Vijesti

November 6, 2023

Pocket Gamer povezuje London 2024.: 10 godina umrežavanja i uspjeha industrije igara

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Pocket Gamer Connects je konferencija koja ima za cilj okupiti industriju igara radi učenja, umrežavanja i izgradnje novih poslovnih partnerstava. Godine 2024. konferencija će proslaviti svoju 10. obljetnicu, počevši s Pocket Gamer Connects London 2024. od 22. do 23. siječnja.

Pocket Gamer povezuje London 2024.: 10 godina umrežavanja i uspjeha industrije igara

Osvrćući se na posljednjih 10 godina

Kao dio osvrta konferencije na posljednjih 10 godina, sudionici su dijelili svoje najbolje priče s izložbenog prostora i kako im je konferencija pomogla u njihovom poslovanju i karijeri. Izvršna izvršna direktorica Quicksavea Elina Arponen i viša ASO menadžerica Popcorea Marina Roglic podijelile su svoje najdraže uspomene na PGC.

Stvaranje veza i dogovora

Elina Arponen, izvršna direktorica i suosnivačica Quicksavea, pripisuje PGC Londonu zasluge za stvaranje veza s ljudima koji su u konačnici kupili njezinu prvu tvrtku. Prisjeća se sastanka s timom za kupnju u PGC London i rasprave o sveobuhvatnim strategijama sa svojim suosnivačima. Arponen je također bio govornik na PGC događanjima u više navrata.

Izgradnja karijera i profila

Marina Roglic, viša ASO menadžerica u Popcoreu, koristila je PGC za izgradnju svoje karijere i profila industrije. Zadala joj je da govori na PGC Helsinki kako bi se etablirala kao stručnjakinja i govornica u području mobilnog marketinga. Roglić cijeni izlaganje profesionalcima iz industrije i bogatstvo uvida i znanja podijeljenih tijekom konferencije.

Pridružite se Iskustvu

Bilo da ste zainteresirani za učenje o trendovima u industriji, stjecanje uvida u razvoj, umrežavanje s kolegama ili potpisivanje novih partnerstava, PGC London nudi ponešto za svakoga. Rezervirajte svoje ulaznice sada za događaj koji će se održati od 22. do 23. siječnja 2024.

Kliknite ovdje za kupnju ulaznica

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 22. travnja s jackpotom od 115 milijuna dolara
2024-04-23

Powerball dobitni brojevi za izvlačenje 22. travnja s jackpotom od 115 milijuna dolara

Vijesti