalificirani za legalno kockanje. Igrači iz drugih zemalja također imaju pravo igrati lutriju, pod uvjetom da zakoni u njihovoj jurisdikciji to dopuštaju.

Je li Lotto India legalno igrati?
Kako igrati Loto Indija

Kako igrati Loto Indija

Igranje Lotto India relativno je jednostavno, čak i za nove igrače. Za početak, igrači prvo moraju registrirati online račun na lutriji i prijaviti se na svoj račun. Zatim mogu posjetiti stranicu 'Igrajte online' i odabrati svoje sretne brojeve.

Da bi igrali Lotto India, igrači moraju odabrati sedam sretnih brojeva. Šest nasumičnih brojeva bira se između brojeva u rasponu od 1 do 50. Sedmi broj, joker, bira se od 1 do 5. Igrači mogu odabrati svoje željene brojeve ili koristite generator slučajnih brojeva kako bi proces selekcije bio brži i lakši. Kao i kod najboljih online lutrija, igrači mogu prijaviti onoliko unosa koliko žele.

Sljedeći korak je odlučivanje o broju izvlačenja za sudjelovanje. To može biti jedno ili više izvlačenja na određene datume do tri mjeseca unaprijed. Nakon postupka odabira broja, igrač može dodati ulaznice u svoja virtualna kolica i nastaviti s plaćanjem.

Nakon uspješne uplate online ulaznice putem interneta, igraču se šalje e-mail sa svim detaljima o kupljenim ulaznicama. Odatle igrači mogu koristiti alat za provjeru kako bi utvrdili imaju li dobitke do zadnjih 90 dana.

Kako igrati Loto Indija
Kakvi su izgledi za dobitak na lutriji Indija?

Kakvi su izgledi za dobitak na lutriji Indija?

Izgledi za osvajanje nagrade Lotto India su 1 prema 3, što je prilično privlačno. Ovi su izgledi bolji od većine konkurentskih lutrija u Indiji, uključujući one koje nude niže minimalne iznose jackpota.

Atraktivni izgledi za dobitak rezultat su brojnih nagradnih razina Lota. Postoji 12 nagradnih razina, u rasponu od jackpota do razine od 0,50 €. Dolje su istaknuti određeni izgledi za svaku od razina nagrada.

Koeficijenti dobitka nagradne razine

Za prvu razinu nagrade, a to je jackpot, igrači moraju spojiti svih šest brojeva i džokera. Šanse da to učinite su 1 prema 79,453,500. Nagrada druge razine zahtijeva točno predviđanje svih šest glavnih brojeva, s izgledima 1 u 19,863,375.

Štoviše, koeficijenti za treću razinu nagrade za podudaranje pet glavnih brojeva i jokera su 1 prema 300,960. Na kraju, igrači moraju spojiti samo pet glavnih brojeva kako bi osvojili nagradu četvrtog reda. Izgledi za to su 1 prema 75,240.

Nagrade od pete do desete razine dodjeljuju se igračima koji točno predvide četiri glavna broja plus joker, četiri glavna broja, tri glavna broja plus joker, tri glavna broja i tako dalje.

Odgovarajući izgledi za pobjedu su 1 u 5,599, 1 u 1,399, 1 u 299, 1 u 74, 1 u 39 i 1 u 10. Izgledi za osvajanje nagrade 11. razine su 1 u 12 za podudaranje jednog glavnog broja i jokera . Podudaranje samo džokera igračima donosi nagradu 12. razine, koja ima izglede 1 prema 11.

Kakvi su izgledi za dobitak na lutriji Indija?
Opcije isplate za indijski loto

Opcije isplate za indijski loto

Nagrade koje se dodjeljuju za svaku razinu nagrada variraju za različita izvlačenja, pri čemu samo jackpot ima minimalni postavljeni iznos od 400 milijuna indijskih rupija.

Većinom igrači koriste svoje bankovne račune kao primarnu opciju isplate. Ostali prihvaćeni načini plaćanja uključuju The prihvaćeni načini plaćanja uključuju:

  • Puzlatka
  • Euteller
  • MasterCard,
  • Visa
  • Multibanco,
  • Neosurf
  • Trustpay
Opcije isplate za indijski loto
Savjeti i trikovi za igranje Lotto India

Savjeti i trikovi za igranje Lotto India

Kupite mnogo ulaznica

Prvi i najočitiji savjet za igranje Lotto India je kupiti nekoliko srećki online, pod uvjetom da to proračun dopušta. Matematički gledano, igranje više puta povećava šanse za dobitak. Međutim, drugačiji način gledanja na to je da su nikakve šanse ako netko ne igra Lotto India online.

Imajte proračun

Još jedan bitan savjet je da igrači trebaju napraviti proračun koji pokazuje maksimalan iznos koji mogu potrošiti na igranje lutrije unutar određenog razdoblja i koliko često se novac može potrošiti.

To će spriječiti igrače da upadnu u financijske probleme zbog kockanja. To je zato što igranje Lotto India može biti toliko zabavno da gubi trag financijskih podataka postaje lako.

Pridružite se sindikatu

Kladitelji također mogu razmisliti o pridruživanju lutrijskim sindikatima ili osnivanju jednog ako ne mogu pronaći odgovarajući, a mogu pronaći dovoljno članova da se pridruže. To će pomoći povećati vjerojatnost dobitka, iako će se osvojeni iznosi dijeliti među svim članovima sindikata. Također, sindikati omogućuju igračima da igraju na nekim od najboljih online lutrija u drugim jurisdikcijama.

Zatražite dobitke na vrijeme

Lotto India šalje obavijesti svim dobitnicima nakon svakog izvlačenja. Igrači bi stoga trebali često provjeravati obavijesti kako bi saznali jesu li pobijedili. U slučaju dobitka, trebali bi zatražiti dobitak što je prije moguće jer bi vrijeme otkupa moglo isteći. To je osobito slučaj za velike dobitke koji imaju više zahtjeva za potraživanje.

Savjeti i trikovi za igranje Lotto India