Najbolji SuperStar Lutrija u 2023

SuperStar se ističe kao jedan od najuzbudljivijih dodataka najpoznatijoj talijanskoj lutriji, SuperEnalotto. Igračima nudi priliku da osvoje dodatne nagrade, ali uz dodatnu naknadu. Odabirom opcije SuperStar povećava se broj nagrada na 15, u odnosu na sedam ponuđenih za SuperEnalotto. Usklađivanje s brojem superstar također povećava veličinu jackpota i može povećati redovne nagrade do 100 puta.

Većina online loto igrača, osobito novih, obično izražava zabrinutost oko toga kako kupiti SuperStar lutriju online. Za početak, igrači koji borave u Italiji mogu kupiti SuperStar karte od mnogih prodavača lutrijskih karata širom zemlje. To je laka alternativa, ali mnogim ljudima može biti nezgodno jer je potrebno vrijeme da se dođe do prodavača, a ponekad čak i čekanje u redu za nabavku ulaznica.

Najbolji SuperStar Lutrija u 2023
Gdje kupiti ulaznice za SuperStar
Gdje kupiti ulaznice za SuperStar

Gdje kupiti ulaznice za SuperStar

Što se tiče načina igranja SuperStar online, što je zgodno za nerezidente, ulaznice se mogu kupiti samo preko ovlaštenih online prodavača. Brzo online pretraživanje može pomoći igračima da pronađu pouzdane prodavače lutrijskih listića i kupe SuperStar listiće. Vrijedno je napomenuti da neki dobavljači mogu naplaćivati naknade za olakšavanje, a drugi mogu imati skrivene troškove. Načini plaćanja također se mogu razlikovati među prodavačima.

Igrači također imaju priliku kupiti ulaznice putem a lutrijski sindikat. To se odnosi na skupinu igrača koji zajedno udružuju svoj novac i zajedno kupuju više listića, povećavajući šanse za dobitak na lutriji. Kladitelji moraju biti izuzetno izbirljivi kada se pridružuju sindikatu kako ne bi bili prevareni.

Gdje kupiti ulaznice za SuperStar
Povijest SuperStara

Povijest SuperStara

SuperStar lutrija, i SuperEnalotto općenito je u vlasništvu i pod upravom tvrtke SISAL. Tvrtka SISAL osnovana je 1945. godine, ali je tek 1997. osnovala SuperEnalotto. SuperEnalotto je naslijedio SuperEnalotto, koji se pokretao i gasio od 1950-ih. Prvo izvlačenje održano je 3. prosinca 1997. SuperEnalotto brzo je postao najbolja lutrija u Italiji i Europi. SuperStar je uveden 28. ožujka 2006. kako bi se povećao broj dobitnika nagrada.

Lutrija SuperStar donijela je uzbuđenje budući da je igračima nudila ogromne mogućnosti dobitka, ali većina elitnih igrača i dalje je pomalo skeptična prema 'nerealnim izgledima'. Međutim, tek 2. prosinca 2008. listić se poklopio sa svih šest glavnih lutrijskih brojeva i SuperStar brojem. Listić je privukao jackpot od 45 milijuna eura i dodatnih 2 milijuna eura za podudaranje SuperStar broja. Jackpot je osvojio sindikat od 30 igrača u Cosenzi.

Povijest SuperStara
Je li lutrija SuperStar legalna?

Je li lutrija SuperStar legalna?

SuperStar lutrija je legalna. Vodi ga tvrtka ovlaštena za pružanje usluga kockanja od strane Malte Gaming Authority, pod brojem licence MGA/B2C/609/2018. Međutim, postoje ograničenja u pogledu toga tko može igrati lutriju zbog problema s jurisdikcijom.

Igračima iz nekoliko zemalja nije dopušteno sudjelovanje u lutriji, posebno onima iz jurisdikcija u kojima je kockanje zabranjeno. Postoji i dobno ograničenje za igrače koji mogu igrajte lutriju online. Igrači moraju imati 18 ili više godina, ili 21 godinu u nekim zemljama.

Je li SuperStar pošten?

SuperStar je poštena lutrijska igra. Sva izvlačenja održavaju se transparentno i nadziru ih relevantna regulatorna tijela. Također nije bilo podnesenih slučajeva prijevare ili bilo kakvih drugih sličnih problema u vezi s lutrijom.

Je li lutrija SuperStar legalna?
Kako igrati SuperStar lutriju

Kako igrati SuperStar lutriju

Igranje SuperStar lutrije vrlo je jednostavno. Igrači moraju započeti kupnjom listića SuperEnalotto bilo kojim od gore navedenih metoda. Zatim moraju odabrati šest sretnih brojeva od 1 do 90. Podudaranje svih šest brojeva osvaja jackpot.

Međutim, mogu platiti dodatnu naknadu od 0,50 € po ulazu kako bi dobili priliku sudjelovati u lutriji SuperStar. To im omogućuje odabir dodatnog broja iz različitih skupova brojeva u rasponu od 1 do 90. To znači da igrači mogu odabrati isti broj za svoj početni odabir i SuperStar odabir. Kladitelji također mogu koristiti razne alate za brzi odabir ili generatore slučajnih brojeva.

Nakon odabira brojeva, igrači moraju pričekati odgovarajuće izvlačenje. SuperStar izvlačenja lutrije obično se održavaju tri puta tjedno, utorkom, četvrtkom i subotom. Izvlačenjem se određuju dobitni brojevi.

Ako se svi izvučeni brojevi podudaraju s onim što je igrač odabrao prilikom kupnje listića, igrač osvaja jackpot i dodatnih 2 milijuna eura za broj superstar. Postoji i nekoliko drugih nagradnih razina za lutriju, što znači da igrači mogu pobijediti spajanjem samo tri glavna broja i broja SuperStar.

Kako igrati SuperStar lutriju
Kakvi su izgledi za osvajanje SuperStara?

Kakvi su izgledi za osvajanje SuperStara?

Šanse za dobitak na SuperStar lutriji ovise o onima za pobjedu u glavnom izvlačenju SuperEnalotto. Izgledi za podudaranje svih šest glavnih brojeva i SuperStar broja su 1:56,035,316,700. Nagrada za to je jackpot plus 2 milijuna eura. Spajanje pet glavnih brojeva, jolly, i broja SuperStar ima izglede od 1:9,339,219,450.

Spajanje pet brojeva plus SuperStar broj ima izglede 1:112,520,716. Nagradne razine idu do samo podudaranja SuperStar broja, koji ima izglede 1:138. Ukupni izgledi da kladioničar osvoji nagradu superstar su 1:90.

Nagrade

Nagrade za podudaranje SuperStar broja razlikuju se ovisno o broju od šest glavnih brojeva koji se podudaraju za SuperEnalotto lutriju. Spajanje svih šest brojeva osvaja jackpot nagradu i dodatnih 2 milijuna eura. Spajanje pet brojeva, veseli broj i SuperStar broj donose pobjedniku 25 puta veću nagradu od Match 5.

Četiri i tri uparena broja plus SuperStar broj imaju 100 puta veću nagradu od Match 4 i Match nagrade. Igrači koji odgovaraju samo SuperStar broju i niti jednom od glavnih brojeva zarađuju nagradu od 5 €.

Kakvi su izgledi za osvajanje SuperStara?
Mogućnosti isplate

Mogućnosti isplate

Mogućnosti isplate ovise o osvojenom iznosu i načinu plaćanja kojim ste kupili srećku. Treba napomenuti da igrači moraju preuzeti svoje nagrade u roku od 90 dana nakon izvlačenja listića, nakon čega gube nagradu. Osim toga, sve nagrade iznad 500 € podliježu porezu od 20%.

Igrači uvijek mogu zatražiti nagrade manje od 520 € od prodavača ulaznica ili 39.000 prodavača preko Italije. Kladitelji mogu primiti iznos u gotovini ili čekom. Nagrade između 521 € i 5.200 € mogu se tražiti samo u odgovarajućoj trgovini u kojoj je ulaznica kupljena ili u uredima SISAL-a. Naposljetku, nagrade veće od 52.000 € mogu se zatražiti samo u uredima SISAL-a, a isplate se vrše putem bankovnih prijenosa.

Mogućnosti isplate
Savjeti i trikovi za igranje lutrije SuperStar

Savjeti i trikovi za igranje lutrije SuperStar

Ne postoje posebni savjeti ili trikovi koje igrači mogu koristiti koji jamče dobitak na lutriji SuperStar. Međutim, neki mogu značajno povećati šanse za dobitak, od kojih su neki istaknuti u nastavku.

Kupite više unosa

U idealnom slučaju, igrači koji igraju SuperStar online povećavaju svoje šanse za dobitak kupnjom više listića. Međutim, odabrani sretni brojevi na bilo koji način srećka online za isto izvlačenje treba biti različito.

Trošak kupnje previše listića za internetsku lutriju može biti ogroman za mnoge igrače. Pridruživanje lutrijskim sindikatima jednostavan je način da smanjite troškove dok povećavate šanse za dobitak, iako će se novčana nagrada morati podijeliti među svim članovima sindikata.

Igrajte često

U idealnom slučaju, igrači koji ne kupe srećku na mreži za izvlačenje nemaju nikakve šanse za dobitak na lutriji. Često igranje daje igračima više šanse za pobjedu unatoč tome što šanse za pobjedu ostaju iste za svako izvlačenje.

Upotrijebite učinkovitu strategiju za odabir sretnih brojeva

Postoje brojne strategije koje igrači mogu koristiti za odabir sretnih brojeva. Većina strategija osmišljena je za raspodjelu brojeva tako da igrači imaju najveće izglede za podudaranje s izvučenim brojevima. Strategije su učinkovitije za igrače koji kupuju više SuperStar listića online za izvlačenje.

Savjeti i trikovi za igranje lutrije SuperStar