Najbolji SuperEnalotto Lutrija u 2023

SuperEnalotto je najigranija lutrija u Italiji koja djeluje više od dva desetljeća. Ova online lutrija je vrlo privlačna jer nudi neke od najvećih jackpotova u igri. U lutriji mogu sudjelovati svi stariji od 18 godina, bez obzira na nacionalnost. Igrači samo trebaju kupiti ulaznice putem interneta kako bi sudjelovali u lutriji. Cijena ulaznice je također prilično fer, pogotovo s obzirom na to koliki su jackpotovi. Za razliku od mnogih drugih lutrija, jackpot obično ne raste iz jednog izvlačenja u drugi.

Najbolji SuperEnalotto Lutrija u 2023
Povijest SuperEnalotta
Povijest SuperEnalotta

Povijest SuperEnalotta

Talijanska lutrija Enalotto osnovana je u Italiji još 1950-ih. Lutrija je trajala oko četiri desetljeća do 1996. godine kada je njezino poslovanje preuzeo operater lutrije SISAL. SISAL je modificirao lutriju kako bi postao trenutno poznati SuperEnalotto. U to vrijeme nije bilo posebnog ždrijeba za određivanje šest glavnih dobitnih brojeva. Umjesto toga, brojevi su bili prvi izvučeni brojevi u loto izvlačenjima Barija, Firence, Milana, Napulja, Palerma i Rima, tim specifičnim redoslijedom.

Dvostruki brojevi onemogućili su osvajanje jackpota. SuperEnalotto je koristio drugi broj gradskog izvlačenja ako je prvi broj već bio iskorišten. To je pomoglo u rješavanju izazova dvostrukosti brojeva. Zbog toga je vjerojatnost da će broj dva grada biti isti vrlo niska.

SuperEnalotto je 30. lipnja 2009. predstavio svoje izvlačenja koja se koriste do danas. Danas se izvlačenja održavaju tri puta tjedno. Sva izvlačenja se održavaju u Rimu utorkom, četvrtkom i subotom. Sva prodaja ulaznica obično se zatvara točno pola sata prije izvlačenja.

Povijest SuperEnalotta
Gdje kupiti online srećke za SuperEnalotto

Gdje kupiti online srećke za SuperEnalotto

Svatko s prebivalištem u Italiji može kupiti SuperEnalotto u odabranim prodajnim mjestima unutar zemlje. Glavna briga među igračima je kako kupiti srećku online. Međutim, lakša i praktičnija opcija za sve diljem svijeta je kupnja ulaznica za utakmice putem interneta.

Nekoliko platformi za prodaju karata putem interneta nude SuperEnalotto ulaznice međunarodnim prodavačima. Takve platforme djeluju kao posrednici kako bi proces kupnje bio jednostavan. Imaju lokalne predstavnike koji kupuju stvarne karte u ime prodavača.

Kupci samo trebaju odabrati svoje sretne brojeve i platiti ulaznice. Dobici se šalju na račun vlasnika tiketa odgovarajućim metodama ako tiket dobije. Pobjednik će možda morati otputovati u Italiju kako bi osobno preuzeo nagradu u slučaju većih dobitaka.

Igrači bi trebali biti izuzetno oprezni pri odabiru online platforme za kupnju svojih SuperEnalotto ulaznica. To je zato što brojne prijevarne web-lokacije iskorištavaju popularnost lutrije za prevaru nesuđenih igrača. Jednostavan način za izbjegavanje prijevarnih web-mjesta je provjera stvarnih recenzija i rangiranje web-mjesta. Držati se web-mjesta koje rade već duže vrijeme i koje su stvorile solidnu reputaciju također je dobra ideja.

Gdje kupiti online srećke za SuperEnalotto
Je li SuperEnalotto legalan?

Je li SuperEnalotto legalan?

SuperEnalotto je legalna lutrija. Posjeduje sve dozvole za rad koje je izdala vlada. Također ga reguliraju talijanska tijela za kockanje, koja osiguravaju da sve njegove operacije budu poštene i unutar zakona. SuperEnalotto također plaća sve primjenjive poreze, kako je propisano zakonom. 20% svih dobitaka obično se odbija kao porez.

Je li SuperEnalotto legalan?
Kako igrati SuperEnalotto

Kako igrati SuperEnalotto

Igranje SuperEnalotto online je prilično jednostavno. Za početak, igrači moraju pronaći pouzdano i renomirano mjesto za prodaju ulaznica koje nudi SuperEnalotto ulaznice. Sljedeći korak je kupnja ulaznica. Proces kupnje ulaznica može se razlikovati od web-mjesta do mjesta, posebno u pogledu Metode Plačanja korišteni. Ulaznice obično koštaju oko 1 € svaka. Međutim, na nekim web stranicama može biti malo skuplje zbog naknade za uslugu.

Igrači tada moraju ispuniti kupljene ulaznice birajući šest od 90 dostupnih brojeva. Igrači to mogu učiniti ručno ili se odlučiti za korištenje značajki Quick Pick, koje automatski biraju nasumične brojeve u ime igrača.

Nakon odabira brojeva i predane ulaznice, igračima ostaje samo pričekati sljedeće izvlačenje. Ako su svi izvučeni brojevi slični brojevima koje je igrač izabrao, igrač osvaja jackpot. Igrači također mogu osvojiti nekoliko sekundarnih nagrada uparujući nekoliko brojeva.

Postoji šest nagradnih razina u SuperEnalottu, dajući igračima puno šansi za pobjedu. Igrači trebaju imati na umu da se u slučaju državnog praznika izvlačenje može odgoditi za sljedeći dan ili održati dan prije rasporeda. Stoga bi svoje karte trebali dobiti na vrijeme.

Kako igrati SuperEnalotto
Koji su izgledi za osvajanje SuperEnalotta

Koji su izgledi za osvajanje SuperEnalotta

Unatoč tome što ima veliku nagradu za jackpot, SuperEnalotto ima neke od najnižih dobitnih koeficijenata od svih lutrija na svijetu. Šanse za uparivanje svih brojeva za osvajanje jackpota su 1 prema 622,614,630, a šanse za podudaranje pet brojeva su 1 prema 103,769,105. Unatoč lošim koeficijentima, još uvijek je vrlo moguće pobijediti. To je vidljivo po brojnim igračima koji su osvojili tijekom godina lutrije.

Minimalni iznos koji igrač može osvojiti je €5. Za to igrač treba spojiti samo dva broja. Šanse za to su 1 prema 21, što je prilično dobro. Podudarna tri broja imaju koeficijent 1 prema 327 i minimalnu nagradu od Ê26. Iznosi nagrada obično variraju za različite izvlačenja ovisno o iznosu dostupnom u bazenu.

U SuperEnalottu se jackpotovi obično ne preokreću. Ako niti jedan igrač ne osvoji jackpot, novac dostupan za pot dijeli se na postotke i spušta na druge razine nagrade. Ako se ne osvoji druga razina nagrade, događa se ista stvar. Drugim riječima, ukupni nagradni fond mora se osvojiti u svakom izvlačenju. To znači da igrači mogu osvojiti značajne iznose čak i spajanjem samo nekoliko brojeva. To donekle nadoknađuje niske dobitne izglede na lutriji.

Postoji loša strana osvojenog ukupnog nagradnog fonda u svakom izvlačenju. U idealnom slučaju, jackpot nikada ne raste, kao što je slučaj s većinom drugih lutrija. Međutim, jackpot je obično dovoljno velik da privuče većinu igrača. Igračima je također dopušteno kupiti više od jedne karte. Što više ulaznica kupac kupi, veće su šanse za pobjedu. Međutim, ne postoji način da se profitabilno pokriju svi izgledi.

Opcije isplate SuperEnalotto

Opcije isplate SuperEnalotto ovise o čimbenicima kao što su način plaćanja korišten za kupnju ulaznice i osvojeni iznos. Plaćanja za male iznose obično se vrše istim načinom plaćanja koji se koristi za kupnju ulaznica. Plaćanja velikih iznosa mogu se izvršiti kao izravni bankovni transferi ili se mogu ponuditi osobno putem bankovnog čeka. Igrači moraju preuzeti svoje dobitke u roku od 90 dana nakon izvlačenja.

Koji su izgledi za osvajanje SuperEnalotta
Savjeti i trikovi za igranje SuperEnalotta

Savjeti i trikovi za igranje SuperEnalotta

Igrači mogu koristiti nekoliko savjeta i trikova kako bi povećali svoje šanse za pobjedu u SuperEnalottu. Prvi i vjerojatno najočitiji savjet je kupiti mnogo ulaznica za isto izvlačenje. Svaka karta treba imati različite brojeve. Time se povećava vjerojatnost dobivanja dobitnih brojeva, posebno za niže nagradne razine.

Drugi savjet je korištenje pouzdane metode unosa u sustav. Primjeri uključuju sustav Multistella, sustave baza i varijanti te reducirani sustav. Takvi su dizajnirani da maksimiziraju šanse za pobjedu.

Jedini mogući način da dobijete SuperEnalotto je igranje lutrije. Češće igranje tako povećava i šanse za pobjedu. Igrači bi stoga trebali nastojati odigrati što više remija. Još jedan očiti savjet je da pažljivo provjerite sve tikete nakon izvlačenja kako biste saznali je li neki od tiketa osvojio.

Igrači također ne smiju zaboraviti preuzeti svoje nagrade unutar dopuštenih 90 dana. Da bi zatražili dobitak, igrači moraju dostaviti dobitne listiće i dokaz o kupnji tiketa. To obično nije veliki problem za igrače koji igraju online.

Savjeti i trikovi za igranje SuperEnalotta