Najbolji SuperStar Lutrija u 2024

SuperStar je uzbudljiv dodatak poznatoj talijanskoj lutrijskoj igri SuperEnalotto. Nudi igračima priliku da osvoje više nagrada uz dodatnu naknadu. Odabirom opcije SuperStar, igrači mogu povećati broj nagrada na 15, u odnosu na sedam ponuđenih u SuperEnalotto. Podudaranje broja superzvijezde također povećava veličinu jackpota i može umnožiti redovne nagrade do 100 puta.

Međutim, mnogi online lutrijski igrači, osobito oni novi, često nisu sigurni kako kupiti srećku SuperStar online. Dok kladitelji koji žive u Italiji mogu kupiti SuperStar listiće od nekoliko prodavača lutrijskih listića širom zemlje, mnogim ljudima može biti nezgodno putovati do prodavača, a ponekad čak i čekati u redu da dobiju listiće.

Najbolji SuperStar Lutrija u 2024
Evelyn Thompson
ExpertEvelyn ThompsonExpert
ResearcherAishwarya NairResearcher

Što je SuperStar Lotto?

SuperStar Lotto je uzbudljiv dodatak dobro poznatoj talijanskoj lutrijskoj igri SuperEnalotto. Pokrenuta kao proširenje glavne igre, nudi igračima dodatnu priliku za osvajanje većih nagrada. Koncept je jednostavan: kada igrate SuperEnalotto, uz malu dodatnu naknadu, možete odabrati i SuperStar broj. Ovaj broj povećava vaš pobjednički potencijal otključavanjem dodatnih nagradnih kategorija.

Podrijetlom iz Italije, SuperStar Lotto brzo je stekao popularnost zbog svog jednostavnog, ali dojmljivog zaokreta u tradicionalnim formatima lutrije. Ovu igru ​​regulira talijanska vlada, osiguravajući pošten i transparentan proces. Pridržava se strogih pravnih standarda, jamčeći integritet svakog izvlačenja i sigurnost sudjelovanja igrača.

Uzbuđenje igre SuperStar Lotto leži u spoju tradicije i inovacije. Dodavanjem dodatnog sloja već popularnom SuperEnalottou stvaraju se nove prilike za dobitke i povećava cjelokupno iskustvo igranja.

Gdje kupiti ulaznice za SuperStar

Što se tiče načina igranja SuperStar online, što je zgodno za nerezidente, ulaznice se mogu kupiti samo preko ovlaštenih online prodavača. Brzo online pretraživanje može pomoći igračima da pronađu pouzdane prodavače lutrijskih listića i kupe SuperStar listiće. Vrijedno je napomenuti da neki dobavljači mogu naplaćivati ​​naknade za olakšavanje, a drugi mogu imati skrivene troškove. Načini plaćanja također se mogu razlikovati među prodavačima.

Igrači također imaju priliku kupiti ulaznice putem a lutrijski sindikat. To se odnosi na skupinu igrača koji zajedno udružuju svoj novac i zajedno kupuju više listića, povećavajući šanse za dobitak na lutriji. Kladitelji moraju biti izuzetno izbirljivi kada se pridružuju sindikatu kako ne bi bili prevareni.

Povijest SuperStara

SuperStar lutrija i SuperEnalotto su u vlasništvu i pod upravom tvrtke SISAL. Tvrtka SISAL osnovana je 1945. godine, ali je tek 1997. osnovala SuperEnalotto. SuperEnalotto je naslijedio SuperEnalotto, koji se pokretao i gasio od 1950-ih. Prvo izvlačenje održano je 3. prosinca 1997. SuperEnalotto je vrlo brzo postao najbolja lutrija u Italiji i Europi. SuperStar je predstavljen 28. ožujka 2006. kako bi se povećao broj dobitnika nagrada.

Lutrija SuperStar izazvala je uzbuđenje među igračima nudeći ogromne mogućnosti dobitka, ali mnogi elitni igrači i dalje su skeptični zbog nerealnih omjera. Međutim, 2. prosinca 2008. listić se poklopio sa svih šest glavnih lutrijskih brojeva i SuperStar brojem. Listić je osvojio jackpot od 45 milijuna eura i dodatnih 2 milijuna eura za podudaranje broja SuperStar. Jackpot je osvojio sindikat od 30 igrača u Cosenzi.

Je li lutrija SuperStar legalna?

SuperStar lutrija je legalna. Vodi ga tvrtka ovlaštena za pružanje usluga kockanja od strane Malte Gaming Authority, pod brojem licence MGA/B2C/609/2018. Međutim, postoje ograničenja u pogledu toga tko može igrati lutriju zbog problema s jurisdikcijom.

Igračima iz nekoliko zemalja nije dopušteno sudjelovanje u lutriji, posebno onima iz jurisdikcija u kojima je kockanje zabranjeno. Postoji i dobno ograničenje za igrače koji mogu igrajte lutriju online. Igrači moraju imati 18 ili više godina, ili 21 godinu u nekim zemljama.

Kako igrati SuperStar lutriju

Igranje SuperStar lutrije jednostavan je postupak koji uključuje kupnju SuperEnalotto listića na bilo koji od dostupnih načina. Za igru ​​trebate odabrati šest sretnih brojeva u rasponu od 1 do 90. Ako svih šest brojeva odgovara dobitnim brojevima, osvajate jackpot nagradu.

Međutim, uz dodatnu naknadu od 0,50 € po ulazu, možete sudjelovati u lutriji SuperStar. To vam omogućuje da odaberete dodatni broj iz različitih skupova brojeva u rasponu od 1 do 90. Možete odabrati isti broj i za svoj početni odabir i za SuperStar odabir. Dostupno je nekoliko alata za brzi odabir i generatora nasumičnog broja koji će vam pomoći da odaberete svoje brojeve.

Nakon što ste odabrali svoje brojeve, trebate pričekati odgovarajuće izvlačenje. Izvlačenja SuperStar lutrije održavaju se tri puta tjedno utorkom, četvrtkom i subotom. Tijekom izvlačenja određuju se dobitni brojevi.
Ako se svi brojevi koje ste odabrali podudaraju s dobitnim brojevima, osvajate jackpot i dodatnih 2 milijuna eura za broj superstar. Postoji i nekoliko drugih nagradnih razina za lutriju, što znači da možete pobijediti spajanjem samo tri glavna broja i broja SuperStar.

Kakvi su izgledi za osvajanje SuperStara?

Šanse za dobitak na SuperStar lutriji ovise o onima za pobjedu u glavnom izvlačenju SuperEnalotto. Izgledi za podudaranje svih šest glavnih brojeva i SuperStar broja su 1:56,035,316,700. Nagrada za to je jackpot plus 2 milijuna eura. Spajanje pet glavnih brojeva, jolly, i broja SuperStar ima izglede od 1:9,339,219,450.

Spajanje pet brojeva plus SuperStar broj ima izglede 1:112,520,716. Nagradne razine idu do samo podudaranja SuperStar broja, koji ima izglede 1:138. Ukupni izgledi da kladioničar osvoji nagradu superstar su 1:90.

Nagrade

Nagrade za podudaranje SuperStar broja razlikuju se ovisno o broju od šest glavnih brojeva koji se podudaraju za SuperEnalotto lutriju. Spajanje svih šest brojeva osvaja jackpot nagradu i dodatnih 2 milijuna eura. Spajanje pet brojeva, veseli broj i SuperStar broj donose pobjedniku 25 puta veću nagradu od Match 5.

Četiri i tri uparena broja plus SuperStar broj imaju 100 puta veću nagradu od Match 4 i Match nagrade. Igrači koji odgovaraju samo SuperStar broju i niti jednom od glavnih brojeva zarađuju nagradu od 5 €.

Mogućnosti isplate

Mogućnosti isplate ovise o osvojenom iznosu i načinu plaćanja kojim ste kupili srećku. Treba napomenuti da igrači moraju preuzeti svoje nagrade u roku od 90 dana nakon izvlačenja listića, nakon čega gube nagradu. Osim toga, sve nagrade iznad 500 € podliježu porezu od 20%.

Igrači uvijek mogu zatražiti nagrade manje od 520 € od prodavača ulaznica ili 39.000 prodavača preko Italije. Kladitelji mogu dobiti iznos u gotovini ili čekom. Nagrade između 521 € i 5.200 € mogu se tražiti samo u odgovarajućoj trgovini u kojoj je ulaznica kupljena ili u uredima SISAL-a. Naposljetku, nagrade veće od 52.000 € mogu se zatražiti samo u uredima SISAL-a, a isplate se vrše putem bankovnih prijenosa.

Savjeti i trikovi za igranje lutrije SuperStar

Ne postoje posebni savjeti ili trikovi koje igrači mogu koristiti koji jamče dobitak na lutriji SuperStar. Međutim, neki mogu značajno povećati šanse za dobitak, od kojih su neki istaknuti u nastavku.

Kupite više unosa

U idealnom slučaju, igrači koji igraju SuperStar online povećavaju svoje šanse za dobitak kupnjom više ulaznica. Međutim, odabrani sretni brojevi na bilo koji način srećka online za isto izvlačenje treba biti različito.

Trošak kupnje previše listića za internetsku lutriju može biti ogroman za mnoge igrače. Pridruživanje lutrijskim sindikatima jednostavan je način da smanjite troškove dok povećavate šanse za dobitak, iako će se novčana nagrada morati podijeliti među svim članovima sindikata.

Igrajte često

U idealnom slučaju, igrači koji ne kupe srećku na mreži za izvlačenje nemaju nikakve šanse za dobitak na lutriji. Često igranje daje igračima više šanse za dobitak unatoč tome što šanse za dobitak ostaju iste za svako izvlačenje.

Upotrijebite učinkovitu strategiju za odabir sretnih brojeva

Postoje brojne strategije koje igrači mogu koristiti za odabir sretnih brojeva. Većina strategija osmišljena je za raspodjelu brojeva tako da igrači imaju najveće izglede za podudaranje s izvučenim brojevima. Strategije su učinkovitije za igrače koji kupuju više SuperStar listića online za izvlačenje.

About the author
Evelyn Thompson
Evelyn Thompson
About

Evelyn Thompson, ili "Lucky Evie", kako je zovu u LottoRankeru, kombinira svoj britanski analitički način razmišljanja sa strašću za brojevima kako bi čitateljima pružila najbolje lutrijske strategije. Sa šarmantnih ulica Londona, ona pretražuje podatke lutrije, osiguravajući igračima sve što im je potrebno za donošenje informiranih odluka.

Send email
More posts by Evelyn Thompson

Pitanja

Sve što trebate znati o kockarnicama

Što je SuperStar Lotto?

SuperStar Lotto dodatno je izvlačenje uz talijansku igru ​​SuperEnalotto, koje igračima nudi priliku za osvajanje većih nagrada. Uz malu dodatnu naknadu, sudionici mogu odabrati SuperStar broj koji otvara više nagradnih kategorija. Podrijetlom iz Italije, poznat je po svojoj mješavini privlačnosti tradicionalne lutrije i inovativnih zaokreta.

Gdje mogu kupiti SuperStar Lotto listiće?

SuperStar Lotto listiće možete kupiti od ovlaštenih online prodavača. Ovi dobavljači mogu imati različite naknade i načine plaćanja. Budite oprezni sa skrivenim naknadama i uvijek koristite ugledne izvore. Za one koji više vole grupnu igru, pridruživanje sindikatu lutrije je opcija, ali osigurajte da je to grupa od povjerenja kako biste izbjegli prijevare.

Koja je povijest igre SuperStar Lotto?

SuperStar Lotto, kojim upravlja SISAL Company, pokrenut je 28. ožujka 2006. Slijedio je SuperEnalotto, koji je započeo 1997. i razvio se iz starije verzije koja datira iz 1950-ih. Ubrzo je postala popularna lutrija u Italiji i Europi, poznata po svojim velikim jackpotovima i dodatnim mogućnostima dobitka.

Je li SuperStar Lotto legalan?

Da, SuperStar Lotto je legalan i reguliran od strane Malte Gaming Authority. Međutim, sudjelovanje je ograničeno u nekim zemljama, a igrači obično moraju imati 18 ili više godina, iako neke jurisdikcije zahtijevaju da igrači imaju 21 godinu.

Kako mogu igrati SuperStar Lotto?

Za igru ​​odaberite šest brojeva od 1 do 90 za SuperEnalotto izvlačenje. Uz dodatnu naknadu možete odabrati SuperStar broj iz istog raspona. Izvlačenja se odvijaju tri puta tjedno, a spajanjem vaših brojeva s izvučenim možete osvojiti jackpot i dodatne nagrade.

Kakvi su izgledi za dobitak na SuperStar Lotto?

Izgledi za pobjedu razlikuju se ovisno o nagradnoj kategoriji. Podudaranje svih šest brojeva i broja SuperStar ima izglede 1:56,035,316,700. Najniža nagrada može se osvojiti spajanjem samo broja SuperStar, s kvotom 1:138. Ukupni izgledi za bilo koju nagradu su 1:90.

Koje vrste nagrada mogu osvojiti u igrici SuperStar Lotto?

Nagrade se kreću od 5 € za spajanje samo broja SuperStar do jackpota plus 2 milijuna € za podudaranje svih brojeva i SuperStara. Ostale nagrade umnožavaju standardne SuperEnalotto dobitke, čineći čak i manje mečeve unosnim.

Koje su opcije isplate za SuperStar Lotto?

Nagrade se mogu preuzeti kod prodavača ulaznica ili u uredima SISAL-a, ovisno o iznosu. Dobici ispod 520 € mogu se podići u gotovini ili čekom, dok se veći iznosi obično isplaćuju bankovnim transferom. Nagrade se moraju preuzeti u roku od 90 dana od izvlačenja.

Kako mogu povećati svoje šanse za dobitak?

Kupnja više ulaznica može povećati vaše šanse, ali važno je odgovorno upravljati proračunom. Pridruživanje sindikatu također može poboljšati izglede uz dijeljenje troškova. Dosljedno sudjelovanje i korištenje raznih strategija odabira brojeva mogu pomoći, iako nema jamstva za pobjedu.

Postoje li porezi na dobitke SuperStar Lotto?

Da, dobici iznad 500 € podliježu porezu od 20%. Važno je biti svjestan ovih poreza kada izračunavate potencijalne neto dobitke. Uvijek provjerite najnovije porezne propise jer se mogu promijeniti.