6 jednostavnih načina za odabir brojeva lutrije

Vijesti

2022-06-14

Lutrije su postale popularne u današnje vrijeme. To je zato što igrači imaju šansu da preko noći postanu milijunaši sa samo jednom ulaznicom. Ali osvojiti veliki jackpot nije lak podvig jer igrači moraju odgovarati svim brojevima. Dakle, slon u sobi je, kako igrači biraju brojeve lutrije? Pa, postoji nekoliko načina, kao što je objašnjeno u nastavku.

6 jednostavnih načina za odabir brojeva lutrije

1. Probajte sretne brojeve

Svatko ima te sretne brojeve. To može biti datum rođenja, broj na dresu omiljenog igrača ili bilo koji drugi broj koji je sentimentalan. Odabir ovog broja može biti jedan od najjednostavnijih načina igrati lutriju.

Za one koji nemaju sretne brojeve, opcija je ići s tradicionalnim sretnim brojevima. Na primjer, sedam se smatra sretnim brojem jer postoji sedam dana u tjednu, sedam kontinenata, sedam mora, sedam svjetskih čuda itd. Osim sedam, tri je također popularan sretni broj koji se popularizira izrekom: "dobre stvari dolaze u troje." Za više, provjerite sretne i nesretne brojeve iz cijelog svijeta.

2. Slučajni odabir

Drugi način odabira brojeva lutrije je nasumični odabir. Ovdje nema potrebe razmišljati o sretnim brojevima ili prijašnjim statistikama. Igrači mogu smisliti bilo koji broj, zapisati ga i to će biti prvi izbor. Sljedeći korak je ponavljanje ovog postupka dok ne dobiju sve potrebne brojeve lutrije.

Nasumično odabiranje brojeva lutrije prilično je jednostavno i oslobađa kockare pritiska pretjeranog razmišljanja.

3. Korištenje automatskog odabira / brzog odabira

Najlakši način da birati brojeve lutrije koristi značajku automatskog odabira dostupnu na većini lutrijskih stranica, uključujući najveće lutrije na svijetu, kao što su Powerball i Mega Millions. Kao što ime sugerira, značajka automatskog odabira nasumično bira i bira brojeve za igrače.

Zanimljivo je da više od 70% dobitnika lutrije koristi značajku brzog odabira. To je dovoljan razlog da se prestanete opterećivati brojevima lutrije i umjesto toga pustite računalo da obavi težak posao.

4. Provjera prethodne statistike

Istraživanje vrućih brojeva izvučenih u prethodnim izvlačenjima lota također je pametna ideja za odabir brojeva lota. Za početak, vrući loto brojevi su brojevi koji su izvučeni najviše u različitim lutrijama. Na primjer, 38 i 39 bili su među najizvučenijim brojevima u Powerballu 2021., svaki po 15 puta. S druge strane, 20, 22 i 40 izvučeni su po 14 puta u istoj godini, dok su 1, 21, 61 i 63 izvučeni po 13 puta.

Pa, nema jamstva da će odabir ovih vrućih brojeva ikoga učiniti pobjednikom. Zapravo, svaki broj ima jednaku šansu da bude izvučen. Tu su i hladne lopte koje se jedva izvlače.

5. Korištenje horoskopa

Dnevni horoskop se također može koristiti za odabir loto brojeva. Mnogi horoskopi predviđaju kada netko ima sreće, pa bi igranje lota u takvim danima moglo učiniti čaroliju.

Dobra stvar ove metode je što mnoge stranice dijele sretne brojeve lutrije za svaki znak zvijezde.

6. Numerologija

Za one koji vjeruju u moć svemira, numerologija može pomoći u odabiru loto brojeva. Na isti način na koji astrološke karte rođenja imaju ključne metafizičke uvide je kako numerologija može ponuditi kockarima uvid u to koje brojeve odabrati za sljedeće izvlačenje.

Iako je to dug proces, mnoštvo resursa na mreži objašnjava kako koristiti numerologiju za odabir loto brojeva.

Zamotavanje

To je to, ljudi, šest jednostavnih načina za odabir brojeva lutrije. Za zapisnik, ne postoji jedinstven način koji jamči dobitke. Osvojiti jackpot ili bilo koju drugu nagradu na lotu ovisi o sreći. Dakle, igrači mogu isprobati bilo koju od gore navedenih metoda, prekrižiti prste i nadati se da je sreća na njihovoj strani.

Najnovije vijesti

BetGames lansira svoju inauguralnu online igru ​​lutrije Instant Lucky 7
2023-08-07

BetGames lansira svoju inauguralnu online igru ​​lutrije Instant Lucky 7

Vijesti