Kompletan popis 10 Neosurf lutrijskih stranica 2024

Igrači online lutrije koji traže alternativu e-novčaniku mogu koristiti Neosurf. Način plaćanja se prvi put pojavio u Francuskoj 2004. Ali sada je dostupan u više od 40 zemalja od Kanade, Poljske, Nizozemske, Španjolske, Njemačke, Italije, Belgije, Austrije, Australije, Afrike i Ujedinjenog Kraljevstva. Neosurf olakšava život loto igračima, posebno onima koji ne vole bankovne transfere i plaćanja kreditnim karticama.

Sve što trebaju učiniti je kupiti Neocash bonove od ovlaštenih dobavljača i iskoristiti ih na web stranici lutrije. To su unaprijed plaćeni bonovi koji se obično koriste za online kupnju i kockanje. Više od 350.000 korisnika prihvatilo je Neosurf kao omiljeni način plaćanja.

Kompletan popis 10 Neosurf lutrijskih stranica 2024
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Neosurf depozit na lutriji

S više od 20.000 online trgovaca koji prihvaćaju Neosurf, nije iznenađenje što su ga ljubitelji lutrije odabrali kao jedan od najbolje metode depozita. Za razliku od bankovnih prijenosa, Neosurf plaćanja su trenutna, tako da korisnici mogu odmah početi igrati svoje najbolje loto igre.

Nakon što igrač identificira mjesto Neosurf online lutrije, naći će način uplate naveden među dostupnim bankovnim opcijama u odjeljku Plaćanja/Blagajna.

Jedno od najvećih pitanja koje postavljaju igrači lutrije je kako uplatiti sredstva i podići dobitke s web stranice lutrije s Neosurfom. Pojedinosti o tome kako započeti objašnjene su u nastavku.

Kako napraviti depozit s Neosurfom

Prvo, kupac mora imati Neosurf račun i kupiti unaprijed plaćeni kredit na relevantnom prodajnom mjestu. Osim prepaid bonova, korisnici mogu otvoriti MyNeosurf online račun ili se prijaviti za NeoCash MasterCard i osigurati dovoljno sredstava. Ovi se računi također mogu financirati i koristiti igrati online lutriju.

Otvaranje Neosurf računa na myNeosurf.com zahtijeva puno ime, adresu e-pošte, datum rođenja i lozinku. Bankovni račun nije neophodan stoga korisnik Neosurfa ne treba izravnu vezu sa svojom bankom.

Neocash bon je kao papirnati novac pa ga kupac mora dobro čuvati jer je nezamjenjiv. Sadrži PIN kod koji je potreban na mjestu lutrije prilikom uplate. Kao dobro pravilo, preporučljivo je pohraniti PIN kod vaučera fotografiranjem. Mrežni novčanik pomaže korisnicima da vide svoje stanje i prate svoju potrošnju.

Deponiranje sredstava s Neosurfom na internetskoj lutriji

Bez obzira koristi li igrač lutrije NeoCash MasterCard ili Neocash vaučer, neće platiti ni novčića za uplatu osim ako to ne uključuje naknadu za konverziju valute. Neophodni su sljedeći koraci:

a) Otvorite lutrijski račun na renomiranom mjestu i prijavite se
b) Pristupite blagajni stranice i potražite Neosurf među mnogim načinima plaćanja
c) Nakon klika na Neosurf, trebao bi se pojaviti novi skočni prozor
d) U novom prozoru unesite 10-znamenkasti PIN s prepaid bona ili podatke Neosurf kartice
e) Navedite iznos depozita
f) Slijedite upute na zaslonu i potvrdite plaćanje

Prijenos je trenutačan, a budući da je Neosurf prilagođen mobilnim uređajima, igrači lutrije mogu dovršiti gornji postupak dok igraju igre loto na svojim mobilnim napravama s bilo koje lokacije. Oni koji preferiraju prepaid Neocash bonove trebaju odabrati vrijednosti kartice koje odgovaraju željenom iznosu uplate. Dolaze u apoenima od 10, 15, 20, 30 i 50, pa sve do 100 USD/EUR.

Kako izvršiti povlačenje s Neosurfom

Do sada nijedan operater nije izdao isplate na lutriji s Neosurfom. Međutim, službena web stranica pružatelja usluga plaćanja ima kratki video koji prikazuje mogućnost obrade uplata i isplata. NeoCash MasterCard funkcionira kao i svaka druga kreditna kartica i može se ponovno puniti novcem.

To je moguće s tradicionalnim metodama plaćanja poput izravnih bankovnih prijenosa. Kad bi samo lutrijske stranice mogle to tretirati kao druge MasterCard kartice, tada igrači mogu tražiti isplate lutrije na svoju NeoCash MasterCard karticu. MyNeosurf je jednostavno mobilna aplikacija koja je korisna samo za kupnju prepaid kartica. Bilježi povijest transakcija, ali se ne može koristiti kao samostalna metoda povlačenja mjesto lutrije.

S druge strane, Neocash bonom je praktički nemoguće podići dobitak na lutriji jer se obično radi o jednokratnoj prepaid kartici. To je najveća mana prepaid bonova jer istječu čim se iskoriste PIN kodovi. Ali obožavatelji Neosurf lota pronaći će bolje alternative za isplatu, kao što su:

1. Kreditne kartice

Neosurf lutrijske stranice nude kreditne kartice kao alternativne mogućnosti isplate. Tipični primjeri su Visa, MasterCard, American Express i Maestro. Isplate kreditnim karticama pružaju vrhunsku sigurnost jer su podržane sigurnosnim standardima glavnih financijskih regulatora. Ali odabir renomirane lutrijske stranice ključan je jer online kockanje može razotkriti podatke o kreditnoj kartici. Licencirana stranica ima stroga pravila o privatnosti; stoga čuvaju povjerljivost financijskih podataka igrača.

2. Interac

Loto igrači iz Kanade ne trebaju brinuti jer većina web stranica s Neosurfom također olakšava Interact lutrijske isplate. Interac radi kao internetska banka. Sigurno je i brzo.

3. E-novčanici

Prijenosi putem e-novčanika su trenutni. To su neke od najčešće korištenih opcija isplate na web stranicama Neosurf lutrije. PayPal je popularniji od Netellera i Skrilla, ali svi oni pružaju prijeko potrebnu sigurnost pri igranju online loto igara. Većina elektroničkih novčanika zahtijeva od korisnika povezivanje s karticama ili bankovnim računima. Jamče financijsku prijevaru niskog rizika jer rade na zasebnom pristupniku, a ne na sučelju banke.

4. Izravna žica

Zaljubljenici u lutriju koji se ne boje pokazati svoje hobije mogu se odlučiti za izravnu bankovnu doznaku prilikom unovčavanja lutrijskih nagrada. Međutim, ova metoda može biti spora, uglavnom kada se igrač nalazi u drugoj zemlji od pružatelja lutrije. Za primitak uplate može biti potrebno 3-7 radnih dana.

Sigurnost i sigurnost u Neosurfu

Kupci se mogu osjećati sigurnima znajući da Neosurf štiti njihove financijske i osobne podatke. Budući da nema izravnu vezu s bankovnim računom, Neocash kartica s bonom idealna je opcija za anonimne lutrijske uplate. Bankovni račun nije obavezan prilikom otvaranja računa, tako da igrači nemaju razloga brinuti o otkrivanju svojih bankovnih vjerodajnica.

Svaki put kada netko uplati depozit kreditnom karticom na mjestu lutrije, mora dati svoje osobne podatke i broj kartice. Lopovi koji vole napadati platforme za kockanje mogu ukrasti takve informacije. Mnogi su kockari izgubili novac i jedva da su toga svjesni dok ne provjere svoj kreditni izvod. Financijski gubici mogu iznositi tisuće dolara, ovisno o limitu kreditne kartice, što dovodi do ciklusa duga.

Korisnici Neosurfa imaju sreće jer njihove bankovne vjerodajnice ostaju privatne. Na bonu se ne pohranjuju osjetljivi podaci, tako da je kupac uvijek zaštićen od krađe identiteta. Čak i u najgorem slučaju kada je kartica Neochash vaučera ukradena, vlasnik će izgubiti samo prepaid kredit koji ističe nakon korištenja.

Mogućnosti korisničke podrške na Neosurfu

Kupci se mogu suočiti s problemima pri korištenju Neosurf kartica, a tu korisnička podrška dolazi od koristi. Ponekad njihove kartice ne rade ili je potrebno više vremena nego inače da se isplata pojavi nakon polaganja sredstava na račun lutrije.

Također, može doći do spora između kupca i trgovca, a korisnik je prisiljen kontaktirati Neosurf. Bez obzira na razlog, dobro je znati koji je komunikacijski kanal dostupan u Neosurfu. Odjel za brigu o kupcima osigurava brigu o kupcima putem:

  • Razgovor uživo
  • Email: support@neosurf.com.
  • Broj telefona: 33 899 03 03 03
  • Online kontakt obrazac
  • stranica s često postavljanim pitanjima

Budući da je Neosurf globalan, korisnici mogu koristiti željeni jezik kada razgovaraju s agentima korisničke podrške putem telefona. Live chat se nalazi u donjem desnom kutu njihovih web stranica. To je prikladan sustav za razmjenu poruka u koji korisnici unose svoja imena, adrese e-pošte i pitanja te čekaju odgovore. Oni također mogu učitati datoteke kako bi dodatno objasnili svoju zabrinutost.

Kupci bi trebali koristiti online obrazac za kontakt kada imaju određena pitanja koja nisu pokrivena na stranici s često postavljanim pitanjima. Nakon popunjavanja adrese e-pošte, broja telefona i upita, Neosurf agenti će odgovoriti u roku od 24 sata.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak