Najbolji Lotto Max Lutrija u 2023

Jedna od najpopularnijih shema online lutrije u Kanadi je Lotto Max, kojom upravlja Interprovincial Lottery Corporation. Dva su izvlačenja Loto Max svaki tjedan: utorkom i petkom. Neki zainteresirani igrači možda ne znaju kako kupiti loto srećku Lotto Max online. Drugi nastoje razumjeti osnovna pravila igre, izglede za pobjedu i stručne prijedloge. Ovaj post rješava ove probleme na pravi način.

Budući da je nacionalna lutrija, Lotto Max igra se u svim kanadskim regijama. Svaka pokrajina ima jedinstveni računalni sustav; stoga online distributeri ulaznica provjeravaju samo karte koje su kupljene u njihovim regijama. Oni koji žele igrati Lotto Max online trebaju kupiti ulaznice samo na ovlaštenim stranicama. U većini slučajeva moraju stvoriti račun s odabranom platformom.

Najbolji Lotto Max Lutrija u 2023
Gdje kupiti ulaznice za Lotto Max
Gdje kupiti ulaznice za Lotto Max

Gdje kupiti ulaznice za Lotto Max

Odatle je kupnja srećke putem interneta jednostavna. Većina trgovaca koji prodaju Lotto Maxtickets online također imaju druge igre na svojim web stranicama. Dakle, kada se korisnik prijavi, mora odrediti vrstu lutrije u kojoj želi sudjelovati. Nakon što klikne na gumb "Kupi ulaznicu", mora odabrati svoje sretne brojeve koji se automatski generiraju.

Obavezno je pregledati pojedinosti, npr. broj igranja prije odjave s odgovarajućim načinom plaćanja. Dodavanje višestrukog izvlačenja dodatna je prednost. Pretplata na newslettere je vrlo preporučljiva kako ne biste propustili izvlačenje.

Gdje kupiti ulaznice za Lotto Max
Povijest Loto Max

Povijest Loto Max

Lotto Max, koji je preuzeo od svog prethodnika Lotto Super 7, pokrenut je 19. rujna 2009. Igra je prvi put izvučena 25. rujna 2009. s jackpotom ograničenim na 50 milijuna CAD. Nakon što je cijelo vrijeme bio dobro primljen Kanada, Lotto Max prihodi iz prvih deset mjeseci bili su veći od onih u Super 7 u svojoj najprodavaniji godini.

Ukupni nagradni fondovi, koji su blizu najvećih američkih jackpota, bili su razlog trenutnog uspjeha ove igre. Štoviše, vjeruje se da značajka MaxMillion povećava šanse igrača da osvoji veću nagradu.

Do srpnja 2015. glavni jackpot dosegao je 60 milijuna kanadskih dolara. Sljedeće godine, velike promjene uvedene su od strane Međupokrajinske lutrijske korporacije, ali one su stupile na snagu na izvlačenju 2019. koje je održano 14. svibnja. Izvlačenje je 8. lipnja 2018. zabilježilo ukupno 50 MaxMillion nagrada, ali ga je nadmašio listopad ždrijeb koji se dogodio iste godine. Izvlačenje 26. listopada iznosilo je ogromnih 115 milijuna kanadskih dolara za 55 MaxMillionsa. Pobjednik tog izvlačenja došao je iz Edmontona

Povijest Loto Max
Je li Lotto Max legalan?

Je li Lotto Max legalan?

Kanadski zakon dopušta pokrajinskim vladama da upravljaju i kontroliraju lutrije, uključujući Lotto Max. U ovim igrama mogu sudjelovati i građani i međunarodni stanovnici i moraju kupiti online lutrijske karte u kanadskim dolarima. Pokrajinske izvlačenja u Ontariju, na primjer, nadziru Ontario Lottery and Gaming Corporation.

Prema Kaznenom zakonu, operateri online lutrije ne može dodijeliti nagrade samo na temelju čistog nedostatka. Sudionici moraju financirati oklade novcem ili bilo kojim vrijednim predmetom. U Quebecu se organizacije koje vode loto moraju registrirati kod nadležnih tijela, osim ako njihove igre imaju međunarodni opseg ili su usmjerene na igrače iz drugih pokrajina. Štoviše, operateri moraju platiti poreze, poštarinu i dostaviti podatke o svim dobitnicima.

Je li Lotto Max legalan?
Kako igrati Lotto Max online

Kako igrati Lotto Max online

Lutrijska karta daje igraču pravo sudjelovanja u Lotto Maxu. Jedna ulaznica košta 5 C$ i dolazi s dva dodatna brza odabira. Na raspolaganju je 50 brojeva, a sudionici trebaju odabrati sedam od njih. Igrač može odabrati svoj početni set od sedam brojeva ili brzi odabir za slučajni izbor od 3 seta. Svaka ulaznica nudi najviše pet predstava ili 15 izbora. Uz dodatni C$1, možete imati četiri automatski odabrana broja i imati priliku osvojiti pola milijuna.

Glavni ždrijeb privlači jackpot nagradu od najmanje 10 milijuna C$ i najviše 70 milijuna C$. Ako nagrada dosegne 50 milijuna C$, provodi se još izvlačenja za pomoćne nagrade MaxMillions, od kojih svaka iznosi 1 milijun C$. MaxMillions se nastavljaju akumulirati dok se ne pronađe pobjednik.

Svaki tjedan bit će dodatne nagrade ako nije zatražen jackpot u iznosu od 50 milijuna C$ ili više. U slučaju da netko osvoji glavni jackpot, jackpotu se dodaje nepreuzeta nagrada MaxMillions. Dobitnicima se neoporezivo isplaćuje paušalni iznos novca.

Kako bi preuzeo nagradu online lutrijske karte kupljene negdje drugdje, igrač se treba vratiti na mjesto gdje je prvotno dobio listić i poslati ga poštom na odgovarajuću povratnu adresu. Preporučljivo je ispisati službeni naziv i povratnu adresu te ih priložiti obrascu zahtjeva. To osigurava da nijedna druga osoba ne preuzme dobitke u slučaju da se listić izgubi.

Kako igrati Lotto Max online
Koji su izgledi za osvajanje Lotto Max?

Koji su izgledi za osvajanje Lotto Max?

Spominjanje problema s kockanjem može izazvati misli kockara koji prazni svoje bankovne račune i ušteđevinu kako bi igrao Lotto Max online. Ali istini za volju – igranje online lutrije je oblik kockanja. Međutim, nema štete u tome da zgrabite neke ulaznice za zabavu i priliku da osvojite više novca.

Broj Kanađana koji sudjeluju u Lotto Maxu i svake godine osvoje jackpot iznimno je nizak u usporedbi s onima koji izgube. S obzirom da su stvarni izgledi mali, igrači bi trebali planirati svoj proračun za klađenje na temelju vjerojatnosti pobjede kako bi izbjegli prekomjerno trošenje.

Lotto Max možda ima male šanse za pobjedu, ali je li trošak vrijedan potencijalne nagrade? Gledajući izglede za pobjedu za različite utakmice, evo brojki.

Cijena ulaznice od 5 C$ u tri odabira

 • Glavni Jackpot: 33.294.800
 • MaxMillions 7/7: 33.294.800
 • 6/7+ Bonus broj: 4,756,400
 • 6/7: 113,248
 • 5/7+Bonus broj: 37.749
 • 5/7: 1,841
 • 4/7+Bonus broj: 1.105
 • 4/7: 82,9
 • 3/7+Bonus broj: 82.9
 • 3/7 ($5 besplatna igra): 8.5
 • Bilo koja nagrada: 7

Za MaxMillions, osim ako igrač ne odgovara brojevima 7/7, ne može osvojiti sekundarnu nagradu. Ako nema dobitnog listića, glavni jackpot će se prenijeti na sljedeće izvlačenje. U slučaju višestrukih pobjedničkih odabira, ukupna nagrada se dijeli na odgovarajući način. Treba napomenuti da su bonusi 4/7, 3/7 i 3/7+ dio nagradnog fonda, dok se ostatak isplaćuje iz Pool fonda.

Cijena ulaznice od 1 C$ u četiri odabira

Dodatna karta, koja košta dodatnih 1 C$, plaća se na sljedeći način.

 • 1/4: 6,8
 • 2/4: 141
 • 3/4: 9.906
 • 4/4: 3,764,376

Glavna nagrada za Extra je 500.000 C$. Svaki dobitnik dobiva puni iznos čak i u slučaju više dobitnih brojeva.

Koji su izgledi za osvajanje Lotto Max?
Savjeti i trikovi za igranje Loto Max

Savjeti i trikovi za igranje Loto Max

Uspjeh jednog online lutrijska karta nije sve u sreći. Povijest pokazuje da igrači koji su savladali prave strategije imaju veće šanse za osvajanje Lotto Max jackpota. Bilo je slučajeva da su ljudi više puta nosili glavne nagrade. Određene tehnike su ključne ako igrač želi povećati svoje izglede za pobjedu.

 1. Izbjegavanje klađenja na uzorke i višestruke
 2. Odabir brojeva sa zbrojem 141 i 240
 3. Nema klađenja na 7 uzastopnih brojeva
 4. Igra samo jedan broj iz prethodnog izvlačenja
 5. Kombiniranje 3/4 ili 4/3 neparnih prema parnim brojevima

Općenito, preporučljivo je kupiti više Lotto Maxtickets online uzimajući u obzir nečije financijske mogućnosti. Razlog zašto su uzastopni brojevi obeshrabreni je taj što većina pobjedničkih brojeva (oko 70%) čine ukupni broj u rasponu od 104 do 176. Slično, brojevi u istim grupama brojeva ili sa sličnim zadnjim znamenkama nisu dobar izbor.

Vrijedi napomenuti da svaka online srećka nosi jednaku vjerojatnost dobitka. Iako nijedna poznata aplikacija ne može predvidjeti točnog pobjednika, bolje je igrati s najjedinstvenijim i neuobičajenijim brojevima.

Savjeti i trikovi za igranje Loto Max