Najbolje online lutrije koje prihvaćaju EcoPayz 2023

EcoPayz, koji je jedan od najpriznatijih načina plaćanja e-novčanikom, mogu koristiti igrači lutrije za financiranje svojih računa. To je fleksibilan način plaćanja koji podržava 54 valute i dostupan je u više od 200 zemalja diljem svijeta. EcoPayz podržava kupnju srećki u zemljama u kojima je dopušteno kockanje na mreži.

To je registrirani zaštitni znak tvrtke PSI-Pay Ltd i ima dugu povijest u industriji online plaćanja od 2000. Ecopayz je prethodno izdavao karticu pod nazivom ecoCard koja je nedavno zamijenjena ecoPayz Mastercard. Iako je kartica još uvijek u upotrebi, novi korisnici ecoPayza više ne trebaju EcoCard za online kupnju loto listića.

Najbolje online lutrije koje prihvaćaju EcoPayz 2023
Kako uplatiti depozit s EcoPayzom na online lutriji
Kako uplatiti depozit s EcoPayzom na online lutriji

Kako uplatiti depozit s EcoPayzom na online lutriji

Budući da je pod upravom Uprave za financijsko ponašanje Ujedinjenog Kraljevstva i partner je Mastercarda, razvila je snažnu reputaciju odgovornosti. Način plaćanja ecoVirtualcard omogućuje korisniku da šaljite uplate širom svijeta bez brige da će vas vlasti promatrati.

Korisnici također mogu imati pristup svojim računima putem aplikacije ecoPayz koja im omogućuje kontrolu mobilnih digitalnih novčanika. Od depozita do prijenosa novca, mobilna aplikacija ecoPayz ima sve funkcije stolne verzije. Većina internetskih lutrijskih stranica prihvaća izravna ecoPayz plaćanja, međutim, na nekima će možda biti potrebno da kupac poveže svoju eko karticu s kreditnom karticom.

EcoPayz je savršena opcija plaćanja za povećanje stanja na računu mjesto za online lutriju gdje je ovaj oblik kockanja legalan. Uplata na račun trebala bi biti brza, pojednostavljena procedura.

Za uplatu novca na loto račun putem ecoPayza postoji niz koraka koje kockari slijede. Prije svega, korisnik se mora prijaviti za bilo koju platformu lutrije ecoPayz. Zatim mogu pristupiti svom računu tako da se prijave, a zatim odu u područje "blagajne". Među predstavljenim načinima uplate, korisnik bi trebao odabrati ecoPayz kao preferiranu opciju plaćanja.

Nakon što je opcija plaćanja postavljena, igrač sada treba ispuniti željeni iznos depozita i podatke o ecoPayzu. Neki od potrebnih osobnih podataka uključuju broj telefona, adresu i državu prebivališta. Nakon verifikacije, korisnik može pritisnuti gumb "potvrdi" za slanje novca. Njihovo stanje na lutrijskom računu ažurira se odmah nakon dovršetka transakcije.

Kako radi EcoPayz

ecoPayz MasterCard povezuje se izravno na odgovarajući ecoAccount. Na taj će način korisniku biti dostupna sredstva za igranje online lutrije. Iako se ecoCard digitalni novčanik može financirati bankovnim prijenosom, nije ga potrebno povezati s bankovnim računom.

Dnevni limit depozita ovisi o razini klijenta. Novi korisnici koji su upravo otvorili ecoPayz račun postavljaju se na klasičnu razinu i polako prelaze na srebrnu razinu. Maksimalni dnevni limit depozita za ecoPayz račun je 200 EUR na klasičnoj razini i 3.000 EUR na srebrnoj razini.

Može li korisnik uplatiti depozit putem mobilnog telefona?

Da. Moguće je uplatiti putem aplikacije ecoPayz koja ima iste mogućnosti kao i desktop verzija. Aplikaciju podržavaju i Android i iOS verzije. Dodatno, korisnik također može posjetiti web stranicu putem mobilnog telefona kad god treba uplatiti depozit.

Kako uplatiti depozit s EcoPayzom na online lutriji
Kako izvršiti povlačenje s EcoPayzom

Kako izvršiti povlačenje s EcoPayzom

Ljubitelji lutrije uživaju u povlačenju svojih isplata na lutriji nakon uspješnog klađenja. Oni mogu podići novac sa svog računa koristeći ecoPayz čim ispune uvjete za podizanje. Međutim, trebali bi znati da se postupak povlačenja može razlikovati ovisno o pružatelju internetske lutrije. Neka mjesta isplaćuju sredstva na glavni ecoAccount, dok druga na ecoPayz MasterCard.

Da bi to učinio, igrač se prvo prijavi na svoj lutrijski račun. Iz padajućeg izbornika odabiru ecoPayz kao način plaćanja. Na kraju, moraju unijeti traženi iznos i zatim nastaviti s potvrdom. Postoji mala naknada povezana s ecoPayz isplatama, iako zanemariva, i može se razlikovati od jednog do drugog mjesta lutrije.

Što je dnevno ograničenje povlačenja?

Maksimalno dnevno podizanje na srebrnoj razini je 750 EUR, dok je najveći iznos koji se može podići u jednoj transakciji 250 EUR. Za zlatnu, platinastu i VIP razinu dnevno ograničenje povlačenja ide do 1.500 EUR, a jedna transakcija može uključivati do 500 EUR. Najveći broj podizanja na bankomatu koji klijent može izvršiti dnevno je 10 puta za sve statuse računa.

Koja su vremena obrade?

Proces povlačenja obično je brz, s nekim lutrijskim stranicama potrebno je manje od jednog dana, dok drugima može potrajati i do 3 dana.

Može li se povući putem mobilnog telefona?

Da. Moguće je podići novac putem mobilnog telefona zahvaljujući praktičnosti aplikacije ecoPayz. Klijenti također mogu posjetiti web stranicu ecoPayz kako bi prebacili svoja sredstva na druge bankovne račune.

Kako izvršiti povlačenje s EcoPayzom
Sigurnost i sigurnost u EcoPayzu

Sigurnost i sigurnost u EcoPayzu

Današnji igrači lota izloženi su zlonamjernim radnjama prevaranata koji djeluju na webu. Čimbenik sigurnosti mora doći u obzir posebno kada su uključene transakcije lutrije putem interneta. Kako bi izbjegli upadanje u zamke, ljubitelji lutrije moraju provjeriti je li njihov željeni način plaćanja odobren od strane Uprave za financijsko ponašanje Ujedinjenog Kraljevstva.

Prijenosi novca pomoću ecoPayza vrlo su sigurni i pokrivaju sve sigurnosne rupe koje bi prevaranti mogli ugroziti. Fokus tvrtke je na osiguravanju povjerljivosti i sigurnosti osjetljivih podataka njihovih klijenata. Njihovi poslužitelji izvršavaju svaku transakciju u skladu sa sporazumima s Uredom za financijsko ponašanje kako bi spriječili prijevare i aktivnosti pranja novca.

EcoPayz koristi 3D Secure (3DS) u eko karticama, omogućujući transparentnost i sigurnost prilikom premještanja novca do i od online trgovaca i drugih računa. Dodatnu zaštitu pruža provjera u dva koraka kako bi se osiguralo da samo ovlašteni vlasnik može pristupiti računu.

Uz verifikaciju u dva koraka, korisnik prima SMS ili kod na svoj telefonski broj i unosi lozinku za potvrdu svog identiteta. Takav postupak je obavezan svaki put kada korisnici pristupaju svojim računima. Klijent će primiti jedinstveni kod od Google Authenticatora ili će biti poslan izravno na telefon.

Sigurnost i sigurnost u EcoPayzu
EcoPayz opcije korisničke podrške za lutrije

EcoPayz opcije korisničke podrške za lutrije

Korisnici imaju nekoliko načina da brzo stupe u kontakt s podrškom za ecoPayz kada se suoče s poteškoćama. Početna stranica ecoPayz ima obrazac za kontakt, značajku live chata i adresu e-pošte. Klijente se potiče da daju svoj ID računa ako žele da im se pomogne putem e-pošte ili obrasca za kontakt.

Pri korištenju ova dva kanala odgovor se očekuje u roku od 1-2 dana. Značajka ecoPayz live chata je najjednostavniji i najbrži način da stupite u kontakt s online agentima. Predstavnik podrške obično je dostupan putem live chata u roku od nekoliko minuta i dostupan je 24/7.

Stranica s često postavljanim pitanjima dostupna je za pomoć korisnicima koji su zapeli i žele dobiti brze odgovore na opća pitanja. Korisnicima se savjetuje da koriste značajku live chata ili e-pošte ako naiđu na probleme s prijavom na svoje račune ili zabrinutosti oko sigurnosti računa.

Ako se ecoPayz MasterCard izgubi ili ukrade, preporuča se riješiti problem putem ecoPayz virtualnog računa. To se radi odabirom "ecoCard" iz lijevog izbornika i klikom na "Poništi karticu". Podaci za kontakt ecoPayza su sljedeći:

EcoPayz opcije korisničke podrške za lutrije