5 prednosti igranja lutrije na mreži

Vijesti

2022-05-31

Igrači vole lutrije jer su jednostavne za igranje i mogu svakoga pretvoriti u milijunaša preko noći. Sada postoje dva načina igranja lota. Postoji mogućnost kupnje ulaznice osobno u fizičkom prodajnom mjestu koje prodaje loto listiće ili igranje lota online. Danas većina kockara igra lutriju na internetu. U ovom pregledu saznajte koje su prednosti igranja lota online.

5 prednosti igranja lutrije na mreži

1. Nema ograničenja nadležnosti

Većina lutrija prihvaća igrače samo iz određenih jurisdikcija. Na primjer, da bi igrali MegaMillions, kladitelji moraju biti u 45 država u Sjedinjenim Državama, plus Distrikt Columbia i Američki Djevičanski otoci. Ovo su jedine jurisdikcije u kojima postoje prodajna mjesta koja prodaju ulaznice za MegaMillions. To znači da su igrači iz 47 jurisdikcija isključeni.

Dobra stvar na sceni online kockanja je da svatko može kupiti kartu MegaMillions online gdje god se nalazio. Također imaju jednake šanse za osvajanje jackpota kao i igrači iz 47 jurisdikcija u kojima je MegaMillions dostupan.

2. Igranje bilo gdje, bilo kada

Još jedan sjajan razlog za igranje lota online je taj što kladionici mogu ući u igru bilo gdje i bilo kada. Za kupnju fizičkih ulaznica, mnoge lutrije zahtijevaju od igrača da sami kupe ulaznice. Zapamtite, ove su ulaznice dostupne u odabranim jurisdikcijama. Dakle, što se događa ako igrač želi okušati sreću u sljedećem Powerball izvlačenju, ali ne može pristupiti prodajnom mjestu gdje se prodaju ulaznice za Powerball jer je daleko ili su prodajne lokacije zatvorene?

Online lotoi su korisni u takvim slučajevima jer igrači mogu kupiti karte izravno iz udobnosti svojih domova. Nema muke oko prometovanja do prodajnog mjesta za loto karte ili dugih redova koji su ponekad svjedoci. Svatko može igrati loto online iz najudaljenijih mjesta u najneobičnije sate.

3. Reći ne gubicima karata

Toliko je sretnih dobitnika lutrije koji su nesvjesno izgubili dobitne listiće, na primjer, žena koja je izgubila srećku od 26 milijuna dolara dok je prala rublje. Postoje deseci slučajeva gubitka srećki. Dok mnoge lutrije govore da gubitak dobitnog listića nije kraj svega, sretni dobitnik koji dokazuje da je doista imao dobitni listić je kompliciran, a u većini slučajeva navodni dobitnici gube slučaj.

Dakle, kako igrači mogu zadržati brige o gubitku dobitnog tiketa? Pa, odgovor je igranje loto online. Sve ulaznice kupljene online registriraju se pod imenima igrača i pohranjuju digitalno.

4. Sindikati su jednostavniji na mreži

Jedan od savjeta i trikova za dobitak na lutriji je sindikalno klađenje. Za početak, loto sindikat je skupina igrača koji se okupljaju i kupuju mnogo ulaznica. Ako pobijedi jedan od tiketa koje su kupili, dijele novac. Najveća pobjeda sindikata privukla je glavnu nagradu od 218,6 milijuna koju je osvojio anonimni sindikat sa sjedištem u Marylandu.

Ako sindikalna lutrija zvuči kao ideja, najbolje mjesto za igranje lota bit će online. To je zato što je lakše pronaći loto sindikat na mreži nego gnjaviti prijatelje i obitelj da ga osnuju kada ih lutrije možda ne zanimaju.

5. Loto bonusi i promocije

Kao iu području online kockarnica i sportskih klađenja, online lutrije također privlače bonuse i promocije.

Međutim, rijetko je pronaći te promocije na fizičkim prodajnim mjestima koja prodaju loto ulaznice. Umjesto toga, dostupni su u obilju na online loto stranicama.

Zamotavanje

To je to, ljudi, pet prednosti igranja lota online. Za one koji stoje u redovima na fizičkim prodajnim mjestima, vrijeme je da se prebace na online loto igre. Igranje online otvara potpuno novi svijet lutrija, praktično je i daje igračima bezbrižnost kada je u pitanju sigurnost njihovih tiketa.

Najnovije vijesti

BetGames lansira svoju inauguralnu online igru ​​lutrije Instant Lucky 7
2023-08-07

BetGames lansira svoju inauguralnu online igru ​​lutrije Instant Lucky 7

Vijesti