Najbolji Mega Millions Lutrija u 2023

U ovom vodiču za lutriju Mega Millions saznajte sve o klađenju na jednu od najvećih lutrija u Sjedinjenim Državama. Najveći Mega Millions dobitak iznosio je nevjerojatnih 1,537 milijardi dolara. Za početak, Mega Millions je online lutrija dostupna igračima u 45 država u Sjedinjenim Državama, uz Distrikt Columbia i Djevičanske otoke Sjedinjenih Država. Nažalost, u ovom trenutku Mega Millions nije dostupan u pet država; Alabama, Havaji, Aljaska, Utah i Nevada.

Iako se radi o lutriji sa sjedištem u Sjedinjenim Državama, igrači izvan Sjedinjenih Država mogu igrati Mega Millions. To je sve dok kupe ulaznice fizički dok posjećuju bilo koju državu ili regiju u kojoj je Mega Millions dostupan.

Najbolji Mega Millions Lutrija u 2023
Gdje kupiti Mega Millions online lutriju
Gdje kupiti Mega Millions online lutriju

Gdje kupiti Mega Millions online lutriju

Ulaznice za lutriju Mega Millions dostupne su za kupnju u 45 država u kojima je lutrija legalna, plus District of Columbia i Djevičanski otoci Sjedinjenih Država. Ulaznice se, između ostalog, mogu kupiti u trgovinama, trgovinama i benzinskim postajama. Važno je napomenuti da se ulaznice za Mega Millions ne prodaju na Aljasci, Utahu, Mississippiju, Havajima, Nevadi i Alabami.

Kako kupiti srećku online

Moguća je i kupnja ulaznica za igru Mega Millions online. Postoje mnoge stranice na kojima igrači unutar ili izvan Sjedinjenih Država mogu kupiti ulaznice za ovu lutriju. Nakon završetka kupnje na takvim stranicama, ulaznice se kupuju u ime igrača.

Gdje kupiti Mega Millions online lutriju
Povijest Mega Millionsa

Povijest Mega Millionsa

Povijest lutrije Mega Millions seže u 1996. kada je bila poznata kao Velika igra. Nakon 363 milijuna dolara Big Game jackpota 2000. godine, povećao se interes za lutrijskim igrama. Zatim su se New York i Ohio pridružili New Jerseyju, Georgiji, Marylandu, Illinoisu, Massachusettsu, Michiganu i Virginiji kako bi stvorili Mega Millions.

Prodaja ulaznica za Mega Millions službeno je počela 15. svibnja 2002., dok je prvo izvlačenje održano 17. svibnja 2002. Danas je Mega Millions jedan od dva najveća jackpota u Sjedinjenim Državama, zajedno s Powerballom.

Najveći dobitnici Mega Millionsa

Kao i sve druge lutrije, Mega Millions je promijenio bogatstvo mnogih igrača. Trenutačno najveći dobitnik je anonimni igrač iz Južne Karoline koji je zaradio nevjerojatnih 1,537 milijardi dolara. Drugi najveći dobitak bio je hladnih 1,05 milijardi, koji je osvojio četveročlani lutrijski klub iz Michigana.

Povijest Mega Millionsa
Je li Mega Millions legalan?

Je li Mega Millions legalan?

Da. Mega Millions je legalan u 47 jurisdikcija u Sjevernoj Americi. Međutim, lutrija nije legalna u Alabami, Havajima, Aljasci, Utahu i Nevadi. No, igrači u tim državama mogu sudjelovati u Mega Millions kupnjom ulaznica kada posjete države u kojima je Mega Millions legalan.

Mega Millions dobne granice

Iako mnoge države dopuštaju Mega Millions, ne mogu svi igrati ovu lutriju. Svatko tko kupi Mega Millions loto kartu mora imati navršenih 18 godina.

Megamilijunski porezi

Kao i sve druge lutrije, postoje porezi koje dobitnici moraju platiti i saveznoj i državnoj vladi. Federalni porez je standardan, dok se državni porezi razlikuju od države do države.

Je li Mega Millions legalan?
Kako igrati Mega Millions

Kako igrati Mega Millions

Mega Millions je po igrivosti prilično sličan Powerballu. Igrači ne trebaju nikakve posebne vještine da bi ušli u igru.

U Mega Millionsu postoje dva bubnja; prvi s brojevima (bijele kuglice), od 1 do 70, dok drugi bazen ima brojeve (Gold Mega Ball/GMB), od 1 do 25.

Da bi ušli u akciju, igrači prvo moraju kupiti ulaznicu. Svaka ulaznica za Mega Million košta 2 dolara. Nakon kupnje ulaznice, sljedeći korak je odabir pet brojeva iz prvog bubnja i jednog broja iz drugog bubnja. Za one koji ne žele ručno birati brojeve, Mega Millions ima značajku generatora slučajnih brojeva koja automatski bira brojeve za igrače.

Cilj ove lutrije je spojiti sve dobitne brojeve. Da bi osvojili jackpot, igrači moraju točno upariti sve brojeve iz dva pula. Za zapisnik, prvih pet brojeva ne mora biti u savršenom redu.

Što je Mega Millions Megaplier?

Uveden u siječnju 2011., Megaplier je značajka koja omogućuje igračima da povećaju svoje nagrade bez jackpota za 2, 3, 4 ili 5 puta, ali uz dodatnu cijenu od 1 USD za svaki tiket. Za zapisnik, Mega Millions Megaplier dostupan je u svim državama i jurisdikcijama gdje se prodaju ulaznice za Mega Millions, osim u Kaliforniji.

Kako igrati Mega Millions
Mega Millions koeficijenti i opcije isplate

Mega Millions koeficijenti i opcije isplate

Svi kupci Mega Million ulaznica nadaju se da će osvojiti veliki jackpot ili barem nešto osvojiti. Ali slon u sobi je, koji su izgledi za osvajanje jackpota ili bilo koje druge nagrade u ovoj lutriji? Pa, šanse za osvajanje glavne nagrade su vrlo male.

Mega Millions koeficijenti i opcije isplate
Koji su izgledi za osvajanje Mega Millionsa?

Koji su izgledi za osvajanje Mega Millionsa?

Postoji ukupno 9 načina za osvajanje Mega Millionsa, a početni jackpot varira ovisno o prodaji ulaznica. Početni jackpot se objavljuje prije svakog izvlačenja.

U nastavku je devet načina za pobjedu u Mega Millions i odgovarajući koeficijenti.

  • Glavna nagrada (jackpot) - utakmica 5WB i GMB: Šanse su 1 prema 302,575,350
  • 1.000.000 $ - Utakmica 5WB: Šanse su 1 prema 12.607.306
  • 10.000 USD - Meč 4WB i GMB: Šanse su 1 prema 931.001
  • 500 USD - Utakmica 4WB: Šanse su 1 prema 38.792
  • 200 USD - Meč 3WB i GMB: Šanse su 1 prema 14.547
  • 10 USD - Utakmica 3WB: Šanse su 1 prema 606
  • 10 USD - Meč 2WB i GMB: Šanse su 1 prema 606
  • 4 USD - Meč 1WB i GMB: Šanse su 1 prema 89
  • 2 $ - Match GMB: Šanse su 1 prema 37

Ukupne šanse za osvajanje nagrade u Mega Millionsima su 1 prema 24

Uz gore navedenih devet načina dobitka, postoji ekskluzivna značajka pod nazivom Just the Jackpot. Ovaj tiket košta 3 USD i oznaku zajedno s dvije igre samo za jackpot. Kao što ime govori, Just the Jackpot je primjenjiv samo na glavnu nagradu.

Mega Millions opcije izvlačenja i isplate

Mega Millions izvlačenja održavaju se dva puta tjedno, utorkom i petkom u 23:00 ET. Što se tiče isplata, postoje dvije mogućnosti. Pobjednici mogu dobiti gotovinu ili rentu.

Koji su izgledi za osvajanje Mega Millionsa?
Mega Millions savjeti i trikovi

Mega Millions savjeti i trikovi

U ovom posljednjem odjeljku ovog vodiča za lutriju Mega Millions, ovaj post razmatra savjete i trikove koji će pomoći igračima da osvoje barem nagradu u ovoj lutriji.

Prvi savjet je kupnja mnogo srećki Mega Millions. Prednost kupnje velikog broja ulaznica je u tome što igrači povećavaju svoje šanse za pobjedu. Ali onda bi igrači trebali paziti da igraju odgovorno. Opće pravilo je postavljanje budžeta za kupnju karata i njegovo strogo pridržavanje.

Još jedan savjet je pridružiti se lutrijskim bazenima. Kupnja mnogih tiketa može biti financijski iscrpljujuća, ali što ako igrači formiraju lutriju, igraju zajedno i dijele plijen? Pa, ovo je trik koji je radio u prošlosti.

Usredotočivanje na uobičajene brojeve Mega Millions također je druga strategija. Nekoliko je brojeva izvučeno više puta.

Gore navedeni savjeti mogu povećati šanse igrača za pobjedu u Mega Millions. Ali onda, oni ne jamče dobitke.

Mega Millions savjeti i trikovi
Završavati

Završavati

To je to, ljudi, ultimativni vodič o tome kako igrati lutriju na mreži. Doista, Mega Millions jedna je od najnagrađivanijih lutrija. Sudbina mnogih igrača promijenila se preko noći. No, igrači bi se uvijek trebali pridržavati pravila i propisa odgovornog kockanja kada igraju Mega Millions. Lutrija ne bi trebala biti alternativa školi ili poslu.

Završavati