Vijesti

April 13, 2024

Mega Millions dobitni brojevi za 12. travnja, s jackpotom od 125 milijuna dolara na kocki

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Mega Millions jackpot za izvlačenje u petak dosegao je nevjerojatnih 125 milijuna dolara, što je izazvalo uzbuđenje i snove o velikim dobicima diljem zemlje. Ovaj skok u jackpotu dolazi nakon što nije bilo dobitnika iz izvlačenja u utorak, a uslijedio je nakon ogromnog dobitka prije dva tjedna kada je sretni igrač u New Jerseyju osvojio prvi ovogodišnji Mega Millions jackpot, unovčivši 1,13 milijardi dolara koji mu je promijenio život.

Mega Millions dobitni brojevi za 12. travnja, s jackpotom od 125 milijuna dolara na kocki

Dobitni brojevi trebali su biti izvučeni oko 23:00 ET u petak, a mi smo za vas objavili rezultate.

Ako ste vi taj koji drži zlatnu ulaznicu za Mega Millions u petak, gledate u opciju da odnesete kući procijenjenih 57,3 milijuna dolara.

Ovo su dugo očekivani dobitni brojevi za petak, 12. travnja:

  • 1, 12, 14, 18, 66. Mega lopta: 16

Ključni zaključci:

  • Mega Millions jackpot skočio je na 125 milijuna dolara za izvlačenje 12. travnja.
  • Iz prethodnog izvlačenja nije izašao nijedan dobitnik, što je dodatno pojačalo uzbuđenje i iščekivanje.
  • Dobitni brojevi za 12. travnja su 1, 12, 14, 18, 66 s Mega lopticom 16.

Što je sljedeće ako pobijedite?

Osvajanje jackpota Mega Millions je ostvarenje sna, ali to je također samo početak. Dobitnicima se savjetuje da u početku svoju sreću drže u tajnosti i potraže stručne upute o tome kako upravljati svojim novostečenim bogatstvom.

Tražite tragove u prethodnim izvlačenjima?

Gledanje nedavnih rezultata lutrije ponekad može igračima punim nade dati ideje ili strategije za vlastiti odabir brojeva. Iako je svako izvlačenje igra na sreću, analiza uzoraka ili često izvlačenih brojeva može dodati dodatni sloj uzbuđenja igranju.

Razumijevanje Megapliera:

Megaplier je izborna značajka koja može dramatično povećati nagrade koje nisu jackpot. Za dodatnih $1 po igranju, Megaplier može pomnožiti dobitke koji nisu veliki za dva, tri, četiri ili čak pet puta. Megaplier broj odabire se neposredno prije izvlačenja Mega Millions i može značajnu pobjedu pretvoriti u još veću dobit.

Kako se pridružiti Mega Millions Frenzy:

Da biste zgrabili svoju priliku za jackpot, morat ćete podići listić od lokalnog prodavača kao što je trgovina, benzinska postaja ili trgovina mješovitom robom. Alternativno, u odabranim državama možete kupiti svoju kartu online putem usluga kao što je Jackpocket, službeni digitalni lutrijski dostavljač mreže USA TODAY.

Odabir vaših brojeva:

Kada igrate Mega Millions, sudionici biraju šest brojeva - pet bijelih kuglica u rasponu od 1 do 70 i jednu zlatnu Mega kuglicu između 1 i 25. Za one koji svoju sreću radije prepuštaju sudbini, odabir "Quick Pick" omogućuje računalu da generirati slučajni odabir brojeva.

Gdje kupiti svoju kartu:

Fizičke ulaznice dostupne su na raznim prodajnim mjestima, uključujući benzinske postaje, trgovine i trgovine mješovitom robom. Za digitalnu pogodnost, Jackpocket nudi online platformu za naručivanje ulaznica u nekoliko američkih država i teritorija, pojednostavljujući proces od odabira vaših brojeva do preuzimanja vaših dobitaka.


Dok uzbuđenje raste za sljedeće izvlačenje Mega Millionsa, ne zaboravite igrati odgovorno i sanjati veliko. Tko zna? Sljedeći veliki pobjednik biste mogli biti vi.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 22. travnja s jackpotom od 115 milijuna dolara
2024-04-23

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 22. travnja s jackpotom od 115 milijuna dolara

Vijesti