Najbolji TattsLotto Lutrija u 2023

TattsLotto je glavna australska tjedna lutrijska igra, ali se naziva različitim imenima u različitim dijelovima zemlje. U Novom Južnom Walesu, Južnoj Australiji i Zapadnoj Australiji zove se Saturday Lotto. U Queenslandu je poznat kao Zlatni loto. Odlikuje se time što je prva lutrija u Australiji koja koristi europski stil lutrijskih igara. Izvlačenja se održavaju svake subote i emitiraju se na raznim TV postajama diljem zemlje, iako su se preselili s mainstream emitera na manje, lokalne postaje.

Oni koji žele osobno kupiti ulaznice za TattsLotto mogu otići do jednog od ovlaštenih prodavača. Mogu se kupiti gotovinom, debitnom karticom, kreditnom karticom ili nekom od novih mobilnih aplikacija za plaćanje, ovisno o vrsti plaćanja koju će prodavač prihvatiti. Alternativa je da se prijavite na web stranicu TattsLotto i kupite ulaznice online.

Najbolji TattsLotto Lutrija u 2023
Gdje kupiti ulaznice za TattsLotto
Gdje kupiti ulaznice za TattsLotto

Gdje kupiti ulaznice za TattsLotto

Kupnja ulaznica za lutriju putem interneta daje kupcu više mogućnosti kada je u pitanju način plaćanja. Igrači mogu uplatiti sredstva na svoj online račun bankovnim prijenosom, debitnom ili kreditnom karticom. Igrači također mogu koristiti BPAY sustav ili PayPal. Oni koji žive izvan Australije moraju biti svjesni da su neki od načina plaćanja dostupni samo onima koji žive u Australija, iako neke mogu koristiti stanovnici Novog Zelanda za kupnju ulaznica za TattsLotto.

Gdje kupiti ulaznice za TattsLotto
Povijest TattsLottoa

Povijest TattsLottoa

TattsLotto nije novija lutrija, a započela je svoj život 1972. godine, kada je prvi put prikazan na televiziji. U vlasništvu je Tatts Grupe, a 2016. prešao je pod brend 'The Lott'. Izvorno ga je stvorila vlada u državi Victoria, s ciljem prikupljanja dodatnih sredstava za zdravstvene usluge. Najveća nagrada koja je ponuđena u tom prvom izvlačenju bila je 50.000 AUD. S godinama su nagrade rasle.

Tijekom godina koje su uslijedile, lutrija je rasla u popularnosti i proširila se na druge države i teritorije, iako s varijacijama u nazivima koje smo već spomenuli. Naravno, verzija online lutrije nije nastala nekoliko desetljeća.

Povijest TattsLottoa
Je li TattsLotto legalan?

Je li TattsLotto legalan?

U Australiji je legalno igrati lutriju. Postoje propisi koji reguliraju i online i offline lutrije. Svi operateri moraju imati licencu koja se izdaje u državi ili teritoriju u kojem žele poslovati. To operateru omogućuje prodaju karata i putem interneta i putem trgovaca. TattsLotto je dostupan igračima diljem zemlje, ali postoje i drugi operateri koji nude usluge lutrije. Postoje nacionalni i državni zakoni koji reguliraju aktivnosti kockanja, a oni također pokrivaju usluge lutrije.

Čak i privatne lutrije moraju dobiti ispravne dozvole od država u kojima žele poslovati prije nego što im se dopusti da prodaju ulaznice javnosti. Svaka država imat će različito zakonodavstvo i kriterije koje tvrtke moraju primijeniti prije nego što im se dodijeli licenca.

Je li TattsLotto legalan?
Kako igrati TattsLotto

Kako igrati TattsLotto

Igra se sastoji od bačve koja u sebi ima 45 brojeva. Ždrijebom će se izvući šest glavnih brojeva i dva dodatna dodatna broja. Igrač treba odabrati šest brojeva između 1 i 45, ali ima mogućnost odabrati svoje brojeve ili dopustiti da računalo lutrije nasumično generira šest brojeva za njih. To se zove unos brzog odabira. Igrači također imaju mogućnost igrati TattsLotto u blokovima od 12, 18, 24, 36 igara i tako dalje.

Postoji šest 'podjela' za dobitke na TattsLotto. Divizija 1 je mjesto gdje je igrač točno predvidio šest točnih brojeva. Time se može isplatiti bilo što između 1 i 20 milijuna australskih dolara. Međutim, neki 'megadraw' nudili su jackpot od 30 milijuna australskih dolara, pa čak i više.

Kako igrati TattsLotto
Koji su izgledi za osvajanje TattsLottoa

Koji su izgledi za osvajanje TattsLottoa

Izgledi za osvajanje nagrade na TattsLotto jako variraju. Šanse za prvu podjelu da se svih šest glavnih brojeva isprave su 8,145,060:1. U drugoj diviziji, igrač će morati dobiti pet točnih brojeva glavnog ždrijeba, plus jedan ili dva dodatna broja. Izgledi za nagradu na ovoj razini su 678.755:1. Treća podjela zahtijeva točno pogađanje pet brojeva iz glavnog ždrijeba. Šanse da ovo bude točno su 36.689:1.

Nagrada četvrte divizije, gdje igrač mora točno pogoditi četiri od brojeva koji se pojavljuju u glavnom ždrijebu, ima koeficijent 733:1. Nagrada u petoj diviziji od tri točna broja iz glavnih brojeva plus jedan ili dva dodatna broja ima koeficijent 297:1. Nagrada za šestu ligu nudi se za 3 broja iz glavnog ždrijeba i ima koeficijent 45:1.

Koji su izgledi za osvajanje TattsLottoa
Opcije isplate ako osvojite TattsLotto

Opcije isplate ako osvojite TattsLotto

Oni koji kupe ulaznicu putem interneta bit će uplaćeni na njihov online račun. Za glavne nagrade može proći dva tjedna dok se ne uplate na račun. Sve manje nagrade uplaćuju se na račun dan nakon izvlačenja. Igrač tada može podići sredstva na svoj bankovni račun.

Ako je igrač osobno kupio ulaznicu u trgovini, neke od nagrada može preuzeti u trgovini. To će se razlikovati ovisno o teritoriju na kojem se igrač nalazi. U nekim državama prodavač može isplatiti nagradu do 5000 USD. Za veće nagrade pobjednik će morati preuzeti nagradu poštom ili osobno otići u jedan od ureda operatera. Prodavač može dati obrazac zahtjeva koji igrač može ponijeti sa sobom. Ovdje je popis od najpopularnije opcije plaćanja kada igrate TattsLotto.

Preuzimanje nagrade putem glavnog ureda

Igrači trebaju biti svjesni da su uredi uglavnom otvoreni samo od 8.30 do 16.30 radnim danom ako tamo idu osobno. Ako zahtjev podnose poštom, obrazac će se morati ispuniti i poslati zajedno s originalnim dobitnim tiketom. The operateri online lutrije preporučujemo da se ovo pošalje zabilježenom dostavom kako bi se moglo pratiti.

Opcije isplate ako osvojite TattsLotto
Savjeti i trikovi za igranje TattsLotto

Savjeti i trikovi za igranje TattsLotto

Kao i kod svih lutrija ove prirode, radi se o igri na sreću. Šanse za izvlačenje bilo koje kombinacije od šest brojeva jednake su kao i bilo koja druga kombinacija. To znači da zapravo nije važno koju kombinaciju igrač odabere, izgledi za dobivanje nagrade u bilo kojoj pojedinoj diviziji ostaju isti. Neki stratezi preporučuju da pripazite na brojeve koji se izvlače kako biste mogli odabrati brojeve koji se ne pojavljuju neko vrijeme. Međutim, i dalje je čista sreća ako ste odaberite prave brojeve.

Neki igrači će se držati istih brojeva za svako izvlačenje, dok će drugi svaki put birati različite brojeve. Obje ove strategije nude iste šanse za pobjedu, ali postoji nekoliko stvari koje igrač može učiniti ako želi osigurati dobar izbor brojeva.

Prva stvar je izbjegavanje bilo kakvih obrazaca brojeva. Pokušajte izbjeći odabir svih neparnih ili svih parnih. Izbjegavajte brojeve koji su samo iz nižih ili visokih dijelova. U nasumičnom izvlačenju brojevi koji će izaći bit će upravo takvi - nasumični.

Savjeti i trikovi za igranje TattsLotto