Najbolje online lutrije u Turska 2024

Još jedan aspekt koji bi mogao objasniti zašto većina turskih kockara voli izvlačenja nagrada jest dostupnost opcija. Nisu ograničeni na nacionalnu lutriju jer se mogu registrirati globalne stranice za klađenje i pristupite mnogim loto igrama čije se nagrade i pravila razlikuju.

Naravno, iskusni igrači koji se klade na ovu igru online koriste različite mjere kako bi ostali sigurni. To uključuje korištenje licenciranih platformi i čuvanje podataka o njihovim računima za klađenje u tajnosti.

Značajno, mnogi Turci također nemaju ništa protiv registracije na više web stranica jer im to omogućuje istraživanje mnogih izvlačenja nagrada, što u konačnici povećava njihovu zabavu.

Najbolje online lutrije u Turska 2024
Omiljene lutrijske igre turskih igrača
Omiljene lutrijske igre turskih igrača

Omiljene lutrijske igre turskih igrača

Ovo su najpoželjnije lutrijske igre u Turskoj:

Loto Sayisal

Pokrenut od strane Milli Piyanga 1996., Sayisal Loto omiljen je mnogim Turcima. Svaki sudionik mora platiti ulaznu cijenu od 3 TRY i imati priliku osvojiti minimalni jackpot od 1,2 milijuna TRY. Potonji se može prevrnuti samo triput, a ako nitko nema dovoljno sreće da ga uzme, dijeli se između nižih razina.

Najveći Sayisal Loto jackpot ikad dodijeljen bio je 6,86 milijuna TRY u 2008. Međutim, vremena su se promijenila, a trenutna pravila o prevrtanju otežavaju skupljanje tako velikog dobitka. S druge strane, vlada ne nameće poreze na dobitke u ovoj igri.

Na Numaru

Evo još jedne nagradne igre koju vodi Millî Piyango İdaresi. Predstavljen je 2002. godine i poznat je po lakoći igranja. Igrači moraju kupiti listiće od renomiranih agenata i odabrati 22 broja između 1 i 80 ručno ili s dostupnom opcijom Quick Pick. Oni se kvalificiraju za jackpot samo ako se najmanje 6 njihovih odabira podudara s izvlačenjem.

The Na Numarupobjednik prima svoju isplatu kao jednokratni neoporezivi iznos.

Treba spomenuti da ova lutrija nije dostupna samo Turcima; na njega se mogu kladiti i igrači iz drugih zemalja. Trebaju li pobijediti nakon objavljeni su rezultati lutrije, možda će im trebati pomoć online agenata za prikupljanje njihovih jackpotova.

Super Loto 6/54

Turski Super Loto osnovan je 2007. godine, a kao i Loto Sayisal, također golica maštu mnogih kockara.

Njegova minimalna zajamčena nagrada je 900.000 TRY, što je niže od ostalih izvlačenja nagrada u Turskoj. Unatoč tome, izgledi za dobitak su dugi, što omogućuje da jackpot raste u kratkom vremenu.

U 2008. igrač Super Loto 6/54 osvojio je 42,5 milijuna TRY; u 2009. drugi je kući odnio nevjerojatnih 34,1 milijuna TRY. Ovo su najveći jackpotovi ikada osvojeni u povijesti ove turske nagradne igre.

Naime, svi dobici Super Lota isplaćuju se kao neoporezovani paušalni iznosi, a dobitnici imaju godinu dana da ih zatraže.

Sans Topu

Turci se na Sans Topu klade od 2001. kada je lansiran. Njegovo izvlačenje odvija se srijedom i nedjeljom. A kockari moraju platiti 2 TRY kako bi unijeli svoje unose prije početka.

Izgledi za pobjedu u ovoj nagradnoj igri su 1 prema 3.895.584. Da bi igrali, igrači moraju odabrati pet brojeva od 1-34 i dodatni broj između 1 i 14. Njihovih prvih pet odabira mora odgovarati posljednjem da bi pobijedili.

Omiljene lutrijske igre turskih igrača
Načini plaćanja lutrije u Turskoj

Načini plaćanja lutrije u Turskoj

Postoje različiti načini na koje Turci mogu uplatiti ili podići dobitke sa svojih računa internetske lutrijske stranice. Pogledajte najpopularnije opcije danas:

 • PayPal
 • Skrill
 • ecoPayz
 • Neteller
 • Žični prijenos
 • Visa
 • MasterCard
 • UnionPay
 • BKM Express
 • American Express
 • Kriptovalute kao što su Bitcoin, Tron i Litecoin

Dakle, što je najbolja bankarska metoda za turske loto igrače? Odgovor na ovo pitanje varira, ovisno o potrebama, preferencijama i iskustvima kladioničara. Na primjer, kada netko žudi za anonimnošću, najviše mu odgovara korištenje digitalnih valuta. Ako su imali problema s određenim sustavom, besmisleno ih je nagovarati da ga ponovno koriste jer su već nezadovoljni.

Unatoč tome, idealan sustav plaćanja za ljubitelje nagradne igre u Turskoj mora prihvaćati tursku liru (TRY), službenu valutu zemlje. Ovo je najbolji način da izbjegnete zabrljati njihov proračun za klađenje plaćanjem naknada za konverziju.

Nadalje, ljubitelji turskih nagradnih igara trebali bi se odlučiti za sigurne bankovne sustave s brzim vremenom obrade. Dani čekanja na primanje jackpota mogu biti frustrirajući i čak ih mogu obeshrabriti da ponovno igraju ove igre na sreću.

Osim toga, Turci bi trebali odabrati opcije plaćanja na lutriji koje služe Turskoj. Istina je da bi sustav mogao označiti sve ispravne okvire, ali ako nije dostupan u zemlji, nije pogodan za igrače.

Načini plaćanja lutrije u Turskoj
Jesu li lutrije legalne u Turskoj?

Jesu li lutrije legalne u Turskoj?

Da, sve dok ih država osigurava. Činjenica je da svijet lutrije u Turskoj može biti pomalo zbunjujući jer su neke igre legalne, a druge nisu. Zato bi igrači trebali naučiti što je više moguće o ovim opcijama online kasina, počevši od njihove zakonitosti i onoga što se očekuje od igrača i pružatelja usluga.

Zakoni o lutriji u Turskoj

Turski zakon zahtijeva da sudionici nagradne igre imaju najmanje 18 godina. Ipak, neki su tinejdžeri fascinirani ovim igrama i pokušali su se kladiti na njih online, ali nisu uspjeli. Stvar je u tome što je većina mjesta za klađenje u Turskoj izuzetno stroga i ne odobravaju račune osim ako kandidat ne dokaže da je punoljetan.

Turska vlada poduzela je inicijativu za suzbijanje maloljetničkog klađenja na lutriju proglasivši nezakonitim oglašavanje izvlačenja nagrada maloljetnicima jer ih smatra ranjivima, zajedno s ovisnicima o kockanju. Srećom, država osigurava te igre, a plasira ih samo odraslim osobama koje su u njima sposobne odgovorno sudjelovati.

Od pisanja ovog teksta, Državna uprava lutrije je tijelo ovlašteno za izvlačenje nagrada u Turskoj. Nudi široku lepezu opcija u suradnji s Millî Piyangom, uključujući On Numara (22/80), Süper Loto (6/54) i Sayısal Loto (6/49).

Jesu li lutrije legalne u Turskoj?
Zakoni o lutriji u Turskoj

Zakoni o lutriji u Turskoj

Dekret br. 30 je zakon o lutriji u Turskoj. Prema njemu, igranje nagradnih igara koje osigurava država je legalno, ali Turcima je zabranjeno sudjelovati u igrama koje nude strane kladionice. Međutim, kockari u zemlji još uvijek se klade na lutrije iz drugih dijelova svijeta i čak osvajaju jackpotove, koji su obično veći od onih na nacionalnoj lutriji.

Turska vlada želi se pridržavati Dekreta br. 30 i osigurati da igrači čine isto. Stoga je poduzeo različite korake kako bi ih spriječio u pristupu offshore platformama lutrije, uključujući blokiranje svih kupnji igara na sreću. To znači da vlasnik turskog bankovnog računa ne može položiti gotovinu na stranu platformu za kockanje ili podići isplate pomoću nje.

Ako Turčin bude uhvaćen kako uživa u inozemnim nagradnim igrama, može biti prisiljen platiti kaznu do 500 funti. Turski zakon još je stroži prema neovisnim operaterima lutrije budući da im prijeti zatvorska kazna za nezakonito pružanje igre.

Budući da Turcima nije dopušteno kladiti se na izvlačenju nagrada putem interneta, zemlji nedostaje odjel koji bi nadzirao ovaj oblik internetskog kockanja.

Zakoni o lutriji u Turskoj
Povijest lutrije u Turskoj

Povijest lutrije u Turskoj

Prva izvlačenja nagrada u Turskoj organizirana su davne 1880. godine. U to vrijeme bili su popularniji među nemuslimanskim zajednicama jer su ih smatrali prihvatljivima i izvrsnim načinom zabave. Ubrzo je država shvatila da su igre isplative i odlučila ih kapitalizirati kako bi povećala državni prihod.

Jedno od najstarijih izvlačenja nagrada u Turskoj bio je Piyango, osnovan 1890. godine. Sadržavao je crno-bijele karte i jackpot od oko 7100 turskih lira. Nažalost, nema objavljenih vjerodostojnih informacija o tome koliko je ova igra trajala ili proceduri koju su igrači slijedili da bi se kladili na nju.

Godine 1939. pokrenuta je Millî Piyango İdaresi (Državna uprava lutrije) za organiziranje i vođenje izvlačenja nagrada u Turskoj. Danas Turcima pruža mnoštvo zabavnih igara.

Povijest lutrije u Turskoj
Lutrija danas u Turskoj

Lutrija danas u Turskoj

Danas Nacionalna lutrija još uvijek služi entuzijastima izvlačenja nagrada u Turskoj. Ali za razliku od prije nekoliko desetljeća, stanovnici drugih država mogu se kladiti na njegove igre sve dok su navršili zakonsku dob za kockanje. Većina tih autsajdera koristi usluge pouzdanih agenata za kupnju potrebnih listića i pridržavanje poreznih zakona zemlje u vezi s dobicima.

Također, Turci sada mogu otkriti izvlačenja nagrada online, što je opcija koja u prošlosti nije bila dostupna. Češće nego ne, pretražuju internet kako bi pronašli najbolje online lutrije i klade se na njih. Većina ovih opcija ima sljedeće značajke:

Velikodušni loto bonusi

Mnoge internetske nagradne igre u Turskoj dolaze s unosnim promocijama kako bi potaknule igrače da ih isprobaju, ponekad i bez trošenja novca. U većini slučajeva, ponude imaju različite zahtjeve za klađenje koje morate ispuniti da biste uživali u isplatama ako pobijede.

Masivni Jackpotovi

Danas internetske lutrije u Turskoj nude ogromne jackpotove koji variraju od jedne opcije do druge. Većina iskusnih igrača zna da su izgledi za pobjedu prilično mali, ali se ipak klade na igre iz zabave.

Lutrija danas u Turskoj
Budućnost lutrije u Turskoj

Budućnost lutrije u Turskoj

Lutrije će postati još popularnije u Turskoj. Nema sumnje da će više ovih online kasino igara biti dostupno u budućnosti, i dalje s atraktivnim jackpotovima i vrhunskim softverom dizajniranim za pružanje najboljih iskustava.

Od pisanja ovog teksta, nedržavno online lutrijsko klađenje je nezakonito u Turskoj i malo je vjerojatno da će ga vlada poništiti. Dakle, Turci će sigurno nastaviti koristiti IP blokatore za pristup vrhunskim offshore kladioničarskim stranicama na internetu.

Budućnost lutrije u Turskoj
FAQ

FAQ

Mogu li turski igrači osvojiti Powerball?

Da. Turski igrači lutrije mogu igrati i osvojiti Powerball, bez obzira nalaze li se u SAD-u ili drugim dijelovima svijeta.

Je li strancima dozvoljeno igrati lutriju u Turskoj?

Da. Turski zakon ne sprječava turiste da sudjeluju u nagradnim igrama.

Je li turska vlada zabranila lutriju?

Ne. Turski zakon zabranjuje sve aktivnosti kockanja, osim izvlačenja državnih nagrada i sportskog klađenja.

Postoje li lutrijske prijevare u Turskoj?

Da, prijevare u nagradnim igrama nisu rijetke u Turskoj. Različiti prevaranti pokušali su prevariti Turke da potroše novac na listiće u nadi da će osvojiti lažne jackpotove, a neki su postali žrtve njihove prijevare.

Koliko igrač mora imati godina da igra lutriju u Turskoj?

Zakon zahtijeva da Turci imaju najmanje 18 godina da bi sudjelovali u nagradnoj igri.

Uslužuju li offshore lutrijske stranice Tursku?

Da. U trenutku pisanja ovog teksta, nebrojene lutrijske stranice pozdravljaju Turke.

Koji su aspekti najboljih lutrijskih web stranica u Turskoj?

Sigurnost, dizajn prilagođen mobilnim uređajima i pouzdana podrška neka su obilježja vrhunskih lutrijskih stranica koje služe turskim igračima.

Kada Turci mogu igrati loto?

Turski kockari mogu istraživati izvlačenja nagrada kad god žele sve dok imaju gotovine za kupnju potrebnih listića.

FAQ