Vijesti

October 27, 2023

IGT produljuje trenutno partnerstvo s lutrijom Kentuckyja do 2036

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

IGT-ova matična tvrtka, International Game Technology Global Solutions Corporation, produžila je dva ugovora s lutrijom Kentuckyja. Ugovorom će operater lutrije nastaviti primati ažuriranja od IGT Global Solutions Corporation do 2036.

IGT produljuje trenutno partnerstvo s lutrijom Kentuckyja do 2036

Prema ugovoru, IGT će osigurati platformu Aurora koju će lutrija Kentucky koristiti na svojih 3400 maloprodajnih mjesta diljem Ujedinjene države. Tvrtka će također implementirati nadograđeni sustav iLottery s integracijom u oblak.

Tijekom intervjua, Mary R. Harville, izvršna direktorica Kentucky Lottery Corporation, rekla je:

" Kentucky Lottery je u partnerstvu s IGT-om od početka poslovanja, a mi smo nastavili tražiti načine, u partnerstvu s IGT-om, za modernizaciju naše ponude tijekom posljednjih 30 godina. Poboljšanje naših lutrijskih rješenja s IGT-ovim maloprodajnim i iLottery sustavima i praktičnim samoposlužni maloprodajni terminali pružit će nam više mogućnosti da odgovorno povećamo našu prodaju i vratimo dodatna sredstva za stipendije i stipendije za studente Kentuckyja."

Za moderniziranu platformu iLottery, dobavljač lutrijske igre uvest će usluge integracije oblaka uz maloprodajni hardver Aurora. Platforma će uskoro biti instalirana u regulirani operater lutrije. Ovo ažuriranje poboljšat će sustav na nekoliko načina, uključujući sigurnost, skalabilnost i brzinu kojom se nove značajke mogu implementirati. Osim toga, omogućuje bržu i lakšu ugradnju podataka i uvida. Sustav iLottery tvrtke IGT uključuje robusne alate za odgovorno kockanje.

Jay Gendron, IGT-ov glavni operativni direktor za Globalnu lutriju, rekao je: 

"Lutrija Kentuckyja uvijek je bila na čelu inovacija lutrije, a IGT sa zadovoljstvom nastavlja podržavati te napore na modernizaciji. IGT-ov način razmišljanja usmjeren prema budućnosti i portfelj proizvoda sljedeće generacije ključni su u današnjem razvoju lutrijskog prostora. Tijekom sljedećih 10 godina, nadogradit ćemo naše dugogodišnje partnerstvo s lutrijom Kentuckyja i primijeniti našu sofisticiranu tehnologiju kako bismo dodatno poboljšali iskustvo igrača."

Prema novom ugovoru, IGT će isporučiti više od 4000 Retailer Pro terminala i 850 GameTouch(TM) 28 automata za prodaju lutrije trgovcima lutrije u Kentuckyju.

Viši potpredsjednik Globalne iLottery pri IGT Srini Nedunuri je primijetio:

"U 2016., lutrija Kentuckyja postala je jedan od prvih američkih klijenata IGT-a koji je pokrenuo program iLottery. Od tada, IGT je surađivao s lutrijom Kentuckyja kako bi utrostručio broj online igara izvlačenja dostupnih igračima, kao i na pružanju golemog portfelja uvjerljive instant igre. IGT-ova platforma iLottery temeljena na oblaku ponudit će Lutriji veću fleksibilnost, poboljšanu analitiku i potpuni paket naprednih značajki za upravljanje igračima i alata za odgovorno igranje."

Ova objava dio je dugoročnog cilja tvrtke da učvrsti svoju poziciju u Sjedinjenim Državama. Nedavno je programer softvera produžio ugovor s kalifornijskom lutrijom za još jednog 7 godina. IGT je također potpisao a Produženje ugovora na 10 godina s Pan Malaysian Pools za nadogradnju postojeće tehnologije sustava.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 22. travnja s jackpotom od 115 milijuna dolara
2024-04-23

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 22. travnja s jackpotom od 115 milijuna dolara

Vijesti