Najbolji New York Lotto Lutrija u 2023

New York Lotto online je lutrija sa sjedištem u SAD-u koja je osnovana 1967. godine. Bila je to treća postavka te vrste u zemlji nakon New Hampshirea i Portorika. Lutrija je državni pothvat posebno od strane Komisije za igre na sreću države New York. Prihodi zarađeni od ove lutrije usmjeravaju se na javno obrazovanje. Državna lutrija ima sjedište u Schenectadyju i strogo je ograničena na igrače koji imaju najmanje 18 godina.

Za varijaciju Quick Draw koja je oblik kenoa, minimalna dob je postavljena na 21 godinu. Dobici iz ove lutrije podliježu državnim i saveznim porezima

Najbolji New York Lotto Lutrija u 2023
Gdje kupiti ulaznice za New York Lotto (6-loptica, 7-loptica)

Gdje kupiti ulaznice za New York Lotto (6-loptica, 7-loptica)

Da biste stekli pravo na online ulaznice za New York Lotto, morate kupiti tiket koji ih automatski stavlja u izvlačenje. `Pod uvjetom da je igrač propisane dobi, ispunjava uvjete za loto ulaznicu. Ulaznice lutrije obično se nabavljaju online putem određenih mobilnih aplikacija. Alternativno, možete kupiti srećku u preporučenim prodavačima. Neki trgovci na malo imaju sjedište u trgovinama alkohola. Na takvim mjestima kupci ulaznica moraju imati najmanje 21 godinu.

Ulaznice je potrebno kupiti na preporučenim prodajnim mjestima kako biste izbjegli lažiranje. Neki od najtraženijih online trgovaca New York Lotto ulaznicama su Radfan INC, You Jia Grocery INC, Mahbub Deli i Market INC, te sretni Lotto Gourmet Deli&Groc koji se nalaze u Brooklynu.

Kupci u New Yorku suočeni su s izazovom da ne mogu kupiti ulaznice putem interneta. Za različite igre ulaznice su dostupne određenim danima. Na primjer, ulaznice za Powerball dostupne su ponedjeljkom, srijedom i subotom, dok se ulaznice za MegaMillions prodaju samo utorkom i petkom.

Gdje kupiti ulaznice za New York Lotto (6-loptica, 7-loptica)
Povijest njujorškog lota

Povijest njujorškog lota

Prvi značajan napredak u sektoru lutrije u sad bilo je 1966. godine kada su stanovnici New Yorka glasali za ustavni amandman koji je dopuštao lutriju kojom upravlja vlada. Sa 60% glasača za, formirana je komisija za lutriju u sklopu Odjela za poreze i financije. Prema zakonu, prihod od lutrije trebao je pomoći vođenju obrazovanja.

Prvi slogan ove online lutrije bio je "Vaša životna šansa da pomognete obrazovanju". Do danas je lutrija postigla svoj cilj jer je uspjela prikupiti više od 34 milijarde dolara, a sve je iskorišteno za financiranje obrazovanja.

Putovanje lutrije nije bilo glatko. U jednom trenutku 1976. godine, prodaja ulaznica je obustavljena na oko devet mjeseci nakon skandaloznog događaja. Za dobitnike su odabrane neprodane ulaznice. Jednom drugom prilikom, državni službenici su bili uključeni u utjecaj na ulaznice u poštanskoj sobi.

Nedavno je 2013. godine, New York Lotto spojio poslovanje s radom New York State Racing and Wagering Board i osnovao New York State Gaming Commission.

Povijest njujorškog lota
Zakonitost New York Loto

Zakonitost New York Loto

Budući da je New York Lotto državna operacija, podrazumijeva se da je pothvat legalan. Pod uvjetom da su sudionici punoljetni, slobodni su sudjelovati. Državni zakoni se koriste za reguliranje lota koji pomaže u prikupljanju prihoda. Aktivnosti koje se smatraju nezakonitim i kažnjivim uključuju prodaju ulaznica maloljetnicima.

Zakonitost New York Loto
Kako igrati New York Lotto

Kako igrati New York Lotto

Kako igrati New York Lotto online prilično je lak zadatak za igrače, a ostalo je prepušteno lutriji da provede izvlačenje. Od igrača se traži da odabere svoje željene sretne brojeve. Dobitni brojevi se automatski biraju pomoću mehaničke kuglice. Dok se provode ždrijebovi, neovisni suci žele nadzirati proces.

U svakom izvlačenju se bira šest brojeva iz glavnog skupa i odabire se bonus lopta. Glavni lonac brojeva nalazi se između 1 i 59. Ako netko želi sudjelovati u izvlačenju, trebao bi osigurati da kupi ulaznice 15 minuta prije izvlačenja kako bi prošao krajnji rok. Da biste dobili upis u izvlačenju, morate izdvojiti oko 1 dolar. 1 dolar daje igraču dva različita reda brojeva.

Kako igrati New York Lotto
Koji su izgledi za osvajanje New York Lottoa (6-loptica, 7-loptica)?

Koji su izgledi za osvajanje New York Lottoa (6-loptica, 7-loptica)?

Ova lutrija se može pohvaliti brojnim izvlačenjima koje igrači mogu osvojiti. Powerball i Megamillions su među dostupnim izvlačenjima. Također, na ovoj lutriji su dostupne igre kao što su Cash4Life, Numbers, Win4, Take 5, Pick 10 i Quick Draw. Igre i izvlačenja privlače različite tečajeve i isplate. Igrač ima šanse 1 prema 46,02 da osvoji jednu od pet nagrada ponuđenih u ovoj lutriji.

Za jackpot, pobjednički izgledi su niži i iznose 1 prema 45.057.474. Koeficijenti za drugu poziciju koja odgovara 5 brojeva i a bonus nalaze se na 1 u 7,509,579. Treća pozicija s pet odgovarajućih brojeva ima koeficijent 1 u 144.415. Usklađivanje četiri broja također ima nagradu, a igračevi izgledi s ovom opcijom su 1 prema 2180. Da bi ovdje imao šansu za bilo koju nagradu, igrač mora upariti tri broja, a izgledi su 1 prema 96.

Koji su izgledi za osvajanje New York Lottoa (6-loptica, 7-loptica)?
Mogućnosti isplate prilikom osvajanja New York Lottoa

Mogućnosti isplate prilikom osvajanja New York Lottoa

New York Lotto je još jedan oblik izvlačenja u kojem se može sudjelovati. Izvlačenju se posvećuje minimalna pozornost zbog loših isplata. Ovdje igrači trebaju odabrati šest brojeva iz skupa od 59 brojeva. Minimalni Jackpot u ovom izvlačenju počinje od 2 milijuna dolara. Brojka može porasti s vremenom zbog prevrtanja. Rolover znači scenarije kada se provode izvlačenja i nijedan igrač nije osvojio jackpot.

Sa svakim izvlačenjem bez pobjede, brojka raste za 300.000 dolara. Ovaj online lutrijska karta nema granica. To znači da dobici mogu ići na beskonačnu brojku pod uvjetom da nijedan igrač nije upario šest brojeva. Tri podudarna broja nagrađena su s 1 USD što je minimum koji se može dobiti.

Izvlačenja se obavljaju svake srijede i subote u 20:15 po istočnom vremenu. Novčane nagrade u iznosu do 600 USD mogu se zatražiti i preuzeti u bilo kojem prodavaču lutrije pod uvjetom da ih je prethodno obavijestio. Svaki iznos iznad toga trebao bi se prikupiti u New York Lotto centru za potraživanja.

Mogućnosti isplate prilikom osvajanja New York Lottoa
Savjeti i trikovi za igranje New York Loto

Savjeti i trikovi za igranje New York Loto

Igrači igraju New York Lotto Online s pobjedničkim mentalitetom. Dobici nikada nisu osigurani na New York Lotto online. Online lutrija je igra na sreću, ali se ipak može primijeniti neke strategije u odabiru brojeva. Može se koristiti znanstveno kombinirane brojeve koje proizvode lutrijski sustavi. Ostali trikovi koje igrač može primijeniti kako bi osigurao da će najbolje iskoristiti New York Lotto (6-loptica, 7-loptica) uključuju:

Miješanje brojeva

Prilikom odabira brojeva, preporučljivo je da igrači ne biraju grupe s jednim brojem kao što je odabir samo 20-ica ili čak biranje jednoznamenkastih brojeva kao što su 1 i 5. To je zamišljeno kako bi se osiguralo da se igra uravnotežena igra čime se povećavaju igračeve šanse za pobjedu. Mješavina brojeva treba ravnomjerno sadržavati visoke i niske brojeve u zadanom polju brojeva.

Pomiješajte i parne i neparne brojeve

Kada birate kombinaciju od šest brojeva, dobar je trik ravnomjerno odabrati i neparne i parne brojeve, recimo tri neparna i tri parna broja. S takvim razmakom brojeva igrač ima veće šanse tijekom ždrijeba.

Savjeti i trikovi za igranje New York Loto