Vijesti

May 14, 2024

Powerball Jackpot se penje na 47 milijuna dolara: Što trebate znati

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Priča se o Powerball jackpotu, posebno nakon što je netko na Floridi prošlog tjedna potražio nevjerojatnih 215 milijuna dolara, prekinuvši niz izvlačenja bez dobitnika jackpota. Sada, dok se Powerball jackpot vraća na 47 milijuna dolara za izvlačenje u ponedjeljak, nakon niza izvlačenja bez pobjednika, iščekivanje ponovno raste.

Powerball Jackpot se penje na 47 milijuna dolara: Što trebate znati

Evo kratke snimke onoga što je pred izvlačenjem Powerballa u ponedjeljak, 13. svibnja:

  • Jackpot u porastu: Powerball jackpot u ponedjeljak je narastao na 47 milijuna dolara nakon što su nedavna izvlačenja ostavila glavni dobitak nepreuzet.
  • Vrijeme crtanja: Dobitni brojevi bit će izvučeni ubrzo nakon 23:00 ET, a rezultati će biti ažurirani u nastavku.
  • Kako igrati: Naučite detalje o kupnji ulaznica za Powerball i odabiru brojeva.
  • Opcija Power Play: Povećajte svoje dobitke koji nisu jackpot uz značajku Power Play za dodatnih $1.
  • Gdje kupiti: Ulaznice su dostupne u lokalnim trgovinama ili online u odabranim državama putem Jackpocketa, kurira za digitalnu lutriju.

Izvlačenje Powerball-a trenutak je kojem se mnogi ljubitelji lutrije vesele, s potencijalom pretvaranja snova u stvarnost. Da bi sudjelovali, igrači moraju odabrati šest brojeva: pet bijelih kuglica u rasponu od 1 do 69 i jednu crvenu Powerball između 1 i 26. Za one koji žele povećati svoje šanse za pobjedu, dodavanje Power Playa za dodatnih 1 $ može umnožiti nagrade koje nisu jackpot .

Za opciju bez muke, igrači se mogu odlučiti za "Quick Pick", gdje računalo generira nasumični skup brojeva. Izvlačenja se održavaju tri puta tjedno: ponedjeljak, srijeda i subota. Bez dobitnika jackpota, nagrada raste, potičući uzbuđenje i snove potencijalnih dobitnika.

Ulaznice su dostupne u trgovinama, benzinskim postajama i trgovinama mješovitom robom. Na nekim mjestima karte se mogu kupiti i na terminalima zračnih luka. Za digitalnu opciju, aplikacija Jackpocket služi kao službeni digitalni dostavljač lutrije mreže USA TODAY, nudeći prikladan način kupnje listića, odabira brojeva i prikupljanja dobitaka online u odabranim američkim državama i teritorijima.

Dok iščekujemo nadolazeće izvlačenje, zapamtite da Powerball nudi priliku za velike snove. Bez obzira jeste li iskusan igrač ili ste novi u igri, uzbuđenje izvlačenja spaja ljude koji se svi nadaju pokušaju financijske slobode. Pratite dobitne brojeve i novosti o izvlačenju Powerballa u ponedjeljak.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Simptomi mogu utjecati na naš svakodnevni život, ali liječenje je dostupno!
2024-05-20

Simptomi mogu utjecati na naš svakodnevni život, ali liječenje je dostupno!

Vijesti