Kompletan popis 10 Skrill lutrijskih stranica 2024

Kao popularan online e-novčanik, Skrill nastavlja privlačiti potrošače koji traže jeftin način za prijenos novca na internetu. Sa samo nekoliko klikova, kupac može uplatiti i raspodijeliti sredstva putem davatelja usluga plaćanja, koji je sada jedna od vodećih usluga plaćanja u cijelom svijetu.

Za peer-to-peer, elektroničke prijenose, web stranica i aplikacija pružaju opsežnu funkcionalnost. Potpuno licenciran u područjima djelovanja, Skrill koristi moć internetskog pristupa za stvaranje intuitivnog e-novčanika koji je jednostavan za korištenje za svakodnevne korisnike interneta.

Kompletan popis 10 Skrill lutrijskih stranica 2024
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerSamuel OseiFact Checker

Godine 2001. Skrill je lansiran u Ujedinjenom Kraljevstvu kao Moneybookers. Od tada se vlasništvo nekoliko puta mijenjalo. 2007. Investcorp je kupio tvrtku ewallet. Do 2015. godine Optimal payments je za tvrtku platio 1,1 milijardu eura. Optimal Payments promijenio je naziv u Paysafe Group, a također je promijenio ime Moneybookersa u Skrill.

Za korisnike Skrilla, lako je položiti sredstva na račun. Usluge platforme dostupne su putem službene web stranice ili mobilne aplikacije. Dostupna i za Android i iOS, mobilna aplikacija zahtijeva od korisnika da preuzme aplikaciju na pametni telefon. Prije slanja novca, potrošači se moraju registrirati kako bi otvorili račun.

Registar

Kao iskusan pružatelj online financijskih usluga, Skrill dopušta registriranim korisnicima prijenos novca na globalnoj razini. Korisnički račun je digitalni novčanik na koji uplaćuje novac putem bankovnih transfera, kreditnih/debitnih kartica ili drugih računa e-novčanika. Registracija je besplatna. Jednostavno pristupite Skrillovoj službenoj web stranici kako biste pronašli i kliknite gumb 'Registracija'.

Nakon potvrde svoje e-mail adrese, korisnik mora dati dodatne podatke, uključujući ime, telefonski broj i državu prebivališta. Nakon odabira valute po izboru, registranti će potvrditi da adresa e-pošte radi. Skrill će e-poštom poslati vezu za potvrdu adrese e-pošte.

Odabir jake lozinke pomaže u zaštiti korisničkog Skrill računa. Web-mjesto zahtijeva najmanje osam znakova, uključujući najmanje jedan broj, jednu abecedu s velikim slovima i jedan jedinstveni znak kako bi se osiguralo da lozinka zadovoljava sigurnosne parametre web-mjesta.

Nakon što pročita uvjete pružanja usluge, korisnik jednostavno klikne gumb 'Registriraj se' kako bi prešao na sljedeći korak, koji uključuje ispunjavanje obrasca, koji zahtijeva od registriranih da unesu kućnu adresu, datum rođenja i druge osobne podatke.

Kako napraviti depozit

Skrill nudi razne načine polaganja sredstava. Imajte na umu da platforma ima minimalni zahtjev za depozit od 50 USD i maksimalan limit depozita od 20 000 USD mjesečno.

Prijenos sa Skrillom

Korisnici mogu prenositi novac s bankovnog računa. Postoji i opcija brzog prijenosa, koja omogućuje korisniku da unese podatke o bankovnom računu u e-novčanik za trenutni pristup sredstvima. Inače, prijenos sredstava iz banke može potrajati nekoliko dana. Pružatelji prijenosa, kao što su WebPay i UPI, također nude besprijekoran način na koji korisnici mogu financirati Skrill račun.

Ewallet

Paysafecards i Neteller su opcije e-novčanika koje se nude korisnicima za trenutne prijenose novca na Skrill platformi. Korisnici također mogu prenijeti sredstva s drugog Skrill računa kako bi uplatili novac.

Davatelji gotovine

Ovisno o području stanovanja, lokalni načini plaćanja, kao što su Pago Efectivo, Banorte, ServiPage i Boleto, nude opcije gotovinskog depozita za Skrill račun.

kriptovaluta

Skrill je od 2018. dopuštao korisnicima prijenos kriptovalute za financiranje računa, uključujući Bitcoin i Bitcoin Cash. Aplikacija Bitcoin olakšava prijenose digitalnih valuta na Skrill.

Prijenos sredstava

Nakon registracije računa i polaganja sredstava, prijenos novca putem Skrilla jednostavan je proces. Potrošač se može prijaviti na račun na službenoj web stranici ili putem mobilne aplikacije unosom podataka o računu.

Da biste pokrenuli prijenos sredstava, pristupite izborniku i kliknite gumb "Pošalji novac". Ewallet traži od korisnika da unesu podatke primatelja, uključujući adresu i adresu e-pošte.

Nakon što pošiljatelj odabere valutu i iznos plaćanja, može potvrditi detalje transakcije, prihvatiti uvjete usluge i dovršiti prijenos novca. Za korisnike lutrije, Skrill je izgradio solidnu online reputaciju za besprijekorne prijenose novca, čineći kupnju ulaznica brzom i jednostavnom.

Povući novac

Nakon zahtjeva za novčana sredstva povlačenje, proces može potrajati do 5 radnih dana dok novac ne stigne na bankovni račun. Pristupanjem Skrillovom izborniku 'Povlačenje', korisnik klikne gumb 'Povuci sada' ispod opcije 'Bankovni račun' web-mjesta.

Nakon što potrošač unese željeni iznos, mora kliknuti gumb 'Dalje' da vidi minimalne i maksimalne iznose za isplatu dopuštene za račun. Ograničenja povlačenja mogu se razlikovati od računa do računa, ovisno o iznosu novca koji je dostupan na računu, ima li vlasnik računa VIP status ili drugim odlučujućim čimbenicima.

Nakon što se pojavi stranica s informacijama o povlačenju, vlasnik računa dovršava povlačenje klikom na 'Potvrdi'. Troškovi naknade za povlačenje dostupni su vlasnicima računa za pregled na stranici Skrill naknada i u odjeljku 'Povlačenje' na računu.

Povlačenje sredstava putem mobilne aplikacije je slično, što korisnicima omogućuje mogućnost zahtjeva za novčana sredstva sa samo nekoliko klikova za potvrdu iznosa, vrste valute i bankovnog računa primanja.

Sigurnost

Skrill je ovlašten za rad u raznim zemljama diljem svijeta. Reguliran od strane FinCEN-a u Sjedinjenim Državama i FCA u Ujedinjenom Kraljevstvu, platforma se pridržava strogih financijskih regulatornih zahtjeva, uključujući pružanje robusne sigurnosti za zaštitu računa klijenata.

Korisnici bi trebali potvrditi da je web stranica kojoj pristupaju zapravo Skrillova službena stranica, a ne klonirana stranica. Provjerite URL adresu na vrhu stranice i potvrdite da je lokot DigiCert Inc. vidljiv kako biste osigurali sigurnu financijsku transakciju. Tvrtka posluje od 2001. godine i izgradila je solidnu online reputaciju za sigurnost i sigurnost.

Korisnička podrška

Skrill nudi brojne opcije korisničke podrške. Korisnici mogu kontaktirati Skrill putem telefona. Zgodni predstavnici korisničke podrške dostupni su da odgovore na pitanja i daju upute o korištenju platforme.

Korisnici također mogu poslati poruku Skrillu klikom na gumb 'Pošalji poruku' na web-mjestu kako bi primili pisani odgovor. Pristup podršci je također lako dostupan putem opcije chata na web stranici.

  • Telefonska podrška - 855-719-2087

Više od desetljeća Skrill je izrastao u diva financijskih usluga. Pružajući pristup visoko intuitivnoj platformi za prijenos novca na mreži, tvrtka je izgradila jaku reputaciju.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak