Kompletan popis 10 American Express lutrijskih stranica 2024

Većina igrača sada preferira online lutriju u odnosu na tradicionalni loto jer ih izlaže značajnom broju jackpotova diljem svijeta, kao što su EuroMillions, US Powerball i MegaMillions. Srećom, web-based loto listići mogu se kupiti uz kartične usluge kao što je American Express. Također poznat kao AmEx, American Express je uspješna financijska organizacija koja se bavi kreditnim karticama, putničkim čekovima i platnim karticama.

Osnovali su ga 1850. u New Yorku John Warren Butterfield, William Fargo i Henry Wells. Popularno se koristi u SAD-u, ali je također dostupan u više od 160 drugih zemalja i teritorija. AmEx kartice su se razvile u neke od najčešće korištenih bankovnih kartica, čineći oko 24% poslovanja s kreditnim karticama u SAD-u.

Kompletan popis 10 American Express lutrijskih stranica 2024
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerSamuel OseiFact Checker

Kako napraviti depozit putem American Expressa

American Express banka nudi odvojene račune za kartice i štednju. To dvoje se može povezati tako da korisnik može koristiti sredstva sa svog štednog računa putem podataka o kreditnoj kartici bez svake prijave i odjave. Polaganje novca American Expressom na web-mjestu za lutriju na mreži jednostavno je kao korištenje bilo koje kreditne kartice.

Proces je sličan kupnji robe i usluga s web-mjesta za e-trgovinu popularni načini plaćanja poput MasterCard ili Visa. Igrači online lutrije koji preferiraju mobilne uređaje ne nailaze na probleme. Evo kako to učiniti.

 1. Prijavite se na web mjesto online lutrije s registriranim korisničkim imenom i lozinkom
 2. Idite na Moj račun i kliknite Blagajna/Plaćanja
 3. Otvorite karticu Depozit i odaberite American Express s padajućeg popisa načina polaganja
 4. Dodajte broj AmEx kartice
 5. Navedite zemlju iz koje lutrijska stranica djeluje
 6. Unesite iznos depozita
 7. Slijedite upute na zaslonu (2-faktorska provjera i OTP upiti)
 8. Potvrdite plaćanje i pričekajte nekoliko sekundi

Sve dok na AmEx računu ima dovoljno sredstava, depozit će se odmah premjestiti na odgovarajući online loto račun. Financirani loto račun može sudjelovati u lutrijskim jackpotovima za pravi novac i drugim igrama. Neke lutrijske stranice imaju relativno niske limite depozita, poput 10 USD. Vlasnici American Express kreditnih kartica sretni su jer tvrtka ne nameće maksimalno ograničenje prijenosa za kartice.

Igrači online lutrije koji vole kupovati brojne tikete ili stavljati velike oklade mogu slobodno napuniti svoje račune bilo kojim iznosom. Nadalje, AmEx se protivi da stranice lutrije naplaćuju naknade za transakcije, tako da su svi American Express depoziti besplatni.

Kako izvršiti isplatu putem American Expressa

Kao i kod depozita, isplate lutrije s American Expressom su jednostavne. Igrači lota mogu bez problema jednostavno unovčiti novac putem mobitela. Proces povlačenja ide kako slijedi:

 1. Posjetite stranicu za isplatu na web stranici za online lutriju
 2. Među dostupnim načinima plaćanja odaberite American Express
 3. Unesite dobitak za isplatu
 4. Budući da je AmEx već korišten za polaganje, nema potrebe za popunjavanjem podataka o kartici
 5. Potvrdite prijenos i pošaljite podatke na odobrenje od strane davatelja lutrije

Prijenos nije tako trenutan kao uplata, ali je relativno brži od većine isplata kreditnim karticama. Nakon što je loto stranica odobrila zahtjev, može proći oko 72 sata da novac stigne do dobitnika.

Ovisno o kartici koja se koristi, America Express naplaćuje trgovcu (u ovom slučaju mjesto lutrije) 2,5% do 3,5% iznosa transakcije. Ali tvrtka ne naplaćuje kupcu (loto igrač). Ako igrač plati bilo kakve troškove povlačenja, to bi bila odluka lutrijske stranice, a ne AmEx-a.

Ovisno o banci igrača, AmEx može biti nedostupan za podizanje dobitaka na lutriji. Neophodno je konzultirati se s bankom prije unovčavanja na web stranici za lutriju American Expressa online.

Primjeri banaka i kreditnih unija koje nude AmEx kartice uključuju American Express Bank, US Bank, Navy Federal, USAA, Wells Fargo, itd. AmEx kartice rijetko izdaju treće strane budući da je American Express i mreža kartica i izdavatelj kartica . Ipak, tvrtka je u partnerstvu s drugim tvrtkama za izdavanje kreditnih kartica, pa je AmEx karticu moguće dobiti i od drugih financijskih institucija.

Sigurnost i sigurnost u American Expressu

American Express postoji gotovo dva stoljeća i uživa veliki ugled među kupcima, što znači da je usluga od povjerenja. Transakcije online lutrije s AmExom smatraju se nekima od najsigurnijih.

Tvrtka slijedi stroge mjere sigurnosti i zahtijeva da svi njihovi trgovci slijede njihov primjer. Sredstva se nikada ne gube tijekom prijenosa; stoga korisnici jedva doživljavaju probleme s novcem koji se oduzimaju s njihovih kartica i ne dolaze do stranice lutrije.

The web stranica za online lutriju može izgledati zastrašujuće za igrače koji paze na sigurnost podataka kada komuniciraju na mreži. No, American Express je uložio u vrhunsku sigurnost kako bi osigurao da se sve prijetnje trećih strana osujeti prije nego što naprave bilo kakvu štetu. Njihova shema zaštite potrošača osigurava da se nadoknade novčani gubici koji premašuju 50 USD koji su posljedica krađe kartice.

American Express koristi tehnologiju šifriranja za zaštitu mrežnih računa koji osiguravaju osobne podatke korisnika. Automatski time-out je omogućen na korisničkom računu ako je bio neaktivan 10 minuta.

To znači da nijedan neovlašteni korisnik ne može pristupiti računu čak i ako koristi javno računalo ili ostavi svoj uređaj bez nadzora. Za bilo kakve promjene u pojedinostima za prijavu kao što je lozinka, AmEx će poslati e-poruku s potvrdom kako bi se uvjerio da zahtjev dolazi od ovlaštenog korisnika.

Opcije korisničke podrške American Expressa

U American Expressu korisnici očekuju da će pronaći odgovore i ispuniti svoja očekivanja putem:

 • Chat uživo
 • Tražilica centra za pomoć
 • Telefon
 • Mail

Kada razgovaraju s online agentom, korisnici se moraju prijaviti sa svojim korisničkim ID-om. Ova značajka je prikladnija za hitne stvari. Alternativno, kupci mogu koristiti telefonske brojeve navedene na stranici Kontaktirajte nas. Svaka linija je dizajnirana za određene usluge kao što su aplikacije za kartice i plaćanja. Neke telefonske linije rade u određeno vrijeme, dok su druge dostupne 24 sata dnevno.

Korisnici koji traže detaljnu pomoć i koji su spremni pričekati nekoliko dana mogu slobodno pisati poštu na jednu od tri navedene adrese. Vrijedi napomenuti da AmEx kartice imaju telefonski broj na poleđini. Vlasnici kartica mogu birati te brojeve bilo kada.

Na kraju, American Express nudi centar za pomoć, koji je glavno informacijsko središte za odgovore na često postavljana pitanja. Ovdje će kupci pronaći korisne smjernice o zamjeni kartice, kreditnom rezultatu, sporovima oko plaćanja i otvaranju računa.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak