Najbolji OZ Lotto Lutrija u 2024

Lutrije i loto igre sinonimi su za industriju kockanja. Lutrije su među najstarijim oblicima kockanja u ljudskoj povijesti. Međutim, popularnost lutrije je nevjerojatno porasla tek u 19. stoljeću, kada su male lutrijske prodavaonice posvećene prodaji lutrijskih listića narasle u većini gradova. Danas lutrije brzo zauzimaju stražnje mjesto, a većina igrača se kreće online. Zemlje poput Australije, na primjer, uvele su nacionalne lutrije kao što je Oz Lotto, koja je vjerojatno jedna od najigranijih i najnagrađivanijih online lutrija danas.

Svakog utorka igrači Oz Lottoa čekaju u iščekivanju da su točno predvidjeli sedam loptica izvučeno iz skupine od 1 do 45. Igrači koji daju točna predviđanja mogu osvojiti od 2.000.000 do 100.000.000 dolara, ovisno o veličini jackpota glavne divizije. Također mogu odabrati više brojeva za osvajanje u više nagradnih podjela.

Najbolji OZ Lotto Lutrija u 2024
Evelyn Thompson
ExpertEvelyn ThompsonExpert
ResearcherAishwarya NairResearcher

Kako kupiti srećke Oz Lotto

Kupnja Oz Lotto listića je brza i jednostavna. Ulaznice možete kupiti online ili kod ovlaštenih prodavača. Ako odlučite igrati online, jednostavno kreirajte račun s ugledna web stranica lutrije, uplatite sredstva i odaberite svoje brojeve. Također možete postaviti ponavljajuću pretplatu kako biste bili sigurni da nikada nećete propustiti izvlačenje.

Ako više volite tradicionalnu metodu, posjetite ovlaštenog trgovca i ispunite listić s odabranim brojevima. Prodavač će vam potom izdati listić koji služi kao dokaz vašeg sudjelovanja u izvlačenju. Ne zaboravite čuvati svoju ulaznicu jer je potrebna za preuzimanje svih nagrada koje možete osvojiti.

Kako funkcionira Oz Lotto?

Oz Lotto je uzbudljiva lutrijska igra koja igračima daje priliku osvojiti nagrade koje im mijenjaju život. Igra se igra odabirom sedam brojeva iz fonda od 45. Da bi osvojili jackpot, igrači moraju spojiti svih sedam izvučenih brojeva. Ali ne brinite, postoji više podjela nagrada, pa čak i ako ne spojite sve brojeve, još uvijek možete biti pobjednik.

Izvlačenje se odvija svakog utorka navečer, a dobitni brojevi se nasumično biraju pomoću automata za lutriju. Uz sedam glavnih brojeva izvlače se i dva pomoćna broja. Ovi dopunski brojevi koriste se za određivanje dobitnika nižih nagradnih odjela.

Važno je napomenuti da redoslijed izvlačenja brojeva nije bitan. Sve dok imate točnu kombinaciju brojeva, u utrci ste za nagradu. Dakle, bilo da odaberete svoje brojeve na temelju rođendana, sretnih brojeva ili nasumičnog odabira, izgledi za dobitak ostaju isti.

Oz Lotto pravila i propisi

Za sudjelovanje u igri Oz Lotto morate imati najmanje 18 godina. Igra je otvorena za stanovnike Australije i može se igrati online i kod ovlaštenih prodavača. Kako biste igrali online, jednostavno kreirajte račun na akreditiranoj web stranici lutrije, depozitna sredstva, i odaberite svoje brojeve. Ukoliko preferirate tradicionalni način, ulaznice možete kupiti osobno na ovlaštenim prodajnim mjestima.

Kada birate svoje brojeve, imate mogućnost odabrati svoje ili koristiti značajku QuickPick, koja generira nasumični odabir. Cijena jedne igre je 2,30 dolara, a možete igrati do 18 igara po ulaznici. Što više igara igrate, veće su vam šanse za pobjedu.

Također je vrijedno napomenuti da Oz Lotto ima gornju granicu jackpota od 50 milijuna dolara. Ako jackpot premaši ovaj iznos i nema dobitnika Divizije 1, višak sredstava će se prebaciti na sljedeću podjelu nagrada. To osigurava da uvijek postoje pobjednici i održava visoku razinu uzbuđenja.

Izgledi za dobitak Oz Lotto

Svaki igrač lota trebao bi voditi računa o izgledima. Idealno, ova igra slijedi format 7/45 za jackpot prve lige. Dvije dodatne lopte uzimaju se u obzir za nagrade u nižim kategorijama. Podjele nagrada obično se smanjuju za niže kategorije. Međutim, izgledi za pobjedu drastično se povećavaju za niže divizije.

Oz lutrije obično nude Super Combo online srećku koja omogućuje igračima da povećaju izglede za dobitak.

Sve u svemu, izgledi za osvajanje jackpota Division 1 su 1 prema 45,379, 620. Ovo se nedvojbeno čini kao dugačak pogodak, ali postoji više online lutrija s 'lošijim' izgledima. Osim toga, igrači iz Oza imaju relativno veće izglede za pobjedu.

Igrači bi trebali razumjeti izglede za dobitak u svakoj diviziji Oz lota:

 • Divizija 1 - 1 u 45,378,620
 • Divizija 2 (podudaranje 6 + I dodatni broj) - 1 u 3,241,401
 • Divizija 3 (utakmica 6) - 1 u 180,078 - 1 u 180,078
 • Divizija 4 (utakmica 5 + 1 dodatna) - 1 u 29,602
 • Divizija 5 (5. utakmica) - 1 u 3430
 • Divizija 6 (4. utakmica) 1 u 154
 • Divizija 7 (utakmica 3 + 1 dodatna) - 1 u 87

Mogućnosti isplate kada igrač osvoji na OZ Lotto

Kao što je već spomenuto, Oz Lotto nudi jednu od najizdašnijih nagrada u Australiji. Division high obično ima najveću isplatu, iako s nekim ne baš prijateljskim izgledima.

Budući da je isplata prve divizije prije nekoliko godina premašila granicu od 100 milijuna dolara, također je vrijedno napomenuti da isplate u svakoj diviziji nisu fiksne. Međutim, minimalna isplata za pobjedu Division One iznosi 2 milijuna dolara.

Jackpot može proći bez dobitka tijekom najviše 25 uzastopnih izvlačenja. Ako nijedan igrač ne odgovara brojevima do 26. izvlačenja, tada se jackpot od 2 milijuna dolara dodaje Diviziji 2 i ravnomjerno se raspoređuje među igračima u ovoj kategoriji. U osnovi, Ox Lotto radi na jednakom međusobnom formatu koji uključuje podjelu prodaje novčanih listića na temelju postotaka stola.

Oz Lotto Jackpot povijest i poznati dobitnici

Oz Lotto predstavljen je u veljači 1994., čime je postao prva nacionalna loto igra. Iako je relativno nov, OZ Lotto uživa u bogatstvu obreda, legendi i čarolija, koje visoko cijene australski igrači lota.

Izvorno, Oz Lotto je bila igra sa 6 brojeva, koja je zahtijevala od igrača da predvidi šest od 45 mogućih izbora. Međutim, deset godina kasnije, u listopadu 2005., loto je uveo sedmi broj. Ovaj novi razvoj doveo je do rebrandiranja tvrtke, naglašavajući sedmu loptu ili broj kao što je Oz 7 Loto i Super 7's OZ Lotto.

Tijekom godina, popularnost Oz Lottoa može se zahvaliti njegovim velikim jackpotovima i jednostavnim pravilima. Govoreći o velikim jackpotovima, najveći iznos jackpota u povijesti OZ lota iznosi 111.972.151,04 dolara, a osvojila su ga četiri dobitnika Divizije 1 2012. godine.

Od 2013. u povijesti igre osvojeno je gotovo 5,7 milijardi dolara u nagradnom fondu. Taj je iznos podijeljen između više od 120 milijuna tijekom 19 godina koliko je igra postojala. Nije trebalo dugo, sa 70 milijuna osvojenih 2018., 150 milijuna dolara 2019. i 55 milijuna dolara 2021.

Ako se o povijesti ove igre može govoriti, Oz Lotto će nedvojbeno ostati glavna internetska lutrija u Australiji.

Savjeti i trikovi za igranje Oz Lotto

Iskusni igrači lutrije koji razumiju kako igrati lutriju online koriste različite strategije kako bi poboljšali svoje šanse za dobitak, ako ne, kako bi igru ​​učinili ugodnom. Evo nekoliko trikova kojima se igrači lutrije obično služe.

 • Pridruživanje sindikatu: A sindikat je grupa igrača koji zajedno udružuju svoj novac za reprodukciju mnogih unosa. Ova opcija služi kako bi igračima lutrije povećala svoje šanse za dobitak.
 • Korištenje super kombinacija: Super kombinacije u biti omogućuju igračima da biraju više od standardnih unosa u sedam igara. Ova opcija također povećava igračeve šanse za pobjedu, ali dolazi i s dodatnim troškom.
 • Iskorištavanje prednosti vrućih brojeva: Neki igrači lutrije jako se trude analizirati prethodne rezultate kako bi pokušali napraviti ispravke. Iako su ishodi lutrije OZ nasumični, određeni brojevi (vrući brojevi) češće se pojavljuju pri izvlačenju od ostalih.
 • Ponavljajući pogoci na lutriji: Utvrđeno je da se barem jedan broj u prethodnom izvlačenju lutrije ponovno pojavljuje u sljedećem izvlačenju oko 50% vremena.
 • Imati pozitivan stav: Nitko ne igra lutriju iz očaja da dobije novac. Dok su misli nabijene energijom, igranje s pozitivnim stavom obično privlači pozitivan odgovor. Međutim, igrači bi uvijek trebali kockati odgovorno, s obzirom na to da će ishodi uvijek biti nasumični.
About the author
Evelyn Thompson
Evelyn Thompson
About

Evelyn Thompson, ili "Lucky Evie", kako je zovu u LottoRankeru, kombinira svoj britanski analitički način razmišljanja sa strašću za brojevima kako bi čitateljima pružila najbolje lutrijske strategije. Sa šarmantnih ulica Londona, ona pretražuje podatke lutrije, osiguravajući igračima sve što im je potrebno za donošenje informiranih odluka.

Send email
More posts by Evelyn Thompson

Pitanja

Sve što trebate znati o kockarnicama

Što je Oz Lotto i kako funkcionira?

Oz Lotto je popularna australska lutrijska igra u kojoj igrači biraju sedam brojeva iz fonda od 45, s ciljem da spoje svih sedam izvučenih brojeva kako bi osvojili glavni dobitak. Izvlačenja se održavaju svakog utorka navečer, a izvlače se i dva pomoćna broja koji se koriste za određivanje dobitnika u nižim nagradnim odjelima.

Koliko košta igrati Oz Lotto?

Igranje Oz Lotto je pristupačno, s cijenom jedne igre od 2,30 USD. Igrači imaju mogućnost odigrati do 18 igara po listiću, što povećava šanse za dobitak.

Kakvi su izgledi za dobitak Oz Lotto?

Izgledi za dobitak jackpota na Oz Lottou su otprilike 1 prema 45,379,620. Međutim, postoji više podjela nagrada s povoljnijim izgledima, što igračima omogućuje da osvoje druge nagrade čak i ako ne osvoje jackpot.

Mogu li sam odabrati svoje brojeve u Oz Lotto?

Da, igrači imaju opciju odabira vlastitih brojeva kada igraju Oz Lotto ili koriste značajku QuickPick za nasumični odabir.

Koje strategije mogu koristiti da povećam svoje šanse za dobitak na Oz Lotto?

Neke strategije za povećanje vaših šansi za pobjedu uključuju igranje sa sindikatom za udruživanje resursa, korištenje sustavnog unosa za igranje više kombinacija i razmatranje brojeva koji se najčešće izvlače pri odabiru brojeva.

Kako mogu kupiti Oz Lotto listiće?

Oz Lotto listići mogu se kupiti online putem akreditiranih lutrijskih web stranica ili kod ovlaštenih prodavača. Prilikom online kupnje potrebno je otvoriti račun, uplatiti sredstva i odabrati svoje brojeve. Ako kupujete osobno, popunite listić s odabranim brojevima.

Što se događa ako jackpot Oz Lotto prijeđe 50 milijuna dolara?

Ako jackpot Oz Lotto premaši 50 milijuna dolara i nema dobitnika Divizije 1, višak sredstava će se prebaciti u sljedeću podjelu nagrada, osiguravajući da uvijek postoje dobitnici.

Što trebam učiniti ako osvojim nagradu na Oz Lotto?

Ako osvojite nagradu na Oz Lotto, sigurno čuvajte svoj listić jer je potreban za preuzimanje dobitka. Imate do šest godina da zatražite svoju nagradu, ovisno o državi ili teritoriju gdje je karta kupljena.

Jesu li dobici Oz Lotto oporezivi u Australiji?

Ne, dobici na lutriji u Australiji, uključujući i one od Oz Lotto, općenito su oslobođeni poreza.

Postoje li alternative igranju Oz Lotto u Australiji?

Da, u Australiji je dostupno nekoliko drugih lutrijskih igara, kao što su Powerball, Saturday Lotto i Set for Life, a svaka nudi jedinstvene značajke i podjelu nagrada koje igrači mogu istražiti.