Najbolji Mark Six Lutrija u 2024

Predani igrači online lutrije u Hong Kongu ulažu svoje vrijeme u odabir najboljih igara za klađenje i često se zadovolje Mark Sixom. No, možda su skloni igrati ovu lutriju jer ne dolazi sa složenim pravilima. Umjesto toga, Hong Kong Jockey Club (HKJC) propisuje korake koje kockari moraju slijediti da bi sudjelovali i osvojili jackpot ako imaju sreće.

Povrh toga, Mark Six postoji već desetljećima (to je najdugovječnija lutrija u Kini), pa se sa sigurnošću može reći da je zadobio povjerenje mnogih igrača u regiji. Budući da je to slučaj, ne oklijevaju kladiti se na to jer znaju da je legitimno.

Najbolji Mark Six Lutrija u 2024
Isabella Garcia
ExpertIsabella GarciaExpert
ResearcherAishwarya NairResearcher

Gdje kupiti ulaznice za Mark Six

"Gdje i kako kupiti srećku Mark Six online" pitanje je koje mnogi Hongkonžani postavljaju kada se žele kladiti na ovu kasino opciju. Evo jedne fantastične vijesti – postoji nekoliko pouzdanih načina za to.

Za početak, kockari mogu dobiti svoje online srećka s trkaćih staza Happy Valley i Sha Tin. Kladitelji koji ne mogu stići na ove dvije lokacije mogu slobodno posjetiti bilo koju poslovnicu HKJC-a za klađenje izvan terena, ali vrijedi napomenuti da njihovo radno vrijeme ovisi o tome je li nogomet na rasporedu istog dana. Alternativno, možete kupiti ulaznice za Mark Six online ili telefonom.

Standardni unos Mark Six ima cijenu od 10 HK$, a igračima je također dopušteno djelomično ulaganje od 5 HK$. Listić se mora kupiti prije 21:15 na dane izvlačenja, obično utorkom, četvrtkom i subotom. Ždrijeb se pomiče za nedjelju ako se na potonjem održava konjska utrka.

Kratka povijest Marka Sixa

The Hong Kong Jockey Club lansirao je Mark Six u prvom tjednu rujna 1975., nadajući se da će dokinuti sve učestalija ilegalna izvlačenja nagrada u to vrijeme. Međutim, mnogi kladioničari bili su oduševljeni ovom igrom jer je predstavljala priliku za brzu zaradu novca.

Na primjer, prvo izvlačenje Mark Sixa imalo je jackpot od 120.000 HK$, što je bilo dovoljno za kupnju stana u nekom od urbanih područja Hong Konga u kasnim 1970-ima. Međutim, u kratkom vremenu, kockari su shvatili da su šanse za pobjedu male, pa su se kladili na nju iz zabave.

U početku je Mark Six dolazio s formatom 6-od-14, koji je 1976. promijenjen u crtež 6-od-36. Danas se može pohvaliti formatom 6-od-49 koji je na snazi od 2002. godine

Je li Mark Six legalan?

Da, lutrija Mark Six dopuštena je Uredbom o igrama na sreću (kap. 148) u Hong Kongu. Međutim, legalno je samo za igrače od 18 i više godina; te se osobe mogu kladiti na njega online ili u fizičkim kockarskim objektima gdje se prihvaćaju njegovi ulozi.

Treba napomenuti da se turisti također mogu kladiti na Mark Six kada su u Hong Kongu, ali ne i kada su izvan regije. Ali, opet, ova lutrijska igra je među rijetkim zakonitim oblicima kockanja u potonjem. Stoga kladioničari ne bi trebali brkati njegovu zakonitost s drugim zabranjenim opcijama, kao što je offshore online klađenje.

Kako igrati Mark Six Lotto?

Kao što se i očekivalo, svaki zainteresirani kladioničar prije sudjelovanja prvo mora znati kako kupiti ulaznicu za Mark Six. Zatim, nakon što je dobiju, mogu naučiti proces igranja igre.

Dakle, evo kako se to radi. Kockari počinju odabirom vrste unosa; dostupne opcije su:

 • Singl
 • Višestruki
 • Bankar
 • Brzi odabir

Ulaz igrača obično određuje sljedeće korake koje treba slijediti. Na primjer, jedan unos zahtijeva da odaberu šest brojeva u rasponu od 1-49. Međutim, oni mogu odabrati sedam ili više brojeva u istom opsegu ako kreiraju druge unose, kao što je Više ili Bankar.

Na primjer, kada igrač unese samo jedan unos, izabire šest kuglica ili brojeva, a još jedna (bonus kuglica) se izvlači iz neizabrane 43 kuglice; njih sedam čini dobitnu kombinaciju. Ako zrcale one izvučen na lutriji, kockar osigurava jackpot.

Neki igrači ne znaju kako igrati Mark Six online, ali ne bi trebali brinuti o tome jer je postupak isti kao što je gore objašnjeno. Međutim, postoji još jedan zahtjev; potrebno je registrirati kladioničarski račun kod HKJC-a kako bi se kladio na lutriji.

Ako to učine, morat će otići u jednu od kladioničarskih podružnica institucije sa svojom osobnom iskaznicom, bankomatom za svoj tekući ili štedni račun u Hong Kongu i pologom od 100 HK$.

Kakvi su izgledi za pobjedu Mark Six?

Kladitelji uvijek žele znati svoje šanse da budu nagrađeni kad god igraju Mark Six. Pa, ova lutrija ima sedam nagradnih razina, a izgledi za osvajanje jackpota su 1 prema 13,983,816. S druge strane, vjerojatnost osvajanja nagrada u drugim kategorijama je 1 prema 54.

Mark Six ima minimalni jackpot od 8 milijuna HK$, ali dobitnici su u povijesti ove lutrije dobili mnogo više, zahvaljujući izvlačenju Snowballa. Na primjer, igrač je osvojio 86,8 milijuna HK$ u rujnu 2017., a drugi je dobio 164,49 milijuna HK$ u istom mjesecu 2014.

Mogućnosti isplate ako igrač osvoji Mark Six

Hong Kong Jockey Club pobjednicima Mark Sixa prilično je olakšao primanje isplata. Dakle, ako je netko upisao online, jackpot se uplaćuje izravno na njegov račun za kockanje; mogu ga povući kad im odgovara sve dok su verificirani.

 • Nepotvrđeni kladioničarski računi mogu pokrenuti isplate tek nakon što njihovi vlasnici predoče dokaz o svojim osobnim iskaznicama i adresi.
 • Dobitnici Mark Six koji su svoje listiće kupili izvan mreže trebali bi otići u HKJC kladionicu izvan igrališta u njihovoj blizini kako bi preuzeli svoje nagrade. Naime, to moraju učiniti unutar 60 dana od svoje pobjede.
 • Mark Six jackpotovi isplaćuju se samo kao jednokratni veliki iznosi i ne oporezuju se.

Što ako je pobjednik stranac?

Ako se dobitnik jackpota nalazi izvan Hong Konga, još uvijek može zatražiti svoju nagradu. Oni koji su svoje listiće kupili dok su bili u regiji mogu unajmiti usluge ovlaštenog agenta lutrije za preuzimanje svojih nagrada. Naravno, onima koji igraju igricu online lakše je jer se novac uplaćuje na njihove provjerene račune za klađenje.

Strani dobitnici Mark Six moraju se upoznati s lokalnim zakonima svoje zemlje kako bi znali oporezuju li se njihovi dobici ili ne.

Savjeti i trikovi za igranje Mark Six

 • Ne postoji siguran način da osvojite Mark Six jer, kao i kod svih drugih internetskih lutrija, dobitnici su nasumični. Unatoč tome, igrači spremni preuzeti rizik i kladiti se mogu se barem naoružati s nekoliko trikova kako bi uživali u glatkim iskustvima klađenja.
 • Dakle, prva stvar koju sudionik Mark Sixa treba učiniti je ovladati igrom. Naravno, super je lako igrati! Ali također je jedinstven, što znači da njegova pravila nisu slična onima drugih opcija. Primjerice, ako kockar ne zna što se od njega očekuje, besmisleno je kupovati listić jer su i s njim šanse za dobitak ravne nuli.
 • Još nešto što online kladioničari Mark Sixa mogu učiniti kako bi se dobro zabavili igrajući igru je iskoristiti alate za predviđanje za generiranje brojeva koji će vjerojatno pobijediti u sljedećem izvlačenju. Ovaj softver obično promatra uzorke, poput brojeva koji se uvijek pojavljuju u svim dobitnim kombinacijama, kako bi došao do hladnih i vrućih brojeva. Potonji su oni čija je vjerojatnost da će biti izvučeni velika.
 • Kopanje dublje u Mark Six također je vrijedan savjet za kladioničare, čak i ako znaju kako igrati. To im daje uvid u ključne stvari kao što su vrsta unosa koje mogu napraviti, što učiniti ako dobiju i koliko često se mogu kladiti na lutriji.
About the author
Isabella Garcia
Isabella Garcia
About

Isabella Garcia, poznata kao 'Lucky Lotti' na LottoRankeru, kombinira svoj južnoamerički štih s dubokom stručnošću u globalnim lutrijama. S suncem okupanih plaža Rija, Isabella dekodira zamršenost lutrije, donoseći igračima najbolje savjete i trikove.

Send email
More posts by Isabella Garcia