Najbolji Mega Sena Lutrija u 2023

Mega-Sena je rangirana kao najveća lutrija u Brazilu. Casino radi više od dva desetljeća pod upravom Caixa Economica Federalne banke. Unatoč tome što se nalazi u Brazilu, lutrija omogućuje igračima iz cijelog svijeta da okušaju sreću. To je omogućeno kupnjom srećki online. Lutrija privlači mnoge igrače, i to iz dobrih razloga, kao što će biti istaknuto u ovom članku.

Najbolji Mega Sena Lutrija u 2023
Povijest Mega-Sene
Povijest Mega-Sene

Povijest Mega-Sene

Mega-Sena je osnovana u ožujku 1996. od strane Caixa Economica Federal banke, koja i danas vodi lutriju. Postao je prilično popularan u Brazilu čim je lansiran, a popularnost mu je nastavila brzo rasti. Otprilike desetak godina kasnije već je stekao popularnost na međunarodnom tržištu.

Rad lutrije i način igranja ostali su relativno isti tijekom godina. Jedina razlika bila je modifikacija opreme koja se koristi za izvlačenje kako bi ona imala moderniji izgled bez utjecaja na integritet izvlačenja. Mega-Sena nastavlja rasti do danas.

Povijest Mega-Sene
Gdje kupiti karte za Mega-Senu

Gdje kupiti karte za Mega-Senu

Nažalost, Mega-Sena ne prodaje svoje ulaznice izravno kladioničarima online. Tvrtka prodaje ulaznice samo u brojnim maloprodajnim mjestima diljem Brazila. Ulaznice Mega-Sena dostupne su online na raznim web stranicama specijaliziranim za prodaju srećki. Takve web stranice obično imaju lokalne predstavnike gdje se igra lutrija u lokalnoj zemlji.

Predstavnici kupuju online srećke u ime kladioničara. Kvaka je u tome što operateri web stranica obično naplaćuju malu naknadu za uslugu. Za priliku za sudjelovanje u lutriji koja nudi do milijune dolara, cijena koja se naplaćuje za kupnju ulaznice obično nije zabrinjavajuća za većinu igrača.

Igrači moraju biti marljivi kada traže mjesto koje prodaje Mega-Sena ulaznice kako bi izbjegli prevaru. Prevaranti reklamiraju brojna mjesta kao najbolja za ponudu usluga prodaje karata. To može biti vrlo privlačno novim igračima koji prvi put žele kupiti Mega-Sena ulaznice i dovesti ih do gubitka novca. Igrači bi trebali odabrati online platforme za prodaju ulaznica s dobrom reputacijom u koje igrači širom svijeta vjeruju.

Gdje kupiti karte za Mega-Senu
Je li Mega-Sena legalna?

Je li Mega-Sena legalna?

Mega-Sena lutrija djeluje legalno, u skladu sa svim brazilskim zakonima i propisima o kockanju. Tvrtka koja stoji iza toga, Caixa Economica Federal Bank, ima sve relevantne licence i certifikate za vođenje lutrije u skladu sa zakonima zemlje. Pojedinosti o licenciranju i propisima jasno su navedene na službenoj web stranici lutrije. Lutriju regulira regulatorno tijelo za kockanje u Brazilu kako bi se osiguralo poštivanje svih zakona i propisa.

Mega-Sena je također dovoljno dugo na tržištu, a protiv njih nije pokrenuta nikakva pravna radnja na temelju statusa zakonitosti operatera. To je jasan pokazatelj da lutrija posluje legalno.

Je li Mega-Sena legalna?
Kako igrati Mega-Sena online?

Kako igrati Mega-Sena online?

Igrači moraju kupiti Mega-Sena karte kako bi sudjelovali u lutriji. Za početak, igrači moraju odabrati šest brojeva od ukupno 60 brojeva. Odabir se može izvršiti ručno ili pomoću alata Quick Pick koji odabire nasumično i automatski. Kladitelji bi trebali odabrati svaki broj samo jednom. Pomoću alata Quick Pick igrači prvo moraju odabrati broj ulaznica koje namjeravaju kupiti. To može biti 1, 3, 5, 10 ili 15 ulaznica po kupnji.

Nakon odabira sretnih brojeva, igrači mogu odabrati broj izvlačenja u kojima žele sudjelovati s istim listićima. Što je veći broj izvlačenja, više će koštati listići. Tehnički gledano, odabir većeg broja izvlačenja također povećava izglede igrača za pobjedu.

Mega-Sena nudi i popust od 5% na cijenu ulaznice za igrače koji odaberu 20 izvlačenja. Kladitelji tada mogu kliknuti opciju naplate i platiti ulaznice. Obično ih ima različite mogućnosti plaćanja dostupni, omogućujući kladioničarima da odaberu ono što im najviše odgovara.

Nakon što igrači kupe ulaznice, ne mogu ni na koji način promijeniti svoj odabir. Sljedeći korak je čekanje izvlačenja i provjera ima li na nekom listiću brojeve koji odgovaraju onima iz izvlačenja. Podudaranje brojeva rezultira pobjedama. Što se više brojeva poklapa, veći je osvojeni iznos. Rezultati izvlačenja obično se šalju kao e-poruke svim igračima koji kupe svoje listiće online, što je zgodno za one koji ne mogu gledati izvlačenje.

Kako igrati Mega-Sena online?
Izgledi za pobjedu Mega-Sene

Izgledi za pobjedu Mega-Sene

Mega-Sena ima relativno dobre izglede za dobitak u usporedbi s brojnim drugim lutrijama koje se igraju online. Nudi tri razine nagrada za početnike, što igračima daje vrlo dobre šanse da nešto osvoje. Prva razina nagrada, pod nazivom Sena, ima izglede za pobjedu 1 prema 50,063,860. Nagrada se dodjeljuje igračima koji poklope svih šest brojeva i imaju postotak nagradnog fonda od 35%.

Druga razina nagrada zove se Quina i ima izglede za pobjedu 1 prema 154,518. Igrači moraju spojiti pet brojeva kako bi došli do ovog nagradnog fonda. Quina ima postotak nagradnog fonda od 19%. Quadra je treća razina nagrade, s izgledima 1 prema 2,332. Također ima postotak nagradnog fonda od 19%. Preostali postotak nagradnog fonda koristi se za financiranje lutrije i raznih drugih izvlačenja.

Izgledi za pobjedu Mega-Sene
Iznos nagrade

Iznos nagrade

Mega-Sena nudi minimalni jackpot od približno milijun eura. Ako nitko ne osvoji iznos jackpota, on se prebacuje na sljedeće izvlačenje. To znači da jackpot postaje sve veći dok ga sretni igrač ne osvoji. Ne postoji ograničenje koliko posuda može narasti.

Ako više od jednog igrača osvoji jackpot, igrači jednako dijele iznos. Najmanji iznos koji igrači mogu osvojiti obično je oko 120 puta veći od cijene listića. Iznosi nagrada čine lutriju Mega-Sena prilično privlačnom većini igrača, uključujući početnike.

Nešto što treba napomenuti je da lutrijski sindikati obično utječu na dobitne izglede na lutriji. Loto sindikat povećava broj kupljenih listića, čime se poboljšavaju izgledi za dobitak. Na primjer, šanse za dobitak od 1 u 50 063 860 za jackpot lutrije Mega-Sena poboljšat će se na 1 u 50 068,86 za sindikat koji kupi 1000 listića. Međutim, sindikati obično dijele nagrade među svim članovima, čime se smanjuje iznos koji svaki pojedinac može osvojiti.

Iznos nagrade
Savjeti i trikovi za igranje Mega-Sene

Savjeti i trikovi za igranje Mega-Sene

  • Koristite formulu za odabir brojeva: Ne postoji način da se predvidi točan broj u Mega-Sena lutriji. Međutim, igrači bi ipak trebali smisliti formulu ili strategiju koja dobro funkcionira za odabir brojeva. To je osobito slučaj kada kupujete mnogo ulaznica. Formula bi trebala osigurati da su odabrani brojevi dovoljno raspoređeni da daju najveće šanse za pobjedu u bilo kojoj nagradnoj razini.
  • Kupnja što većeg broja karata: Još jedna tajna je kupiti što više listića po izvlačenju. Što je više ulaznica kupljeno, veće su igračeve šanse za dobitak. Međutim, ovaj savjet ima lošu stranu. Vrijednost svih dobitaka ponekad ne može nadoknaditi novac potrošen za kupnju listića.
  • Odabir neuobičajenih brojeva: Kladitelji Mega-Sena češće biraju određene brojeve. Odabir brojeva koji se rijetko beru odlična je ideja. To smanjuje šanse za dijeljenje nagrada u slučaju pobjede. Također ni na koji način ne utječe na šanse za dobitak, jer svi brojevi imaju jednaku vjerojatnost da budu izvučeni.
Savjeti i trikovi za igranje Mega-Sene