Vijesti

October 4, 2022

Najbolje zemlje poznate po svojim lutrijama

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Pogrešno je pretpostaviti da su sve nacionalne lutrije iste. U stvarnosti postoje velike razlike između lutrija. Oni čitatelji koji su zainteresirani za ovo učenje mogu ih koristiti LottoRanker kao koristan izvor. Nekoliko lutrija steklo je priznanje zbog svojih koeficijenata, tjednih brojeva izvlačenja, veličine jackpota i pogodnosti. Iz tih razloga posebno se ističu sljedeće zemlje.

Najbolje zemlje poznate po svojim lutrijama

SAD

Naravno, mnogi stručnjaci za lutriju s pravom smatraju Sjedinjene Države svjetskim liderom za ovu vrstu igara. Najpoznatije igre u zemlji ponekad mogu ponuditi više od milijardu dolara jackpota. Glavna mana je da su šanse za doista pobjedu izuzetno male. Ova činjenica nije spriječila građane SAD-a da redovito kupuju karte. Privlače ih svote novca koje su osvojili rijetki sretnici i koji im mijenjaju život.

Španjolska

Lutrijska industrija u Španjolskoj imala je koristi od mogućnosti kupnje ulaznica putem interneta. Njihovi nagradni fondovi povremeno dosežu blizu 3 milijarde dolara. Međutim, veće lutrije u Španjolskoj ne održavaju se tjedno. Umjesto toga, javljaju se sezonski. Uobičajeno je da obitelji tijekom cijele godine stave nešto novca na stranu u pripremi za ova izvlačenja.

Poljska

Poljske lutrije nisu popularne zbog svojih velikih jackpotova, već zato što nude vrhunske izglede. U nekim manjim igrama može postojati 1 do 850 668 prilika. Svidjet će se kockarima koji žele manje rizika s nižim povratom na svoj ulog. Jackpotovi obično ne prelaze 100.000 dolara. To bi moglo odbiti željne uzbuđenja koji kupuju listiće u nadi da će dobiti promijeniti svoj život. No, svidjet će se i svima koji žele taktički kockati.

Singapur

Najistaknutije lutrije u Singapuru postoje od 1960-ih. Kao rezultat toga, oni su važan dio nacionalne kulture. Najveći dobitak ikada iznosio je oko 10,4 milijuna dolara. Generalno, jackpot premašuje 700.000 USD. Jedan od glavnih razloga njegove popularnosti je praktičnost. Kupnja ulaznice je jednostavna i laka za one koji prvi put dolaze. To se može učiniti online ili putem dobavljača u trgovini.

UK

Britanski državljani imaju prednost pristupa nacionalnim i europskim igrama lutrije. Kada je riječ o potonjem, velik broj dobitnika dolazi iz Ujedinjenog Kraljevstva. Igre nacionalne lutrije igraju se cijeli tjedan. Nagrada broj jedan često će biti šesteroznamenkasti iznos. 

Nadalje, mogu se ostvariti manji dobici još uvijek u rasponu tisuća dolara. Britanci zainteresirani za igranje lutrije trebali bi uzeti u obzir i potencijalni dobitak i izglede.

Brazil

Iako Europa i SAD zasigurno dominiraju industrijom lutrije, oni nisu jedini glavni konkurenti u industriji. Igre koje se prodaju građanima Brazila iznimno su popularne. Dva su glavna razloga za to. Cijene ulaznica su prilično niske tako da ih mogu nabaviti ljudi različitog ekonomskog statusa. 

U isto vrijeme, jackpotovi mogu biti u rasponu od nekoliko desetaka milijuna. Izvlačenja s najvećim potencijalnim prinosima održavaju se jednom godišnje. Ovo čini zajednicu lutrije u Brazilu sličnom španjolskoj.

Italija

Italija svakako zaslužuje priznanje kao div lutrije. Država se ističe po najvećim mogućim jackpotovima. Jedan je sretni Talijan u jednoj igri osvojio impresivnih 256 milijuna dolara. Još jednom, glavni problem s tako unosnim iznosima je činjenica da sudionici imaju vrlo male šanse da stvarno dobiju. U nekim slučajevima, to je 1 u 622 milijuna. Iako se to čini nemogućim, oni koji nadmaše izglede završe sa znatnim količinama novca.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 22. travnja s jackpotom od 115 milijuna dolara
2024-04-23

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 22. travnja s jackpotom od 115 milijuna dolara

Vijesti