Vijesti

September 6, 2022

Najveći lutrijski jackpotovi u 2022

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Većina lutrijskih igrača ima svoje oči usmjerene na postizanje velikog jackpota. Iako uvijek postoji šansa da se preko noći postane milijunaš, sve dok se pokušava, ovaj san se manifestira samo među nekolicinom sretnika.

Najveći lutrijski jackpotovi u 2022

Dobiti na lutriji je jedna stvar, a pogoditi najveću lutriju je druga priča. Jackpotovi dolaze u svim oblicima i veličinama. Neki online lutrije poznati su po svojim visokim početnim jackpotovima, dok drugi postižu rekordne brojke zbog mehanike igre, kao što je broj aktivnih igrača ili trajanje jackpota.

Najveći Jackpotovi na svijetu

Prije nego što se upustite u neke od najvećih današnjih jackpotova, bitno je zaviriti u neke od najvećih početnih jackpotova koji su danas dostupni.

U idealnom slučaju, početni jackpot je početni iznos jackpota, koji se obično poništava nakon pobjede. Većina lutrija s početnim iznosima jackpota raste sa svakim prebacivanjem sve dok iznos jackpota ne dosegne ograničenje ili gornju granicu lutrije.

Tijekom godina većina lutrija s najvećim početnim iznosom, koje postaju i najveće, dolazi iz Europe i Amerike. Stoga, ne iznenađuje, većina ljubitelja lutrije drži korak s najvećim jackpotovima u Europi i Americi. Čitajte dalje kako biste saznali više o nekim od najvećih jackpotova u Americi i Europi.

Najveći svjetski jackpotovi

Mega Millions Jackpot

The Mega milijuni Jackpot je jedna od najvećih Jackpot igara u Americi. Ova lutrija izvodi svoja izvlačenja dva puta tjedno, dajući igračima priliku da odu s Jackpotom i drugim novčanim nagradama. Igrači moraju kupiti ulaznicu od 2 dolara i odabrati šest brojeva iz zasebnih skupova, pet bijelih kuglica i šestu zlatnu mega kuglicu za igru.

Dana 20. srpnja 2022. Mega Millions jackpot porastao je na rekordnih 630 milijuna dolara. Snažan pritisak lutrijskih listića uvelike je nadahnuo ove povijesne vrijednosti. Osim toga, ovaj dobitak slijedi jackpot od 20 milijuna dolara osvojen 15. travnja 2022., s više od 15,5 milijuna dobitnih listića u ovom prostoru.

Powerball

do danas, Powerball SAD drži rekord za najveći dobitak jackpota postavljen u 2016. Tri dobitnika podijelila su ovaj rekordni iznos jackpota.

Linija ili ulaznica na Powerball lutriji obično košta 2 USD. Međutim, cijena se može povećati na 3 USD za igrače koji uključuju neke dodatke za igranje kao što je 'Power Play'. Da bi osvojio jackpot, igrač mora spojiti pet bijelih kuglica na listiću, plus crvenu moćnu kuglicu.

Budući da Powerball nije bio osvojen neko vrijeme, izvlačenje 16. srpnja pokazalo je da je vrijednost porasla na 82 milijuna dolara, s opcijama novčanih vrijednosti od 46,6 milijuna.

EuroMillions

The EuroMillions jackpot se igra u devet europskih zemalja. U ovoj lutriji igrači biraju pet nasumičnih brojeva iz kutije s 50 brojeva i dva dodatna broja poznata kao nula Lucky Stars iz kutije s 11 brojeva.

Uz izvlačenja utorkom i petkom, lutrija EuroMillions nudi zajamčeni početni iznos jackpota od 17 milijuna dolara, koji može narasti do impresivnih 240 milijuna dolara. Nedavno, 19. srpnja 2022., igrač iz Ujedinjenog Kraljevstva osvojio je 230 milijuna dolara, nadmašivši prethodni rekord od 220 milijuna dolara. Međutim, to sada znači da su brojači vraćeni na početni iznos.

SuperEnalotto

The SuperEnalotto je talijanska lutrija najpoznatija po golemim iznosima jackpota. Jackpot počinje od početne početne vrijednosti od 2 milijuna eura. Ova lutrija održava tri izvlačenja svaki tjedan, utorkom, četvrtkom i subotom, gdje igrači pokušavaju odabrati šest sretnih brojeva iz skupa od 90. Od 19. srpnja 2022. iznos jackpota SuperEnalotto iznosi 241,3 milijuna eura.

I dok bi najveći jackpotovi navedeni ovdje mogli biti najveći na svijetu, stvari se mijenjaju prilično brzo, a rekordi se ruše svaki drugi dan. To znači da se ljubitelji lutrije ne bi trebali ograničiti na gore istaknuta imena, već nastaviti istraživati druge mogućnosti.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Simptomi mogu utjecati na naš svakodnevni život, ali liječenje je dostupno!
2024-05-20

Simptomi mogu utjecati na naš svakodnevni život, ali liječenje je dostupno!

Vijesti