Najbolje online lutrije koje prihvaćaju MuchBetter 2023

MuchBetter je jedan od najpopularnijih načina plaćanja na mreži koji koriste lutrijske stranice na mreži. Djeluje kao e-novčanik, omogućujući korisnicima primanje novca i plaćanje putem interneta. Tvrtka je osnovana 2016. godine kako bi pružala učinkovitije i učinkovitije usluge. U prve tri godine rada već je osvojio nekoliko nagrada. To uključuje Usluge Zvijezda u usponu na EGR Awards B2B 2018, najbolja startup inovacija na MPE Awards 2019, i Rješenje godine za mobilno plaćanje na SBC nagradama 2019, između ostalih.

Igrači online lutrije mogu pristupiti MuchBetter uslugama putem mobilne aplikacije, koja je dostupna za glavne mobilne operativne sustave, iOS i Android. Usluge su dostupne u više od 180 zemalja širom svijeta. Također su lokalizirani na 17 jezika kako bi se osiguralo da svi podržani korisnici mogu uživati u uslugama na željenom jeziku.

Flag

Vodeća kasina

hr Country FlagCheckmark

Jackpot.com

hr Country FlagCheckmark
Pokaži manjePokaži više...
Preuzmi bonus
Pokaži manje
Pokaži više...

  Pružatelj usluga online lutrije osnovan je 2016. godine, au vlasništvu je i vodi britanska korporacija Lottomatrix Ltd. Ima licencu Komisije za igre na sreću Ujedinjenog Kraljevstva s registracijskim brojem C73232 u Ujedinjenom Kraljevstvu.

  Pokaži manjePokaži više...
  Pokaži manje
  Pokaži više...

   LotteryWorld, broj licence 153264, javno je društvo s ograničenom odgovornošću prema zakonu Curacaoa. Olakšava online kupnju srećki. LotteryWorld je osnovan u Curacau, sa registriranim uredima na Emancipatie Boulevard 31, Willemstad.

   MuchBetter metoda depozita lutrije
   MuchBetter metoda depozita lutrije

   MuchBetter metoda depozita lutrije

   Jedna od stvari koje pomažu MuchBetteru da raste je to što podržava kupnju online srećki za gotovo sve glavne međunarodne lutrije. Milijuni lutrijskih igrača diljem svijeta koriste MuchBetter za kupnju svojih listića putem interneta zbog mnogih inovativnih značajki i prednosti, uključujući brzo vrijeme transakcije, niske troškove transakcije, sigurnost i jednostavnost korištenja.

   MuchBetter metoda depozita lutrije
   Kako napraviti polog s MuchBetterom

   Kako napraviti polog s MuchBetterom

   Udarači moraju ispuniti nekoliko uvjeta prije korištenja načina plaćanja za kupnju srećki na mreži. Prvi, kao sa većina online metoda depozita, je stvoriti MuchBetter račun. Proces registracije je besplatan i traje samo nekoliko minuta.

   To se može učiniti brzo pristupom početnoj stranici MuchBetter putem službene web stranice ili mobilne aplikacije i klikom na gumb za prijavu. Zatim, korisnici moraju poslati sve potrebne podatke, uključujući ime, broj telefona, adresu e-pošte, fizičku adresu i datum rođenja. Na kraju, također moraju odabrati željenu, ali sigurnu lozinku.

   MuchBetter korisnici moraju prihvatiti odredbe i uvjete usluge da bi nastavili. Sustav će zatim poslati šesteroznamenkasti kod na navedeni telefonski broj, koji korisnici moraju unijeti u sljedećem prozoru kako bi dovršili proces registracije.

   Sljedeći je korak pronaći lutrije koje podržavaju plaćanja MuchBetter ili potvrditi da ciljana lutrija podržava. Korisnici tada mogu financirati svoje MuchBetter račune i koristiti ih za kupnju srećki u bilo kojem trenutku.

   Kupnja srećki koristeći MuchBetter

   Proces kupnje srećki pomoću MuchBettera sličan je drugim e-novčanicima. Prvo, korisnici moraju posjetiti mjesto lutrije i proći kroz odgovarajuće korake kako bi došli do faze plaćanja.

   Zatim bi trebali odabrati opciju plaćanja MuchBetter, koja će od njih zatražiti da unesu svoju MuchBetter adresu. Zatim se upiti šalju povezanim MuchBetter računima, koje korisnici mogu koristiti za odobravanje plaćanja. Plaćanje se obično obrađuje odmah nakon autorizacije.

   Dnevni limiti depozita

   Dnevni limiti depozita ovise o tome je li MuchBetter račun verificiran ili ne. Ograničenja su puno niža za nepotvrđeni račun. Ograničenja također ovise o korištenoj metodi depozita. Međutim, minimalni dopušteni iznos depozita je 10 USD/EUR/GBP. Ograničenja su ista bez obzira na to plaća li se putem mobilne aplikacije ili preglednika.

   Kako napraviti polog s MuchBetterom
   Kako izvršiti povlačenje s MuchBetterom

   Kako izvršiti povlačenje s MuchBetterom

   Većina pružatelja usluga lutrije koji igračima omogućuju da kupe svoje listiće online putem MuchBettera također im dopuštaju da povuku svoje dobitke istim načinom plaćanja. Postupak povlačenja obično se razlikuje od jednog pružatelja lutrije do drugog. Osvojeni iznos također može utjecati na proces povlačenja.

   Na primjer, većina pružatelja usluga lutrije automatski šalje dobitke na isti MuchBetter račun koji se koristi za kupnju listića ako je iznos nizak. Za veće iznose korisnici će možda morati izravno kontaktirati pružatelje usluga lutrije kako bi zatražili da se uplate pošalju na njihove MuchBetter račune.

   Nakon što prime isplate na lutriji, igrači mogu prebaciti sredstva na svoje bankovne račune ili druge MuchBetter račune. Također, sredstva mogu pohraniti na MuchBetter račun s kojeg mogu vršiti online plaćanja po želji. U podržanim zemljama korisnici mogu povući sredstva u gotovinu izravno s bankomata pomoću MuchBetter kartice.

   Ograničenja povlačenja

   MuchBetter ima velikodušna ograničenja u pogledu iznosa koji korisnici dnevno mogu povući sa svojih računa. Limiti prvenstveno ovise o korištenoj metodi isplate. Minimalni limit po podizanju je otprilike 10 USD, bez obzira na korišteni način podizanja. Točan iznos može varirati ovisno o tečajevima konverzije valuta u različitim zemljama. Maksimalni iznos povlačenja putem kartice je 300 USD.

   Vrijeme obrade transakcije povlačenja

   Vrijeme obrade isplate za MuchBetter ovisi o korištenom kanalu isplate. Na primjer, za podizanje na bankovni račun obično je potrebno tri do pet radnih dana kako bi sredstva postala dostupna. S druge strane, podizanje novca pomoću MuchBetter kartice na bankomatu je trenutno, pod uvjetom da kartica ima dovoljno sredstava.

   Vrijeme obrade transakcije isplate od strane pružatelja usluga lutrije

   Vrijeme potrebno za prijenos lutrijskih isplata s internetske lutrijske stranice na MuchBetter račun razlikuje se među različitim online lutrijskim platformama. Međutim, većini pružatelja usluga obično treba tri do pet dana da potvrde i obrade transakciju prije nego što puste sredstva. MuchBetter zatim šalje upozorenje primateljima odmah nakon što se sredstva oslobode i trenutno kreditira odgovarajuće račune.

   Kako izvršiti povlačenje s MuchBetterom
   Sigurnost u MuchBetteru

   Sigurnost u MuchBetteru

   Jedan od razloga zbog kojeg je MuchBetter popularan izbor među igračima lutrije je to što nudi najvišu razinu sigurnosti i sigurnosti. Tvrtka koja stoji iza rješenja plaćanja ide mnogo dalje od svojih konkurenata kako bi osigurala da osjetljivi podaci i sredstva korisnika ostanu sigurni i privatni. Za to koriste najinovativnije i najučinkovitije značajke.

   Sve osjetljive informacije pohranjuju se u zaštićene cloud servere, što otežava pristup neovlaštenim osobama ili hakerima. Osim toga, korisnici koji radije koriste mobilnu aplikaciju MuchBetter uživaju još veću sigurnost jer su njihovi računi zaštićeni dodatnim sigurnosnim značajkama njihovih mobilnih uređaja.

   Na primjer, korisnički računi mogu se zaštititi Touch ID-om za pametne telefone koji podržavaju skeniranje otiska prsta. Druge značajke MuchBetter sigurnosti uključuju dinamičke sigurnosne kodove i sustav pregleda prijelaza.

   Jesu li korisnici sigurni od prijevara?

   Unatoč sigurnosnim značajkama MuchBetter-a, korisnici moraju poduzeti nekoliko mjera i mjera opreza kako ne bi postali žrtve prijevara.

   To uključuje stvaranje jakih lozinki, izbjegavanje dijeljenja MuchBetter računa i sigurnosnih informacija te korištenje sigurnih internetskih veza. Osim toga, neke stvari na koje treba obratiti pozornost, a koje bi mogle ukazivati na sigurnosnu prijetnju, uključuju sumnjive aktivnosti računa i probleme prilikom prijave na račun.

   Sigurnost u MuchBetteru
   Mnogo bolje mogućnosti korisničke podrške

   Mnogo bolje mogućnosti korisničke podrške

   MuchBetter ima relativno brze i osjetljive opcije korisničke podrške putem kojih korisnici mogu postaviti bilo kakav relevantan upit. Najpopularniji izbor je live chat. Korisnici tome mogu pristupiti putem mobilne aplikacije MuchBetter ili službene web stranice. Potrebno je neko vrijeme prije povezivanja s predstavnikom korisničke podrške. Međutim, rasprava će biti u stvarnom vremenu nakon što se spoji predstavnik kupca.

   Druga učinkovita alternativa je putem e-pošte. To je osobito zgodno za duge i detaljne upite ili probleme. Međutim, za primanje odgovora potrebno je relativno više vremena u usporedbi s chatom uživo.

   Postoji i mogućnost korištenja Centra za pomoć koji je primjeren korisnicima sa svakodnevnim problemima. Centar za pomoć sadrži većinu često postavljanih pitanja i detaljna rješenja koja korisnicima omogućuju samostalno rješavanje uobičajenih problema.

   Ukratko, MuchBetter nudi sljedeće mogućnosti korisničke podrške:

   Mnogo bolje mogućnosti korisničke podrške
   Kvaliteta korisničke podrške

   Kvaliteta korisničke podrške

   Kvaliteta MuchBetter usluga korisničke podrške prilično je impresivna. Predstavnici podrške su ljubazni i profesionalno odgovaraju na upite. Cilj im je osigurati da svi korisnici MuchBettera koji ih kontaktiraju dobiju svu potrebnu pomoć.

   Jedina mana je to što su potrebni sati prije dobivanja odgovora, što bi moglo biti nezgodno za korisnike s hitnim problemima. Međutim, za kašnjenja se može okriviti stalno rastući broj korisnika zbog kojih je teško pratiti zahtjeve i upite korisnika.

   Kvaliteta korisničke podrške