Kompletan popis 10 Trustly lutrijskih stranica 2024

Trustly je jedan od najboljih načina online plaćanja koji korisnicima omogućuje plaćanje usluga bez bankovne kartice ili mobilne aplikacije. Osnovala ga je švedska fintech tvrtka Trustly Group 2008. godine u Stockholmu. U početku se zvala InstantBank. Danas tvrtka surađuje s više od 6300 financijskih institucija i ima bazu klijenata od približno 525 milijuna. Otvoreni bankarski sustav olakšava prijenos s drugim online trgovcima kao što su PayPal, eToro, AliPay, eBay, Dell, GoFundMe i Wise. Trustly se obično koristi u Europi, Sjevernoj Americi i regiji Commonwealtha Neovisnih Država (CIS).

Kompletan popis 10 Trustly lutrijskih stranica 2024
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerSamuel OseiFact Checker

Kako napraviti depozit kod Trustlya

Trustly je 2019. dosegao 1 milijardu potrošača i proširio svoje usluge na Kanadu i Australiju 2020. Mehanizam Trustlyja događa se u stvarnom vremenu i trenutno. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja na mobilnim uređajima, Trustly je savršen za transakcije s web-mjesta za igre i online lutriju. Prekogranična plaćanja su također moguća kada igrate na inozemnom loto mjestu.

Kupci ne moraju registrirati račun kod Trustlyja da bi ga koristili na web-lokaciji lutrije online ili kod drugog trgovca. Sve dok se pojavljuje među metodama depozita, kladitelji mogu prenositi sredstva bez napuštanja web stranica za online lutriju. Na nekim platformama može se prikazati kao InstantBank, ali usluga je ista. Prije korištenja Trustlya, igrači lotoa trebaju potvrditi radi li njihova banka s Trustlyjem.

Sve veće banke u Švedskoj, Finskoj, Danskoj i Španjolskoj podržavaju Trustly transakcije. Novac dolazi izravno s bankovnog računa nakon što je povezan s Trustlyjem. Dakle, ne treba ga miješati s internetskim bankovnim računom. Usluga nudi dodatnu sigurnost izravnom bankovnom prijenosu.

Dobro je provjeriti kod online lutrije sve naknade koje se mogu primijeniti pri korištenju ove transakcijske metode. Trustly ne naplaćuje ništa za online plaćanja. Drugi čimbenik koji treba uzeti u obzir je ograničenje minimalnog depozita. Nakon što je sve jasno, igrači lotoa trebaju slijediti ove korake kako bi izvršili Trustly depozit.

 1. Odaberite loto igru i kliknite igraj
 2. Otvorite prozor za polog na stranici blagajnik/plaćanja
 3. Ispunite iznos koji želite staviti kao depozit
 4. Odaberite Trustly kao davatelja bankarskih usluga
 5. Pojavit će se novi prozor za naplatu
 6. Prijavite se na račun za online bankarstvo
 7. Potvrdite iznos koji treba odbiti s bankovnog računa

Nakon potvrde, sredstva će odmah ući na mjesto loto. Jedna od prednosti Trustlya je minimiziranje online prijevara. I kladitelji i davatelji loto uživaju optimalnu sigurnost.

Kako izvršiti povlačenje s Trustly

Isplate lutrije ne mogu biti lakše uz Trustly. Proces je jednostavan kao i polaganje sve dok kupac ispuni svoj KYC na mjestu loto. Evo temeljnih koraka za isplatu novca putem Trustlya.

 1. Odlazak u odjeljak blagajne i klik na isplate/isplate
 2. Unos iznosa za povlačenje
 3. Klikom na Trustly (to će biti automatski izbor ako je korišteno pri polaganju)
 4. Odabir davatelja bankarskih usluga
 5. Pojavit će se nova stranica
 6. Prijava s bankovnim vjerodajnicama
 7. Potvrda transakcije i čekanje odobrenja od pružatelja online lutrije

Isplate lutrije zatražene putem Trustlya obrađuju se u roku od jednog do dva radna dana. Povremeno može trebati dulje da sredstva stignu na bankovni račun igrača jer mnoge financijske institucije imaju razdoblje čekanja koje pomaže u suzbijanju online prijevara. Prije isplate, igrači moraju ispuniti sve zahtjeve za klađenje.

Kada dođe vrijeme za preuzimanje nagrade na web-mjestu za online lutriju, pobjednik bi trebao koristiti ispravno ime. Neke loto stranice zahtijevaju pravnu identifikaciju ili isto ime na loto listiću. Ugledne stranice osiguravaju da se dobici isplate pravim vlasnicima. Vrijedi napomenuti da dobitni listići vrijede za određeno razdoblje, stoga je ključno pročitati uvjete i odredbe lutrijske stranice online.

Sigurnost i sigurnost u Trustlyu

Sustav Trustly je podržan istim vrhunskim sigurnosnim standardima u rukovanju podacima kao i banke. Njihove tehnike provjere osmišljene su za ublažavanje uobičajenih problema kibernetičke sigurnosti. Nadalje, Trustly je regulirano od strane Financijskog nadzornog tijela Švedske; stoga korisnici mogu vjerovati svojim uslugama za sigurne transakcije.

Kada se prijavljujete s bankovnim vjerodajnicama, Trustly pruža Secure Socket Layer (SSL) za zaštitu veze s preglednikom. Lakše je utvrditi je li SSL enkripcija aktivna jer se na web adresi pojavljuje kao HTTPS.

Mnogi igrači su zabrinuti zbog rizika od prijevare kada igraju online loto. Ali s Trustly-om takve prijetnje nemaju ništa protiv igrača. Budući da sustav ne sprema bankovne podatke, nijedan haker ne može pristupiti osjetljivim podacima igrača. Trustly zahtijeva od korisnika da unese korisničko ime, lozinku i sigurnosni token koji se šalje putem tekstualne poruke.

Ove vjerodajnice su poznate samo vlasniku računa, pa ih je hakeru teško pogoditi. Uz 3-D Secure (3DS) i robusnu enkripciju, ljubitelji lotoa mogu sigurno igrati online.

3D Secure podrazumijeva autentifikaciju u 2 koraka za svako plaćanje na mjestu loto. 3D je akronim za tri domene - banku, online trgovca i 3DS platformu. Plaćanja se ne mogu obraditi bez odobrenja vlasnika računa. Zato kupci moraju unijeti PIN kod kako bi potvrdili svoj prijenos sredstava.

Iskrene opcije korisničke podrške

Trustly je predan pružanju najbolje podrške korisnicima kako bi bili sretni. Ovo je vitalni aspekt online načini plaćanja. Svatko tko ima problema s obradom plaćanja može kontaktirati Trustly na dva načina:

 • Telefon
 • Kontakt obrazac na stranici 'Kontaktirajte nas'

Istina, telefonske linije rade između 9 i 12 sati po srednjeevropskom vremenu. Postoji jedinstvena linija za kupce iz različitih zemalja poput Velike Britanije i Švedske. Za pomoć oko transakcija, najbolje je zapisati podatke u kontakt obrazac. Tražit će informacije kao što su puno ime, adresa e-pošte, referentni ID, predmet i točan upit.

Kada se raspitujete o određenoj transakciji, neophodno je poslati dokaz o uplati u jpeg, pdf ili png formatu. Takvi detalji pomažu u dobivanju rješenja po mjeri od predstavnika za brigu o kupcima.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak