Stvari koje treba izbjegavati nakon dobitka na lutriji

Vijesti

2022-07-05

Svatko sanja o osvajanju višemilijunskog jackpota na lutriji. Pojedinci koji dobiju na lotu zauvijek su preokrenuli život. Pobjednici iznenada postaju vrlo bogati. Međutim, ako netko nije pažljiv, može izgubiti svoj sretni udar u kratkom razdoblju. Stoga bi svaki dobitnik lutrije trebao izbjegavati nekoliko osnovnih grešaka.

Stvari koje treba izbjegavati nakon dobitka na lutriji

Ako pojedinac osvoji loto, ovaj članak će ga uputiti što ne smiju činiti. Često postoji mnoštvo savjeta dostupnih igračima o tome što učiniti ako osvoje loto. Međutim, rijetko postoje posebne izjave upozorenja. Pobjednici mogu postati mete, dok će drugi odmah stvoriti neprijatelje. Neki ljudi, međutim, ispadaju sami sebi najveći neprijatelji.

Nepotpisivanje ulaznice

Ovo je jedna od najtipičnijih pogrešaka pobjednika. Preplavi ih uzbuđenje. Moglo bi biti katastrofalno ako osoba izgubi srećku koja nije potpisana. Netko drugi bi mogao podići kartu i preuzeti je. Borba oko toga bit će težak zadatak.

Uzimanje novca odmah

Nakon nekoliko godina, većina dobitnika na lutriji opet se nađe bez novca. Igrači nikada ne bi trebali uzeti novac unaprijed bez plana. Prva stvar bi trebala biti da dobiti savjet od poreznog stručnjaka i ugledni financijski savjetnik u uglednoj tvrtki za upravljanje novcem. Ovi stručnjaci pomoći će pobjedniku da odluči između paušalnog plaćanja i plaćanja anuiteta.

Pojedinac možda nema sve potrebne alate za zaštitu imovine od svih rizika. Porezne strategije i strategije zaštite imovine također su bitne za igrače. Imovina pobjednika bit će bolje zaštićena ako imaju kompetentno i pouzdano osoblje.

Zavist za slavne osobe

Nekim slavnim osobama može se činiti praktičnim imati pratnju ili filmsku ekipu koja ih prati. Slično, pobjednici se mogu osjećati primorani posjedovati brojne skupe automobile, pa čak i privatne avione. Ovo može vrlo brzo bankrotirati dobitnika na lutriji. Dobitnici lutrije moraju se oduprijeti slavnoj i sportskoj ljubomori.

Igrači pobjeđuju na bilo kojem web stranica za online loto često može osjetiti potrebu da se time pohvali. Međutim, hvalisanje može dovesti osobu u opasnost na razne načine. Svatko tko je ikada učinio uslugu pobjedniku osjeća se da ima pravo podijeliti novčanu nagradu. S otmicama može biti još opasnije jer se mora platiti otkupnina i može završiti tako da neki ljudi budu ubijeni. Preporučljivo je ostati anoniman sve dok to vlada dozvoljava.

Pokušaj izbjegavanja plaćanja poreza može se čak svidjeti nekim naivnim pojedincima. Biti imućan omogućuje osobi da angažira bolje odvjetnike i brani se na sudu. Međutim, nepromišljen život bez obzira na zakon nikada neće spriječiti osobu izvan zatvora. Stoga nitko nikada ne bi trebao vjerovati da zakoni i standardi pristojnosti na njih ne vrijede.

Razvijanje u High Roller

Igrači moraju izbjegavati prelazak sa skromnog života na trošenje stotina tisuća dolara svaki tjedan u trenu. Igrači moraju unaprijed procijeniti svoja očekivanja kako bi spriječili sebe na propast. High-rolling je skup, a dobici idu brzo.

Nije preporučljivo kupovati mnogo osobnih automobila ili kuća. Nadalje, treba se suzdržati od kupnje svega za prijatelje i obitelj.

Jedna od čestih tema s dobitnicima na lutriji (i presudama) koji primaju velike svote novca je da ih njihovi prijatelji i obitelj počnu poticati na brojne poslovne prilike. Naravno, neki će zvučati fantastično, ali drugi će zvučati suludo. Pobjednici moraju biti oprezni u podržavanju bilo kojeg koncepta koji im se predstavi.

Trošenje bez proračuna

Svaka nagrada na lutriji je konačan iznos novca. Igrači moraju imati strogi proračun prije značajnih kupnji ili promjene stila života.

Ostali dobitnici mogu odlučiti donirati u dobrotvorne svrhe. Počet će davati donacije dobrotvornim i vjerskim organizacijama. Nažalost, u budućnosti se mogu pojaviti značajne krize, a možda će nedostajati resursi za intervenciju.

Bilo da pobjednici odaberu paušalnu isplatu ili rentu, nikada ne bi trebali biti dužni u bliskoj ili dugoj budućnosti. Ponovni bankrot s dospjelom hipotekom, plaćanjem automobila i osobnim troškovima je najgori slučaj.

Najnovije vijesti

BetGames lansira svoju inauguralnu online igru ​​lutrije Instant Lucky 7
2023-08-07

BetGames lansira svoju inauguralnu online igru ​​lutrije Instant Lucky 7

Vijesti