Sve o Loto članstvo u 2023

U polju lutrije, baš kao i u cijeloj industriji kockanja, važne su male akcije. Stvari poput iskorištavanja bonusa, odabira pravog igrališta, gomilanja koeficijenata i igranja u pravom trenutku mogu biti razlika između velike pobjede i gubitka cijelog uloga.

Jednostavno rečeno, ne može se reći gdje je sreća. Zbog toga je važno istražiti svaki kutak i rupu igre. Ovaj članak to čini modelu lutrije kućnog članstva.

Što su članstva u Lottou?Isplati li se postati član Lota?Najbolja članstva u lutriji 2023FAQ
Što su članstva u Lottou?

Što su članstva u Lottou?

Ovo je model po kojem se igrač prijavljuje kako bi postao član, a ne samo da kupuje listić od pružatelja lutrije. Prilikom prijave za članstvo u lutriji potrebni su osobni podaci. Oni se razlikuju od lutrije do lutrije. Članstva nude ili same lutrije, npr. The Lott Australia ili preprodavači ulaznica poput Netlotto.

Članstva u lutriji podijeljena su u različite kategorije. Postoje obična članstva i članstva s prednostima. Različiti pružatelji imaju različite nazive za kategorije (premium, gold, platinum, silver, bronze, itd.). Iznos koji plaća igrač određuje kategorije, a očekivano više kategorije nose više prednosti.

Ne treba ih brkati s članstvima formiranim putem same lutrije. Multi-State Lottery Association (MUSL), na primjer, je lutrijsko članstvo 34 lutrije iz različitih država u Sjedinjenim Državama. Svjetska lutrijska udruga (WLA) nastoji okupiti lutrije iz cijelog svijeta kao odgovor na porast internetskih lutrijskih igara na sreću.

Još jedan dobar način da se udružite s drugima kako biste osvojili loto bez da potrošite cijelo svoje bogatstvo je pridružite se sindikatima lutrije.

Što su članstva u Lottou?
Isplati li se postati član Lota?

Isplati li se postati član Lota?

Na mnogo načina, biti član lutrije daje igraču više prednosti od ležernog igranja. Ukratko, vrijedi biti član lutrije. Međutim, važno je predstaviti prednosti i protuargumente, a zatim omogućiti svakom igraču internetske lutrije da napravi informirani odabir.

Prednosti članstva u lutriji

Za lutrije, prednosti pridruživanja članstvu uključuju pružanje usluga članovima izvan njihove jurisdikcije, certifikaciju, usporednu analizu i podršku. Međutim, u ovom se članku raspravlja o pogodnostima koje se odnose na pojedinačne lutrijske igrače.

Prioritet pri kupnji karata

Iako je malo vjerojatno da će srećke ponestati, postoje trenuci kada web stranice lutrije budu preplavljene ogromnim prometom. To je uobičajeno kada su jackpotovi veliki i blizu su izvlačenja. Kao član lutrije, igrač ima prioritet u takvim trenucima. Oni mogu kupiti ulaznice putem alternativnih kanala kao što je izravno kontaktiranje korisničke podrške lutrije.

Članstvo u lutriji također postavlja igrača za besplatne stvari kao što su popusti i darivanja ulaznica. Što je veće članstvo, vjerojatnije su i veće nagrade. Članstvo u lutriji doslovno stavlja članove na čelo reda za igranje.

Pomoć pri praćenju dobitaka

Igranje na web stranici lutrije često ostavlja igrače s frustracijama kada traže dobitke. Uz članstvo u lutriji, igrač je dobro zaštićen od ovog problema. Koristeći podatke navedene tijekom registracije, lutrija automatizira veći dio doznake dobitaka.

Sve što član treba učiniti je obavijestiti lutriju i započeti proces. Članstvo je još korisnije u tom pogledu kada igrate na internetskoj lutriji u inozemstvu. Kada mnogi ljudi dobiju na lutriji koja se igra u inozemstvu, nisu dobro upućeni u proces i zakone potraživanja dobitaka. Članska lutrija olakšava ovaj proces.

Informacijska banka

Lutrije šalju redovite obavijesti svojim članovima o nadolazećim događajima koje bi trebali iskoristiti. Informacije poput datuma izvlačenja i povećanja jackpota dolaze do članova prije nego što postanu dostupne široj javnosti. Bilteni daju informacije od stručnjaka u industriji koje mogu pomoći da napravite bolje loto poteze.

Uključite se u izvlačenja

Neke lutrije pozivaju neke od svojih članova da budu fizički prisutni tijekom izvlačenja. S obzirom na to da je jedan cilj igranje lutrije je zabaviti se, takav poziv je velika korist. Stavlja člana u središte pozornosti pred svima koji prate izvlačenje, a ponekad dolazi s darovima.

Igrajte lutriju pasivno

Neka članstva omogućuju igračima da unaprijed registriraju ulaznice za buduće lutrije. Troškovi se oduzimaju iz novčanika člana i šalju automatski kada lutrija počne. To pomaže osigurati da inače angažirani članovi ne propuste najveće lutrije.

Isplati li se postati član Lota?
Najbolja članstva u lutriji 2023

Najbolja članstva u lutriji 2023

Potrebe igrača određuju 'najbolje' članstvo u lutriji. Stvari poput predregistracije ulaznica, igranja u inozemstvu i nagrada određuju prikladnost. U 2021. najbolja loto članstva diljem svijeta uključuju:

  • Klub igrača Georgia: Ovo članstvo u američkoj lutriji nudi članovima prednosti poput ponovnog unosa nedobitnih listića za izvlačenje druge prilike. Potiče online lutriju i obećava trenutna plaćanja do 600 USD. Članovi su također pozvani na ekskluzivne događaje.
  • Lott: Lott je jedno od najboljih australskih članstava koje igračima omogućuje pristup lutrijama diljem država i inozemstva. Čak i nerezidenti mogu kupiti Lott članstvo.
  • Božićni dom i stil života Svetog Ivana: Ovo članstvo u Australiji ima izvlačenje samo za članove povrh uobičajenog tjednog izvlačenja. Osmišljen je za širenje božićnog veselja svim članovima.
  • Lutrija New Jerseyja: Ovo je besplatno članstvo koje članovima pruža dnevna ažuriranja, upozorenja o jackpotu, izvlačenja druge prilike, promocije i još mnogo toga.
  • Katharine House Hospice lutrija: Ova lutrija nudi tromjesečno, polugodišnje i godišnje članstvo. Pokreće lutriju od 1 USD tjedno kako bi pomogla hospiciju u brizi za zajednicu. Izvrsno članstvo je za ljude zainteresirane za dobrotvorne svrhe.
  • DC lutrija: Ovo mjesto za članstvo u lutriji u Washingtonu je vodeće u svijetu dostupno na više od pet jezika (engleski, kineski, amharski, francuski, španjolski, vijetnamski i korejski). Omogućuje igračima da odmah povuku do 5000 USD s njegovih prodajnih mjesta.
Najbolja članstva u lutriji 2023
FAQ

FAQ

Isplati li se učlaniti u lutriju?

Da. Mnogo je pogodnosti poput promaknuća, pozivnice, izvlačenja za drugu priliku, izvlačenja samo za članove i poboljšana online lutrija u inozemnim lutrijama.

Naplaćuju li se članstva u lutriji?

Neka članstva su besplatna, dok se druga naplaćuju. Neke lutrije imaju razine članstva - brončana, srebrna, zlatna, VIP, VVIP, platinasta itd. - s različitim prednostima.

Mogu li kupiti članstvo u lotou izvan moje zemlje?

Da, neke web stranice poput DC lutrije su globalne i može im se pristupiti s bilo kojeg mjesta, pod uvjetom da je lutrija dopuštena u vašem području. Mnogi su dostupni na različitim jezicima.

Kako mogu dobiti članstvo u lutriji?

Članstvo se stječe upisom na željenu stranicu lutrije ili posjetom njihovim fizičkim prostorijama. U nekim slučajevima naplaćuje se članarina.

Koje je najbolje članstvo u lutriji?

Najprikladnije članstvo u lutriji ovisi o tome što igrač želi dobiti od toga, npr. igranje druge prilike, rane karte itd.

Mogu li otkazati članstvo u lutriji?

Da, većina lutrija dopušta članovima da otkažu članstvo po želji, često bez kazni. Međutim, prije pristupanja ključno je pročitati određene uvjete članstva.

FAQ