Kompletan popis 10 PaysafeCard lutrijskih stranica 2024

Paysafecard, prepaid online transakcijska metoda, datira iz 2000. godine kada ju je osnovala grupa poduzetnika iz Beča, Austrija. Od svog lansiranja, on-line plaćanja olakšava kao i korištenje gotovine. S vremenom su ga preuzele razne tvrtke poput Skrilla 2013. Dvije godine kasnije, Optimal Payments Group preuzela je Skrill i rebrendirala u Paysafe Group. Tvrtka je licencirana od strane Financial Conduct Authority of UK (FCA) i partner je sa svjetski poznatom Mastercard karticom.

U 2020. godini, Paysafecard Group najavila je integraciju s Google Payom i Apple Payom. Sada je dostupan u više od 49 zemalja širom svijeta. S tako nepobitnom reputacijom, sa sigurnošću bi se moglo reći da je Paysafecard jedna od najsigurnijih metoda depozita za igranje online lutrije.

Kompletan popis 10 PaysafeCard lutrijskih stranica 2024
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerSamuel OseiFact Checker

Kako izvršiti depozit putem Paysafecarda

Ovdje će igrači pronaći najbolje online lutrijske stranice koje to prihvaćaju način plaćanja. Čak su i novoosnovane loto stranice vrijedne provjere.

Paysafecard funkcionira kao unaprijed plaćeni vaučer. Kupci kupuju Paysafecard kodove online i u trgovini u apoenima od 10 do 100 USD. Distributeri ovih kodova navedeni su na službenoj web stranici. Igrači lotoa mogu jednostavno kupiti vaučer online prijavom na svoje račune u Paysafecardovoj online PIN trgovini.

Korisnici Androida i Applea smatraju da je aplikacija Paysafecard nevjerojatno korisna u upravljanju prepaid kodovima. Aplikacija djeluje kao spremište za sve kupljene PIN kodove. Kada je potrebno, korisnik ovdje provjerava stanje ili koristi QR kodove za online transakcije.

Za depozite na web stranici lutrije na mreži, Paysafecard je izvrstan izbor za kockare koji nemaju bankovne račune ili su zabrinuti za sigurnost na mreži. Vaučer je za jednokratnu upotrebu, stoga čuva anonimnost igrača, bez obzira koliko puta igra loto online. Neki igrači ne znaju kako uplatiti depozite s unaprijed plaćenim online karticama u online lutriji. Srećom, postupak je jednostavan i svatko može kockati s Paysafecard ako slijedi korake u nastavku.

 1. Prijavite se putem Paysafecarda
 2. Kupite unaprijed plaćene PIN kodove od ovlaštenog lokalnog trgovca ili online trgovca
 3. Pronađite web-stranicu za online lutriju Paysafecard i stvorite račun
 4. Od njihovih načina plaćanja odaberite Paysafecard
 5. Unesite 16-znamenkasti kod na Paysafecard vaučer

Vremenski okvir transakcije i naknade

Transakcija će biti obrađena odmah i novac bi se trebao odmah pojaviti na loto računu. Polozi se ne naplaćuju, ali se može primijeniti naknada za konverziju valute (2%) ako se valuta koju traži stranica lutrije razlikuje od one na Paysafecard vaučeru.

Vrhunske lutrijske stranice gotovo da ne naplaćuju depozite. Igrači lota najvjerojatnije će položiti višekratnike od 10 USD, pa jednostavno kombiniraju PIN kodove kako bi zadovoljili svoje potrebe. Kod unaprijed plaćenih vaučera možete iskoristiti postotak salda s jednog koda, a ostatak zadržati za buduća plaćanja.

Kako izvršiti isplatu s Paysafecard

Isplate na lutriji se uglavnom vrše bankovnim putem, ali najnovije loto stranice podržavaju isplate s My Paysafecard. Evo kako to učiniti.

 • Otvorite My Paysafecard račun online s istim vjerodajnicama na mjestu lutrije
 • Otvorite vezu za isplatu/isplatu na lutriji
 • Odaberite Paysafecard kao opciju isplate
 • Navedite registriranu adresu e-pošte
 • Unesite iznos za povlačenje

Igrači lotoa mogu podići bilo koji iznos između 20 i 1000 USD na My Paysafecard. Na iznos također mogu utjecati ograničenja postavljena lutrijom. Naknade za obradu valute obično pokriva loto operater. Cijeli proces može potrajati oko 24 sata da sredstva stignu na My Paysafecard račun.

Korisnik može napraviti još jedan depozit za online lutriju ili podići stanje na bankomatu s Paysafecard Mastercard karticom. Kockari koji preferiraju mobitel nemaju razloga za brigu jer Paysafecard radi na svim mobilnim platformama.

Sigurnost i sigurnost u Paysafecardu

Jedan od najvećih izazova s kojima se online loto igrači susreću je pronalaženje sigurnih načina plaćanja. Poznavanje značajki koje transakcije čine sigurnima je najvažnije. Poznato je da unaprijed plaćene vaučere koriste maloljetnici i korisnici koji nisu bankovni.

Međutim, oni su neki od najsigurnijih načina za transakciju s a stranica za lutriju online. Korisnici biraju između unaprijed definiranih vrijednosti i koriste podatke kartice za plaćanje loto listića. Upotreba je sve raširenija u svijetu kockanja jer igrači cijene svoju privatnost više od bilo koje druge publike.

Razina sigurnosti korištenja Paysafecarda za polog i isplate na lutriji je neusporediva. Kupci ne moraju otkrivati svoje bankovne podatke ili podatke o kartici kada kupuju unaprijed plaćeni PIN kod u lokalnim trgovinama. Budući da se radi o vaučeru, čuva povjerljive podatke na sigurnom, čuvajući loto igrača anonimnim.

S obzirom da najveći vaučeri koštaju 100 USD, iznos koji se može izgubiti u malo vjerojatnom slučaju prijevare nije prevelik. Putem Paysafecarda korisnici mogu potvrditi svoju financijsku povijest i izvršiti anonimna plaćanja QR kodovima.

Opcije korisničke podrške za Paysafecard

Rješenje za plaćanje može biti fantastično, ali ako je korisnička podrška teško dostupna, mnogi će ovu uslugu izbjegavati. Paysafecard se prema svojim klijentima odnosi s najvećim poštovanjem jer poslovni uspjeh ovisi o klijenteli.

Izvrsna usluga za korisnike podrazumijeva vrednovanje klijentovog vremena, odnos prema njima s ugodnim stavom i nuđenje korisnih resursa. Umjesto da samo ispuni očekivanja, Paysafe Group nastoji podići stvari na viši nivo osiguravajući da korisnici imaju izvrsno iskustvo. Kao takvi, otvorili su sljedeće kanale komunikacije:

 • Chat uživo: Riječ je o automatiziranom sustavu za razmjenu poruka u kojem korisnici šalju svoja pitanja i dobivaju odgovore od Lare, virtualne asistentice (bota). Lara nudi trenutnu podršku bilo kada i svaki dan.
 • Centar za pomoć: U ovom odjeljku možete pronaći mnoštvo informacija o Paysafecard. Tu je i tražilica za unos specifičnih pitanja.
 • Dežurna telefonska linija: Za svaku regiju/državu postoji telefonski broj za hitne upite. Mogu se naplaćivati naknade po lokalnim cijenama.
 • Online kontakt obrazac: Ovdje korisnik šalje svoje upite o usluzi i ispunjava podatke korak po korak. Zahtjevi se rješavaju u roku od 24 sata.

Budući da je Paysafecard multinacionalna tvrtka, korisnička podrška dostupna je na 29 jezika, među kojima su engleski, španjolski, ruski, arapski, danski, grčki, njemački i portugalski.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak