Vijesti

February 15, 2024

Osvojite veliko i podržite pristupačno stanovanje s Habitat for Humanity Okanaganovom lutrijom 50/50

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Fotografija: doprinos Linda Farr, lijevo, prima svoj ček od 35.555 dolara od izvršnog direktora Habitat for Humanity Okanagana Andrea Manifolda.

Osvojite veliko i podržite pristupačno stanovanje s Habitat for Humanity Okanaganovom lutrijom 50/50

U gradu je nova lutrija, a vaš lokalni Habitat for Humanity želi da budete dio nje.

Godine 2023. Habitat for Humanity Okanagan pokrenuo je najveću internetsku lutriju 50/50 u svojoj povijesti. Prošle godine You Win! Gradimo! Lutrija 50/50 dodijelila je 65.427 dolara u novčanim nagradama dvojici sretnih dobitnika upravo ovdje u Okanaganu. Ova vrlo popularna lutrija vratila se s još boljim koeficijentima i više prilika za veliki dobitak.

Više prilika za veliki dobitak

Direktorica razvoja Habitat for Humanity Okanagana, Danielle Smith, uzbuđena je što će više lokalnih stanovnika imati priliku osvojiti veliku novčanu nagradu, dok će istovremeno činiti značajnu razliku za obitelji kojima je potreban pristupačan smještaj u Okanaganu.

Ne samo da je sama Smith uzbuđena zbog svih mogućnosti dobitka, već je i za izvršnu direktoricu Andreu Manifold to jedan od najboljih dijelova njezina posla; zove pobjednike poput Linde Farr iz Kelowne samo nekoliko dana prije Božića da joj kaže da je upravo osvojila 35.550 dolara. Farr je bila najveći dobitnik na lutriji do danas, a svoje je karte omjera 50/50 kupila u trgovačkom centru Orchard Park na štandu zajednice Habitat for Humanity Okanagan početkom prosinca.

Farr je bila oduševljena pobjedom, a s Habitatom je podijelila da uz njezine dobitke cijela obitelj sada planira božićno putovanje u Meksiko 2024. godine. Također je rekla da će dio svog dobitka podijeliti sa svojom obitelji i da je mogla potrošiti na novu spavaću sobu. Na pitanje zašto je kupila ulaznice, jednostavno je rekla: "Stvarno vjerujem u posao koji Habitat for Humanity radi."

Pobjeda za pristupačno stanovanje

U vrijeme kada su dobrotvorne organizacije kao što je Habitat for Humanity dio sve većeg broja grupa koje se bore s vrlo stvarnom i izazovnom potrebom za pristupačnim smještajem - potrebom koja raste. Ova je lutrija veliki dobitak za pristupačno stanovanje, posebno u vrijeme kada je stanovanje jedna od najkritičnijih potreba tisuća Britanaca. The You Win! Gradimo! Lutrija 50/50 nudi kupcima srećki priliku da zatraže polovicu rastućeg jackpota u srpnju i ponovno u prosincu, a svaki bi jackpot mogao narasti na nevjerojatnih 300.000 dolara, čime bi nagrada za svako izvlačenje bila novčana nagrada od 150.000 dolara za pobjednika. A prvo od dva izvlačenja već je počelo i održat će se 2. srpnja 2024.

Nabavite svoje ulaznice

Postoji nekoliko načina da dođete do ulaznica za lutriju Habitat Okanagan 50/50. Ulaznice možete kupiti online na www.rafflebox.ca/raffle/hfh-okanagan ili na štandu Habitat Okanagan na Kelowna Spring Home Showu, koji se održava ovog vikenda (17.-18. veljače) u Prospera Placeu. Ulaznica 50/50 je pet po 25 USD, 20 po 50 USD ili 100 po 100 USD.

Smith kaže da ova lutrija ne samo da kupcima ulaznica daje moć da promijene živote više lokalnih obitelji; oni također imaju stvarno velike izglede za veliku pobjedu.

Ovaj je članak napisao sponzorski klijent ili je u njegovo ime i ne odražava nužno stavove Castanet-a.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 22. travnja s jackpotom od 115 milijuna dolara
2024-04-23

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 22. travnja s jackpotom od 115 milijuna dolara

Vijesti