Najbolji OZ Lotto Lutrija u 2023

Lutrije i loto igre sinonimi su za industriju kockanja. Lutrije su među najstarijim oblicima kockanja u ljudskoj povijesti. Međutim, popularnost lutrije je nevjerojatno porasla tek u 19. stoljeću, kada su male lutrijske prodavaonice posvećene prodaji lutrijskih listića narasle u većini gradova. Danas lutrije brzo zauzimaju stražnje mjesto, a većina igrača se kreće online. Zemlje poput Australije, na primjer, uvele su nacionalne lutrije kao što je Oz Lotto, koja je vjerojatno jedna od najigranijih i najnagrađivanijih online lutrija danas.

Svakog utorka igrači Oz Lottoa čekaju u iščekivanju da su točno predvidjeli sedam loptica izvučeno iz skupine od 1 do 45. Igrači koji daju točna predviđanja mogu osvojiti od 2.000.000 do 100.000.000 dolara, ovisno o veličini jackpota glavne divizije. Također mogu odabrati više brojeva za osvajanje u više nagradnih podjela.

Najbolji OZ Lotto Lutrija u 2023
Gdje kupiti karte za Oz Lotto
Gdje kupiti karte za Oz Lotto

Gdje kupiti karte za Oz Lotto

Australski igrači također mogu kupiti ulaznice u lokalnim trgovinama sa legalnim licencama ili putem interneta. Većina OZ loto igrača radije kupuju službenu lutriju putem interneta. To se može lako učiniti od bilo kojeg od australskih službenih online prodavača lutrijskih karata. Međutim, igrači su dužni prethodno provjeriti pravni status stranice polaganje depozita.

Dobra stvar kod kupnje srećke putem interneta od vjerodostojnih izvora je da igrači igraju s povjerenjem da im je zajamčen ulazak u izvlačenje. Još bolje, osobni i financijski detalji neće biti ugroženi.

Gdje kupiti karte za Oz Lotto
Povijest Oz Lota

Povijest Oz Lota

Oz Lotto predstavljen je u veljači 1994. godine, čime je postala prva nacionalna loto igra. Iako je relativno nov, OZ Lotto uživa u obilju obreda, legendi i čari, koje australski loto igrači visoko cijene.

Izvorno, Oz Lotto je bila igra sa 6 brojeva, koja je zahtijevala od igrača da predvide šest od 45 mogućih izbora. Međutim, deset godina kasnije, u listopadu 2005., loto je uveo sedmi broj. Ovaj novi razvoj doveo je do rebrendiranja tvrtke, naglašavajući sedmu loptu ili broj kao npr Oz 7 Loto i Super 7's OZ Lotto.

Tijekom godina, popularnost Oz Lotta može se zahvaliti velikim jackpotovima i jednostavnim pravilima. Govoreći o velikim jackpotovima, najveći iznos jackpota u povijesti OZ lota iznosi 111.972.151,04 dolara, a osvojili su ga četiri pobjednika Divizije 1 2012. godine.

Od 2013. u povijesti igre osvojeno je blizu 5,7 milijardi dolara u novčanoj nagradi. Taj je iznos podijeljen između više od 120 milijuna tijekom 19 godina koliko je igra postojala. Nije dugo trajalo, sa 70 milijuna osvojenih u 2018., 150 milijuna dolara u 2019. i 55 milijuna dolara u 2021.

Ako se želi proći povijest igre, Oz Lotto će nesumnjivo ostati omiljena online lutrija u Australiji.

Povijest Oz Lota
Je li OZ Lotto legalan?

Je li OZ Lotto legalan?

Zakonitost i offline i online lutrija u Australiji je relativno jednostavna. Jedini uvjet među operateri online lutrije je dobiti licencu na razini države ili teritorija. Što se tiče zakonitosti OZ lutrija, igrači mogu biti mirni znajući da je sigurno igrati u ovom kasinu.

Je li OZ Lotto legalan?
Kako igrati OZ Lotto

Kako igrati OZ Lotto

OZ loto se može igrati kupnjom listića za klađenje u lokalnim trgovinama ili online. Vrijedi napomenuti da gotovo svaki licencirani australski kasino nudi OZ loto. Igrači moraju započeti stvaranjem računa na vjerodostojnoj stranici, snalaženjem u kupovini lutrije na mreži i odabirom svojih unosa za online igru.

Igrači bi trebali početi tako što će odlučiti o načinu odabira svojih brojeva. Igrači mogu odabrati najviše devet brojeva između 1 i 45. Igrači sa sretnom kombinacijom mogu odabrati ručni unos i dodati svoje 'sretne' brojeve.

U drugim slučajevima, igrači mogu odabrati opciju brzog odabira, algoritam koji će im pomoći birati nasumične brojeve. Nakon što igrač kupi karte za igru online i završi s biranjem brojeva, ostaje samo čekati tjedno izvlačenje u utorak.

Unosi u Oz Lotto

Vrijedi napomenuti da bi igrači trebali voditi računa o unosima koji su im na raspolaganju. U idealnom slučaju, razumijevanje kako igrati Oz lutriju online zahtijeva da igrači razumiju tri glavna unosa koja su im dostupna. To uključuje:

 • Standardni unos: Ovaj unos omogućuje igračima da izaberu sedam brojeva od brojeva između 1 -45.
 • Sustav i odabir unosa: Ova opcija daje igračima priliku da osvoje osam brojeva umjesto sedam, što bi moglo značiti dodatnu priliku za pobjedu.
 • Ulaz unaprijed: Ovaj odabir daje igračima slobodu odabira naprednih unosa do 10 tjedana. Ovo je korisno za igrače s zauzetim rasporedom ili ima nešto što bi ih moglo ometati u postavljanju naprednih unosa.
Kako igrati OZ Lotto
Koji su izgledi za osvajanje Oz Lottoa?

Koji su izgledi za osvajanje Oz Lottoa?

Svaki loto igrač trebao bi voditi računa o koeficijentu. Idealno, ova igra slijedi format 7/45 za prvoligaški jackpot. Dvije dodatne lopte računaju se za nagrade u nižim divizijama. Nagradne podjele obično se smanjuju za niže divizije. Međutim, izgledi za pobjedu drastično rastu za niže divizije.

Oz lutrije obično nude Super Combo online lutriju koja omogućuje igračima da povećaju svoje izglede za dobitak.

Sveukupno, izgledi za osvajanje jackpota Divizije 1 su 1 prema 45 379 620. Ovo se nedvojbeno čini kao velika prilika, ali postoji više online lutrija s 'gorim' tečajevima. Osim toga, igrači Oza uživaju u relativno većim izgledima za pobjedu.

Igrači bi trebali razumjeti izglede za pobjedu u svakoj diviziji Oz loto:

 • Divizija 1 - 1 u 45,378,620
 • Divizija 2 (utakmica 6 + I dodatni broj) - 1 u 3,241,401
 • Divizija 3 (utakmica 6) - 1 u 180.078 - 1 na 180.078
 • Divizija 4 (utakmica 5 + 1 dopunska) - 1 u 29.602
 • Divizija 5 (5. utakmica) - 1 u 3.430
 • Divizija 6 (4. utakmica) 1 u 154
 • Divizija 7 (utakmica 3 + 1 dopunska) - 1 u 87
Koji su izgledi za osvajanje Oz Lottoa?
Opcije isplate kada igrač dobije na OZ Lotto

Opcije isplate kada igrač dobije na OZ Lotto

Kao što je već spomenuto, Oz Lotto nudi jednu od najizdašnijih nagrada u Australiji. Visoki dio divizije obično ima najveću isplatu, iako s nekima ne baš prijateljski izgledi.

S obzirom da je isplata prve divizije prije nekoliko godina premašila granicu od 100 milijuna dolara, također je vrijedno napomenuti da isplate u svakoj diviziji nisu fiksne. Međutim, minimalna isplata za pobjedu u diviziji jedan iznosi 2 milijuna dolara.

Jackpot može ići bez osvajanja za najviše 25 uzastopnih izvlačenja. Ako nijedan igrač ne odgovara brojevima do 26. izvlačenja, tada se jackpot od 2 milijuna dolara dodaje Diviziji 2 i ravnomjerno se raspoređuje među igrače u ovoj kategoriji. U osnovi, Ox Lotto radi na a pari obostrano format koji uključuje dijeljenje novčane prodaje ulaznica na temelju postotaka tablice.

Opcije isplate kada igrač dobije na OZ Lotto
Savjeti i trikovi za igranje Oz Lottoa

Savjeti i trikovi za igranje Oz Lottoa

Iskusni loto igrači koji razumiju kako igrati lutriju online koriste različite strategije kako bi poboljšali svoje šanse za dobitak, ako ne, kako bi igru učinili ugodnom. Evo nekoliko trikova koje loto igrači obično koriste.

 • Pridruživanje sindikatu: Sindikat je skupina igrača koji udružuju svoj novac kako bi igrali mnogo unosa. Ova opcija služi da pomogne igračima lotoa da povećaju svoje šanse za dobitak.
 • Korištenje super kombinacija: Super kombinacije u osnovi omogućuju igračima da biraju više od standardnih unosa od sedam igara. Ova opcija također poboljšava šanse igrača za pobjedu, ali također dolazi s dodatnim troškom.
 • Iskoristite prednosti vrućih brojeva: Neki se loto igrači jako trude analizirati prethodne rezultate kako bi pokušali ispraviti. Iako su rezultati OZ lotoa nasumični, određeni brojevi (vrući brojevi) obično se pojavljuju više na izvlačenju od ostalih.
 • Ponavljajući pogodak na lutriji: Utvrđeno je da se barem jedan broj u prethodnom izvlačenju lutrije ponovno pojavljuje u sljedećem izvlačenju oko 50% vremena.
 • Imati pozitivan stav: Nitko ne igra lutriju iz očaja da bi dobio novac. Dok su misli nabijene energijom, igranje s pozitivnim stavom obično privlači pozitivan odgovor. Međutim, igrači bi uvijek trebali kockati odgovorno, s obzirom na to da će ishodi uvijek biti nasumični.
Savjeti i trikovi za igranje Oz Lottoa