Najbolji Melate Lutrija u 2023

Melate je iznimno popularna lutrija koja se igra u svom rodnom Meksiku i od strane drugih igrača diljem svijeta. Lutrija ima dva izvlačenja tjedno, s dopuštenim neograničenim preokretima i zajamčenim minimalnim jackpotovima. Postoji devet nagradnih razina od kojih je najniža razina potrebna dva broja kako bi se uparila s šansom 1 prema 10 za osvajanje. Postoje i opcije dodavanja dvije bonus igre kako biste imali još više šansi za pobjedu.

Melate nema najbolje izglede za pobjedu, ali cijene ulaznica su jeftine s jednom ulaznicom koja košta 15 MXN, manje od jednog USD, ako se kupi u Meksiku.

Najbolji Melate Lutrija u 2023
Gdje kupiti karte za Melate
Gdje kupiti karte za Melate

Gdje kupiti karte za Melate

Melate ulaznice se mogu kupiti Meksiko ili na bilo kojoj web stranici za lutriju gdje su ulaznice za ovu igru dostupne. Melate ulaznice se mogu kupiti osobno u više od 9000 agencija Pronostics diljem Meksika ili na njihovoj web stranici, kao i na drugim web stranicama za lutriju.

Igrači moraju kupiti ulaznice prije isteka jednog sata ako kupuju u Meksiku, što znači prije 20:15 Ostali igrači izvan Meksika, koji igraju Melate online, morat će osigurati da dopuštaju nekoliko sati prije tog vremena kako bi agenti dali vremena fizički otići i kupiti karte.

Lako je znati kako kupiti Melate lutriju putem interneta. Jednostavno odaberite web-stranicu za online lutriju koja nudi Melate ulaznice, registrirajte račun kod njih, uplatite sredstva na račun, odaberite šest brojeva i zatim pričekajte da provjerite izvlačenje.

Gdje kupiti karte za Melate
Povijest melate

Povijest melate

Meksiko ima dugu povijest igre tipa lutrije. Prvu nacionalnu lutriju u Meksiku osnovao je španjolski kralj Carlos III u kasnom osamnaestom stoljeću. U to vrijeme igrao je uglavnom viša klasa Meksika. Zbog njegove popularnosti osnovano je mnogo više tombola i lutrija jer je to bilo dobro sredstvo za prikupljanje prihoda za državu. Lutrije su također imale ključnu ulogu u prikupljanju sredstava za rat za neovisnost, što je rezultiralo širenjem popularnosti igre posebno među vojnicima.

Godine 1920. prethodno nazvana Meksička nacionalna lutrija promijenjena je u Loteria Nacional para la asistencia Publica, ili Nacionalna lutrija za javnu pomoć. Zatim je Melate uveo državni Pronosticos 1984. Prvotno je samo meksičkim građanima bilo dopušteno igrati ovu lutriju, ali to se promijenilo 2008. kada je Pronosticos učinio da su lutrijski listići dostupni online i drugi web stranice za online lutriju počeo nuditi igru.

Originalna igra Melate imala je zbir loptica od 39 brojeva koji je kasnije promijenjen u 56 brojeva. Melateu su dodane još dvije igre, Revancha i Revanchita, 1997. i 2010. kako bi se dalo više prilika za pobjedu i dalje koristeći iste Melate brojeve.

Povijest melate
Je li Melate legalan?

Je li Melate legalan?

Melate je potpuno legalan, ali građani Meksika moraju imati najmanje 21 godinu da bi igrali na zemlji ili na mreži. Ako igrači igraju putem web-mjesta lutrijskih agenata, moraju provjeriti minimalnu dob potrebnu za igranje u zemlji u kojoj se web stranica nalazi. Ako su agenti treće strane propisno licencirani, onda im je legalno prodavati srećke jer ih kupuju u ime kupca za razliku od prodaje ulaznica koje su kupili.

Je li Melate legalan?
Kako igrati Melate

Kako igrati Melate

Melate lutrija se izvlači dva puta tjedno, srijedom i nedjeljom u 21.15 u Mexico Cityju s jednom ulaznicom koja košta 15 MXN, što je manje od jednog USD. Ukupno se izvlači sedam loptica, šest normalnih ili prirodnih i jedna dodatna. Ako igrač odgovara svih šest normalnih brojeva, osvojio je jackpot.

Dodatna lopta se koristi za određivanje nekih od ostalih osam razina nagrada. Jackpotovi mogu doseći prilično visoke iznose jer su prevrtanja dopuštena, a nema ograničenja za jackpot koji ima minimalnu isplatu od 30 milijuna MXN.

Melate je vrlo jednostavna igra za igranje kao i mnoge druge lutrije na svijetu. Igrači Melatea samo trebaju odabrati šest brojeva od brojeva 1-56. Odabrani brojevi mogu biti po vlastitom izboru igrača ili nasumično generirani od strane stranice.

Također postoji mogućnost igranja dvije bonus igre Revancha i Revanchita, i dalje koristeći istih šest izvorno odabranih brojeva. Za ove dvije igre izvlači se više loptica i može završiti s minimalnim jackpotom od 20 milijuna MXN za podudaranje svih šest brojeva, kao i više razina nagrada.

Kako igrati Melate
Koji su izgledi za pobjedu Melate?

Koji su izgledi za pobjedu Melate?

Zbog relativno širokog raspona brojeva, izgledi za osvajanje Melate jackpota su prilično visoki. Ovo nisu najgori koeficijenti na svijetu i prilično se dobro uspoređuju s brojnim međunarodnim lutrijama. Neke ili te lutrije nude veće jackpotove, ali su i cijene njihovih ulaznica veće. Ljepota Melate lutrije je u njezinim jeftinim ulaznicama i mnogim različitim razinama nagrada koje nudi, kao i zajamčenom minimalnom jackpotu koji se može preokrenuti neograničen broj puta.

Ovih devet razina nudi mnogo načina za osvajanje tisuća nagrada u svakom izvlačenju. Koeficijenti se smanjuju kako se nagradni razredi smanjuju sve dok ne dosegne šansu jedan prema deset za podudaranje dva broja. Ukupni izgledi za pobjedu su jedan prema petnaest. Sedma lopta, ili dodatna lopta, daje priliku za pobjedu na četiri razine nagradnog ranga.

Koji su izgledi za pobjedu Melate?
Mogućnosti isplate ako pobijedite u igri

Mogućnosti isplate ako pobijedite u igri

Dobici na lutriji u Meksiku se oporezuju po stopi od 7%, dok se neki dodatni porezi mogu platiti za međunarodne igrače u njihovim zemljama. Nagrade je potrebno preuzeti u roku od 60 kalendarskih dana od dana nakon pobjedničkog izvlačenja. Sve nagrade se isplaćuju kao jednokratne isplate bez mogućnosti anuiteta. Meksički igrači mogu zatražiti bilo koju nagradu od mnogih agencija Pronosticos ili iz njihovog sjedišta u Mexico Cityju ili izravno na web stranici.

Online igrači koji igraju izvan Meksika dobit će svoje dobitke izravno na svoj račun na stranici. Međutim, vrijeme se razlikuje od web-mjesta do web-mjesta s nekima plaćanja potrebno je nekoliko dana da budu pušteni. Neke web-lokacije mogu zahtijevati od igrača da potvrde svoj ID i kućnu adresu, ali kada se to učini, to više neće biti potrebno u budućnosti. Igrači bi također trebali pročitati Ts i Cs stranice jer će neki naplatiti proviziju za velike nagrade.

Mogućnosti isplate ako pobijedite u igri
Savjeti i trikovi za igranje Melate

Savjeti i trikovi za igranje Melate

Iako sve lutrije generiraju nasumične brojeve, statistika se može koristiti za pokušaj poboljšanja šanse igrača za pobjedu. Statistike iz prethodnih utakmica pokazuju da igrač mora osigurati ravnotežu parnih i neparnih brojeva jer je malo vjerojatno da će svi dobitni brojevi biti parni ili neparni.

Najvjerojatnije će to biti mješavina 2/4, 4/2 ili 3/3 jer se to događa u 80% vremena. Također je najvjerojatnije da će se dobitni brojevi pojaviti u cijelom rasponu brojeva s visokim i niskim brojevima vjerojatnije u istim mješavinama kao gore za neparne i parne brojeve.

Također se može ispostaviti da određeni rasponi brojeva (npr. tinejdžeri, dvadesetice itd.) nisu bili izvučeni u prošlim pobjedničkim brojevima, što znači da ako igrač izostavi te brojeve iz svoje kombinacije, može imati veće šanse.

Druga strategija je zbrojiti sve brojeve koje je igrač odabrao za igru i pokušati osigurati njihov zbroj između 131 i 211 jer 70% svih Melate jackpot dobitaka spada u ovaj raspon. Postoje i druge strategije, ali na kraju dana, lutrija je još uvijek igra na sreću.

Savjeti i trikovi za igranje Melate