Vijesti

September 13, 2022

Lutrije s najboljim dobitnim koeficijentima

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Igrači lutrije imaju ogromne mogućnosti pri odabiru lutrije koju će igrati. Zahvaljujući posredničkim prodavačima ulaznica i lutrijskim sindikatima, oni mogu pristupiti praktički svakoj lutriji na globalnoj razini. Odabir najbolje lutrije zahtijeva nekoliko razmatranja, uključujući iznos jackpot nagrade i cijenu listića. 

Lutrije s najboljim dobitnim koeficijentima

Međutim, najvažnije razmatranje trebaju biti izgledi za pobjedu, koji govore o vjerojatnosti osvajanja jackpota ili bilo koje druge razine nagrada. Neki od internetske lutrijske stranice s najboljim izgledima za pobjedu istaknuti su u nastavku.

Francuski loto

Francuski loto poznato je da nudi nenadmašne šanse za dobitak, s izvlačenjem koje se održava tri puta tjedno. Kladitelji imaju jedan od šest šanse da osvoje nagradu. Atraktivni tečajevi nisu ponuđeni kao kompromis između iznosa nagrada za različite razine nagrada. 

Minimalni iznos jackpota za ovu lutriju je 2 milijuna eura, s 1 milijunom eura dodanim iznosu jackpota svaki tjedan dok sretni igrač ne osvoji. Izgledi za dobitak jackpota French Lotto su jedan prema 19 milijuna, što je još uvijek bolje od onoga što nude mnoge druge lutrije.

španjolski loto

Spanish Lotto se također reklamira kao jedna od najboljih lutrija koja nudi najbolje šanse za dobitak. Najniža nagradna razina, koja je samo za podudaranje Superballa, ima šanse 1 prema 16. Međutim, cijena ulaznice je 1,75 €, ali nagrada za dobivanje šanse za dobitak 1 od 16 je samo 1,5 €. To ga čini više utjehom za poraz nego pravom nagradom.

Međutim, nagrade su mnogo bolje za više razine nagrada. Da bi osvojili jackpot, igrači moraju spojiti pet brojeva i Superball, s šansom za dobitak 1 prema 31,625,100. Početni iznos jackpota je 5 milijuna eura, koji se obnavlja svaki tjedan. Šanse za osvajanje bilo koje nagrade u Španjolskoj lutriji su 1 prema 10. Izvlačenja se održavaju dva puta tjedno.

UK National Lotto

UK National Lotto jedna je od najvećih lutrija u Europi, koja se može pohvaliti svojim velikim jackpotovima. Omjeri su prije 2015. bili privlačniji od većine drugih konkurentskih lutrija. Igra je rekonstruirana 2015. kako bi se skup brojeva povećao s 49 na 59, od kojih igrači trebaju spojiti šest brojeva. 

Kao rezultat toga, izgledi za jackpot promijenili su se s 1 prema 15 milijuna na 1 prema 45 milijuna. Međutim, povećao se i broj nagradnih razina, pri čemu su niže nagradne razine imale atraktivne izglede za pobjedu. Ukupni izgledi za dobitak za bilo koji dobitak u Nacionalnom lutriju su 1 prema 9,3.

EuroMillions

EuroMillions jedna je od najvećih i najpopularnijih lutrija na europskom kontinentu. Poznat je po svojim ogromnim jackpot nagradama koje se mogu osvojiti spajanjem pet brojeva iz grupe od 50 i dva druga broja od 12. Izgledi za osvajanje jackpota relativno su niski i iznose otprilike 1 prema 139,8 milijuna. 

Međutim, lutrija ima 13 nagradnih razina, s najnižom nagradnom razinom koja zahtijeva od igrača da spoje samo dva glavna broja s izgledima 1 prema 22. Mnogo nagradnih razina rezultira izgledima 1 prema 13 za osvajanje bilo koje nagrade.

Mini loto

Mini Lotto je ugledna poljska lutrija. Lutrija je manje poznata zbog manjih ponuda jackpota, obično oko 50.000 €. Međutim, niske jackpot nagrade se nude na atraktivne šanse za pobjedu od oko 1 na 850 000. Štoviše, kupnja ulaznice košta već 25 penija. To kladioničarima olakšava kupnju mnogih listića za određeno izvlačenje, što dodatno povećava njihove šanse za dobitak.

Druge lutrije s atraktivnim dobitnim izgledima koje vrijedi spomenuti su Australian Lotto s 1 u 12 prilika, MegaMillions s 1 u 24 prilike, PowerBall s 1 u 24,8 i Eurojackpot s 1 u 26 prilika. Više informacija o najboljim lutrijama možete pronaći na stranicama za rangiranje lutrija.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 22. travnja s jackpotom od 115 milijuna dolara
2024-04-23

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 22. travnja s jackpotom od 115 milijuna dolara

Vijesti