AusLotto: Zanimljiva povijest lutrije

Novosti

2022-06-28

Priča o lutriji ima dugu i slavnu priču u Australiji. Unatoč tome, era AusLottoGroup koja je stara 12 godina tek je nedavno započela. Dizajn ALGMO administrativnog sustava je pametan s obzirom na igrače lota. Članstvo u AusLottoGroup pruža jedinstveno izvješćivanje, osobnu pomoć i preporuke. Članstvo također jamči dobitke i uplate, među ostalim pogodnostima za igrače lutrije diljem svijeta.

AusLotto: Zanimljiva povijest lutrije

australski Lotto Group upravlja ALGMO administrativnim sustavom i ima komercijalni objekt s Commonwealth bankom. Pružatelj je dobio dopuštenje za prihvaćanje plaćanja s popularnih kartica s bilo kojeg mjesta u svijetu bez potrebe za CVV brojem ili imenom računa. Ova je dozvola posljedica visokog uvažavanja administrativne strukture i upravljanja od strane banaka i regulatornih institucija.

Povijest lutrije

George Adams izumio je prvu lutriju 1881. Adams je otišao u Australiju iz Engleske u dobi od šesnaest godina. Radio je kao burzovni mešetar i pekar, među ostalim poslovima. Godine 1881. Adams, koji je također radio kao carinik u Sydneyu, započeo je svoju operaciju igranja igara uzimajući oklade na konja.

Godine 1895. Adams je stigao u Tasmaniju, baš kada je država izgradila prvu hidroelektranu na svijetu na rijeci South Esk. Država je željela razvijati ovu industriju uz pomoć privatnih ulaganja i ograničenih državnih resursa. Adams je promicao prednosti državne lutrije nazvane Tattersalls vladi Tasmanije.

Tattersalls

George Adams osnovao je tvrtku kako bi prihodi išli obiteljima radnika Tattersallsa. Tako su se pojavili "Tattersallovi nasljednici", a sljedeće generacije naslijedile su dio prihoda tvrtke. Budući da se većina ljudi za informacije oslanjala na novine, Tattersallsov prirodni izlaz bila je lokalna novinska trgovina. Uspostavljena je shema provizije za prodaju Tattersall kupona.

Tattersalls se udružio s televizijskom postajom 1960-ih kako bi emitirao izvlačenje, pod nadzorom Tattersalla i vladinih tijela. Kao takvi, kuponi davatelja postali su poznati kao društveno prihvatljiva vrsta kockanja.

Tattersalls je više od sedamdeset godina davao Tasmancima priliku da osvoje bonancu koji će im promijeniti život. Istodobno, davatelj je državi pridonio i prijeko potreban prihod. Od tvrtke je zatraženo da dovede Lotto u Victoriju. Dana 24. lipnja 1972. pokrenuta je subotnja lutrija na australskom kopnu.

Tattersallova zgrada na St Kilda Roadu u Melbourneu je izgrađena. Također, širom Viktorije su stvorene maloprodajne trgovine. Prije nego što je igrač mogao izvršiti uplatu, kupon je generirao kopiju koja se morala ponovno uskladiti s originalom. Dana 5. studenog 1979., vlada Novog Južnog Walesa započela je vlastite crteže ponedjeljkom i srijedom.

Izvlačenja nacionalne lutrije

Tattersall je pokrenuo lutriju u utorak 1994., a Powerball četvrtkom 1996. Sve države i teritorije pristale su koristiti postojeće izvlačenja zajednički tijekom pet dana. Tako je u Australiji ustanovljeno National Lotto Draws.

S terminalima u zakupu poslovnicama automatiziran je ručni sustav usklađivanja kupona. Također, dobitne vaučere trebalo je zatražiti u razumnom roku. U suprotnom, nositelji su morali predati pobjednički kupon odgovarajućem Državnom uredu državnih prihoda na isplatu.
Tattersalls je 2005. odlučio izaći na australsku burzu. "Nasljednicima" tvrtke tada je bilo dopušteno prodati svoje dionice široj javnosti.

Tatts grupa

Tatts Group je novo ime za Tattersalls. Prodajna mjesta povećavaju prodaju na lutriji od jednog do sljedećeg licencnog razdoblja prema licencnom ugovoru na 3-5 godina. Ako se poslovanje ne poboljša, licenca se daje drugoj tvrtki koja želi voditi lutriju.

Pick i PowerHit Lotto unosi značajno povećavaju šanse za dobitak. Međutim, oni ne potiču igrače da troše više novca. Četiri tisuće vlasnika trgovina kupuju nekoliko sistemskih igara i prodaju ih u sindikatima kako bi potaknuli trgovinu.

Prodajna mjesta formiraju sindikate različitih veličina kako bi se emocionalno zadovoljili financijskim prilikama kupaca. Sindikati su stvoreni kako bi povećali prodaju i time zaradu provizija, a ne poboljšali izglede za pobjedu. Samo prodaja izvršena putem terminala prodajnog mjesta može dobiti proviziju.

Najnovije vijesti

Pametni načini da potrošite svoj dobitak na lutriji
2023-01-24

Pametni načini da potrošite svoj dobitak na lutriji

Novosti