Opća politika

David O'Reilly
PublisherDavid O'ReillyPublisher
WriterLuka NovakWriter

Politika privatnosti

Mi u LottoRankeru znamo da osobne podatke naših korisnika može biti važno prikupiti, ali je jednako važno zaštititi podatke naših korisnika i osigurati da su njihovi privatni podaci sigurni. Informacije koristimo samo u obvezne svrhe.

Svi koji posjećuju LottoRanker web stranicu prihvaćaju prihvaćanje naših uvjeta, privatnosti i pravila o kolačićima. Ovdje možete saznati iz kojih razloga koristimo podatke naših posjetitelja.

Korisnik ima pravo prestati koristiti ovu web stranicu kada se korisnik ne slaže s bilo kojom od naših pravila navedenih u našim Pravilima privatnosti. Zadržavamo pravo izmjene naših pravila ako je potrebno. Posjetitelje naše web stranice nismo dužni obavještavati o promjenama naše politike, ali oni automatski prihvaćaju izmjene korištenjem naše web stranice.

Politika kolačića

Naša pravila o kolačićima primjenjuju se na našu glavnu stranicu lottoranker.com i sve ostale LottoRanker domene povezane s ovom robnom markom. Koristimo kolačiće samo kako bismo osigurali neometano funkcioniranje naše web stranice. Kolačići na našim web stranicama i različitim domenama ne spremaju nikakve osobne podatke o bilo kojem od naših korisnika. Međutim, naši korisnici imaju pravo onemogućiti kolačiće koje koristimo u bilo kojem trenutku tako što će ih isključiti u postavkama preglednika. Isključivanje kolačića može uzrokovati probleme u nekim funkcijama koje smo primijenili na našoj web stranici.

Kolačići koji se koriste na ovoj stranici

Google Analytics - Google Analytics je alat za optimizaciju marketinga koji koristimo za prikupljanje općih informacija o korisnicima prilikom posjete našoj web stranici. Ovaj alat se koristi da vidimo koje stranice posjećuju naši korisnici i koliko dugo ostaju na našoj web stranici. Google Analytics nikada ne sprema privatne podatke o našim posjetiteljima.

Matomo - Matomo je također alat za optimizaciju marketinga koji je dosta sličan Google Analyticsu. Ovaj alat prikuplja općenite podatke o našim korisnicima koji nam pomažu u optimizaciji LottoRankerove web stranice.

Ostale politike

Uvijek vodite računa o dijeljenju osobnih podataka na ovoj ili bilo kojoj drugoj web stranici. Bilo koja vrsta podataka koju daju korisnici u online eri postaje javna informacija. Pobrinite se da osobne podatke dajete samo na pouzdanim web stranicama i osobama koje poznajete.

Podaci o vašem računu uvijek bi trebali biti sigurni - vaša adresa e-pošte, lozinka i drugi podaci za prijavu. Nikada ne dajte svoje podatke za prijavu nikome koga ne poznajete ili kome ne vjerujete.

LottoRanker vam može s vremena na vrijeme slati informacije ili obavijesti koje naši korisnici mogu isključiti. Obavijesti šaljemo samo kako bismo obavijestili naše posjetitelje o novostima, novim bonusima, novim pružateljima lutrije, promjenama na našoj web stranici ili našoj politici privatnosti.

About the author
David O'Reilly
David O'Reilly
About

David "LuckyLotto" O'Reilly, s osunčanih obala Australije, glavni je um iza LottoRanka. S analitičkim umom i srcem kockara, transformirao je način na koji ljubitelji lutrije pristupaju svojoj strasti, nudeći uvide i strategije kao nitko drugi.

Send email
More posts by David O'Reilly