Vijesti

July 26, 2022

Najveće lutrije u Aziji za igranje danas

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Lutrije su među najrasprostranjenijim igrama u svijetu. Azija je globalno poznata po lutriji i ima neka od najegzotičnijih kockarskih odmarališta na svijetu. Igrači mogu sudjelovati u nekim od najpopularnijih lutrija u Aziji, i offline i online.

Najveće lutrije u Aziji za igranje danas

Loto 6 u Japanu

Lotto 6 u Japanu jedna je od najvećih lutrija u Aziji, s nekim vrlo izdašnim jackpotovima. Izvlačenje se vrši ponedjeljkom i utorkom u 6:45 navečer po lokalnom vremenu. Loto 6 pruža pristojna prilika za veliku pobjedu sa zajamčenim minimalnim jackpotom od 200 milijuna japanskih jena, oko 1,8 milijuna dolara.

Nažalost, nagradni limit za Lotto 6 je 600 milijuna japanskih jena, odnosno oko 5,5 milijuna dolara. Sudionici mogu koristiti samo jednu uplatu za traženje nagrade na lutriji na Lotto 6. Iako se nagrade na lutriji ne oporezuju u Japanu, igrači mogu biti obveznici poreza u svojoj zemlji.

Kako igrati Loto 6

Igrači moraju odabrati šest različitih brojeva iz skupine od 1-43. Dodatna znamenka će se automatski izvući. Igrači osvajaju jackpot uparujući svih svojih šest brojeva listića s pobjedničkim brojevima otkrivenim na izvlačenju. Sudionici također mogu osvojiti nagrade uparujući šest, pet i pet plus bonus kuglicu, četiri i tri broja. 1 prema 6,096,454 šanse za osvajanje jackpota smatra se razumnim.

Loto 7 u Japanu

Igrači moraju odabrati sedam brojeva iz pota od 1-37. Postoje razne tehnike za odabir brojeva lutrije kada igrate online. U većini slučajeva igrači mogu ručno odabrati svoje lutrije. Igrači također mogu koristiti opciju Quick-Pick za generiranje slučajnog odabira broja.

Jedinstvene značajke Loto 7

Osim toga, odabiru se dvije kuglice kako bi se identificirali dobitnici sekundarne nagrade. Na lutriji Japan Lotto 7 ukupno je šest podjela nagrada. Da bi osvojili jackpot u Lotto 7, sudionici moraju uskladiti svih svojih sedam brojeva s onim izvučenima. Usklađivanje šest kombinacija sa ili bez Bonus lopte također može osvojiti nagrade.

Također, podudaranje pet ili četiri broja može osvojiti neke nagrade. Osim toga, igrači mogu postići tri znamenke plus bonus loptu za primanje nagrada. Lotto 7 ima početnu cijenu od 600 milijuna jena i gornju granicu jackpota postavljenu na milijardu jena, otprilike 9 milijuna dolara. Šanse za osvajanje bilo koje nagrade na ovoj lutriji su 1 prema 42.

Mark Six u Hong Kongu

Lutrija Mark Six u Hong Kongu također je još jedna od najpopularnijih online jackpot igara u Aziji. Nema prijenosa ili ograničenja jackpota, a najniži jackpot iznosi 8 milijuna HK$. Igrati Mark Six je prilično jednostavno. Sudionici trebaju odabrati samo šest brojeva iz lonca od 1-49. Brojevi igračevih listića moraju odgovarati izvučenim pobjedničkim brojevima da bi osvojili nagradu.

Koje su šanse za pobjedu s Markom Sixom?

Igrači Mark Sixa imaju šanse 1 prema 13.983.816 za pobjedu. Ako igrači ne osvoje jackpot, i dalje imaju još šest prilika za osvajanje nagrada kada igraju Mark Six. Kada igrači izjednače 5, 4 i 3 sa ili bez dodatne lopte, imaju priliku osvojiti određene nagrade. Izvlačenje se održava utorkom, četvrtkom i nedjeljom u 21:30 po lokalnom vremenu. Šanse za osvajanje bilo koje od nagrada su 1 prema 54. Hong Kong, poput Japana, ne naplaćuje poreze na dobitke na lutriji.

Ultra Lotto 6/58 na Filipinima

Jackpot na ovoj lutriji počinje od 49.500.000 filipinskih pezosa, što je otprilike 923.000 dolara. Igrači imaju priliku osvojiti značajne nagrade. Najveći ikad osvojeni jackpot Ultra Lotto 6/58 bio je 2018. To je bilo 1,18 milijardi filipinskih pezosa, oko 22 milijuna dolara. To je do sada najveći dobitak na lutriji na Filipinima.

Kako igrati Ultra Lotto 6/58

Igrači mogu igrati Ultra Lotto i osvojiti velike pobjede odabirom šest brojeva iz lonca od 1-58. Za pobjedu, igrači moraju uskladiti svih svojih šest brojeva listića s onima navedenim na izvlačenju. Srećom, igrači mogu osvojiti uparujući 5, 4 ili 3 znamenke na vrhu jackpota. Izvlačenje se održava svakog utorka, petka i nedjelje u 21 sat po Manilli po lokalnom vremenu.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Simptomi mogu utjecati na naš svakodnevni život, ali liječenje je dostupno!
2024-05-20

Simptomi mogu utjecati na naš svakodnevni život, ali liječenje je dostupno!

Vijesti