Vijesti

November 6, 2023

Pocket Gamer povezuje London 2024.: 10 godina umrežavanja i uspjeha industrije igara

Clara Williams
WriterClara WilliamsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Pocket Gamer Connects je konferencija koja ima za cilj okupiti industriju igara radi učenja, umrežavanja i izgradnje novih poslovnih partnerstava. Godine 2024. konferencija će proslaviti svoju 10. obljetnicu, počevši s Pocket Gamer Connects London 2024. od 22. do 23. siječnja.

Pocket Gamer povezuje London 2024.: 10 godina umrežavanja i uspjeha industrije igara

Osvrćući se na posljednjih 10 godina

Kao dio osvrta konferencije na posljednjih 10 godina, sudionici su dijelili svoje najbolje priče s izložbenog prostora i kako im je konferencija pomogla u njihovom poslovanju i karijeri. Izvršna izvršna direktorica Quicksavea Elina Arponen i viša ASO menadžerica Popcorea Marina Roglic podijelile su svoje najdraže uspomene na PGC.

Stvaranje veza i dogovora

Elina Arponen, izvršna direktorica i suosnivačica Quicksavea, pripisuje PGC Londonu zasluge za stvaranje veza s ljudima koji su u konačnici kupili njezinu prvu tvrtku. Prisjeća se sastanka s timom za kupnju u PGC London i rasprave o sveobuhvatnim strategijama sa svojim suosnivačima. Arponen je također bio govornik na PGC događanjima u više navrata.

Izgradnja karijera i profila

Marina Roglic, viša ASO menadžerica u Popcoreu, koristila je PGC za izgradnju svoje karijere i profila industrije. Zadala joj je da govori na PGC Helsinki kako bi se etablirala kao stručnjakinja i govornica u području mobilnog marketinga. Roglić cijeni izlaganje profesionalcima iz industrije i bogatstvo uvida i znanja podijeljenih tijekom konferencije.

Pridružite se Iskustvu

Bilo da ste zainteresirani za učenje o trendovima u industriji, stjecanje uvida u razvoj, umrežavanje s kolegama ili potpisivanje novih partnerstava, PGC London nudi ponešto za svakoga. Rezervirajte svoje ulaznice sada za događaj koji će se održati od 22. do 23. siječnja 2024.

Kliknite ovdje za kupnju ulaznica

About the author
Aishwarya Nair
Aishwarya Nair

Aishwarya Nair, prozvana "Lotto Lorekeeper" na LottoRankeru, koristi svoje pedantne istraživačke vještine i kulturnu dubinu iz Kerale u Indiji kako bi rasvijetlila globalni fenomen lutrije. Opremljena istančanim osjećajem za detalje i sklonošću podacima, zaranja duboko u svijet lutrije, otkrivajući skrivene dragulje i uzorke u trendu.

Send email
More posts by Aishwarya Nair

Najnovije vijesti

Potrošnja na lutriju diljem svijeta: trendovi i utjecaji
2023-11-21

Potrošnja na lutriju diljem svijeta: trendovi i utjecaji

Vijesti